-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Απορία αφελούς πολίτη, που δεν είχε την τύχη να σπουδάσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο:- Τι δουλειά έχει η ΓΣΕΕ με τους φοιτητές και τα 'συλλαλητήρια';
- Το δουλειά έχει το ΤΕΕ με τους φοιτητές και τα 'συλλαλητήρια';
Ουδεμία σχέση με το αν σπούδασες και που.
- Για να έχει συμπαράσταση (δανεικαριές τις λέγανε στα χωριά) αν ποτέ έλθει η σειρά της για ξεκαθάρισμα.
- Ως άνω.
-
Η ένταξη του φοιτητικού κινήματος στον 'παλλαϊκό αγώνα' που λέγαμε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μπορει να γινει και μεταξυ ομοειδων σχολων αλλα ειναι δυσκολοτερη και ενεχει κινδυνους.ΠΧ το Μακεδονια ειναι ομοειδη σχολη με την ΑΣΟΕΕ, τα προγραμματα σπουδων εχουν πολυ μικροτερη σχεση. Η μεν πρωτη κανει ενα σωρο νομικα μαθηματα ή δε δευτερη δινει περισσοτερη βαρυτητα σαν οικονομικη σχολη σε λογιστικες , μικρο-μακρο και managment.
Τι θελω να σου πω, οτι ολα μπορουν να γινουν και προσφορο εδαφος υπαρχει, δυστυχως ομως δεν υπαρχει διαθεση, αλλα υπαρχει απεραντη καχυποψια και ιδιοτελεια.
Εεεε; Κάνω νομικά μαθήματα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Ρε, πόσο καιρό έχω να πατήσω στη σχολή;
Κατά τ'άλλα, σωστά τα λέτε. Ο Charmak66, ως Ιατρικοσχολίτης, ξέρει καλύτερα όμως ότι το πρόβλημα αρχίζει από τη διοίκηση και όχι από τους φοιτητές.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπορει να γινει και μεταξυ ομοειδων σχολων αλλα ειναι δυσκολοτερη και ενεχει κινδυνους.
ΠΧ το Μακεδονια ειναι ομοειδη σχολη με την ΑΣΟΕΕ, τα προγραμματα σπουδων εχουν πολυ μικροτερη σχεση. Η μεν πρωτη κανει ενα σωρο νομικα μαθηματα ή δε δευτερη δινει περισσοτερη βαρυτητα σαν οικονομικη σχολη σε λογιστικες , μικρο-μακρο και managment.
Τι θελω να σου πω, οτι ολα μπορουν να γινουν και προσφορο εδαφος υπαρχει, δυστυχως ομως δεν υπαρχει διαθεση, αλλα υπαρχει απεραντη καχυποψια και ιδιοτελεια.
Εεεε; Κάνω νομικά μαθήματα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Ρε, πόσο καιρό έχω να πατήσω στη σχολή;
Κατά τ'άλλα, σωστά τα λέτε. Ο Charmak66, ως Ιατρικοσχολίτης, ξέρει καλύτερα όμως ότι το πρόβλημα αρχίζει από τη διοίκηση και όχι από τους φοιτητές.
Μπηκα στο site του ΟΔΕ , εχεις δικιο τα μειωσαν αισθητα τα νομικα μαθηματα. αυτο ειναι πολυ καλο.
-
Νομικής φύσεως μαθήματα έχει κυρίως το ΔΕΟΠΣ (Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών) και αυτό κυρίως λόγω Δικαίου Ε.Ε. Οι άλλες σχολές είναι πολυσυλλεκτικές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ένταξη του φοιτητικού κινήματος στον 'παλλαϊκό αγώνα' που λέγαμε.Τί είναι ο Παλλαϊκός Αγώνας? Έχει καμία σχέση με την Αθηνά Παλλάδα?
-
Όχι, με τη μπαλαλάικα.
-
ολα θα τελειωσουν και κανεις δε θα θυμαται τιποτα...μετα τις εκλογες....αν οχι πιο νωρις...
-
Με πρόλαβες, πάνω που πήγαινα να γράψω ότι κάποιοι -εδώ και όχι μόνο- έχουν πολύ μικρή μνήμη.
Κρίμα που τα φοιτητικά κινήματα δε λένε τίποτε πλέον σε αρκετούς (πολλοί εξ αυτών όντας οι ίδιοι φοιτητές). Αλλίμονο. Τα πανεπιστήμια θα μεταμορφωθούν σε κάθετες μονάδες παραγωγής επιστημόνων.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Με πρόλαβες, πάνω που πήγαινα να γράψω ότι κάποιοι -εδώ και όχι μόνο- έχουν πολύ μικρή μνήμη.Κρίμα που τα φοιτητικά κινήματα δε λένε τίποτε πλέον σε αρκετούς (πολλοί εξ αυτών όντας οι ίδιοι φοιτητές). Αλλίμονο. Τα πανεπιστήμια θα μεταμορφωθούν σε κάθετες μονάδες παραγωγής επιστημόνων.
το 'επιστημονων' μου αρεσε...ωραια υπερβολη...
και στα παιδια που ειναι φοιτητες...τζαμπα ασχολειστε...αν δεν υπηρχε το ζητημα των εκλογων ολα θα χαν τελειωσει...
κοιταξτε απο μονοι σας τη καταρτιση σας γιατι αμα περιμενεις απο το πανεπιστημιο....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Με πρόλαβες, πάνω που πήγαινα να γράψω ότι κάποιοι -εδώ και όχι μόνο- έχουν πολύ μικρή μνήμη.
Κρίμα που τα φοιτητικά κινήματα δε λένε τίποτε πλέον σε αρκετούς (πολλοί εξ αυτών όντας οι ίδιοι φοιτητές). Αλλίμονο. Τα πανεπιστήμια θα μεταμορφωθούν σε κάθετες μονάδες παραγωγής επιστημόνων.
το 'επιστημονων' μου αρεσε...ωραια υπερβολη...
και στα παιδια που ειναι φοιτητες...τζαμπα ασχολειστε...αν δεν υπηρχε το ζητημα των εκλογων ολα θα χαν τελειωσει...
κοιταξτε απο μονοι σας τη καταρτιση σας γιατι αμα περιμενεις απο το πανεπιστημιο....
Eξαρτάται από του που αποφοιτείς και πώς αποφοιτείς...
Έχω συμφοιτήτρια που θα πάρει βαθμάρα θα τελείωσει ακριβώς στα 5 χρόνια και είναι άσχετη με το αντικείμενο...Πώς? Αμα έχεις περάσει όλα τα μαθηματα με σκονάκια και μόνο.....
Όσο για τα άλλα που λές περι εκλογών έχεις απόλυτο δίκιο λυπάμαι που το παραδέχομαι αλλά σε αυτή την χώρα όλα γίνονται για το φαίνεσθαι και ουσία μηδέν. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όσο για τα άλλα που λές περι εκλογών έχεις απόλυτο δίκιο λυπάμαι που το παραδέχομαι αλλά σε αυτή την χώρα όλα γίνονται για το εκλέγεσθαι και ουσία μηδέν. -
Και γι αυτο...
Ο Γιακουμάτος δήλωσε θα φέρει το Yale στα Πετραλωνα...
Λαϊκισμός και σοβαρότης μηδέν
Υ.Γ Το παράδειγμα ειναι τυχαίο αυτό άκουσα πριν λίγο.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και γι αυτο...
Υ.Γ Το παράδειγμα ειναι τυχαίο αυτό άκουσα πριν λίγο....Ασχετο αλλα ο ελληναρας ειναι ικανος να διαδηλωσει κατα ενος τετοιου ενδεχομένου με την καταλληλη ενθαρρυνση απο το ΚΚΕ ή την εκαστοτε αντιπολιτευση
-
Ναι, σαν να το βλέπω...
'Τα φτωχά παιδιά των Πετραλώνων που τόσο κόπιασαν να μπουν στα ΑΕΙ μας προκαλούνται από το θέαμα του τέρατος της ιδιωτικής εκπαίδευσης που φύτεψαν οι πρωτομάστορες της παγκοσμιοποίησης και τα ντόπια τσιράκια τους στην περιοχή.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:- Να κλείσει το Yale.
- Να δοθεί το κτίριο στις φοιτητικές νεολαίες.
- Να μην αναγνωριστούν τα πτυχία που δίνει, ΕΙΔΙΚΑ για εισαγωγή στο ΔΗΜΟΣΙΟ.
- Να δεσμευτούν οι φονιάδες-των-λαών-Αμερικάνοι ότι δεν θα ανοίξουν άλλο παράρτημα των πανεπιστημίων τους σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.'
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και γι αυτο...
Υ.Γ Το παράδειγμα ειναι τυχαίο αυτό άκουσα πριν λίγο....Ασχετο αλλα ο ελληναρας ειναι ικανος να διαδηλωσει κατα ενος τετοιου ενδεχομένου με την καταλληλη ενθαρρυνση απο το ΚΚΕ ή την εκαστοτε αντιπολιτευση
Να διαδηλώσει δεν ξέρω εγώ πάντως γελούσα για κανα 25λεπτο πολύ πετυχημένο....
Αναρωτίεμαι αν του φώναξε κανείς : 'το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε κύριε Υπουργέ?' -
Άλλο ωραίο έσκασε μύτη σήμερα. Οι υποστηρικτές των φοιτητικών κινητοποιήσεων πανεπιστημιακοί καθηγητές, πολλοί εκ των οποίων απεργούν, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ παρά την απεργία τους.
Καλό ε; Απεργείς αλλά πληρώνεσαι σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. 'Αγωνίζεσαι' αλλά χωρίς να χάνεις ευρώ. Και τί απάντησε καθηγητής γι' αυτό το θέμα; (με τ' αυτάκια μου τον άκουσα στην ΤιΒι)'Δεν επιτρέπεται άνθρωποι που αγωνίζονται να τιμωρούνται για τους αγώνες τους με περικοπή αμοιβών'
Άντε τώρα αυτούς τους ανεξέλεγκτους λουφαδόρους να τους θέσουν υπό τη (διοικητική) εποπτεία ενός μάνατζερ.
Άντε τώρα αυτούς τους τύπους που στέλνουν βοηθούς τους στις παραδόσεις να τους κρίνουν εξωτερικά όργανα.
Άντε τώρα αυτοί να μπουν εκ των πραγμάτων στη διαδικασία σύγκρισης με καθηγητές σε μη κρατικά ΑΕΙ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλο ωραίο έσκασε μύτη σήμερα. Οι υποστηρικτές των φοιτητικών κινητοποιήσεων πανεπιστημιακοί καθηγητές, πολλοί εκ των οποίων απεργούν, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ παρά την απεργία τους.
Καλό ε; Απεργείς αλλά πληρώνεσαι σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. 'Αγωνίζεσαι' αλλά χωρίς να χάνεις ευρώ. Και τί απάντησε καθηγητής γι' αυτό το θέμα; (με τ' αυτάκια μου τον άκουσα στην ΤιΒι)'Δεν επιτρέπεται άνθρωποι που αγωνίζονται να τιμωρούνται για τους αγώνες τους με περικοπή αμοιβών'
Άντε τώρα αυτούς τους ανεξέλεγκτους λουφαδόρους να τους θέσουν υπό τη (διοικητική) εποπτεία ενός μάνατζερ.
Άντε τώρα αυτούς τους τύπους που στέλνουν βοηθούς τους στις παραδόσεις να τους κρίνουν εξωτερικά όργανα.
Άντε τώρα αυτοί να μπουν εκ των πραγμάτων στη διαδικασία σύγκρισης με καθηγητές σε μη κρατικά ΑΕΙ.τους εχεις για τοσο μ@λακες....??????
δεν ειναι φοιτητες οι ανθρωποι...
-
abc
-
abc
Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα