-
ηλιθια διαφημιση κ μεγαλη
-
Όχι ρε γμτ...
Βλέπω το 23 τώρα...
Έντιτ: wtf?????????????????
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι ρε γμτ...Βλέπω το 23 τώρα...
Έντιτ: wtf?????????????????
-
Τι έγινε, ρε παιδιά;
-
Εχεις παρακολουθησει καθολου;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχεις παρακολουθησει καθολου;Mην το κανεις !!!ΘΑ κολλησεις ασχημα !!!!
Εγω κολλησα με το 24.Τωρα τελειωνω την δευτερη σεζον,τις εχω κατεβασει ολες τις σεζον.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σπανια μια ταινια, σιριαλ κλπ. μ' αφηνει χαζο...
Ε, το τελευταιο lost
Ο.Μ.G.Ποιό τελευταίο εννοείς ρε Χρήστο? Αυτό που δείχνει στην Nova (το είδα και έμεινα κάγκελο!!!)...ή αυτά που κατεβάζετε από τα...'ράφια'?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχεις παρακολουθησει καθολου;Ναι, λίγο. Είδα όμως ότι τραβούσε υπερβολικά. Ενδιαφέρον, δε λέω, αλλά να βλέπεις, να βλέπεις και να μην τελειώνει ποτέ;
Τέλος πάντων, ποτέ δεν ήμουν του απόλυτου προγράμματος. 'Κάθε Δευτέρα 22:35 - 23:45 στο κανάλι μας' δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω.
edit
Άσε που δεν έχω νόβα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ή αυτά που κατεβάζετε από τα...'ράφια'?Αμα εμεινες καγκελο με αυτα που εδειξε ως τωρα το NOVA, καλυτερα παρε κανα χαπι πριν δεις τα επομενα και ειδικα το τελευταιο γιατι......
Ηλια, ουτε εγω μπορω να το κανω αυτο. Τα μαζευω σε ηλεκτρονικη μορφη και τα βλεπω με την άνεσή μου. Τα αλλα βεβαια, δεν τα πολυπρολαβαινω (και ουτε και τρελαινομαι) αλλα το Lost....
Αν το παρακολουθησεις συστηματικα, θα καταλαβεις οτι το να μην.... τελειωνει ποτε εχει τη σημασία του (παντως, καπου διαβασα οτι θα τελειωσει σε 48 επεισοδια με βαση το προγραμμα που ειχαν απο την αρχη εκπονησει) -
Τι μου λες τώρα ρεεεεε?!?!?!?!?!?!?!?
Στην φάση που η γκόμενα από τους Αλλους γίνεται δεκτή στην παραλία, την εμπιστεύεται ο γιατρός και καπάκι μας δείχνει πως το οργάνωσε πριν φύγει ('Θα σε δω σε μια εβδομάδα'!!!) έμεινα μλκς!!!!
-
-Kούλογλου χθες, εντελώς ψυχοπλάκωμα. Ειδικά η σκηνή με την οποία έκλεισε η εκπομπή.Μετανιωσα που το είδα.
-Ο Περάκης πρέπει να έχει ξεκουτιάνει εντελώς. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η απίστευτη παπαριά κάθε Πέμπτη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι μου λες τώρα ρεεεεε?!?!?!?!?!?!?!?
Στην φάση που η γκόμενα από τους Αλλους γίνεται δεκτή στην παραλία, την εμπιστεύεται ο γιατρός και καπάκι μας δείχνει πως το οργάνωσε πριν φύγει ('Θα σε δω σε μια εβδομάδα'!!!) έμεινα μλκς!!!!
Εισαι πολυυυυυ πισω
Εχουν να δουν τα ματια σου............Η τελευταια σκηνη, απο το τελευταιο επεισοδιο του κυκλου, ειναι απο τα σπουδαιοτερα σεναριακα ευρηματα ever
Ισως και να ειναι (δε λεω, δεν κανει, αφου δεν το εχεις δει) -
Ασε...άσε....θα κάνω υπομονή!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
... Τα μαζευω σε ηλεκτρονικη μορφη ...Πως το κάνεις αυτό;
-
http://www.mininova.org/search/?search=LOST+SEASON+3
Προτιμάμε τις εκδόσεις σε .avi των ~350 ΜΒ, που είναι η χρυσή τομή σε ποιότητα και μέγεθος. -
Τώρα άμα πω για spoiler θα φταίω;
-
Τι ζορι τραβας νεαρε;
Δεν αποκαλυψαμε τιποτα -
γειτονα, δεν μου λες τι υλικο εχεις, μηπως κανονισουμε κανα ραντεβου για κανεναν δανεισμο?
(αν και στο μεταξυ εχω κολησει με το star trek enterprise).. -
Λοιπόοοννν....
Το 24 τέλειωσε για φέτος (6ος κύκλος). Αρκετά καλός, με ωραίο τέλος.
Heroes μας τέλειωσαν και αυτοί, καταπληκτική σειρά. Στην φάση που είχα βαρεθεί το lost, μαζί με το prison break ήταν ό,τι καλύτερο.
Scrubs μάλλον τέλειωσαν για φέτος, κλασσικά τρελό γέλιο, αν και λίιιγο χαμηλότερα από τις προηγούμενες σεζόν.
Το battlestar galactica το έχω κόψει εδώ και καιρό. Μάλλον θα τα δω κάποτε όλα μαζί.
Το lost τώρα...Μάλλον μας άκουσαν που λέγαμε ότι το χουν χέσει εντελώς, και είπαν να μας κάνουν άνω κάτω με τα τελευταία επεισόδια...
Άντε, όσοι είναι να τα δείτε, δείτε τα, να μιλήσουμε λίγο γιατί παίζουν πολλές ερωτήσεις και συζητήσεις.TM, σου άρεσε το enterprise; Εγώ όπως είπα το θεωρώ την καλύτερη μάλλον σειρά startrek. Κάθε φορά που ξεκινάει, με την μπαλαντούλα και τις εικόνες από τις ιστορίες της ανθρωπότητας, κάτι με πιάνει...
-
Τι είναι αυτά ρε παιδιά, τι Lost και Heroes και Scrubs...Ιδέα δεν έχω, λες και ζω στην κοσμάρα μου (αυτό είναι μάλλον αλήθεια )...Με βάλατε σε σκέψεις τώρα, λες να κατεβάσω τίποτα?
Μπαααα....Κουράστηκα και που το σκέφτηκα
Πάω να συνεχίσω τα βιβλιαράκια μου
Τηλεόραση