-
μα τη μερσεντες δε τη παιρνεις για τις επιδοσεις και τις διακρισεις, τη παιρνεις για τη χλιδη...
-
Και την Ρενώ για την ασφάλεια.........
-
ο ναντο μια χαρα βγηκε απο τον καναδα...(ετσι δεν ειναι η κανω λαθος τωρα?στιγμιαια αμνησια)
5 αστερια και 3 γαλαξιες...
-
γιαννη ο δικος σου κοντευει να περασει τον δικο μου στη ψηφοφορια!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γιαννη ο δικος σου κοντευει να περασει τον δικο μου στη ψηφοφορια!εγώ ψήφισα ΜΣ πάντως αν η ψηφοφορία ήταν για τη 4η-6η θέση ο ΜΣ θα έπαιρνε το 100% των ψήφων
-
Τί? Αυτό είναι το τελευταίο -σε μια σειρά 19 Γκραν Πρι της χρονιάς??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Και πότε θα ξαναρχίσει πάλι το Πρωτάθλημα? Πώς? Την ερχόμενη άνοιξη!?! Πού να περιμένουμε να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα!! Εμείς θέλουμε να βλέπουμε και το χειμώνα! Θέλουμε να βλέπουμε 2-3 Γκραν Πρι τη βδομάδα για την ακρίβεια! Να βλέπουμε και το Σάτο και τον Ντό-ο-ρμπος και το Αλμπερ και όλα τα μεγάλα αστέρια! Διότι μας αρέσει πολύ να βλέπουμε γιατί η Φόρμουλα είναι η αφετηρία και ο τερματισμός της ψυχαγωγίας μας, και εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο!!!
- Σοβαρά τώρα:
Αυτό το GP ίσως να είναι το κύκνειο άσμα του Jacques Villeneuve, Πρωταθλητή για το 1997. Και είναι το μόνο που ίσως με κάνει να μελαγχολώ στο τέλος μιας πλούσιας και γεμάτης θέαμα χρονιάς. Κι ας 'αποκαθηλώθηκε' από τον θρόνο της η αγαπημένη μου ομάδα. Δε πειράζει.. Και είναι αληθινά κρίμα για τον Καναδό να τελειώνει έτσι άδοξα η καριέρα του. Αντίθετα με τον πατέρα του -τον θρυλικό Gilles- ο γιος του πέτυχε αυτό που δεν πέτυχε εκείνος, έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά απέτυχε σε ό,τι πέτυχε το αγαπημένο παιδί του Φερράρι: Να καταξιωθεί στην συνείδηση όλων των φίλων της Φόρμουλα Ένα για πάντα.
-
...κι έτσι έκλεισε η χρονιά και τα.. στόματα που
αυθαδίαζαν!!!! -
Ποιά...?
-
Τι γκαντεμια ειναι αυτη που εχει ο σουμαχερ ρε παιδια. Ξερω τι φταει. Ολοι οι αντισουμαχερικοι του κανετε βουντου
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τι γκαντεμια ειναι αυτη που εχει ο σουμαχερ ρε παιδια. Ξερω τι φταει. Ολοι οι αντισουμαχερικοι του κανετε βουντου
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩΠωπω κακία...
Η McLaren ήταν 'λίγη' σήμερα για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο, οπότε δικαίως πήγε στη Renault.
Ο ΜΣ μάλλον ξύπνησε άσχημα. Πολλά λάθη μαζεμένα. Γενικά, φαίνεται ότι η Κίνα δεν του πηγαίνει.
-
μπραβο ALONSO !! μπραβο και στη ρενο !
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο ΜΣ μάλλον ξύπνησε άσχημα. Πολλά λάθη μαζεμένα. Γενικά, φαίνεται ότι η Κίνα δεν του πηγαίνει.Κάποιος τον χτύπησε από πίσω νομίζω, δεν βγήκε μόνος του στα γρασίδια.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο ΜΣ μάλλον ξύπνησε άσχημα. Πολλά λάθη μαζεμένα. Γενικά, φαίνεται ότι η Κίνα δεν του πηγαίνει.
Κάποιος τον χτύπησε από πίσω νομίζω, δεν βγήκε μόνος του στα γρασίδια.
Φρέναρε απότομα και έστριβε μαζί, και σπίναρε για να αποφύγει τους Κούλθαρντ-Μάσσα που σταμάτησανε να πιούνε καφέ!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κάποιος τον χτύπησε από πίσω νομίζω, δεν βγήκε μόνος του στα γρασίδια.
Φρέναρε απότομα και έστριβε μαζί, και σπίναρε για να αποφύγει τους Κούλθαρντ-Μάσσα που σταμάτησανε να πιούνε καφέ!
Όντως... γράψτε λάθος!
-
Δε σας χαλασαν τα δαχτυλα του Fernando
-
Πολύ σούπα ο τελευταίος αγώνας της σαιζόν. Έγινε κανά προσπέρασμα στην πίστα; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι κανένα!
Κι αυτοί οι Κινέζοι, πολύ γρήγοροι έτσι; Με δυο όλα κι όλα incidents παραπάνω από το 1/4 του αγώνα αναλώθηκε σε SC
ΥΓ. Για να ακούσω συνολικά σχόλια για Φίζι και Μοντόγια (τερμάτισαν και οι δυο πίσω από τον ΜΣ στο Οδηγών).
-
Δε μου λέτε...
Αυτό το παιδί πότε θα βάλει μυαλό??? Δεν ντρέπεται να πανηγυρίζει σηκώνοντας τα δάκτυλά του? Να βγαίνει από το μονοθέσιο και να σφίγγει τις γροθιές του στον αέρα?
Αμ' και κείνο το παχύδερμο, ο άσχετος ο Briatore...Αλλά έτσι μόνο ξέρουν να κερδίζουν… όταν η ΤΑΧΥΤΕΡΗ McLaren τερματίζει με ένα μονοθέσιο. Ας μην υπήρχαν αυτές οι ατυχίες και θα σας έλεγα εγώ...
μπλα... μπλα... μπλα...
Για να δω, τι θα λένε τώρα οι διάφοροι κομπλεξικοί με τον FA και τη Renault....
ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...
RENAULT ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!! -
Τι θέλεις εσύ τώρα? Να σου πάρουνε και π***?
-
Ρε παιδια για αλλη μια φορα μην αναλωθουμε σε συζητησεις περι ταχυτερου μονοθεσιου κλπ...
Τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα φετος...''ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ...''
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ρε παιδια για αλλη μια φορα μην αναλλοθουμε σε συζητησεις περι ταχυτερου μονοθεσιου κλπ...Τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα φετος...''ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ...
Καλά, πρώτα λες να μην αναλωθούμε σε συζητήσεις κα ιμετά ρίχνεις τη... βόμβα;
ΥΓ. Προσωπικά, διαφωνώ. Στην περίπτωση των Ρενό/Αλόνσο, η ικανότητα υπερίσχυσε της τύχης.
Επίσημο thread: GP Κίνας - Shangai '05