-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Εχει δίκιο όμως ο APR, είμαστε εντελώς off-topic (αν και δυστυχώς δεν το βλέπω το topic πολύ ζωντανό αν εξαιρέσουμε τα off-topic)
Ο ΑPR και δίκιο έχει και λαλια έχει.Απο άλους δεν ακούγετε ούτε η ανάσα τους.
Φυσικά και δεν θα μείνει ζωντανο το θέμα γιατί το 95% των οδηγών δεν πέρνουνε θέση για την βελτίωση του αθλήματος που επιλέξανε και περιμένουνε να βγεί μόνο του το φίδι απο την τρύπα.Μόνο στα καφενεία ξέρουνε να τα συζητάνε και πάντα χωρίς να τους ακούσουνε αυτοί που καταντήσανε το αθλημα σε αυτή την κατάσταση.Καταρχήν το 95% των οδηγών δε διαβάζει forum (λογικά), οπότε τί θέση να πάρει ... ?
Εδώ έχουν γραφτεί τα πάντα, από πολύ καλές ιδέες έως πολύ καινοτόμα πράγματα. Σχεδόν τίποτα δεν ξεκίνησε από αυτά.
Δηλαδή αν βγω στο φορουμ και κάνω σχόλιο (προσωπικά έχω εκφράσει τη γνώμη μου όποτε το θεώρησα καλό) , θα πετύχω κάτι ? Θα είμαι ο νιοστός για νιοστή φορά.
Ή μήπως να μαζευτούμε και να κλείσουμε τη Ριτσώνα για να μας δώσουν σημασία ?
Η ευστοχότερη παραβολή που έχω διαβάσει εδώ, ήταν αυτή με την ΕΛΠΑ (γύφτος με το ταμπούρλο) και τους αγωνιζόμενους (αρκούδα φιμωμένη που χορεύει). -
ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ?
.......
ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΟΥ ........Ο ΣΟΑΑ ΕΙΣΑΙ **ΕΣΥ ** , ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΣΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΤΕ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ .
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΑΣΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΕ ΖΥΓΟ ΣΤΟΝ ΖΒΕΡΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΒΑΛΟΙ , ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ , ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ .ΦΤΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ , ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΡΓΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΙ ΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
ΩΠΑ,τις τελευταιες μερες διαβαζω πολλα φαουλ και τωρα και πεναλτι!!!!
Κυρις Χριστο,ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,
ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 100+ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΟΑΑ.
ΕΓΩ ΚΑΚΑΡΙΖΩ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ, ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5-10 ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Μ.,αλλα αν ο συνδεσμος δεν προχωρησει εμεις δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.
ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,και οχι εγω, ο Πλατης, ο Κυρκος,ο Κοσμοπουλος.......
Και αρκετα με αυτην την αντιπαραθεση,ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ,ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΦΑΝΕ.....
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Μ. το ειπε πολυ καλα,προτασεις γινονται εδω,καινοτομιες λεγονται,μας γραφουνε κανονικα.....
Ο καθενας ξεχωριστα εχει και αλλα προβληματα,εκτος των αγωνων....
Ειπαμε εμεις κανουμε ενα χομπι οσο πιο επαγγελματικα μπορουμε,οι 'απεναντι πλευρα' κανουν ενα επαγγελμα οσο πιο ερασιτεχνικα μπορουνε.... (ταυτοχρονα τους πληρωνουμε...) -
Καταρχήν το 95% των οδηγών δε διαβάζει forum (λογικά), οπότε τί θέση να πάρει ... ?
Εδώ έχουν γραφτεί τα πάντα, από πολύ καλές ιδέες έως πολύ καινοτόμα πράγματα. Σχεδόν τίποτα δεν ξεκίνησε από αυτά.
Δηλαδή αν βγω στο φορουμ και κάνω σχόλιο (προσωπικά έχω εκφράσει τη γνώμη μου όποτε το θεώρησα καλό) , θα πετύχω κάτι ? Θα είμαι ο νιοστός για νιοστή φορά.
Ή μήπως να μαζευτούμε και να κλείσουμε τη Ριτσώνα για να μας δώσουν σημασία ?
Η ευστοχότερη παραβολή που έχω διαβάσει εδώ, ήταν αυτή με την ΕΛΠΑ (γύφτος με το ταμπούρλο) και τους αγωνιζόμενους (αρκούδα φιμωμένη που χορεύει).[/quote]Καπου συμφωνώ και κάπου διαφωνώ.Διαφωνώ ότι δεν διαβαζετε απο το 95% που λές.διαβάζετε σχεδόν απο όλους που δυστιχώς δεν έχουνε αρθρώσει ουτε λέξη για τους δικούς τους λόγους.Ασε που και αυτοί που δεν διαβάζουν μαθένουνε απο στόμα σε στόμα το τι γράφετε εδώ μέσα πράγμα που το έχουμε δεί να το λένε και στην εκμπομπή του Κου Στράτου και ας μην έχουμε δεί γραπτό δικό τους εδώ.Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα λεγόμενα σου αλλα αν μιλάνε μόνο μετρημένοι στα δάχτυλα δημόσια όπως εδώ σίγουρα κανενας μα κανένας δεν θα ασχοληθεί με τα προβλήματα που αποσχολούνε ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ.Όσο για την παραβολή που έχεις ακούσει είναι απολυτα σχετική απλά εγώ τυχαίνει να είμαι απο τις αρκούδες που χορέυουνε πολύ λίγο σε σχέση με τις άλλες που χορέυουνε συνέχεια 2 και 3 φορές το μήνα στολίζοντας το ταμπούρλο με χρυσάφι και ας κάνει το πιο χαλια πέξιμο για την αξία που είναι στολισμένο του σχετικό οργανάκι
-
Για ολα οσα γραφονται πιο πανω
ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΣΟΑΑ
ΣΥΓΚΑΛΕΣΤΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:- ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
- ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2006
- ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Γ.Σ.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για ολα οσα γραφονται πιο πανωΠΡΟΣ Δ.Σ. ΣΟΑΑ
ΣΥΓΚΑΛΕΣΤΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:- ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
- ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2006
- ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Γ.Σ.
Εσύ δε θα μιλήσεις για το βάρος; για τα παπούτσια της γιαγιάς; για την πάνα που έσταζε μήπως;...
Τριμπούρδελο έγινε το θέμα (νάσαι καλά ρε Χρήστο που τόθεσες σωστά)!
Τριμπούρδελο από μέλη(;) του ΣΟΑΑ, ή μήπως είναι... προβοκάτορες της ΕΛΠΑ με στόχο να μας αποπροσανατολίσουν;...
Μετά μου λες ρε τρελογιατρέ για δέσμευση μελών. Ποιών μελών μωρέ; Εδώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ποντάκια, κιλάκια, αλογάκια, σκουπίτσες και ψιρικοκό. Το παλιό καλό στιλ του Έλληνα αγωνιζόμενου. Ημών δηλαδή, που προκοπί και χαίρι δε θα δούμε ΠΟΤΕ.
Αντίθετα ο κορβανάς των οργανωτών και επιβλεπόντων, μια χαρά πάει. Ο τζίρος αυγαταίνει και όσο για την κερδοφορία, δεν ξέρουμε ούτε και μας ενδιαφέρει.
Συγκεντρώσου λοιπόν Τκατσένκο μου, πήγαινε να στρίψεις όσο/όπου μπορείς και άσε το θέμα «αγώνες» για άλλους, ικανούς κουλαντριστές.
Εσύ αν δε βγάλεις δοντάκι δεν έχει φαγάκι ούτε η κορούλα, ούτε η «γριούλα».
Όσο για... αυτοί; Νάναι καλά τα παράβολα. Να τα ράλι, να τα σπρίντ, οι αναβάσεις, τα ντράγκστερ, οι τζιμκάνες, τα φεις του φέις, τα ντριφτ, τα σόου, τα,... τα,.... Ευρά να δουν τα μάτια σου !!!
Εκεί μόνο μπορείς να πολεμήσεις τι «θερίο». Να του κόψεις την ανάσα. Τις εισροές. είναι το μόνο που φοβάται. Μπορείς, εσύ και ο ΣΟΑΑ να κάνουν κάτι τέτοιο; Κατάχλωμους μας βλέπω... έως πεθαμενί.
Άλλωστε πολλές οι αποτυχημένες στάσεις του παρελθόντος.
Άσε λοιπόν τις γενικές συνελεύσεις και βάλε μια προβατίνα στη σούβλα, να φέρω το κρασί και να ονειρευτούμαι πόσο ακόμα θα στρίβουμε μέχρι να μας πάρουν το δίπλωμα λόγω γηρατειών. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΦΤΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ , ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΡΓΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΙ ΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .
Για πες λοιπόν τα έργα, γιατί πέρα από το να επισημαίνω και να φωνάζω για όποια προβλήματα βλέπω, είμαι πολύ μικρός όπως λες (τριμπούρδελκος βασικά είπες, αλλά έστω...) και μακρυά όπως βλέπω για παρακάτω!
Το επόμενο είναι να τα κάνω κοπι πέιστ να τα κοινοποιήσω επισήμως στον ΣΟΑΑ, γιατί απευθείας στην ΕΘΕΑ δεν έχει νόημα.
Ο οποίος ΣΟΑΑ θα τα κοινοποιήσει (επισήμως και δια ζώσης) στην ΕΘΕΑ, η οποία θα τον γράψει... εκεί...
Και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι θα στείλει ανοιχτή επιστολή να δείξει τι αλητεία τραβάμε, και η ΕΘΕΑ θα απαντήσει πως ποτέ κανείς δεν είπε τίποτα!
ΑΥΤΕΣ είναι οι πράξεις;;;
Εκτός αν εννοείς πράξεις το να πάω να ρίξω μολότοφ (ή τανξ αν βρω) στη Μσογείων, και να τους πλακώσω στις ψιλές (χοντρές βασικά). Εκεί βλέπω κάτι το διαφορετικό, πιθανώς και ουσιώδες, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Αν είναι έτσι καλύτερα να αφήσω τις πράξεις στον ivan που με μαλώνει κι αυτός, να δούμε αν σαν αποτέλεσμα θα καταφέρει την προβατίνα παρέα με τον platis ή αν αυτή θα τον στείλει με πονόδοντο στον τελευταίο...
-
[quote='Amaxopoulos']ΩΠΑ,τις τελευταιες μερες διαβαζω πολλα φαουλ και τωρα και πεναλτι!!!!
Κυρις Χριστο,ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,
ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 100+ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΟΑΑ.
ΕΓΩ ΚΑΚΑΡΙΖΩ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ, ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5-10 ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Μ.,αλλα αν ο συνδεσμος δεν προχωρησει εμεις δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.
ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,και οχι εγω, ο Πλατης, ο Κυρκος,ο Κοσμοπουλος.......ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ).
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ?
ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΣΤΕΝΑ .
ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΝΡΟΜΟ Γ.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ .
ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΝΤΕ ΠΑΛΙ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ , ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ , ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΚΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΣΕ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΙΑ .
-
Αν ειναι ετσι να κλεισουν και οι' Ελληνικοι αγωνες' στο φορουμ να το ξαναγυρισουμε στο παρειστικο που ηταν πιο ωραια,χαλαγαμε τα λεφτα μας αθορυβα,σωστα?:προς ivan
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ).
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ?
ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΣΤΕΝΑ .
ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΝΡΟΜΟ Γ.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ .
ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΝΤΕ ΠΑΛΙ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ , ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ , ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΚΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΣΕ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΙΑ .
Με το παραπάνω συμφωνώ απόλυτα, και γιαυτό το παραθέτω ξανά, με τα quotes φτιαγμένα να φαίνεται καλύτερα.
Φυσικά να τονίσω και πάλι πως με όλα όσα κάνω ΑΥΤΟ προσπαθώ να κάνω, να ενημερώσω το ΣΟΑΑ για τα προβλήματα, να τα δείξω και προς τα έξω στον περισσότερο κόσμο να δούνε κι αυτοί τι λουλούδια είναι και η ΕΘΕΑ και η ΕΛΠΑ, και να αφυπνίσω και να σπρώξω το ΣΟΑΑ.
Τι με μαλώνεις λοιπόν; Που δεν άνοιξα άλλο θέμα να το κάνω και έγραψα εδώ;
-
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ , ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ .
-
Παρεπιπτοντως ακομα αναμενονται οι απαντησεις-προτασεις απο τον ΣΟΑΑ. Και δεν το γραφω αυτο για να μειωσω τους ανθρωπους του, αλλα γιατι περιμενω να δωσουν ενδιαφερον στον προβληματισμο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παρεπιπτοντως ακομα αναμενονται οι απαντησεις-προτασεις απο τον ΣΟΑΑ. Και δεν το γραφω αυτο για να μειωσω τους ανθρωπους του, αλλα γιατι περιμενω να δωσουν ενδιαφερον στον προβληματισμο.ΝΑΤΟΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ , ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΙ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΕΘΕΑ , ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ .
-
Πολυ απογοητευμενο σε βλεπω βρε IVAN. Καλα, εσυ τρωγε προβατινες.Εγω θα συνεχισω να ...ερωτευομαι
Οχι δεν τα παραταω ρε. Κι αμα χρειαστει θα το χοντρυνω κιολας,ακριβως γιατι αμα δεν σφραγισω το ρημαδι το δοντακι(οπως γραφεις) , μαμ δεν εχει. Οποτε τι αναγκη εχω?
Σκουντα -σμπρωξε ,κατι θα βγει. Τωρα ,αν λογω ηλικιας δεν το προλαβεις, εγω θα τρεχω ακομα -
Τεινω να συμφωνησω με το ερωτημα του Go for Pole. Ειλικρινα και χωρις να ψεγω κανεναν-γιατι ξερω τι σημαινει νασαι στη μεση του κυκλωνα- θα περιμενα μια πιο γρηγορη κι αποφασιστικη αντιδραση.
Οπωσδηποτε δεν παραβλεπω τις επαγγελματικες και αλλες υποχρεωσεις των παιδιων του Δ.Σ. Αλλωστε δεν εχω το δικαιωμα να τις παραβλεψω,αφου αυτες επικαλουμαι για να απεχω απο τα κοινα.
Ομως εδω εχουμε μια εξαιρετικη κι ασυνηθιστη κατασταση. Και το 2006 πολυ κοντα μας. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τεινω να συμφωνησω με το ερωτημα του Go for Pole. Ειλικρινα και χωρις να ψεγω κανεναν-γιατι ξερω τι σημαινει νασαι στη μεση του κυκλωνα- θα περιμενα μια πιο γρηγορη κι αποφασιστικη αντιδραση.
Οπωσδηποτε δεν παραβλεπω τις επαγγελματικες και αλλες υποχρεωσεις των παιδιων του Δ.Σ. Αλλωστε δεν εχω το δικαιωμα να τις παραβλεψω,αφου αυτες επικαλουμαι για να απεχω απο τα κοινα.
Ομως εδω εχουμε μια εξαιρετικη κι ασυνηθιστη κατασταση. Και το 2006 πολυ κοντα μας.Επειδή είμαστε σε συνεχείς διεργασίες , ζητούμε την υπομονή σας . Μόλις έχουμε κάποια ανακοινώσιμα νέα θα επανέλθουμε άμεσα.
-
Το καλό πράγμα αργεί, και ο τωρινός ΣΟΑΑ δεν έχει δείξει δείγματα τεμπελιάς, όσο κι αν θα το ήθελε η ΕΘΕΑ μέσα από τις απαντήσεις της.
Από εμένα, τόσο υπομονή στον ΣΟΑΑ να μελετήσει το θέμα διεξοδικά και να επανέλθει, όσο και ανυπομονησία να αλλάξει κάτι στο καλύτερο.
-
Παντως χρονικα και βαση των χοντραδων(ευγενικα) που λεει η ΕΘΕΑ σε εμενα,τον Γιωργο,τον Πλατη,τον Κυρκο,τον Σακη, τον ΣΟΑΑ γενικοτερα δηλαδη,μου φαινεται ΤΕΛΙΚΑ οτι αργησαμε(ατε) να απαντησουμε(ετε).........
-
Δημήτρη, μεμονωμένα τους απάντησαν και οι πέτρες...
Χαρακτηριστικό του πανικού είναι πως το δελτίο τύπου της ΕΘΕΑ την Παρασκευή το βράδυ μπαινόβγαινε στις σελίδες του rally.gr, άσχετο που λίγοι το είδαμε λόγω της υπερειδικής...
Η απάτηση του ΣΟΑΑ πρέπει και οφείλει να είναι σωστή, πλήρης και προσεγμένη.
Δεν υπάρχει λόγος να καταντήσουμε... ΕΘΕΑ με προχειρογραμμένα ανέκδοτα μόνο και μόνο για να είμαστε γρήγοροι!Πάντως με την απάντηση της ΕΘΕΑ μου έγινε σαφές το πως φτιάχνονται οι κανόνες του σπορ!
Μαζεύονται όλοι (; ) και μέχρι να τελειώσουν τσιγάρο έχει βγει ο κανονισμός. Στο ποδάρι και χωρίς κόπο. Κι αν είναι μπούρδα, αυτούς θα πειράξει καημένε αγωνιζόμενε;;
Αν λοιπόν τώρα που θίχτηκαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ απαντάνε τόσο σοβαρά, σκέψου για τα θέματα που αφορούν εμάς... -
Δεν το συζητω....δυστυχως αποδεικνυουν οτι ετσι ακριβως πρεπει να συμβαινει....
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΑΑ