-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε παιδια για αλλη μια φορα μην αναλλοθουμε σε συζητησεις περι ταχυτερου μονοθεσιου κλπ...
Τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα φετος...''ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ...
Καλά, πρώτα λες να μην αναλωθούμε σε συζητήσεις κα ιμετά ρίχνεις τη... βόμβα;
Οπως το παρει κανεις...και η McLaren να το επαιρνε δεν θα καθομουνα να ασχοληθω και να το αποδειξω αν το πηρε με την αξια της ή οχι...οι αποδειξεις βρισκονται μεσα στην πιστα ή ακομα και μεσα απο τις συνολικες νικες που εκαναν οι δυο ομαδες φετος...
-
Τους επιασαν στον υπνο, στο practice δεν ειχαν δειξει καθολου δειγματα και αφησαν τον Dennis να νομιζει οτι θα ξεκινησουν γεματοι και θα ειναι παλι κυριλλε. Στα επισημα οπως ειπαν ελευθερωσαν τον κινητηρα και στον αγωνα τους εφτιαξαν διαφορα 15 δευτερα για πλακα...
Τετοια αποδοση δε νομιζω να περιμενε κανενας Και εννοειται οτι εκλεισαν τα στοματα καποιου/καποιων που φωναζαν οτι βαριουνται, τα παρατησαν, δεν εξελισσουν και δεν ξερω τι, χωρις ισως να το χρειαζονται και τοσο.
Χρονια - προσωπικος θριαμβος του Briatore απεναντι στους ανταγωνιστες του.
Και τελος μαθηματα στρατηγικης στα sc, στο 2ο μαλλον χαραμισαν ηθελημενα τον Fisichella παραβαινοντας τους κανονισμους ωστε ο fa να σιγουρεψει νικη και πρωταθλημα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Για να ακούσω συνολικά σχόλια για Φίζι και Μοντόγια (τερμάτισαν και οι δυο πίσω από τον ΜΣ στο Οδηγών).
αυτό ξαναπέστο
Άσχημη μέρα δυστυχώς αλλά με ικανοποιεί ότι κατάφερε να τερματίσει 2 θέσεις πάνω από οδηγούς που είχαν ταχύτερα μονοθέσια καθόλη τη χρονιά.
Ελπίζω του χρόνου να επιστρέψουμε στη κορυφή...,
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Οπως το παρει κανεις...και η McLaren να το επαιρνε δεν θα καθομουνα να ασχοληθω και να το αποδειξω αν το πηρε με την αξια της ή οχι...οι αποδειξεις βρισκονται μεσα στην πιστα ή ακομα και μεσα απο τις συνολικες νικες που εκαναν οι δυο ομαδες φετος...Ή από τους... βαθμούς;
Επί της ουσίας, μέχρι σήμερα υπήρχε μια σχετική ισορροπία. Σήμερα η Ρενό εκτός από το αποτέλεσμα πήρε και τις εντυπώσεις. Κάτι που ΔΕΝ κατάφερε η ΜακΛάρεν.
-
Καλά ο Ντένις είναι φαντασμένος. Ζει στο 1988 ακόμη. Ξύπνα γέρο....!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Και τελος μαθηματα στρατηγικης στα sc, στο 2ο μαλλον χαραμισαν ηθελημενα τον Fisichella παραβαινοντας τους κανονισμους ωστε ο fa να σιγουρεψει νικη και πρωταθλημα.δε νομίζω ότι αυτός ήταν ο σκοπός. Απλά επανέλαβαν ότι ο Κιμι στο Σπα αλλά αυτή τη φορά τιμωρήθηκε ο Φισικέλα...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Και τελος μαθηματα στρατηγικης στα sc, στο 2ο μαλλον χαραμισαν ηθελημενα τον Fisichella παραβαινοντας τους κανονισμους ωστε ο fa να σιγουρεψει νικη και πρωταθλημα.
δε νομίζω ότι αυτός ήταν ο σκοπός. Απλά επανέλαβαν ότι ο Κιμι στο Σπα αλλά αυτή τη φορά τιμωρήθηκε ο Φισικέλα...
Είχαν προειδοποιηθεί όμως αμέσως μετά το συμβάν με τον Κίμι από τη ΦΙΑ, ότι στο μέλλον τέτοιες πρακτικές θα τιμωρούνται.
-
Βλ. migf1
-
πάντως δε νομίζω να κάνουν παράπονα
-
πάντως δε νομίζω να κάνουν παράποναΤι παράπονα να κάνουν; Έκαναν νταμπλ!
-
πάντως δε νομίζω να κάνουν παράποναΔε χρειαζεται, του εδωσαν drive-through.
Αυτο που σκεφτηκα ειναι αν με βαση το συμβαν του Montoya υπο αλλες συνθηκες μπορουσαν να ζητησουν αποζημιωση απο την πιστα για απωλεια του κατασκευαστων...
-
Ήταν φανερό ότι βάλανε τον Φίσικο να κάνει τη 'βρωμοδουλειά' από το 1ο stint.
-
o Rubens τερμάτισε πίσω από τον Μοντέιρο ΛΟΟΟΟΟΟΟΛ
-
Εγώ ακόμα ζω για τη στιγμή που θα δω ΝτΚ και ΡΜ ομόσταβλους
-
Αξιος πρωταθλητης ο Αλονσο και αξια πρωταθλητρια η Renault....
Αντε και του χρονου!!!!!!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δε μου λέτε...
Αυτό το παιδί πότε θα βάλει μυαλό??? Δεν ντρέπεται να πανηγυρίζει σηκώνοντας τα δάκτυλά του? Να βγαίνει από το μονοθέσιο και να σφίγγει τις γροθιές του στον αέρα?
Αμ' και κείνο το παχύδερμο, ο άσχετος ο Briatore...Αλλά έτσι μόνο ξέρουν να κερδίζουν… όταν η ΤΑΧΥΤΕΡΗ McLaren τερματίζει με ένα μονοθέσιο. Ας μην υπήρχαν αυτές οι ατυχίες και θα σας έλεγα εγώ...
μπλα... μπλα... μπλα...
Για να δω, τι θα λένε τώρα οι διάφοροι κομπλεξικοί με τον FA και τη Renault....
ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...
RENAULT ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!Αυτά να μην είχαμε...
ΥΓ Ο Trulli έχασε από τον RS; (δεν άντεξα να μη ρίξω flame )
-
Δεν αντεχω ρε παιδια. Γινεται στην αρχη το τρακαρισμα με την μιναρντι και ξεκιναει τελευταιος. Λεω :
''οχι ρε γαμωτο δεν κλεινω την τηλεοραση(γιατι εγω παρακολουθω F1 μονο για τον βασιλια τον michael) , θα δω ολο τον αγωνα. Πιστευω στον michael. Θα παρει εστω την τριτη θεση χαρη στην ικανοτητα του και αν εχει και λιγη τυχη''
Και ομως εκει που ειναι 10( και λογω του safety car εχουν εξαφανιστει οι διαφορες) τον βλεπω να βγαινει στα χωματα .
Ε οχι ρε δεν το δεχομαι. Να αλλαξουν οι κανονες της f1. Δεν θα συνεχιζεται ο αγωνας αν δεν αγωνιζεται ο michael. -
......μαζι σου και εγω !!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Για να ακούσω συνολικά σχόλια για Φίζι και Μοντόγια (τερμάτισαν και οι δυο πίσω από τον ΜΣ στο Οδηγών).Δε λέει ίσως τίποτα, μιας και η βαθμολογία έγραψε, αλλά GF και JPM είχαν τουλάχιστον 1 GP λιγότερο (αν θυμάμαι καλά ο JPM 3). Οπότε στο M.O. ανά GP ο JPM αποδεικνύεται ικανότερος... τι κουβεντιάζουμε τώρα...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
ΥΓ. Για να ακούσω συνολικά σχόλια για Φίζι και Μοντόγια (τερμάτισαν και οι δυο πίσω από τον ΜΣ στο Οδηγών).
Δε λέει ίσως τίποτα, μιας και η βαθμολογία έγραψε, αλλά GF και JPM είχαν τουλάχιστον 1 GP λιγότερο (αν θυμάμαι καλά ο JPM 3). Οπότε στο M.O. ανά GP ο JPM αποδεικνύεται ικανότερος... τι κουβεντιάζουμε τώρα...
Φαντάσου δηλαδή να οδηγούσε ο ΜΣ Ρενό ή ΜακΛάρεν...
Επίσημο thread: GP Κίνας - Shangai '05