-
Χτες το βράδυ τράκαρα ελαφρά.
Να περιγράψω το πως: Ποσειδώνος και Ιωάννου Φιξ στο Π. Φάληρο, για όσους ξέρουν στη στροφή που πας κάτω από τη γέφυρα για την Ζησιμοπούλου ερχόμενος από παραλιακή από Πειραια.
Είμαι δεξιά στην εσοχή και αριστερά μου μια κυρία με ένα Audi στο κόκκινο φανάρι και περιμένω να στρίψω στην Φιξ, η οποία έχει 2 λωρίδες ανά κατεύθηνση με διάζωμα.
Ξεκινώ κανονικά με το πράσινο και τη στιγμή που είμαι σε γωνία στο ρεύμα μου πάντα η κυρία με κλείνει, αφού αντί να πάρει τη στροφή ανοιχτά και να μπει στην αριστερή λωρίδα την παίρνει κλειστά, μάλλον για να βγει μπροστά μου. Πράλαβα να σταματήσω, αλλά η κυρία είχε ήδη πάρει τη στροφή κλειστά και το αποτέλεσμα ήταν εγώ να έχω ένα μικρό σημάδι στη γωνία του προφυλακτήρα και αυτή να έχει ένα σημάδι περίπου μισού μέτρου από τη μέση και πίσω, αφού σύρθηκε πάνω μου.
Δεν δέχομαι ότι φταίω, γιατί ήμουν στη λωρίδα μου.
Αν το παραδεχόταν θα τελείωνε εκεί, δεν έχω πρόβλημα να κάνω δήλωση, ανθρώπινα είναι αυτά και γίνοντε κάθε μέρα και δεν με νοιάζουν οι γρατσουνιές στο αυτοκίνητό μου, άλλωστε το έχω σακατέψει από κλαδιά κλπ, αλλά αν στη θέση μου ήταν ένα παπάκι τι αποτέλεσμα θα είχαμε? Ο ασφαλιστής της μου είπε να της κάνω δήλωση και να μου δώσει 100 € για το bonus malus που θα αλλάξει κλπ, αλλά δεν μου αρέσει να συμετέχω στη ζούγκλα και δεν είμαι ωχαδερφιστής, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να χάνεις τη μέρα σου σε δικαστήρια κλπ.
Να της κάνω δήλωση και να πω και εγώ το κλασικό 'ωχ αδερφέ που να μπλέξεις', ή να το αφήσω και όπου πάει?
Να πω πως από όσα ξέρω τυπικά φταίω εγώ, αφού το χτύπημα είναι από τη μέση και πίσω, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, αλλά δεν υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να αποδείξουν ότι ήμουν στη λωρίδα μου και αυτή έπεσε πάνω μου και από την άλλη αυτή έχει (ψευδο)μάρτυρες ότι μιλούσα στο κινητό, πράγμα που έγινε, αλλά μόνο στο κόκκινο και όχι μετά που ξεκίνησα. Λόγω του ότι είναι από την περιοχή, μου το είπε ο ασφαλιστής της εμέσως πλην σαφώς, θα παρουσιάσει κάποιους γείτονες που θα πουν ότι περνούσαν από εκεί και με είδαν.
Έχω όμως και εγώ την κοπελιά μου που μένει στην περιοχή, οπότε γιατί να μην περνούσε και αυτή από εκεί τυχαία? -
'Δυστυχως' ο ασφαλιστης σου, στα ειπε πολυ καλα.
Ας σου δωσει αυτη 100Ε για το ΒΜ και ας παρει τα λεφτα για να φτιαξει το αυτοκινητο της.
Στα δικαστηρια πας μονο αν υπαρχουν μεγαλα εξοδα και τραυματισμοί,αλλιως δεν αξιζει την ταλαιπωρια.
Τρακάρισμα...