-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
τα ψυγεία whilrpool είναι καλα?ή να πάρω pitsos?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δηλαδή είναι ένας ενιαίος χώρος 90μ2?
Μάλλον εννοείς σπίτι με δωμάτια κλπ. Δε νομίζω ότι είναι σωστή κίνηση, γιατί για να δροσίζει και τα άλλα δωμάτια, θα πρέπει να δουλεύει περισσότερο, να έχεις ανοιχτές πόρτες και στο δωμάτιο που θα βρίσκεται η μονάδα να έχει πολικό ψύχος...O χώρος είναι ενιαίος (κουζινα , σαλόνι, καθιστικό και διάδρομος.
-
Καλησπέρα.
Εγώ πρόσφατα (5 μέρες) πήρα για το δικό μου σπίτι 2 μονάδες LG από το MediaMarkt Θεσνίκης ώς εξής:
α) Για σαλόνι 26τμ πήρα το LG K12 AH (450€)
β) Για υπνοδωμάτιο 15τμ πήρα το LG K09 AH (400€)Και τα 2 είναι απλά & όχι Inverter αλλά με ενεγειακή κατηγορία Α στην ψήξη και Β στην θέρμανση
-
θέλω ένα στιβαρό κρεβάτι αν όχι διπλό, ημίδιπλο αλλά άνετο για 2 άτομα και σε λογική τιμή κ κατά προτίμηση να έχει και αποθηκευτικό χώρο από κάτω. να κοιτάξω IKEA και praktiker ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω ένα στιβαρό κρεβάτι αν όχι διπλό, ημίδιπλο αλλά άνετο για 2 άτομα και σε λογική τιμή κ κατά προτίμηση να έχει και αποθηκευτικό χώρο από κάτω. να κοιτάξω IKEA και praktiker ?το στιβαρο μαρεσε...
-
και να μην τρίζει μετά από σκληρή χρήση...
-
Σε καινουργιο σπιτι με κεραμοσκεπη οπου υπαρχει κι 1 παραθυρο κι ακριβως απο κατω υπαρχει κενο στην πλακα κι εχω τοποθετησει κατι πολυκαρβουνικα φυλλα για να μπαινει φως,υπαρχουν προφανως κενα απο τον σοβατζη στο τελειωμα της σκεπης και μπαινουν μεσα εντομα κλπ με αποτελεσμα τα φυλλα αυτα να φαινονται απο μεσα χαλια-βρωμικα.
Σημερα με πηρε η γυναικα μου τηλ.και μου ειπε οτι εχει μπει κι1 πουλι το οποιο παει και καθεται εκει στα φυλλα αυτα.Υπαρχει τροπος αν ανεβω απο μεσα στην σκεπη (γιατι απ'εξω θελω σκαλωσια) να κλεισω αυτες τις τρυπες,μου προτειναν αφρο αν δεν βρεχεται η εποξειδικο στοκο. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω ένα στιβαρό κρεβάτι αν όχι διπλό, ημίδιπλο αλλά άνετο για 2 άτομα και σε λογική τιμή κ κατά προτίμηση να έχει και αποθηκευτικό χώρο από κάτω. να κοιτάξω IKEA και praktiker ?Κατ 'αρχην πρεπει να μας πεις γιατι χρηση προοριζεται .
Το ημιδιπλο ,τι το θελεις -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
θέλω ένα στιβαρό κρεβάτι αν όχι διπλό, ημίδιπλο αλλά άνετο για 2 άτομα και σε λογική τιμή κ κατά προτίμηση να έχει και αποθηκευτικό χώρο από κάτω. να κοιτάξω IKEA και praktiker ?
Κατ 'αρχην πρεπει να μας πεις γιατι χρηση προοριζεται .
Το ημιδιπλο ,τι το θελειςγιατί δεν υπάρχει χώρος για διπλό
-
Eχω βαλει στο μπαλκονι μας συστημα αυτοματου ποτισμου. Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου, δεν εχω βρει καποιο τροπο να στεγανοποιησω εντελως το ολο συστημα. Δλδ εκει που ενωνονται τα μπεκ με την κεντρικη σωληνα που παρεχει το νερο. Παντα θα σταζει λιγο ειτε περισσοτερο εκτος απο μερικα μπεκ που εκ θαυματος ειναι οκ. Καμμια ιδεα? (εχω βαλει κολλα, σιλικονη => τζιφος)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eχω βαλει στο μπαλκονι μας συστημα αυτοματου ποτισμου. Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου, δεν εχω βρει καποιο τροπο να στεγανοποιησω εντελως το ολο συστημα. Δλδ εκει που ενωνονται τα μπεκ με την κεντρικη σωληνα που παρεχει το νερο. Παντα θα σταζει λιγο ειτε περισσοτερο εκτος απο μερικα μπεκ που εκ θαυματος ειναι οκ. Καμμια ιδεα? (εχω βαλει κολλα, σιλικονη => τζιφος)Δεν χρειαζεται κολλα ,κατι δεν κανεις σωστα .
Τα μπεκακια βιδωτα ειναι η κουμπωτα????????? -
Eχω βαλει στο μπαλκονι μας συστημα αυτοματου ποτισμου. Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου, δεν εχω βρει καποιο τροπο να στεγανοποιησω εντελως το ολο συστημα. Δλδ εκει που ενωνονται τα μπεκ με την κεντρικη σωληνα που παρεχει το νερο. Παντα θα σταζει λιγο ειτε περισσοτερο εκτος απο μερικα μπεκ που εκ θαυματος ειναι οκ. Καμμια ιδεα? (εχω βαλει κολλα, σιλικονη => τζιφος)
Δεν χρειαζεται κολλα ,κατι δεν κανεις σωστα .
Τα μπεκακια βιδωτα ειναι η κουμπωτα?????????Οχι κολλα ,οχι τεφλον,ολα τα πλαστικα σφιγγουν με το χερι.
-
Τα μπεκακια βιδωτα ειναι η κουμπωτα?????????To εχω κανει τοσες φορες που πρεπει να το κανω σωστα!
Τα μπεκ συνδεονται μεσω ενος λεπτου 'σωληνακίου' ( ) με την κεντρικη σωληνα. Στεγανοποιηση δεν εχω εκει που το συνδεω στην κεντρικη σωλ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα μπεκακια βιδωτα ειναι η κουμπωτα?????????To εχω κανει τοσες φορες που πρεπει να το κανω σωστα!
Τα μπεκ συνδεονται μεσω ενος λεπτου 'σωληνακίου' ( ) με την κεντρικη σωληνα. Στεγανοποιηση δεν εχω εκει που το συνδεω στην κεντρικη σωλ.
Το οτι το εχεις κανει πολλες φορες δεν σημαινει κ οτι το κανεις σωστα .
Αλλωστε αν το εκανες σωστα ,δεν θα ειχες προβλημα
Κλεισε τελειως την παροχη νερου κ στην συνεχεια ανοιξε την σταδιακα ............. ρυθμισε την διαρκεια ποτισματος κ εισαι οκ. Πιστευω να καταλαβες ....
Πιεση νερου μεγαλη .>λιγα μπεκακια=μισοκλειστη βανα . -
Με ψιλο λαστιχακι ποτιζω και εγω στον κηπο σε πολλα σημεια.Θελει να χρησιμοποιεις το ειδικο σουβλι καθετα στο λαστιχο για να μην ανοιγει πιο πολυ απο το κανονικο η τρυπα για το βυσμα.Αν τα λαστιχα ειναι παλια ζεστανε τα με ενα σεσουαρ για να μπαινουν πιο ευκολα τα βυσματα/μπεκ.Αν καπου εχεις κανει λαθος τρυπα υπαρχουν τυφλα βυσματα για να κλεινεις την τρυπα.Και φυσικα οπως ειπε ο Γιωργος 123 οχι υπερβολικη πιεση.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...Στεγανοποιηση δεν εχω εκει που το συνδεω στην κεντρικη σωλ.Είναι το σύστημα που τρυπάς την κεντρική σωλήνα και βάζεις το σύνδεσμο για το σωληνάκι 'μπηχτό' στην τρύπα;
Αν ναι και περιμένεις τέλεια στεγανοποίηση, θα περιμένεις πολύ. Όπου πέτυχε, έτυχε. -
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
Ο πατέρας μου θέλει να βάλει air condition σε έναν χώρο 90μ2.θα τον καλύψει μια μονάδα των 24000ΒΤU? Βγαίνουν μονάδες με μεγαλύτερα btu? To aircondition το θέλει για το σπίτι οπότε πρέπει να είναι κάποια μονάδα που μπαίνει στον τοίχο. Μπορεί με μια μονάδα να καλύψει τόσα πολλά μ2? Για παραπάνω μονάδες φαντάζομαι ότι θα έχει μεγάλη φασαρία μιας και θα πρέπει να περαστούν σωλήνες κ.τ.λ. Απο μάρκες τί έχετε να προτείνετε? Είδαμε τις samsung ( το πιο ωραίο design), toyotomi, fujitsu και daikin (το πιο ακριβό). Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστω.Θα σου προτεινα Daikin γιατι εχουν πολυ καλη ψυκτικη μοναδα. Ειναι ακριβοτερα αλλα αναλογα και με τη χρηση σε βαθος χρονου παιρνεις την διαφορα πισω απο καταναλωση και συντηρηση και ειδικα τα inverder. Αλλη σου επιλογη θα ηταν mitsubishi toshiba η fujitsu.Τα general επισης ειναι τα περισυνα fujitsu. Παντως η πιο σωστη επιλογη θα ηταν 2 συσκευες και οχι μια γιατι οταν θα δουλευει το 24αρι δεν θα πλησιαζεις ουτε με γουνα.
Επισης το αν 'σηκωνει' απο αποψη ρευματος το μεγαλο το σκεφτηκες; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν καπου εχεις κανει λαθος τρυπα υπαρχουν τυφλα βυσματα για να κλεινεις την τρυπα.Και φυσικα οπως ειπε ο Γιωργος 123 οχι υπερβολικη πιεση.Οι τρυπες γινονται ολες με την ιδια 'μλκια', αρα τι μεγαλυτερη και μικροτερη?
Εχω χαμηλωσει την πιεση ηδη, αλλα παλι λιγο χανει...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Είναι το σύστημα που τρυπάς την κεντρική σωλήνα και βάζεις το σύνδεσμο για το σωληνάκι 'μπηχτό' στην τρύπα;
ναι
Αν ναι και περιμένεις τέλεια στεγανοποίηση, θα περιμένεις πολύ. Όπου πέτυχε, έτυχε.
εκει μαλλον καταληγω και εγω...
-
Το οτι το εχεις κανει πολλες φορες δεν σημαινει κ οτι το κανεις σωστα .
Αλλωστε αν το εκανες σωστα ,δεν θα ειχες προβλημαΚαλα, ποσοι τροποι μπορει να υπαρχουν?
Πιεση νερου μεγαλη .>λιγα μπεκακια=μισοκλειστη βανα .
Καπω ετσι ειναι τωρα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ