-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Αλλά αυτό δεν εξηγεί τον κακό χρόνο στο 0-1000
το 0,6 πχ το 'κουβαλάς' μέχρι το 1000μετρο
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Babbis διαφωνουμε στις τιμες τις ακαμψιας! Απο το alfisti.gr (απο τον 8C2900) γνωριζω πως:
166: 140.000 daNM/rad
147 3d: 107.900 daNM/rad
147 5d: 93.200 daNM/rad
GT: 124.100 daNM/radενω τα νουμερα σου (απο post του sakiss νομιζω) ειναι:
... Άσχετα το πως μετράει η Alfa Romeo την ακαμψία, συγκρίσεις ακαμψίας μπορούν να γίνουν εσωτερικά:
alfa 156 18.825nm/deg
alfa 147 3p 18.825nm/deg
alfa 147 5p 16.250nm/deg
alfa GT **22.587nm/deg **
alfa 166 24.422nm/degΚανονικα εχουμε:
1 rad= 57,32484 degrees
Ενω εδω:
Auto NM/deg daNM/rad rad/deg
1473d 18.825 107.900 57,317
1475d 16.250 93.200 57,354
GT 22.587 124.100 54,943
166 24.422 140.000 57,325Βλεπεις οτι να νουμερα ειναι υπερ της GT?
ΥΓ. Προφανως και τα παρεθεσα αυτα οχι για να ανοιξουμε (ενδο-αλφιστικο) πολεμο, απλα μπας και καταληξουμε καπου με τις περιβοητες τιμες ακαμψιας!
Φίλε Af9pk.
Σύμφωνα με το μαθηματικό τυπολόγια Μurray R. Spiegel:
1 rad=1 ακτίνιο= 180/π=57.29577
επίσης 1 daNM =10 NM δεν ισούται με 1Kgr αλλά με 9.81
Οι μερήσεις που λές και δίνει ο 8C είναι:166: 140.000 daNM/rad =1.400.000 ΝΜ/rad=1.400.000 ΝΜ/57.29577=24435 ΝΜ/deg
147 3d: 107.900 daNM/rad =1.079.000 ΝΜ/rad=1.079.000/57.29577=18832 NM/deg
147 5d: 93.200 daNM/rad =932.000 ΝΜ/rad=932.000 /57.29577= 16266NM/deg
GT: 124.100 daNM/rad = 1.241.000 ΝΜ/rad =1.241.000/57.29577= 21660NM/degόπου φαίνεται να έχει καλύτερη τιμή από τις 147.
Επίσης οι τιμές του Σακη που έδωσα έχουν ελάχιστη απόκλιση από αυτές του 8C.
Ελπίζω να βοήθησα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αλλά αυτό δεν εξηγεί τον κακό χρόνο στο 0-1000
το 0,6 πχ το 'κουβαλάς' μέχρι το 1000μετρο
Οι 4 τροχοί δίνουν στην GT 32.1 secs για το χιλιόμετρο και ταχύτητα εκεί 163ΚΜ/h.
Αυτό σημαίνει ότι γίνονται 3 (1η-2η, 2η-3η, 3η-4η) αλλαγες αφού η 3η δεν φτάνει τα 160km/h!!
Aλλά και πάλι αμφιβάλλω αν τα 1600άρια χάτσμπακ ή τα 1800άρια σενταν φτάνουν τα 160 με τρίτη αλλά και να τα φτάνουν σημαίνει πως είναι τόσο μακρυα που ίσως και να μην συμφέρει να την κρατήσεις.
Άρα όλοι μεταφερουμε 0,6secs αλλαγής *3 αλλαγες =1.8secs!!
Κάπου μπερδέυτηκα?
-
Βρε παιδια, νομιζω ειναι ανουσια η συζητηση. Και στα αυτοκινητα οπως και σε ολες τις (σημαντικες) αγορες που κανουμε στη ζωη μας ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του και με βαση αυτες αγοραζει.
Μπαμπη μου δινεις την εντυπωση οτι εχεις θιχτει επειδη σου ειπανε πως το αυτοκινητο σου ειναι πιο αργο απο 1600αρι μικρομεσαιο. Η αντιδραση σου ειναι λαθος φιλε μου, μην πας να γυρισεις τον κοσμο αναποδα για να ανατρεψεις το προφανες, δεν θα τα καταφερεις. Τα νουμερα μιλανε μονα τους και δεν ειναι καμια παγμοσμια συνομωσια. ΟΚ εισαι ελαχιστα πιο αργος απο ενα 1600αρι μικρομεσαιο που κοστιζει 10.000 λιγοτερο.
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? γι' αυτο την πηρες την GT? για να κανεις κοντρες? Τοτε λυπαμαι λαθος αυτοκινητο διαλεξες, αλλα δε νομιζω πως το εκανες για αυτο.Την πηρες για 1002 αλλους λογους, που εσυ ζυγιζεις περισσοτερο απο την επιταχυνση του. Μπορει να την πηρες γιατι γουσταρεις την ΑΡ και την ιστορια της, γιατι σε τρελενει το σχεδιο της, γιατι στριβει υπεροχα, γιατι οι λεπτομερειες στο εσωτερικο σε συναρπαζουν, ή για ΟΛΑ τα παραπανω και αλλα που δεν σκεφτηκα αυτη τη στιγμη να γραψω.
Απο τη στιγμη που τα παραπανω (και αλλα πιθανον) μετρανε πιο πολυ για σενα απο την επιταχυνση κανεις δε θα σου πει οτι εκανες βλακεια που την πηρες. ΕΣΥ την οφηγεις και ΕΣΥ εχει σημασια αν εισαι ευχαριστημενος, οχι ο Χ Ψ Ζ τριτος.Σκεψου λοιπον τις προτεραιοτητες σου σε ενα αυτοκινητο και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις οτι πηρες το σωστο αμαξι για σενα.
Αποκει και περα δεν υπαρχει το τελειο αμαξι ρε φιλε, η GT ειναι αργη (για το αναμενομενο), τι να κανουμε τωρα...μην πεφτεις στην παγιδα και προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, αποδεξου την πραγματικοτητα, απολαυσε τα πλεονεκτηματα της επιλογης σου και εχε απλα υποψην σου τα μειονεκτηματα που σιγουρα θα μετρανε λιγοτερο για σενα απο τα πλεονεκτηματα.
Για καθε ανθρωπο αναλογα με τις αναγκες του υπαρχει αλλο αυτοκινητο που του ταιριαζει καλυτερα, γιάυτο ενας τριτος δεν εχει δικαιωμα να κρινει την επιλογη σου αν δεν ερθει στη θεση σου πρωτα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Οι 4 τροχοί δίνουν στην GT 32.1 secs για το χιλιόμετρο και ταχύτητα εκεί 163ΚΜ/h.
Αυτό σημαίνει ότι γίνονται 3 (1η-2η, 2η-3η, 3η-4η) αλλαγες αφού η 3η δεν φτάνει τα 160km/h!!
Aλλά και πάλι αμφιβάλλω αν τα 1600άρια χάτσμπακ ή τα 1800άρια σενταν φτάνουν τα 160 με τρίτη αλλά και να τα φτάνουν σημαίνει πως είναι τόσο μακρυα που ίσως και να μην συμφέρει να την κρατήσεις.
Άρα όλοι μεταφερουμε 0,6secs αλλαγής *3 αλλαγες =1.8secs!!
Κάπου μπερδέυτηκα?
το ίδιο μάλλον συμβαίνει και με τη GT. Επειδή 'χάνει' 0,6 στα 100, δεν ση μαίνει ότι χάνει το ίδιο σε κάθε αλλαγή
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Μπαμπη μου δινεις την εντυπωση οτι εχεις θιχτει επειδη σου ειπανε πως το αυτοκινητο σου ειναι πιο αργο απο 1600αρι μικρομεσαιο. Η αντιδραση σου ειναι λαθος φιλε μου, μην πας να γυρισεις τον κοσμο αναποδα για να ανατρεψεις το προφανες, δεν θα τα καταφερεις. Τα νουμερα μιλανε μονα τους και δεν ειναι καμια παγμοσμια συνομωσια. ΟΚ εισαι ελαχιστα πιο αργος απο ενα 1600αρι μικρομεσαιο που κοστιζει 10.000 λιγοτερο.
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? γι' αυτο την πηρες την GT? για να κανεις κοντρες? Τοτε λυπαμαι λαθος αυτοκινητο διαλεξες, αλλα δε νομιζω πως το εκανες για αυτο.Την πηρες για 1002 αλλους λογους, που εσυ ζυγιζεις περισσοτερο απο την επιταχυνση του. Μπορει να την πηρες γιατι γουσταρεις την ΑΡ και την ιστορια της, γιατι σε τρελενει το σχεδιο της, γιατι στριβει υπεροχα, γιατι οι λεπτομερειες στο εσωτερικο σε συναρπαζουν, ή για ΟΛΑ τα παραπανω και αλλα που δεν σκεφτηκα αυτη τη στιγμη να γραψω.
Απο τη στιγμη που τα παραπανω (και αλλα πιθανον) μετρανε πιο πολυ για σενα απο την επιταχυνση κανεις δε θα σου πει οτι εκανες βλακεια που την πηρες. ΕΣΥ την οφηγεις και ΕΣΥ εχει σημασια αν εισαι ευχαριστημενος, οχι ο Χ Ψ Ζ τριτος.Σκεψου λοιπον τις προτεραιοτητες σου σε ενα αυτοκινητο και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις οτι πηρες το σωστο αμαξι για σενα.
Αποκει και περα δεν υπαρχει το τελειο αμαξι ρε φιλε, η GT ειναι αργη (για το αναμενομενο), τι να κανουμε τωρα...μην πεφτεις στην παγιδα και προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, αποδεξου την πραγματικοτητα, απολαυσε τα πλεονεκτηματα της επιλογης σου και εχε απλα υποψην σου τα μειονεκτηματα που σιγουρα θα μετρανε λιγοτερο για σενα απο τα πλεονεκτηματα.
Για καθε ανθρωπο αναλογα με τις αναγκες του υπαρχει αλλο αυτοκινητο που του ταιριαζει καλυτερα, γιάυτο ενας τριτος δεν εχει δικαιωμα να κρινει την επιλογη σου αν δεν ερθει στη θεση σου πρωτα.
Φίλε OSFP.
Δεν είναι ούτε προφανες αλλά και ούτε γεγονός ότι η GT είναι πιο αργή από τα 1600άρια όπως λες. Προφανώς δεν είδες τον πίνακα επιδόσεων που παρέθεσα αλλά ίσως ούτε διάβασες τις τεχνικές αναλύσεις που έγραψα και επαληθεύουν τον πίνακα. Έτσι επαναλαμβάνεις αόριστα συμπεράσματα που γράφηκαν πριν από 10 σελίδες.
Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η 'άστρωτη' GT είναι πιο αργή από την 147 1.6 , το avensis 1.8 και το mondeo 1.8 όπου επαναλαμβανόμενα μετρούνται γρηγορότερα.
Το 10 για την κορόλα είναι εξωπραγματικό όχι λόγω GT αλλά λόγω του ότι είναι 0,6 δευτ γρηγορότερο από την 147 που είναι το πιο γρήγορο 1600άρι. Είναι παράλογο όλα τα 1600άρια να κινούνται από 10.8-11.8 και η κορόλα χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνολογική καινοτομία και με ένα μακρύ κιβώτιο να έχει απόκλιση 0.6 δευτ από την 147. Το 10.8 που ξαναμετρήθηκε από 4Τ είναι πολύ πιο 'προφανες' από το 10.
Όλα αυτά δεν τα γράφω επειδή το 0-100είναι τ΄σο σημαντικό στην ζωή μου. Ανέφερα 9 τομείς που η Gt υπερτερεί και γι'αυτούς + την εμφάνιση που με τρέλανε κυριολεκτικά την πήρα και την χαίρομαι.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λάθος να προσπαθήσω να ανακαλύψω τι κρύβεται πίσω από μετρήσεις που είναι αντίθετες στην λογική.
Και η πραγματικότητα είναι ότι ουσιαστικά κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει την απόκλιση αυτή πλην του Kyan που ανέφερε για το πρόγραμμα που είναι ρυθμισμένο να 'φιμώνει' τον κινητήρα στα πρώτα χιλιάδες χιλιόμετρα και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
-
Συγγνωμη αλλα εγω εμπιστευομαι τις μετρησεις που λενε 10-10.3 για την corolla. Πολυ απλα δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω ποσο μαλλον οτνα προερχονται και απο διαφορετικες πηγες. Οι θεωριες επιδεχονται αμφισβητηση, το πρακτικο πειραμα ποτε! (κατ'εμε). Και αυτο γιατι οι θεωριες στηριζονται σε ενα καρο στοιχεια τα οποια μπορει καλλιστα να ειναι καποια λανθασμενα. Το πειραμα, και μαλιστα με πολλαπλες επαναληψεις ειναι απλα αναμφισβητητο. Οταν αυτο που σου λεει η θεωρια δε συμβαδιζει με το πειραμα, ψαχνεις το λαθος στη θεωρια και οχι στο πειραμα.
Μπορει καλλιστα οι τιμες που εχουμε για τους 2 κινητηρες να ειναι λαθος, της μεν ΑΡ λιγο πιο αισιοδοξοι της δε corolla λιγο πιο συντηριτικοι, και αυτο σε συνδιασμο με τη διαφορα βαρους να φερνει το αποτελεσμα. Το VVT-i το εχετε υπολογισει πουθενα? (δε θυμαμαι, νομιζω ο κινητηρας της alfa δεν εχει μεταβλητο χρονισμο).
Η ουσια ομως για μενα δεν αλλαζει, το αμαξι σου οπως λες και ο ιδιος δε το πηρες για το 0-100 , γιατι δε μενεις λοιπον στα αλλα πολυ καλα του στοιχεια και επιμενεις να το αναδειξεις και εκει?
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Συγγνωμη αλλα εγω εμπιστευομαι τις μετρησεις που λενε 10-10.3 για την corolla. Πολυ απλα δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω ποσο μαλλον οτνα προερχονται και απο διαφορετικες πηγες. Οι θεωριες επιδεχονται αμφισβητηση, το πρακτικο πειραμα ποτε! (κατ'εμε). Και αυτο γιατι οι θεωριες στηριζονται σε ενα καρο στοιχεια τα οποια μπορει καλλιστα να ειναι καποια λανθασμενα. Το πειραμα, και μαλιστα με πολλαπλες επαναληψεις ειναι απλα αναμφισβητητο. Οταν αυτο που σου λεει η θεωρια δε συμβαδιζει με το πειραμα, ψαχνεις το λαθος στη θεωρια και οχι στο πειραμα.Μπορει καλλιστα οι τιμες που εχουμε για τους 2 κινητηρες να ειναι λαθος, της μεν ΑΡ λιγο πιο αισιοδοξοι της δε corolla λιγο πιο συντηριτικοι, και αυτο σε συνδιασμο με τη διαφορα βαρους να φερνει το αποτελεσμα. Το VVT-i το εχετε υπολογισει πουθενα? (δε θυμαμαι, νομιζω ο κινητηρας της alfa δεν εχει μεταβλητο χρονισμο).
Η ουσια ομως για μενα δεν αλλαζει, το αμαξι σου οπως λες και ο ιδιος δε το πηρες για το 0-100 , γιατι δε μενεις λοιπον στα αλλα πολυ καλα του στοιχεια και επιμενεις να το αναδειξεις και εκει?
Αγαπητέ φίλε ξαναποστάρω μια απάντηση στον syele πριν δύο σελίδες:
Φίλε syele πραγματικά αδυνατώ να δεκτώ ότι ένα αμάξι με:
Μεγαλύτερη Ιπποδύναμη (+30 ίππους)
Μεγαλύτερη ροπή(+1.4 kgr)
Mεγαλύτερο λόγο κιλών ανα ίππο (9.28-10.32)
Μεγαλύτερο λόγο κιλών ανά κιλό ροπής παντού εκτός από τις 4800+-
Μεγαλύτερο ωφέλιμο φάσμα στροφών (2600vs1200)
Με κοντύτερο κιβώτιοΧάνει σε ειπταγχύνσεις από στάση!!!!!
Με βάση τα χαρ/κα της corolla και τις επιδόσεις των υπολοίπων 1600 χάτσμακ περιμένω ένα 10.8-11.5.
Εφόσον έστω και μια μέτρηση δείχνει τόσο τότε την δέχομαι σε σχέση με τις πολύ 'αισιόδοξες' 10, 10,2 κλπ.Το megane έχει 10.8 ΑMS, 11.5Drive ,10.6 official
Το 307 έχει 11.9AMS, 11.7Drive, 10.9 official**Είναι φανερό ότι το 10.6-10.2 για megane-307 Από 4Τ εκείνη την μέρα είναι πάρα πολύ καλή επίδοση και μάλλον δείχνει ότι είτε είχανε άνεμο ευνοικό, είτε άδεια ρεζερβουάρ ή τέλως πάντων κάτι πάιχτηκε.
Άρα έχουμε τα τεχνικά χαρ/κά, έχουμε τις εργοστασιακές τιμές που πάντα είναι τουλάχιστον 0.1-0.2 δέκατα μικρότερες από τις πραγματικές, έχουμε και άλλες δύο μετρήσεις που δείχνουν πιο ρελλιστηκά πράγματα άρα εγώ απορρίπτω τις τιμές εκείνης της μέρας.
Εφόσον απορρίπτω για τα 2 από τα 3 την μετρηση , την απορρίπτω και για την corolla. Έχουμε λοιπόν για την corolla.**
Eργοστασιακό: 10.2 ==> τουλάχιστον 10.4 πραγματικό
4Τ: ==> 10.8 ρεαλιστικό αφού είναι από τις καλύτερες τιμές που έχουν επιτευκτεί για μικρομεσαίο χάτσμπακ 1600κ.εDrive:==>10 σχεδόν απορριπτέα αφού δεν μπορώ να δεκτώ ότι εργοστάσιο δίνει χειρότερη επίδοση από την πραγματική, εκτός κι αν μου το εξηγήσετε
Ας μην ξεχνάμε ότι η TOYOTA έχει εργοστάσιο στην Aγγλία πατρίδα του Drive!!
Άρα η λογική μου λέει ότι το 10.8 είναι πραγματικό και μάλιστα από τα πιο καλά νούμερα που έχουμε δει στην κατηγορία.
Παρακάτω για μένα είναι too good to be true!
Πρόσεξε τα bold που έκανα.
Φυσικά και η θεωρία μπορεί να είναι λάθος (μέχρι τώρα δεν πήρα πειστική απάντηση πάντως) αλλά και το πείραμα. Ειδικά εκείνη την μέρα και τα 3 (megane-307-corolla) κάνανε τρελλές επιδόσεις . Kαι αφού για τα Γαλλικά οι μετρήσεις είχαν απ΄κλιση και από την θεωρία και από το AMS και από το drive είναι φανερό ότι έπρεπε να ήταν μετρημένα σε πολύ ευνοικές συνθήκες.
Ας μην συνεχισουμε άλλο τη σύγκριση. Ο καθένας μας έχει διατυπώσει την άποψη του, την στήριξε με επιχειρήματα και ο κόσμος που μας διαβάζει μπορεί κι εκεινος να διαλέξει ποια εκδοχή πιστεύει.
Εγώ πχ σε υποθετική κόντρα θα στοιχημάτιζα υπέρ της GT. Εσύ μπορεί να στοιχημάτιζες υπέρ της κορόλα.
Δυστυχως δεν πρόκειτε να γίνει τέτοι πείραμα οπότε το μόνο που μένει είναι τι λέει η λογική μας να πιστεψουμε!
-
Anyway, δεν θα μαθουμε ποτε, ακομα και να βρουμε 2 τετοια μααξια και να τα βαλουμε στο δρομο δε μπορουμε να εγγυηθουμε οτικαι οι 2 οδηγοι ειανι ισαξιοι...
ΥΓ: παντως αυτο για τις εργοστασιακες τιμες που ειναι πιο καλες απο τις πραγματικες δεν ισχυει παντα, το λεω απο προσωπικη πειρα με τεραστια διαφορα (corolla T-sport).
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Anyway, δεν θα μαθουμε ποτε, ακομα και να βρουμε 2 τετοια μααξια και να τα βαλουμε στο δρομο δε μπορουμε να εγγυηθουμε οτικαι οι 2 οδηγοι ειανι ισαξιοι...ΥΓ: παντως αυτο για τις εργοστασιακες τιμες που ειναι πιο καλες απο τις πραγματικες δεν ισχυει παντα, το λεω απο προσωπικη πειρα με τεραστια διαφορα (corolla T-sport).
αυτό φίλε μου απαντήθηκε κάποιες σελίδες πριν. Δίνουν μεγάλο 0-100 για φαίνεται χειρότερο από την celica TS.
-
Η κορόλα είναι κοντά στο 10 λόγω βάρους. Το πραγματικό βάρος των toyota (από κορόλα έως RAV4) είναι πάντα μικρότερο των ανταγωνιστών τους (ιδιαίτερα των Γερμανών). Βεβαίως έχει και εξαιρετικό κινητήρα.
Γενικά αυτό ήταν πάντα το πλεονέκτημα των Ιαπώνων, το ότι τα αυτοκίνητά τους είναι πολύ προσέκτικά σχεδιασμένα από πλευράς βάρους και λιγότερο οι ισχυροί κινητήρες τους.Μπάμπη κοίταξες πόσα χλμ. βγάζει η 3η της GT 1,8 που λέγαμε?
-
Μπαμπη, υπαρχουν μερικα παιδια εδω μεσα που μπορουμε με το g-tech να μετρησουμε με μεγαλη ακριβεια το 0-100 οποιουδηποτε αυτοκινητου.
Εαν ερθεις σε καποια απο τις συναντησεις μας, και βρεθει το καταλληλο μερος, μπορουν να σου λυθουν ευκολα οι αποριες σου για τις επιδοσεις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μπαμπη, υπαρχουν μερικα παιδια εδω μεσα που μπορουμε με το g-tech να μετρησουμε με μεγαλη ακριβεια το 0-100 οποιουδηποτε αυτοκινητου.Εαν ερθεις σε καποια απο τις συναντησεις μας, και βρεθει το καταλληλο μερος, μπορουν να σου λυθουν ευκολα οι αποριες σου για τις επιδοσεις.
Θα χαρώ πολύ να έρθω, όταν κανονιστεί στείλτε pm μπας και δεν το πάρω χαμπάρι?
Υ.Γ. Θα έχει κανένα ψητό μετά?
@nickolas
δεν το κοίταξα ακόμα. Επειδή η δουλειά μου έιναι κοντά στο σπίτι, δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί ο κινητήρας για να χτυπήσω κόφτες. Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω σήμερα.Υ.Γ. Μπορείτε να μου πείτε μερικά πράγματα για το g-tech? Πόσο κοστίζει, ποια η αρχή λειτουργίας, από που το προμηθευομαστε, τι ακρίβεια έχει κλπ
Είμαι λίγο άσχετος
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μπαμπη, υπαρχουν μερικα παιδια εδω μεσα που μπορουμε με το g-tech να μετρησουμε με μεγαλη ακριβεια το 0-100 οποιουδηποτε αυτοκινητου.
Εαν ερθεις σε καποια απο τις συναντησεις μας, και βρεθει το καταλληλο μερος, μπορουν να σου λυθουν ευκολα οι αποριες σου για τις επιδοσεις.
@nickolas
δεν το κοίταξα ακόμα. Επειδή η δουλειά μου έιναι κοντά στο σπίτι, δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί ο κινητήρας για να χτυπήσω κόφτες. Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω σήμερα.Υ.Γ. Μπορείτε να μου πείτε μερικά πράγματα για το g-tech? Πόσο κοστίζει, ποια η αρχή λειτουργίας, από που το προμηθευομαστε, τι ακρίβεια έχει κλπ
Είμαι λίγο άσχετος
αμα δεν ειχε φαγητο τι συναντηση του φορουμ θα ηταν????
για το g-tech: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13557
για τις συναντησεις, βγαινουν ανακοινωσεις στις ....'ανακοινωσεις' ή βρισκομαστε στα Μεγαρα για track-day
-
thanks
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
@nickolas
Είμαι λίγο άσχετος
αμα δεν ειχε φαγητο τι συναντηση του φορουμ θα ηταν????
για το g-tech: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13557
για τις συναντησεις, βγαινουν ανακοινωσεις στις ....'ανακοινωσεις' ή βρισκομαστε στα Μεγαρα για track-day
-
@thanks squared
Alfa GT, επιδόσεις και μετρήσεις