-
Γιατί ρε Σπύρο τι κακό είχε το SP στην Λαμία όπου για να πας, πάρκαρες το αυτοκίνητάκι σου στο άψε-σβήσε και περπατούσες λίγα μέτρα χωρίς να χρειαστείς να μπεις στο χάος της Αθήνας.
Όσο για τις προσβάσεις νομίζω ότι εννοούν προσβάσεις στις ss.Εκεί όντως θα υπάρχει πρόβλημα.Ποιες θα είναι οι ss κοντά φαντάζομαι η Μάνδρα η Κινέτα κάποια άλλη στην Κορινθία και από την άλλη πλευρά προς την Λειβαδιά καμία Ευαγγελίστρια κανένας Κιθαιρώνας, ξέρω και εγώ υποθέσεις κάνω.Από παλιά ότι υπήρχε κοντά στην Αθήνα έπηζε από κόσμο.
Αντε και τίποτα Σκουρτα κανένα Κλειδί καμία Στεφάνη η φετεινή που ήταν και σκληρή.Εσείς ποιες άλλες ss φαντάζεσται;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Βρίσκω τις αντιδράσεις πολλών υπερβολικές.......Ελάχιστες ειδικές θα είναι στο λεκανοπέδιο ή καμία.....Σωστόςςςςςς και λογικό.
Πιστεύω πως Θα αυξηθούν, προφανώς, τα χλμ ελευθερων διαδρομών λόγω απόστασης που θα έχει το sp από την καρδιά του αγώνα σε σχέση με αυτα της Λαμίας.
Τα ...ορεινά τοπία με τίποτε δεν θα τα χάσουμε. -
Ο χρήστης acro έγραψε:
Βρίσκω τις αντιδράσεις πολλών υπερβολικές.......Ελάχιστες ειδικές θα είναι στο λεκανοπέδιο ή καμία.....
Σωστόςςςςςς και λογικό.
Πιστεύω πως Θα αυξηθούν, προφανώς, τα χλμ ελευθερων διαδρομών λόγω απόστασης που θα έχει το sp από την καρδιά του αγώνα σε σχέση με αυτα της Λαμίας.
Τα ...ορεινά τοπία με τίποτε δεν θα τα χάσουμε.Πόσο μακριά θα υπάρχει ss κατά την γνώμη σου από την Αθήνα;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πόσο μακριά θα υπάρχει ss κατά την γνώμη σου από την Αθήνα;από την άλλη πλευρά προς την Λειβαδιά καμία Ευαγγελίστρια ...
Πόσο μακριά? Δεν ξέρω αλλά συμφωνώ με την υπόθεσή σας, μιας και μου έκανε εντύπωση πως έπαιξε πάλι στο Βοιωτίας.!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Προς taurus:Είδες που δεν πρέπει να ορμάς και να βιάζεσαι...Στο ξαναλέω, πάντα υπάρχει κάποιος που ξέρει πιο πολλά......
Βρίσκω τις αντιδράσεις πολλών υπερβολικές.......Ελάχιστες ειδικές θα είναι στο λεκανοπέδιο ή καμία.....
Και μη μου πεί ότι το σέρβις παρκ στη Λαμία θα είναι καλύτερο από αυτο στο ΟΑΚΑ, γιατι θα τρελαθώ...
Όσο για τις προσβάσεις, ε αφήστε καλύτερα.........Μια χαρά προσβάσεις που άντεξαν Ολυμπιάδα έστω και Άυγουστο....Καμία σχέση με Λαγονήσια και Βουλιαγμένες.....
Μάλλον τελικά εσύ είσαι πιο διαπλεκόμενος από εμένα!!!
Πάντως διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγώνια!!! (sic)
Μιλάμε για μέρες που καλώς ή κακώς υπάρχει έτσι και αλλιώς έξοδος τριημέρου, με κάτι απίστευτες ουρές, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει... Έχουν να λιώσουν αγωνιστικοί συμπλέκτες σταμάτα-ξεκίνα... Έχουν να πέσουν καπέλα μεγέθους σομπρέρο...Αν η λύση από την άλλη είναι κάποια πριβέ λωρίδα για τα αγωνιστικά, αυτό θα έχει αντιφατικά αποτελέσματα. Και εξηγώ: εδώ έγιναν με το ζόρι δεκτές σε μια Ολυμπιάδα, πιτεύετε ότι θα γίνουν δεκτές από τον πολύ κόσμο για ένα υποβαθμισμένο (στην Ελλάδα) σπορ? Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ακόμα θα πέσει το άθλημα στην υπόληψη του μέσου Έλληνα ο οποίος θα είναι εγλωβισμένος σε δυο λωρίδες της Εθνικής, με τα τέρατα να περνάνε από δίπλα του ανενόχλητα και τους μύριους κάγκουρες γύρω του που θα κάνουν σφήνες προκειμένου να προλάβουν να πάνε να δουν καμιά ειδική? Ή να αναφερθώ σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν τα αγωνιστικά, θυμίζοντας σκηνικά παραλιακής από Ανάβυσσο-Αθήνα?
-
Σωστόςςςςςςςς thvarveris.
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου.
Και δεν μου λες καλέ φίλε Acro γιά ποιές ορεινές διαδρομές μοιλάς και για ποιά τοπία στην ευρήτερη περιοχή πέρα από αυτές (οι και κάποιες ακόμα) που ήδη έχει αναφέρει ο thvarveris και ποιός θα μπορούσε να μου τα συγκρίνει αυτά με τα Βαρδούσια , το Καλλίδρομο και την Γκιώνα????
Ολοι το καταλαβαίνουμε και ας μην προσπαθούμε να χρυσώνουμε το χάπι γιά μιά επιλογή της FIA (πάλι το έκανε το θαύματης!!!) που έτσι κι αλλιώς αλλάζει κατά ένα μεγάλο βαθμό το χαρακτήρα του εθνικού μας αγώνα από τότε που το θυμάμαι και τον παρακολουθώ !!!!
Ο ΘΕΟΣ αρωγός!!!!!!!!!!! -
Ταύρε μου τα έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα.....Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΑΚΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ (ΤΟ ΠΟΛΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΥΣ ΠΡΙΝ, ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΟΑΚΑ-ΚΟΜΒΟ ΜΕ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.Λοιπόν για ποιες σφήνες και ακροπολικές λωρίδες ακριβως μιλάς;;
Μπορεί κι εγω να είμαι κάπου αντίθετος αλλά αυτό δεν με κάνει σε καμία περιπτωση απαισιόδοξο και αφοριστικό.....Αυτοί που σχεδιάζουν τον αγώνα,και το κάνουν κατά γενική ομολογία καλά,πλαισιωμένοι από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παγκοσμίου εμβέλειας θα φτιάξουν πάλι ένα ΤΕΛΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.......Έτσι πιστεύω......
(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΑ-ΛΑΒ κλπ)
-
Ο χρήστης PANIPA3 έγραψε:
.. και ποιός θα μπορούσε να μου τα συγκρίνει αυτά με τα Βαρδούσια , το Καλλίδρομο και την Γκιώνα????
Ο ΘΕΟΣ αρωγός!!!!!!!!!!!Μα, δεν συμφωνώ με την ...αναγκαστική αλλαγή!!!!
Κανείς δεν θα μπορούσε να τα συγκρίνει.
Στο άκουσμά τους και μόνο ρίγος με πιάνει. Δεν συμφωνώ με την επιλογή του 53ου και θα προτιμούσα να μείνει Λαμία και να φθάσει και πέρα απο την πύργο, ας έφθανε και Καρπενήσι. Για μένα 100 φορές καλύτερο θα ήταν. Ναι, υπάρχουν ειδικές που εχουν 'κουράσει' αλλά υπάρχουν ειδικές πάρα πολλές που θα μπορούσαν να μπουν στην κον΄τα του Πύργου ειδική.
Τα ανωτέρω που ανέφερα περί ορεινών τοπίων είναι απλά, μπας και το χωνέψω. Και θα το χωνέψω γιατί πάντα εχουμε τον τρόπο ... Αρχή και τέλος με sss!!! Μιλάμε για χρήμα.!!! Κατά τα άλλα είναι επιταχτική ανάγκη ...Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία.
-
2 fores h soyper eidikh? E re fragga poy exoyn na bgaloyn....
-
Μα που διάβασα ότι του χρόνου δεν μπορεί γίνει sss στο ΟΑΚΑ λόγω κάποιου λόγου, δεν θυμάμαι τώρα αλλά στους 4ΤΡΟΧΟΙ το διάβασα μου φαίνεται και το πέρασα γρήγορα.
Τέλος πάντων που θα γίνει κατά την γνώμη σας αυτή η sss;
Στο Ελληνικό ίσως;Στο τέλος όπως πάμε τα rally θα αποτελούνται μόνο από sss
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
2 fores h soyper eidikh? E re fragga poy exoyn na bgaloyn....Μάλλον αυτό είναι λίγο υπερβολικό. Θα μοιραστει πολύ ο κόσμος και δεν θα υπάρχει το ίδιο κλίμα...και Πέμτη και Κυριακή; Και χωρίς S1600; Άμα είναι να κάνουν σε όλα τα στάδια απο μία SS να μην τρέχει ο κόσμος στα βουνά!
Άσε που θα απο πλευράς οδηγών δεν ξέρω κατα πόσον θα είναι ευπρόσδεκτο...εμ μας βάλατε στην αρένα μία φορά, μας βάλατε να περάσουμε απο την κροκάλα του θεού τόσα χιλιόμετρα, εμ μας βάζετε ξανα στην αρένα γιατί; για επιβραβευση; όχι άμα είναι να τους βάλουν όπως παλιά όλους μαζί στο Τατόϊ να μαλλιοτραβηχτούν:P -
Μα που διάβασα ότι του χρόνου δεν μπορεί γίνει sss στο ΟΑΚΑ λόγω κάποιου λόγου, δεν θυμάμαι τώρα αλλά στους 4ΤΡΟΧΟΙ το διάβασα μου φαίνεται και το πέρασα γρήγορα.
Τέλος πάντων που θα γίνει κατά την γνώμη σας αυτή η sss;Στο Ελληνικό ίσως;
Στο τέλος όπως πάμε τα rally θα αποτελούνται μόνο από sss
Το διορθώνει σε πιο μπροστά σελίδα! Αν γινόταν τον Μάϊο θα υπήρχε πρόβλημα με ΟΑΚΑ λογω προκριματικών Eurovision! Τωρα που είναι Ιούνιο δεν υπάρχει πρόβλημα!
-
Τέλος πάντων που θα γίνει κατά την γνώμη σας αυτή η sss;
Στο Ελληνικό ίσως;Στο τέλος όπως πάμε τα rally θα αποτελούνται μόνο από sss
Ναι, δεν γινόταν με την αρχικά προτεινόμενη ημερομηνία στα μέσα Μαΐου, λόγω Eurovision, την οποία διοργανώνουμε ΄το 2006, μια και την πήραμε το 2005.
Γι αυτό πήγε 1-5 Ιουνίου το Ακρόπολίς μας....Φρίκη....
Πάνε οι βουνάρες μας....
Στα γύρω ξεροβούνια θα τη βγάλουμε....
Θα θυμηθούμε βέβαια παλιότερα στέκια, αλλά τότε δεν ήταν και τόσο καμμένα...
Μήπως ήταν πρόβα το πρόσφατο Βοιωτίας???????????
και το Κορίνθου που ακολουθεί???????
Μακάρι να μην είναι τυχαία και να γίνονται πρόβες.
Πιστεύω στους οργανωτές, και παρά την επιθυμία μου, όπως και των περισσοτέρων, να φθάσουμε προς Καρπενήσι, θα 'φτιάξουν ' καλό αγώνα και ασφαλώς θα γεμίσουν 'ταληρα ' τα ταμεία...
Θα επωφεληθεί το σπόρ από αυτά λεφτά όμως?????
Θα δούμε αναβαθμισμένο πρωτάθλημα?
Θα έρθουν χορηγοί???
και άλλα πολα.......Άντε, πόσες κι απόψε, μέχρι την 1η Ιουνίου?????????
-
που θα γίνει κατά την γνώμη σας αυτή η sss;
Στο Ελληνικό ίσως;Kai είμαστε σίγουροι ότι η sss θα είναι ασφάλτινη? Δεν θα μπορούσε να γίνει χωμάτινη? Δεν θα ήταν άσχημο μια sss στο ΟΑΚΑ και μια sss χωμάτινη!!! Εγκαταστάσεις τύπου Ιππικού Κέντρου στο Μαρκόπουλο ίσως να μπορούσαν να δεκτούν ...μια sss.
-
Πείτε με μαζόχα αλλά, Ακρόπολις που θα κοιμάμαι σπίτι μου .... θα ξυπνάω το πρωί ... θα απηγαίνω σε όποιες ειδικές προλαβαίνω (και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν πρόκειτε να είναι πάνω απο δύο) και μετά θα επιστρέφω στο σπιτάκι μου .... με χαλάει. Το ακρόπολις δεν είναι μόνο τα περάσματα, είναι όλη η ατμόσφαιρα όλα τα παρελκώμενα και πολύ φοβάμαι ότι ερχόμενο στην Αθήνα πολλά απο αυτά θα χαθούν.
Θέλω τρεχάλα, βουνά και λαγκάδια ΜΑΚΡΥΑ απο την Αθήνα. Θέλω .... αλλά δεν θα έχω. Καταραμένα φράγκα !!!! Γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει άλλος λόγος. Είναι καθαρά οικονομικός ο λόγος.
Αλλιώς αν θέλανε απλά αλλαγή απο τις 'κουρασμένες' ειδικές τις ορεινής Φθιώτιδας θα μπορούσαν κάλλιστα να πάνε Βόρεια ..... κατα Χαλκιδική μεριά.
Τέλος πάντων. -
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
και το Κορίνθου που ακολουθεί???????Θα προσθέσω και το φετεινό Μαύρο Ρόδο και νομίζω ότι βγήκε το Ακρόπολις!
Τι λέτε; -
και το Κορίνθου που ακολουθεί???????Θα προσθέσω και το φετεινό Μαύρο Ρόδο και νομίζω ότι βγήκε το Ακρόπολις!
Τι λέτε;Δηλαδή μόνο οι σημειώσεις του Μ.Ρόδου θα μου λείπουν!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τι λέτε;Δηλαδή μόνο οι σημειώσεις του Μ.Ρόδου θα μου λείπουν!
Βγάλαμε και είδηση.Ο Castor θα πάρει μέρος και στο Κορίνθου!
Παραχωμάτεψες Castor -
Αυτη ειναι η ειδηση η οτι ο Καστορ θα ........
-
Δεν αμφιβάλλω ότι η οργάνωση θα κάνει ένα από τα καλύτερα Ακρόπολις που έχουν γίνει ποτέ. Και ίσως καταφέρουμε επιτέλους να κάνουμε τους αγώνες ράλι πιο γνωστούς στο ευρύτερο κοινό. Μακάρι, όλα να πάνε καλά.
Πέραν τούτου, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη λύπη μου για την εξέλιξη αυτή, γιατί εμφανώς αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αγώνα. Τόσο για την ιστορία, όσο για τα μέρη και τη φύση, τις ειδικές, την εκδρομή, τη λαχτάρα της αναμονής και της προετοιμασίας. Κρίμα
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα