-
Mazestix οταν βγαζουμε φωτο την τσαντα τηςφωτογραφικης την κρυβουμε να μην χαλαει τη φωτογραφια
Πανεμορφο το σπιτι σου!Να ειστε γεροι να το χαιρεστε!
Σε ποια περιοχη ειναι? -
Μαλετιάνοι, Κύμης...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δυο μονο παρατηρησεις αν επιτρεπεις:
1.Να βαψεις τα κεφαλαρια πανω απο τα παραθυρα.Το εμφανες τσιμεντο ειναι 'βεβηλωση'.
2.Σε πρωτη ευκαιρια να καλυψεις τις κολωνες στο κιοσκι χτιζοντας κολωνες απο την ιδια πετρα των τοιχων του σπιτιου.Ελπιζω να μη με παρεξηγησεις....
Α ναι, και αφου εχεις προβλημα με τα κεραμιδια γιατι προτιμησες τα Γαλλικα απο τα Ρωμαϊκα??
Τα Γαλλικα για να μην εχεις προβλημα με τους αερηδες ηθελαν πιο μεγαλη κλιση.Αντιθετα τα Ρωμαϊκα αντεχουν γιατι ειναι πιο βαρια. -
Έχεις απόλυτο δίκηο. Και για τις δύο παρατηρήσεις.
Τα πρέκια θα βαφτούν αυτό το καλοκαίρι.
Τα σίδερα στο κιόσκι θα βαφτούν μαύρα. Δεν αντέχω τώρα να τα χτίσω.Τα κεραμίδια είναι πανάκριβη υπόθεση. Τα συντηρώ κάθε δύο χρόνια.
Κι εμένα τα ΡωμαΪκά μου αρέσουν. Αλλά κι αυτά καλά είναι. (Δεν το ανακαίνισα εγώ το σπίτι..) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα κεραμίδια είναι πανάκριβη υπόθεση. Τα συντηρώ κάθε δύο χρόνια.
Κι εμένα τα ΡωμαΪκά μου αρέσουν. Αλλά κι αυτά καλά είναι.Το ειδα οτι ειναι καλοσυντηρημενα και εκανα εντιτ .Εχεις δικιο οτι ειναι πανακριβη υποθεση....
-
-
Πότε κερνάς καφέ στους Μαλετιάνους; Έχει και θέα;
Μαλετιάνοι - Βούνοι 5-0
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μαλετιάνοι - Βούνοι 5-0Πολύ ωραίο κουκ.
Αλλά στο σπίτι ενός Π.Ο. κάτω από το κιόσκι μπροστά στο σπίτι πρέπει να βρίσκεται το αμάξι και τίποτε άλλο. Στείλε το φερφορζέ στην άλλη μεριά του σπιτιού και βάλε το αμάξι στη θέση του.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
edit.Kouk καλα εκανες και εβαλες αλουμινια.Για καμμια εκατοστη χρονια θα ησυχασεις απο ξυσιματα λουστραρισματα κλπ.Αν μπορουσες να βαλεις τα ακριβωτερα σε βαφη απομιμησης ξυλου ακομα καλυτερα οσον αφορα το αισθητικο αποτελεσμα.
Αυτά βάζω, φυσικά. Σε σπίτι πέτρινο (1889) δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω απλά αλουμίνια. Σε χρώμα σκούρας καρυδιάς είναι αυτά που παρήγγειλα. Για να ταιριάξουν, όσο γίνεται, με τα ξύλινα παράθυρα που έχω τώρα!
Θα βάλω και φωτογραφία του σπιτιού για να πάρεις μια ιδέα.
edit ορίστε
http://xs.to/xs.php?h=xs131&d=08395&f=kimi3188.jpg
Καταπληκτικο σπιτι ,μετα απ΄αυτο που βλεπω αποσυρω ολα τα sorry κ μενει το εγκλημα .
ΥΓ. Το δενδρο ειναι φουντουκια η κανω λαθος . -
Βανίλια και κυδωνιά.
-
Πριν ακομα δω ,προτεινα να βαψεις με μινιο τα παραθυροφυλλα ,τωρα διαπιστωνω ποσο δικιο ειχα κ τι αισθητικο αποτελεσμα θα ειχαμε .
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
[Προτιμησα λοιπον την απομιμηση ξυλου που για μενα ειναι καλυτερη αισθητικα και με γλυτωσε την ανα τριετια συντηρηση (γυαλοχαρτα, φαρμακα για εντομα, βερνικια κλπ κλπ)
Aλλο πραγμα η ευκολια κ αλλο η αισθητικη ,το γουστο του καθενος μπορει να διαφερει αλλα η αισθητικη εχει καποια στανταρ .
Αλουμινιο κ αισθητικη ειναι αντιθετες ενοιες. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Πριν ακομα δω ,προτεινα να βαψεις με μινιο τα παραθυροφυλλα ,τωρα διαπιστωνω ποσο δικιο ειχα κ τι αισθητικο αποτελεσμα θα ειχαμε .Γιώργο, τα παράθυρα είναι, συνολικά, 25!! Είναι αδύνατον να τα βάψω όλα! Και πανάκριβο αν τα αναθέσω σε μπογιατζή. Το Xyladecor δουλεύει μια χαρά, τα τελευταία 33 χρόνια!!
Υπολόγισε ότι για τα 6 παράθυρα που αλλάζω, για ξύλινο ήθελα €4800, ενώ για αλουμίνιο σε απομίμηση ξύλου θέλω €5.700. Η διαφορά είναι λογική αν υπολογίσεις την διαφορά που πετυχαίνεις από την μείωση της ανάγκης συντήρησης.
Σαν μόνωση δεν τίθεται θέμα.
Και τα ξύλινα έχουν διπλά τζάμια και απόλυτη μόνωση.Τα αλουμίνια σε απομίμηση ξύλου είναι εκπληκτικά σε αισθητικό αποτέλεσμα. Οχι, βέβαια, όπως είναι τα ξύλινα. Αλλά πάρα πολύ καλά.
Όταν τα τοποθετήσω θα βάλω φωτογραφία για να συγκρίνετε. -
Είστε . Κούκο σαν mod δεν μεταφέρεις τα ποστς στα Μαστορέματα?
-
-
+1 για τα αλουμίνια βαμμένα απομίμηση ξύλου
Στο παραθαλάσσιο τα αλλάξαμε για να γλιτώσουμε από τη συντήρηση των ξύλινων και δε το μετανιώσαμε! Η πλάκα είναι πως επειδή έλειπα όταν έγινε η δουλειά, την πρώτη φορά που πήγα αφηρημένος αφού είχαν μπει δεν κατάλαβα πως κάτι είχε αλλάξει
-
Αφού άλλος πληρώνει, ας πω κι εγώ την εξυπνάδα μου:
Κόυκ, εμένα δεν μ' αρέσουν οι βρύσες και τα λάστιχα που κρέμονται. Αφού έχεις το 'σύστημα', βγάλε τα λάστιχα κ βάζε τα κάπου που να μην φαίνονται. Και, σε πρώτη ευκαιρία, βάλε δυο βρύσες α λα παλαιά.
Σε κάθε περίπτωση, πολύ ωραίο σπίτι! Αξίζει κάθε αγώνα. -
Εμένα δεν μου αρέσει ένα μωβ αμάξι που κρύβει την θέα.
Κουκ, θα σε βοηθήσω να το ξεφορτωθείς, σου στέλνω τα στοιχεία μου με πμ.
-
KOUK έχουμε την ίδια αρχιτεκτονική ακριβώς ... κατασκευή του 1943 από Λαγκαδινούς .. με εσωτερικούς τοίχους καλαμωτούς και τα παράθυρα ξύλινα ακόμα!
Φωνάζω τον kouk που έχει εμπειρεία να το αναπλάσει ή το ρίχνω και ξανα από την αρχη?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ