-
Αφιερωμένο στον άπιστο μοντεράτορα που νομίζει πως θα κάτσω μετά να ψάχνω τις δημοσιεύσεις μου να τις αλλάξω για να το παίξω έξυπνος!
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Διαφορα σε δευτερολεπτα (χ.χχχ sec) μεταξυ του νικητη του αγωνα και του δευτερου τερματισαντα. Ευκολο ε;17.293.
Αν πετύχω ΑΥΤΟ (έστω και με άλλους οδηγούς από αυτούς που προέβλεψα), αξιώνω πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει!!!
Γιωργο κανε σε παρακαλω edit στη δημοσιευση στο thread των προβλεψεων, καλυτερα να ειναι σε ενα thread που θα κλειδωσει
Α, και την Κυριακή δείτε πως δεν έπεσα μέσα, θα μου έχει αλλάξει ύπουλα την πρόβλεψη, να χάσω τη χαρά του Ντόλκα!!!
-
kimi
montoya
nanto -
1.Raikkonen
2.Montoya +15.814
3.Alonso + 1 lap(Που φτασαμε να διεκδικουμε (εστω μονο) μαθηματικα το πρωταθλημα ως την τελευταια αγωνιστική!!)
-
Οχι πως πιστευω οτι θα ερθει αυτη η καταταξη αλλα για λογους στρατηγικης
- Ράικονεν
- Μοντόγια +1'
- Αλονσο
og2002gr εφοσον εχεις (εστω και μονο μαθηματικες) ελπιδες, δε νομιζεις οτι ανεξαρτητα απο τι πιστευεις πρεπει να βαλεις 3 οδηγους εκτός ΜκΛ, Ρενω;
-
1)raikonen
2)montoya
3)alonso -
Ξενέρωσα! Όσοι διεκδικούμε τίτλο, έχουμε τις ίδιες προβλέψεις! Δε λέει να κριθεί η διαφορά στα sec μεταξύ 1ου-2ου. Δεν έπρεπε να βιαστώ να ποστάρω τις προβλεψεις μου!
Προτιμώ το όλα ή τίποτα!
Αλλαγή προβλέψεων λοιπόν! (Sorry Go For Pole αν σε μπερδεύω)
1.Kimi
2.Alonso
3.Button1st-2nd: 15.647sec!
-
1.kimi
2.alonso +14,753'
3.montoya -
- J.P. Montoya
- F. Alonso
- M. Schumacher
-
- Raikkonen