-
Η φωτο παντως λεει φαμπια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η φωτο παντως λεει φαμπια .δεν έχουν διαφορές...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η φωτο παντως λεει φαμπια .
δεν έχουν διαφορές...
Απλα το αναφερω.
-
Καλα ποιος ακολουθει την ενδειξη του καντραν για longlife αλλαγη? 30.000 χμ για αλλαγη λαδιου?????
Ουτε για πλακα ετσι?
15.000χμ ΟΡΙΟ!!!!! -
Ενδεικτικά δες εδώ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=rcd+510
Αλλά γενικά δες και στα διάφορα vwclub στις αγγελίες, συχνά κάποιοι βάζουν aftermarket και πουλάνε τα εργοστασιακά, από scirocco-golf- tiguan -
γιατί δεν το πας στην αντιπρ να κόψουν το λαιμό τους να δουν τι φταίει και κάθεσαι και ψάχνεσαι μόνος σου ???
-
γιατί δεν το πας στην αντιπρ να κόψουν το λαιμό τους να δουν τι φταίει και κάθεσαι και ψάχνεσαι μόνος σου ???Συμφωνώ Δε νομίζω να σχετίζεται πάντως το ότι όταν στρίβεις το τιμόνι πέφτει λίγο η ένταση των φώτων στιγμιαία. Το έχω δει σε πολλά αυτοκίνητα αυτό, δε θυμάμαι αν το έχω δει και στο πόλο όμως
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Από όταν πήρα το αυτοκίνητο παρατήρησα ότι το ραδιόφωνο έκανε όποτε ήθελε διακοπές ακόμη και όταν υπάρχει πολύ καλό σήμα.Αφού δε βρήκα τι έφταιγε αγόρασα και τοποθέτησα καινούρια κεραία αλλά πάλι τίποτα.Τελικά ανακάλυψα πως όπως πέφτει η ένταση των φώτων στιγμιαία όταν στρίβουμε το τιμόνι το ίδιο συμβαίνει και με το ραδιόφωνο.Υπάρχει κάποια λύση γιατί σκέφτομαι για αλλαγή μπαταρίας με μία μεγαλύτερη.Ακομα να μετανιωσεις που δε πηρες Ibiza?
-
[quote='Orestis.D'Ακομα να μετανιωσεις που δε πηρες Ibiza?Άσε,τι να λέμε γ@μω τη vw και το aftersales τους.Τους λες να κοιτάξουν κάτι και ούτε που ασχολούνται.Τους το ξαναλες και τα πράγματα αντί να διορθωθούν γίνονται χειρότερα.Εν τω μεταξύ ρώτησα ένα παιδί που είχε το ίδιο πρόβλημα στο vw club και μου είπε ότι βάζουν μικρή μπαταρία η οποία δεν μπορει να δίνει τόσο ρεύμα όσο χρειάζεται.Συγκεκριμένα έχει 45άρα και για να έρθει στα ίσα του θέλει 55άρα.Θα το πάω τελικά αύριο στην αντιπροσωπεία για τελευταία φορά και άμα βγει και τίποτα άλλο θα το πουλήσω και θα βάλω τη διαφορά για ίμπιζα ή φιέστα.Έ-Λ-Ε-Ο-Σ.Μου έχει βγάλει σε 2 βδομάδες τα κέρατά του.[/quote]
-
αν μια αντιπροσωπεία είναι ΓΤΠ απλά δεν ξαναπάς... αντιπροσωπεία πήγα μόνο για θέματα εγγύησης , μετά εξουσ μέχρι να λήξη η εγγύηση και να το αναλάβο χομμειντ...
-
σχεδόν όλες οι εταιρίες κάνουν τσιπιές με την μπαταρία...
-
-
Τί σου έχει βγάλει δηλαδή τόσο τραγικό που να δικαιολογεί την πώληση του; Και να το πουλήσεις ξέρεις πόσα θα χάσεις; Και για να πάρεις πάλι VAG ενώ δεν είσαι ευχαριστημένος; Κουφό...
Τα σωληνακια που ακουμπάνε και τρίζουν, αν βάλεις κάτι ανάμεσα τους και τα πιάσεις κάπως, θα σταματήσουν να συντονίζουν (αν και σε μένα δεν έχει τύχει). Αυτό με τα φώτα όταν στρίβεις το τιμόνι μπορεί να μην είναι πρόβλημα. Για το ραδιόφωνο τσέκαρέ το και εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση αστους να βρούνε τί ειναι. Πήγαινε σε άλλη αντιπροσωπεία που να σε 'σέβονται'
-
Ε, γιατί δε τα αναφέρεις τότε να τα μάθουμε κι εμείς;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ε, γιατί δε τα αναφέρεις τότε να τα μάθουμε κι εμείς;+1 μπορεί κάποιος να έχει εμπειρία και να μη είναι τόσο τρομερό...
βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να πηγαίνεις στην αντιπρ ενώ δεν είσαι ευχαριστημένος... οποιοδήοτε συνεργείο λειτουργεί με νόμιμη άδεια είνα αρκετο ώστε να ισχύει η εγγυηση σου... το δικό μου πχ το πηγαίνω σε εξουσ που είναι καμμένοι ιταλάκιδες και ξέρουν και την παραμικρή βίδα ...
-
Το μοτέρ του κλιματισμού τί εκανε και στο άλλαξαν, και πώς το κατάλαβες; Για το παράθυρο, κλασσικό vw
-
Και ποσο το πληρωσες το αμαξι? Γκουχ γκουχ... Καποιοι ερχονται στα λογια μου για το Ibiza...
Α, αυτο με το τιμονι και τα φωτα και μενα μου το κανει... Κλασσικο ειναι, τωρα αυτο με το ραδιο ειναι για να τους δολοφονησεις...
Πες τους να πανε να γ@μηθουν να σου φτιαξουν ο,τι εχει και ο,τι θα εμφανισει κι αμα δε δεχτουν αρχισε τις φοβερες... Αλλιως δε καταλαβαινουν...
Εμενα μου αλλαξαν θεση στο σωληνακι που κανει συνηθως θορυβο, χωρις να κανει θορυβο σε μενα... Ειδες εξυπηρετηση?
-
Τώρα θα το πω και αυτό.....Μ'αρέσει που στην 1η δοκιμή των 4τροχών είχαν γράψει ότι η εταιρία έχει πολύ καλό aftersales και αν και ακριβό, ό,τι συμφωνήσεις θα το κάνουν Όχι ότι το απφάσισα εξαιτίας αυτού,έτσι κι αλλιώς και ο πατέρας μου μόνο για το 1ο σέρβις το είχε πάει το πασσάτ στην αντιπροσωπεία(αλλά ας προσέχουμε τι γράφουμε).E καλα το περιοδικο ειναι λιιιγο υπερ των γερμανικων... Δε βγαζεις ακρη απ αυτα!
-
Έχει δοκιμάσει κανείς να ''παίξει'' με τις πιέσεις των ελαστικών?Γιατί με αυτές που συνιστα η vw τα λάστιχα φαίνονται σαν ξεφούσκωτα,και μόλις δοκίμασα να ανεβάσω λίγο τις πιέσεις κατευθείαν ένιωσα το αυτοκίνητο να πατάει πολύ καλύτερα και να έχει λιγότερη αντίσταση από τα λάστιχα.τι πιέσεις λέει και με τι φορτιο?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Τώρα θα το πω και αυτό.....Μ'αρέσει που στην 1η δοκιμή των 4τροχών είχαν γράψει ότι η εταιρία έχει πολύ καλό aftersales και αν και ακριβό, ό,τι συμφωνήσεις θα το κάνουν Όχι ότι το απφάσισα εξαιτίας αυτού,έτσι κι αλλιώς και ο πατέρας μου μόνο για το 1ο σέρβις το είχε πάει το πασσάτ στην αντιπροσωπεία(αλλά ας προσέχουμε τι γράφουμε).
E καλα το περιοδικο ειναι λιιιγο υπερ των γερμανικων... Δε βγαζεις ακρη απ αυτα!
καποιες φορες διαβαζω οτι το περιοδικο ειναι υπερ των γερμανικων,αλλες οτι ειναι ιταλοφιλο..τελικα τι ισχυει ρε παιδια,επειδη δεν το διαβαζω πλεον.
-
αν βγάζουν το αυτοκινητο σου μπουρδέλο τα πέρνουν από τον ανταγωνισμό .-
να το έχεις σαν γενικό κανόνα...
-
αν βγάζουν το αυτοκινητο σου μπουρδέλο τα πέρνουν από τον ανταγωνισμό .-να το έχεις σαν γενικό κανόνα...
-
Εγκρινω!
VW Polo 2009