-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αλλωστέ ούτε ο Alonso δέχτηκε ποινή. Θέμα προειδοποίησης δεν παίζει. Απλά από τη Ρεναλτ δεν θέλησαν να ρισκάρουν.Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων της Renault γράφω βλακείες. Δήλωσαν ότι η FIA τους διέταξε να αφήσει ο Alonso τον Klien να περάσει
Καταργήθηκαν οι ποινές εισόδου-εξόδου και δεν το πήρα χαμπάρι; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αλλωστέ ούτε ο Alonso δέχτηκε ποινή. Θέμα προειδοποίησης δεν παίζει. Απλά από τη Ρεναλτ δεν θέλησαν να ρισκάρουν.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων της Renault γράφω βλακείες. Δήλωσαν ότι η FIA τους διέταξε να αφήσει ο Alonso τον Klien να περάσει
Είπα κι εγώ... τόσο στον κόσμο μου ζω τέλως πάντων!!!! (θα μας τρελλάνεις εντελώς mschumacher )
Καταργήθηκαν οι ποινές εισόδου-εξόδου και δεν το πήρα χαμπάρι;
Έλα ντε! Για δώσε την πηγή...
-
Eχω την εντυπωση οτι καποιο προβλημα θα ειχε ο michael με το κιβωτιο. Μπορει να μην ειχε 7 ταχυτητες. Δεν ειναι δυνατον να τον μαζευουν τοσο ευκολα στην ευθεια. Αλλα θα μου πειτε ιταλικο μονοθεσιο ειναι ,σιγα μην δεν εχει προβληματα
Α και κατι αλλο. Σας συμβουλευω να προσεχετε τι λετε ,γιατι ο βασιλιας μπορει να εχασε το πρωταθλημα (ειχε ενα μονοθεσιο 100 φορες χειροτερο απο της renault kai ths mercedes) αλλα του χρονου παλι θα μεινετε στην πεινα. Ενα λιονταρι ειναι πιο επικυνδινο οταν ειναι πληγωμενο και ο εγωισμος του michael ειναι πληγωμενος.
Υ.Γ Αν ειχε εστω λιγο χειροτερο μονοθεσιο θα το επαιρνε και φετος το πρωταθλημα με το ενα χερι. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γιατί δεν πανηγύρισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής την 3η θέση;Ίσως διότι τη... συνήθισε;
-
Κρίμα για το Σούμι Το άβαταρ μου τα λέει όλα
Απίστευτος Κίμι, απίστευτο προσπέρασμα ο Αλόνσο στον Γουέμπερ αν θυμάμαι καλά, απίστευτος αγώνας γενικά -
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κρίμα για το Σούμι Το άβαταρ μου τα λέει όλαΕίναι αυτό που οι Άγγλοι ονομάζουν... underdog
-
Απο οτι καταλαβαινω απο τις περιγραφες και τα σχολια εγινε ο καλυτερος αγωνας της χρονιας σημερα.Κριμα που τον εχασα!
Μπράβο στον Raikkonen που (εστω και κατοπιν εορτής) εντυπωσίασε με τον πιο απολυτο τροπο. Παραπανω λεπτομερειες δεν ξερω οποτε σταματω εδώ.
Παντως αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι οπαδοί του Kimi και της McLaren (πλην migf1) δεν ξερετε να διαχειριστειτε ουτε τους θριάμβους ούτε τις καταστροφές της ομάδας σας.
Και για μερικους που το ξεχασαν κιολας: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ειναι ο ALONSO και αυτο δεν αλλάζει ακομα και να νικησει στην Κινα ο Φιλανδος και με 10 γύρους διαφορα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτο που δεν αποκαλυψε ο Kimi ειναι ακομη και ετσι ειχε το πιο γρηγορο μονοθεσιο. Ακομη και ετσι μπραβο του, θελει αντερα να κανει καποιος αυτο που εκανε στο φιναλε.
Όχι και τόσο πιο γρήγορο πάντως:
- Kimi Raikkonnen, McLaren-Mercedes, 44, 1:31.540
- Fernando Alonso, Renault-Renault, 21, 1:31.599
Από την PC:
Fernando Alonso:
'We had an extremely competitive car, I felt quicker than Kimi today for the first time in the last part of the championship but unfortunately I was not able to beat him because before my first stop I was in front of him by a long way and because of the stops and the traffic I was third at the end.' -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Απο οτι καταλαβαινω απο τις περιγραφες και τα σχολια εγινε ο καλυτερος αγωνας της χρονιας σημερα.Κριμα που τον εχασα!Όντως!! Ακόμα πιο κρίμα είναι που δεν βαστήχτηκες και μπήκες στο φόρουμ, γιατί θα τον δείξει μαγνητοσκοπημένο στις 3 το μεσημέρι.
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απο οτι καταλαβαινω απο τις περιγραφες και τα σχολια εγινε ο καλυτερος αγωνας της χρονιας σημερα.Κριμα που τον εχασα!
Όντως!! Ακόμα πιο κρίμα είναι που δεν βαστήχτηκες και μπήκες στο φόρουμ, γιατί θα τον δείξει μαγνητοσκοπημένο στις 3 το μεσημέρι.
Σοβαρα?? Αληθεια αυτό ειναι πιο κριμα.. Δεν έπρεπε να μου το πεις. Τωρα θα βαριέμαι ακόμη και στον πιο ενδιαφέρον αγώνα της χρονιας...
-
-
Απο τη μια στενοχωρεθηκα για το Fisico που εχασε τη μαχη στην προτελευταια πιθανη στροφη, και πιστευω στο τελευταιο s θα ηταν πιο ευκολο να κρατησει την εσωτερικη. Μοναδικη και σπανια ευκαιρια να κερδισει και να χαρει λιγακι μετα τις φετινες ατυχιες.
Απο την αλλη ομως ειναι ανεπιτρεπτο οδηγωντας Renault να του ριχνει ο Κιμι για 10 συνεχομενους γυρους 1-1.5 δευτερο το γυρο. Με αλλα λογια ο gf εχασε ο ιδιος τη νικη παρα την κερδισε ο Kimi (με ολο το θαυμασμο για την τελεια οδηγηση του). Και ανεπιτρεπτο επισης να εχει ταχυτερο γυρο 1 δευτερολεπτο πιο αργο απο τον Alonso. Ημουν βεβαιος οτι θα ανεφερε καποιο προβλημα με το αμαξι αλλα δεν το εκανε. Προφανως αυτο κοστισε στην ομαδα 4 βαθμους στο κατασκευαστων και απο φαβορι την κανει αουτσαιντερ.
-
Τον Dennis στη συνεντευξη τον επιασαν τα δακρυα - και δεν εχουν δει λιγα τα ματια του...
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Τον Dennis στη συνεντευξη τον επιασαν τα δακρυα - και δεν εχουν δει λιγα τα ματια του...νόμισα ότι είχαν στεγνώσει τα δάκρυά του από τη νίκη του Μοντόγια στη Βραζιλία και το 1-2 μετά από τόσο καιρό
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτο που δεν αποκαλυψε ο Kimi ειναι ακομη και ετσι ειχε το πιο γρηγορο μονοθεσιο. Ακομη και ετσι μπραβο του, θελει αντερα να κανει καποιος αυτο που εκανε στο φιναλε.
Όχι και τόσο πιο γρήγορο πάντως:
- Kimi Raikkonnen, McLaren-Mercedes, 44, 1:31.540
- Fernando Alonso, Renault-Renault, 21, 1:31.599
Από την PC:
Fernando Alonso:
'We had an extremely competitive car, I felt quicker than Kimi today for the first time in the last part of the championship but unfortunately I was not able to beat him because before my first stop I was in front of him by a long way and because of the stops and the traffic I was third at the end.'τι να πει ο Φισικέλα δηλαδή!
-
δε θα ασχοληθω παλι με γκαντεμιες και θεους και τετοια,βαρεθηκα!
μπραβο στον κιμι γαι τη νικη του, περα για περα αξια, αλλωστε δεν αμφιβαλλω οτι ειναι πολυ καλος οδηγος αν και εμενα η συμπαθεια μου παραμενει ο μικα!η 2η θεση στο πρωταθλημα μπορει να τον αδικει αλλα 2 πρωτοι δεν υπαρχουν και το 2005 ξερετε ολοι ποιος προηγειται...
για τον φιζικο τι να πω...εμενα μου φτανει που τερματισε και ηταν στο ποντιουμ...δεν εχει δειξει ιδιαιτερα δειγματα ψυχραιμιας και δε περιμενα να τα δειξει σημερα!εκανε παντως καλο αγωνα και μας εβγαλε απο πανω στο κατασκευαστων σημερα!
για τον ναντο οτι και να πω ειναι λιγο...τι να πω εγω για τον νεοτερο πρωταθλητη? αν σας ενοχλουν οι πανηγυρισμοι του βαλτε στο μυαλο σας οτι ειναι 24 ετων και μεσογειακος...εγω δεν ειμαι στο μυαλο του αλλα ο τυπος ειναι πρωτο τραπεζι πιστα φετος!
μοντογια καλα κουκουλια, ο μικαελ αφηνει τη θεση του κορυφαιου σε δυο καλους οδηγους και αμα ημουν στη θεση του σε καθε αγωνα θα τους εβγαζα το γαλα της μανας τους απο το στομα!
ελπιζω ως ρενω να εχουμε καλη αποδοση στη κινα και να παρουμε το κατασκευαστων στο νημα!αυτα τα ολιγα γιατι βαριεμαι να ασχολουμαι με θεωριες!
-
γιαννη μακαρι ο δικος σου να ειχε μονοθεσιο της προκοπης φετος και να τους πηγαινε του δυο μικρους μαμιωντας!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γιαννη μακαρι ο δικος σου να ειχε μονοθεσιο της προκοπης φετος και να τους πηγαινε του δυο μικρους μαμιωντας!ναι ρε φίλε αλλά δυστυχώς δεν έκατσε φέτος
Επίσημο thread:GP Ιαπωνίας-Suzuka