-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τέσπα, μου έκοψε μόνο το μεγάλο κομμάτι, το δόντι θα το κάνω εγώ με την σέγα που πήρα. Πήρα και ταινία για το σόκορο, και ο θεός βοηθός.
αυτή την ταινία την έχω πάρει και εγώ αλλά ακόμα στο κουτάκι της είναι. και μόνο που σκέφτομαι τη διαδικασία βαριέμαι.
-
Παλιότερα σε ένα ντουλάπι που είχα κάνει για τα μοντέλα μου (τα αεροπλάνα εννοώ, τα άλλα τα έχω στο υπόγειο με χειροπέδες στα καλοριφέρ) την είχα βάλει με σίδερο και το επιπλέον το έκοψα με φαλτσέτα. Δεν μου είχα φανεί τόσο χαζό. Βέβαια ήταν λίγο το μήκος, κανένα 2μετρο σύνολο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παλιότερα σε ένα ντουλάπι που είχα κάνει για τα μοντέλα μου (τα αεροπλάνα εννοώ, τα άλλα τα έχω στο υπόγειο με χειροπέδες στα καλοριφέρ) την είχα βάλει με σίδερο και το επιπλέον το έκοψα με φαλτσέτα. Δεν μου είχα φανεί τόσο χαζό. Βέβαια ήταν λίγο το μήκος, κανένα 2μετρο σύνολο...Εμεις για το μαγαζι κολλησαμε πανω απο 200μετρα .Το επιπλεον το κοβαμε με λιμα σιδηρου (αυτη με τα λεπτα αυλακια).
Αν η ταινια ειναι παλια ενδεχεται να μην κολλαει ευκολα.
-
Επειδή θέλω να καλύψω ένα κενό στο χωριό, ανάμεσα στο ταβάνι και μια τσιμεντένια προεξοχή, το έχω κοιτάξει λίγο.
Πρέπει να κόψω το ξύλο έτσι ώστε να ταιριάζει ανάμεσα στα δοκάρια του ταβανιού (τα δοκάρια της στέγης φαίνονται).
Αγόρασα ένα πριόνι για ξύλο με λεπτά δοντάκια. Θα κάνω πατρόν με χαρτόνι και μετά θα κόψω το ξύλο ανάλογα.
Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα? π.χ. να κόψω αφήνοντας περιθώριο και να το πάρω με ράσπα? -
-
Αν κάποιος ασχολείται με κατασκευές ξύλου, ένα ηλεκτρικό σεγάκι είναι απαραίτητο. Εγώ είχα πάρει ένα επειδή η γυναίκα μου μου είχε ζητήσει να κοντύνω το διόροφο κρεβάτι των παιδιών. Ξεκίνησα με ..ξυλοπρίονο, και μετά απο 5 λεπτά πετάχτηκα σ ένα εργαλειάδικο, αγόρασα σέγα και ξελάσπωσα.
Αλλοιώς ακόμη θα πριόνιζα.Νομίζω δεν είναι ακριβά.
-
Πήρα ένα Black & Decker με 27 ευρώ σήμερα. Καλά είναι νομίζω.
-
Σέγα με €27 ρε? Για βάλε ένα link...
-
Τι λινκ να βάλω; Από το πράκτικερ την πήρα... Μισό να την βρω στο σάιτ της B&D.
-
εγώ είχα πάρει με 22 απο τις νοναμε του Πράκτικερ, μια χαρά
-
Σαν αυτήν είναι:
http://www.blackanddecker.gr/powertools/productdetails/catno/KS500/info/specifications/Η δικιά μου είναι KS495 και είναι 380W αντί για 400.
-
Και κάνει μόνο €25! Ωραία!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και κάνει μόνο €25! Ωραία!Είχα πάρει από Πράκτικερ μία Κινεζική πριν 4-5 χρόνια 9.99!!
-
Δεν τις είχα κοιτάξει καν. Πίστευα ότι πρέπει να είναι πάνω από τα €100 και επειδή δεν την χρειάζομαι συχνά δούλευα με το πριόνι!!!
-
Πωλείται καινούρια σέγα B&D 50 ευρώ, ευκαιρία!
-
-
Κούκο, με 99 ευρώ την παίρνεις; Την έχω χρησιμοποιήσει μια φορά, αν την χρησιμοποιήσω και 2η πάει στα 119...
Έγινε η κοπή.
-
-
Το ΜDF θα μπει από τις 3 μεριές του κολλητά σε τοίχο. Κανονικά δεν είχα σκοπό να βάλω σόκορο και στις άλλες πλευρές, αλλά μήπως θα έπρεπε να περάσω για τπτ υγρασίες που μπορεί να γλύφουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ΜDF θα μπει από τις 3 μεριές του κολλητά σε τοίχο. Κανονικά δεν είχα σκοπό να βάλω σόκορο και στις άλλες πλευρές, αλλά μήπως θα έπρεπε να περάσω για τπτ υγρασίες που μπορεί να γλύφουν;Αν περισσεύει....
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ