-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γ@μώ την Patty και τις σκουπιδοσειρές σας... ...κάθεσαι να δεις ένα 50-50 ή το Είσαι το ταίρι μου και σου τα κάνουν τσουρέκια. Ελεος ρε παπάρες του Μεγκα...
υπαρχει μια εφευρεση που λεγετε ιντερνετς.
κατεβαζεις οτι σειρα θελεις και τη βλεπεις με την ησυχια σουΔεν ξερει ο Σαββας απο αυτα
μπα βαριέμαι να κρατάω ratio με 1mbit upload.
-
http://www.youtube.com/watch?v=0A-plDkX ... r2-2r-1-HM
Πάντως πέρα απ' την πλάκα η κατάσταση δεν θα παλεύεται, η σειρά θα παίζει κάθε βράδυ στις 21:00
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γ@μώ την Patty και τις σκουπιδοσειρές σας... ...κάθεσαι να δεις ένα 50-50 ή το Είσαι το ταίρι μου και σου τα κάνουν τσουρέκια. Ελεος ρε παπάρες του Μεγκα...
υπαρχει μια εφευρεση που λεγετε ιντερνετς.
κατεβαζεις οτι σειρα θελεις και τη βλεπεις με την ησυχια σουΔεν ξερει ο Σαββας απο αυτα
μπα βαριέμαι να κρατάω ratio με 1mbit upload.
φαε τη ΠΑΤΤΥ τοτε και τη παρεα της στη μαπα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γ@μώ την Patty και τις σκουπιδοσειρές σας... .Αυτό το πράγμα είναι κάτι σαν 'Μαρία η άσχημη' meets 'Καρουζέλ';
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γ@μώ την Patty και τις σκουπιδοσειρές σας... .
Αυτό το πράγμα είναι κάτι σαν 'Μαρία η άσχημη' meets 'Καρουζέλ';
Πράγματι
-
''Πρωταγωνιστες'' στο Mega με θεμα τα τροχαια ατυχημα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
''Πρωταγωνιστες'' στο Mega με θεμα τα τροχαια ατυχημα.Μεγάλη πίκρα, αλλά δυστυχώς, η φρικτή πραγματικότητα της 'χώρας' μας ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
''Πρωταγωνιστες'' στο Mega με θεμα τα τροχαια ατυχημα.
Μεγάλη πίκρα, αλλά δυστυχώς, η φρικτή πραγματικότητα της 'χώρας' μας ...
παντού υπάρχουν αυτά.
-
Τα συμβάντα με τραγικές συνέπειες ναι, οι συνθήκες που οδηγούν όμως σε αυτά μάλλον όχι...
-
http://www.gossip247.gr/showbiz/502-agnoristos-o-giorgos-mazonakis.html
Τι εμφάνιση έιναι αυτή;;; Εχω πεθάνει στα γέλια...
-
http://www.youtube.com/watch?v=mVacrfw3 ... re=related
vs
http://www.youtube.com/watch?v=NP-74ScX ... r_embedded -
Μπα, δεν της πάει ο ρόλος της biatch. Προβλέπεται ενδιαφέρον πάντως!
-
Παιδιά πλέον δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Όταν όμως τύχει να βρεθώ μπροστά της και στιγμιαία πέσω πάνω σε τέτοιες εκπομπές προτού αλλάξω κανάλι παθαίνω mini κατάθλιψη
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παιδιά πλέον δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Όταν όμως τύχει να βρεθώ μπροστά της και στιγμιαία πέσω πάνω σε τέτοιες εκπομπές προτού αλλάξω κανάλι παθαίνω mini κατάθλιψηΝα αλλαζεις πιο γρηγορα τοτε!!
-
-
Τουλάχιστο ο κόσμος έδωσε το μήνυμα στα κ###λοκάναλα ότι θέλει ποιοτική τηλεόραση.
66% η σειρά το νησί και 68% στα νεανικά κοινά
πραγματικά όαση αυτή η σειρά στα σκουπίδια που δείχνουν φέτος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τουλάχιστο ο κόσμος έδωσε το μήνυμα στα κ###λοκάναλα ότι θέλει ποιοτική τηλεόραση.66% η σειρά το νησί και 68% στα νεανικά κοινά
πραγματικά όαση αυτή η σειρά στα σκουπίδια που δείχνουν φέτος.
Καθησα με φιλους και το ειδα κατα λαθος .
Θα ελεγα αρκετα αξιολογο με μονες ενστασεις την αφορμη(ευκαταστατη κοπελα που μαλωσε με το γκομενο καπου στο Λονδινο στα καλα καθουμενα αποφασιζει να φυγει διακοπες για να μαθει για τις ριζες της-η σκηνη που περπαταει ξυπολητη στους δρομους του Λονδινου με μπολικες κλεμμενες αναφορες, θα ηταν αρκετη να με κανει να αλλαξω καναλι) για να ξετυλιχτει το κουβαρι της υποθεσης,το νοικιασμενο vw beetle cabrio,η οχι και τοσο πειστικη αναπαρασταση της εποχης που σου δινει την εντυπωση απουσιας χωρου και προχειρης κοινωνικης οργανωσης και τελος η προβολη του απο το μισητο σαπιοκαναλο
Οτι καλυτερο εχω δει απο την τιβι τα τελευταια ετη(αν και δεν ειμαι τακτικος τηλεθεατης για να εχω σφαιρικη γνωμη) και ελπιζω η συνεχεια να ειναι καλυτερη. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
μισητο σαπιοκαναλοΟλυμπιακός είσαι;
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
μισητο σαπιοκαναλο
Ολυμπιακός είσαι;
Οχι βαζελος
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μπα, δεν της πάει ο ρόλος της biatch. Προβλέπεται ενδιαφέρον πάντως!Από τα λίγα που είδα χτες, τα κοριτσάκια πρέπει να πέρασαν διαβολοβδομάδες στα γυμναστήρια ή να έριξαν χρήμα σε πλαστικούς (αν και παράδοξο αυτό γιατί από airbags λίγα πράγματα). Τόσους πάτους σαν γερμανικά κράνη που λέει και ο Γεωργίου ούτε στην κόπα καμπάνα...
Το θέαμα όντως ήταν καταθλιπτικό. Το έχουν κάνει εντελώς μηχανή του κιμά, προσανατολισμένο στην τηλεθέαση.
Καλά η Καγιά εντελώς καρακατσουλιό. Εμετική... Και οι άλλες 2 οι αδερφάρες πάνε και καλά να το παίξουν Παπαμιχαήλ στο ξύλο βγήκε απ'τον παράδεισο...
Από την άλλη, να χαμε όλοι τα γεράματα του Χαρούλη... :zbroxe: :zbroxe:Από τα ριαλιτοπαίχνιδα, παραδόξως μου αρέσει το master chef... Και η χαμούρογλου η μπουμπούκα δεν είναι τόσο αντιπαθητική και γενικά έχει μια κάποια αξιοπρέπεια. Το μόνο που μου τη σπάει (πέραν του ότι μου βγάζει απίστευτη λιγούρα ) είναι ότι όταν τους αρέσει ένα φαί, κάθονται και κοιτάνε τον παίχτη με ένα βλέμμα σαν να τους έχει σκοτώσει τη μάνα και μετά στο ξέμπαρκο αλλάζουν ύφος και αρχίζουν τα κοπλιμέντα.
Απορία: Με τόσα τσιμπολογήματα από εντελώς άσχετα φαγητά 1)Πώς μπορούν να αξιολογήσουν τη γεύση ενός φαγητού μετά από 10 κρεατικά, 23 ψαρικά και 52 ζυμαρικά;
2)Πώς δεν τους πάει ζουμί σε κάθε εκπομπή;
Τηλεόραση