-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το βράδυ θα κατηγορήσει ο Τριανταφυλλόπουλος τους 'γιούς των βιομηχάνων, τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους' που δεν πήγαν στρατό.
Ποιός, ο Ρομπέν των Καγιέν ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΤΟ.
Kανάλι - ώρα ξέρουμε?
Καναλι:YENEΔ
Ωρα: μυστηρια -
alter, τωρα μαλλον
-
Το 213 του prisonbreak τα σπάει απλά!!!!
-
Η ειρωνία σε όλο της το μεγαλείο: Ο Τριανταφυλοτουλιπόπουλος να έχει θέμα με όσους δεν υπηρέτησαν τη θητεία τους στον στρατό..., εξαιρώντας βεβαίως τον... εαυτό του(η δικαιολογία που λέει είναι τουλάχιστον αστεία, γιατί ΑΝ αν την πάρει κανείς στα σοβαρά, η μισοί τουλάχιστον Έλληνες δεν θα είχαν υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα από αντίδραση στους κάθε φορά κυβερνώντες).
Υ.Γ.: Τουλάχιστον εγώ υπηρέτησα κανονικά, χωρίς δικαιολογίες και λαμογιές, όπως κάνουν όσοι φορούν παντελόνια και όχι κυλότες και σέβονται μια συγκεκριμένη υποχρέωση καθώς και όσους παλαιότερους επίσης υπηρέτησαν και διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους.
-
Παρ' ό,τι δε συμπαθώ ιδιαίτερα τον Κακαουνάκη, φχαριστήθηκα τις διαφημίσεις των τελευταίων ημερών για την εφημερίδα του. Το σποτάκι που έκλεινε με το καταπληκτικό
«Βγάζουμε τα στοιχεία για να βγάλει το σκασμό»!
(με οργισμένη φωνή Κακαουνάκη)http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Con ... 3/51_h.jpg
-
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ
RONIN, ΤΟ κυνηγητό!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑRONIN, ΤΟ κυνηγητό!
Η αγαπημένου μου ταινία...
γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ
RONIN, ΤΟ κυνηγητό!
γιατί άραγε;
H μοναδική ταινία όπου υπάρχουν γαλλικά αυτοκίνητα!
Απ' τις καλύτερες σκηνές με αυτοκίνητα στο σινεμά, ever!
-
Kαι δη το 406...
-
απο αυτοκίνητα ναι το RONIN αλλά από ταχύτητα ΜΙΑ ειναι η ΤΑΙΝΙΑ ΤOP GUN , THE BEST OF THE BEST, MIRAMAR AIR FORCE BASE
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ
RONIN, ΤΟ κυνηγητό!
γιατί άραγε;
Peugeot 406, Renault Safrane, Citroen XM και...BMW M5, Αudi S8.
Best car movie ever!
όλα τα λεφτά το ύφος και προσπάθειες του ΝτεΝιρο στο τιμόνι (και καλά) ενός 406 κυνηγώντας την Μ5.
-
Όπου ο φρανκερμάιχερ (ή τέλος πάντως όπως τον λένε) ζήτησε ειδικά το 406.
Κ@@@@@@βλααααα!!!!!
-
+1000
O John Frankenheimer έχει σκηνοθετήσει μερικές από τις πιο γκαζιάρικες ταινίες ever!
Ακόμα και αν οι υπόθεση δεν έχει άμεση σχέση με το αυτοκίνητο (όπως στο Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο Grand Prix του 1966 ) έβρισκε τρόπο να συμπεριλαμβάνει χορταστικές σκηνές καταδίωξης (πχ French Connection II)
Έχει σκηνοθετήσει και ένα από τα φιλμάκια μικρού μήκους της BMW με τον Clive Owen που έπαιζαν πριν μερικά χρόνια
-
Ωραιο το Ronin.Και το 407.
Κοιτα να δεις,υπηρχαν καποτε εποχες που τα γαλλικα εστριβαν...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ωραιο το Ronin.Και το 407.Κοιτα να δεις,υπηρχαν καποτε εποχες που τα γαλλικα εστριβαν...
Αφενός ήταν 406, αφετέρου εξακολοθούν να στρίβουν.
-
οχι οχι δεν καταλαβες.
το 407 δεν αναφεροταν στο αυτοκινητο της ταινιας
το 'υπηρχαν γαλλικα που εστριβαν' αναφεροταν
αλλιως θα εγραφα 'ταξι που εστριβαν'
το οποιο μου θυμιζει την εξαιρετικη(αν και λιιιιγο σωβινιστικη) σειρα ταινιων ΤAXI, με τον απιστευτο πεζουλα
-
Δηλαδή τα σύγχρονα γαλλικά δεν στρίβουν;
-
Οχι.-
-
Ό,τι πεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ
RONIN, ΤΟ κυνηγητό!
Η αγαπημένη μου ταινία...
γιατί άραγε;
+1.
Ο λόγος απλός: ΝτεΝίρο + Ρενό. Για την ακρίβεια, Ρενό + ΝτεΝίρο.
Τηλεόραση