-
Ένοχος! Τρις εις θανατον δια λιθοβολισμού από Καββαθά και Ανεβλαβή...
-
και ομως υπαρχει μελλον
σε τοπικο καναλι - Αθλητικη εκπομπη
τηλεθεατης: Αντε και γ@μησου M@λ@κα Βουλγαρε
Γυρναει ο ενας παρουσιαστης στον αλλο και ρωταει: Σε εμενα το ειπε ή σε εσενα
κορυφαιες στιγμες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Νομίζω οτι ο Σταθάκης ηταν ενα κλικ καλύτερος... Οχι οτι εχει σημασια, από τη στιγμη που επιλέγουν να συμμετεχουν στη σκουπιδοτηλεοραση ειναι κατακριτεοι. Σαμπως δεν ξερουν τί θα προκύψει;Τουλάχιστον (από το λίγο που είδα) ο Σταθάκης ήταν ο μόνος που κάτι πήγε να πεί του στυλ 'ας ακούσουμε και την άλλη πλευρά...'
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και ομως υπαρχει μελλονσε τοπικο καναλι - Αθλητικη εκπομπη
τηλεθεατης: Αντε και γ@μησου M@λ@κα Βουλγαρε
Γυρναει ο ενας παρουσιαστης στον αλλο και ρωταει: Σε εμενα το ειπε ή σε εσενα
κορυφαιες στιγμες
'Η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο'...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Νομίζω οτι ο Σταθάκης ηταν ενα κλικ καλύτερος... Οχι οτι εχει σημασια, από τη στιγμη που επιλέγουν να συμμετεχουν στη σκουπιδοτηλεοραση ειναι κατακριτεοι. Σαμπως δεν ξερουν τί θα προκύψει;
Τουλάχιστον (από το λίγο που είδα) ο Σταθάκης ήταν ο μόνος που κάτι πήγε να πεί του στυλ 'ας ακούσουμε και την άλλη πλευρά...'
Τι ειπες τωρα...
Τολμησε να διαφοροποιηθει απο τον μεγιστο παμακαριστο 'δημοσιογραφο' και μοναδικο κατοχο της αληθειας Τριανταφυλλοπουλο και τον αφησε να μιλησει???
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν υπάρχει τίποτα πια.....
Χθες, ο Καββαθας, στην εκπομπή-ξεκατίνιασμα του Τριανταφυλλόπουλου, συμμετείχε στο όλο σόου και μου εδωσε την εντύπωση ανθρωπου που τα εχει χαμενα.... Ξεκατινιάστηκε κι αυτός, εννοείται...
Πιο χαμηλά δεν πάει....Toυλάχιστο, 'τον είδαν' ρε Χρηστο. Δε θα ξεχαστεί. Μένει και στην επικαιρότητα. Αντε και να γίνει κανένα άλλο πολύνεκρο τροχαίο (κούφια η ώρα) να πάρει σβάρνα τα παράθυρα...
'Η άλλη Ελλάδα' μας μάρανε κατά τα άλλα της τηλεόρασης ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χθες, ο Καββαθας, στην εκπομπή-ξεκατίνιασμα του Τριανταφυλλόπουλου, συμμετείχε στο όλο σόου και μου εδωσε την εντύπωση ανθρωπου που τα εχει χαμενα.... Ξεκατινιάστηκε κι αυτός, εννοείται...
Πιο χαμηλά δεν πάει....Το παρακολούθησα για κάνα 20λεπτο, δεν μπορεί, σκεπτόμουν, κάτι θα γίνει...
Δεν έγινε τπτ. Έκλεισα το στόμα και πήγα για ύπνο...
Καββαθάς - Σταθάκης, ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ;;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πιο χαμηλά δεν πάει....Toυλάχιστο, 'τον είδαν' ρε Χρηστο. Δε θα ξεχαστεί. Μένει και στην επικαιρότητα. Αντε και να γίνει κανένα άλλο πολύνεκρο τροχαίο (κούφια η ώρα) να πάρει σβάρνα τα παράθυρα...
Άσχετο αλλά για να γίνει κουβέντα.
Αν ήθελε να μείνει στην επικαιρότητα και μόνο, πιστεύεις ότι δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέσω των περιοδικών; Με δυο τρία εξώφυλλα και μια δυο 'αποκαλύψεις' δε νομίζω να μη το πετύχει.Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι δεν βλέπω εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου και γενικά δε συμπαθώ την 'συνομοταξία' αυτή.
-
Τα ίδια σκέφτηκα και εγώ...
Ο Καββαθάς νομίζω γράφει στην εφημερίδα που έχει ο Θέμος μαζί με τον Μάκη. Ο οποίος Μάκης εκτός του οτι χθές διάλεξε ηλίθιο θέμα ( ποιός είσαι εσύ που θα δικάσεις τον Τσαλίκη;) , μας το παίζει καταδιωκόμενος από την κυβέρνηση. -
Δεν ηταν παντα ετσι μωρε... Ηταν εποχες που κατι ειχε να πει, κατι να προτεινει, που ακομα και μεσα από το παραλήρημά του καινοτομούσε. Τωρα τον πηρε κι αυτόν η κατω βόλτα για τα καλά.
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσχετο αλλά για να γίνει κουβέντα.
Αν ήθελε να μείνει στην επικαιρότητα και μόνο, πιστεύεις ότι δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέσω των περιοδικών; Με δυο τρία εξώφυλλα και μια δυο 'αποκαλύψεις' δε νομίζω να μη το πετύχει.Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι δεν βλέπω εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου και γενικά δε συμπαθώ την 'συνομοταξία' αυτή.
Η εικόνα, φίλε 'tazio', είναι η μαγική λέξη σήμερα. Αυτή έχει τη 'δύναμη'. Γι αυτό και τρέχουν όλοι να 'προσκυνήσουν'. Να καταθέσουν την άποψή τους βρε αδερφέ...
Ξέρεις τι σκέφτομαι μερικές φορές;; Οτι όλοι αυτοί : Οι Μικρούτσικοι, οι Τριανταφυλλόπουλοι και όλοι αυτή η συνομοταξία είνα σαφώς 'συνεπέστεροι' στην πορεία τους (χωρίς να συμφωνώ με τα ξεράσματα, που μας σερβίρουν) από τους υπόλοιπους τους ...'υπεράνω'
Τα ίδια σκέφτηκα και εγώ...
Ο Καββαθάς νομίζω γράφει στην εφημερίδα που έχει ο Θέμος μαζί με τον Μάκη. Ο οποίος Μάκης εκτός του οτι χθές διάλεξε ηλίθιο θέμα ( ποιός είσαι εσύ που θα δικάσεις τον Τσαλίκη;) , μας το παίζει καταδιωκόμενος από την κυβέρνηση.Kaλά σοβαρά μιλάς τώρα;;; Πρώτη φορά το ακούω Ευγε!
Δεν ηταν παντα ετσι μωρε... Ηταν εποχες που κατι ειχε να πει, κατι να προτεινει, που ακομα και μεσα από το παραλήρημά του καινοτομούσε. Τωρα τον πηρε κι αυτόν η κατω βόλτα για τα καλά.
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι...Πολύ σωστό αλλά δυστυχώς μιλάμε για τώρα.
-
'Σήμερα, εκτός από τα περιοδικά των «Τεχνικών Εκδόσεων», ο Κώστας Καββαθάς αρθρογραφεί και στην εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα», από το ιδρυτικό της φύλλο.'
http://www.kavvathas.gr/show.php?cat_id=66
Πολύ φοβάμαι οτι ο Μάκης ήταν αυτός που έριξε την ιδέα στον Κ.Κ να δημοσιευτεί ένα από τα σκάνδαλα της προηγούμενης κυβέρνησης σε τεύχος των 4Τ το χειμώνα που μας πέρασε.
Θεωρώ οτι αυτό το γεγονός σηματοδοτεί το τέλος της αθωώτητας για τους 4Τ. Εμένα με στενοχώρησε ιδιαίτερα και σε συνδυασμό με 1-2 άλλα γεγονότα με οδήγησε στην απόφαση να σταματήσω να αγοράζω το περιοδικό μας. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
'Σήμερα, εκτός από τα περιοδικά των «Τεχνικών Εκδόσεων», ο Κώστας Καββαθάς αρθρογραφεί και στην εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα», από το ιδρυτικό της φύλλο.'Ένα από τα γεγονότα που με έκαναν να απομυθοποιήσω τον ΚΚ, όπως και οι δηλώσεις του προς υπεράσπιση του Μάκη...
Δεν ξεχνάω τα όσα έχει κάνει ή όσα έχει προσπαθήσει να προσφέρει (με προτάσεις κλπ), αλλά πλέον δεν κρύβω πως τον βλέπω με άλλο μάτι...
-
Το Σάββατο που πέρασε η εκπομπή 'Η μηχανή του χρόνου' στον Alpha είχε ώς θέμα τους εμπρησμούς που έγιναν την δεκαετία του 80 σε πολυκαταστήματα όπως Μινιόν, Κλαουδάτος κτλ.
Ηθελα να την δώ αλλά δεν πρόλαβα. Την είδε κανείς? Σε τί συμπεράσματα κατέληξε?
-
Μινιόν και Κατράντζος, αν δεν κάνω λάθος.
-
Ξέρεις τι σκέφτομαι μερικές φορές;; Οτι όλοι αυτοί : Οι Μικρούτσικοι, οι Τριανταφυλλόπουλοι και όλοι αυτή η συνομοταξία είνα σαφώς 'συνεπέστεροι' στην πορεία τους (χωρίς να συμφωνώ με τα ξεράσματα, που μας σερβίρουν) από τους υπόλοιπους τους ...'υπεράνω'
Μα δεν μπορεις να διαχωρισεις τους μεν απο τους δε...
' [i]Το φιλμ δεν πρεπει να αρεσει μονο στις μαζες, αλλα και στις οργανωμενες ομαδες που εχουν γινει οι επισημοι φυλακες των κοινων εθιμων και του κοινου καλου[/i]'[i]Μορτιμερ Αντλερ
Οσο κι αν ακουγεται συνωμοσιακο σεναριο ειναι ενα και το αυτο πνευματικο προιον , μερος μιας (πολιτισμικης ή παραπολιτισμικης ιεραρχιας).
Η κριση-διαχωρισμος αυτων σε ειλικρινεις και υποκριτες διχως να το κανει συνειδητα νομιζω οτι τραβαει το χαλακι κατω απο τα ποδια μιας καλοκουρδιμενης αναλυσης των semi -διανουμενων και αγνοει (?) τη διαλεκτικη της δημοτικοτητας.Νομιζω...Μη σκονταψουμε...δηλαδη ...οχι οτι διαφωνω σε αυτα που γραφεις
-
Φίλτατε γαύρε (καλά θυμάμαι ε;) για ρίξε μια ματιά στα p.m σου
-
dog80
πωπω τι είπες τώρα...Μηχανή του Χρόνου! Καταπληκτική και επιμορφωτική.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Μηχανή του Χρόνου! Καταπληκτική και επιμορφωτική.που κατακλέβει, βεβαια, οποτε μπορει, το αρχείο της ΕΡΤ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...Μηχανή του Χρόνου! Καταπληκτική και επιμορφωτική.
που κατακλέβει, βεβαια, οποτε μπορει, το αρχείο της ΕΡΤ
Aπό την στιγμή που δεν το κάνει η ΕΡΤ και αφήνει να σαπίζει τέτοιο αρχείο, χίλιες φορές Μηχανή του Χρόνου τότε.
Τηλεόραση