-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
ΕΤο να χανεις ομως ενα δευτερολεπτο συμφωνα με τα manual απο τη mitsubishi ειναι κατα τη γνωμη μου υπερβολικο. Το θεμα ειναι μη χανει στις αλλαγες παραπανω απο οσο προβλεπεται.Από στάση! Ο λόγος, απ΄ όσο έχω καταλάβει, είναι πως υπάρχει μηχανισμός ασφαλείας για προστασία της μετάδοσης από βάρβαρες εκκινήσεις. Αλλά οι ίδιες οι αλλαγές δεν υπάρχει λόγος να είναι αργότερες με το SST απ΄ ό,τι με το χειροκίνητο, διαφορετικά τι στην ευχή το έφτιαξαν
Παντως επιμενω για εισαγωγη απο Αμερικη μιας και καποιος μπορουσε να γλιτωσει πολλα (τα βαζεις στη βενζινη και το σπας καθε μερα που λεει ο λογος).
Εγκριση τύπου ?
Διαφορετικά χαρακτηριστικά κινητήρα (περισσότερη ροπή, λιγότερη ιπποδύναμη)
Διαφορετικό setup ανάρτησης (μαλακότερη, απ΄ όσο έχω καταλάβει)
Μίλια σε ταχύμετρο-οδόμετρο -
+1 nass!
Δυστυχώς λόγω χαμηλού κόστους και ευτυχώς λόγω αρκετών διαφορών οι ΗΠΑ δεν είναι ο ενδεδειγμένος τόπος εξαγωγής αυτοκινήτου προς την Ελλάδα!....
Εδώ ακόμα και η ECU τους έχει άλλο πρόγραμμα....
Να πω να περιμένω από Γερμανία, οκ. Αλλά επ'ουδενί από ΗΠΑ.... Α πα πα πα πα! -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
+1 nass!
Δυστυχώς λόγω χαμηλού κόστους και ευτυχώς λόγω αρκετών διαφορών οι ΗΠΑ δεν είναι ο ενδεδειγμένος τόπος εξαγωγής αυτοκινήτου προς την Ελλάδα!....
Εδώ ακόμα και η ECU τους έχει άλλο πρόγραμμα....
Να πω να περιμένω από Γερμανία, οκ. Αλλά επ'ουδενί από ΗΠΑ.... Α πα πα πα πα!Μια ενδεικτικη τιμη απο Γερμανια ποσο πιστευεις οτι θα ηταν?
-
Οριστικές-επίσημες τιμές πώλησης στην Ελλάδα:
GSR 53250€
GSR-SST 55450€
MR 62950€
Το μεταλλικό χρώμα χρεώνεται 800€... -
Ευκαιρια...για εισαγωγη...
-
Kύριοι, τα SST θα τα περιμένουμε Σεπτέμβριο, Οκτώβριο....
-
τι διαφορες εχει το gsr apo to mr που να δικαιολογει τα 10.000 ευρω?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
τι διαφορες εχει το gsr apo to mr που να δικαιολογει τα 10.000 ευρω?Το SST κιβώτιο,ζάντες της BBS, ανάρτηση Bilstein, ηχοσύστημα Rockford Fosgate με 8 ηχεία, υπογούφερ στο χώρο αποσκευών και χειριστήρια στο τιμόνι, πλοήγηση, cruise control, bluetooth, ημιδερμάτινη επένδυση στα καθίσματα, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα...
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
τι διαφορες εχει το gsr apo to mr που να δικαιολογει τα 10.000 ευρω?
Το SST κιβώτιο,ζάντες της BBS, ανάρτηση Bilstein, ηχοσύστημα Rockford Fosgate με 8 ηχεία, υπογούφερ στο χώρο αποσκευών και χειριστήρια στο τιμόνι, πλοήγηση, cruise control, bluetooth, ημιδερμάτινη επένδυση στα καθίσματα, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα...
-
Πολύ ακριβό μου φαίνεται...
_
-
Γι'αυτά που κάνει,
γι'αυτά που είναι σε θέση να προσφέρει σε κάποιον που μπορεί να το αρπάξει από το σβέρκο και να το στίψει σε κάποια ασφαλή διαδρομή, χωρίς ν'αναλώνεται σε κόντρες,
και για την ασφάλεια που μπορεί να παρέχειμάλλον...
είναι πολύ πολύ φτηνό!
Ναι, δεν έχει την αμερικάνικη τιμή, η την ιαπωνική τιμή ή ακόμα και την ευρωπαϊκή τιμή, αλλά αναλογίζοντς όσα το MR-SST προσφέρει σε κάποιον petrolhead (οι υπόλοιποι θα προτιμήσουν Quattro και πολύ καλά θα κάνουν...) στην ελληνική αγορά είναι νομίζω μια πολύ πολύ καλή πρόταση!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Γι'αυτά που κάνει,
γι'αυτά που είναι σε θέση να προσφέρει σε κάποιον που μπορεί να το αρπάξει από το σβέρκο και να το στίψει σε κάποια ασφαλή διαδρομή, χωρίς ν'αναλώνεται σε κόντρες,
και για την ασφάλεια που μπορεί να παρέχειμάλλον...
είναι πολύ πολύ φτηνό!
Ναι, δεν έχει την αμερικάνικη τιμή, η την ιαπωνική τιμή ή ακόμα και την ευρωπαϊκή τιμή, αλλά αναλογίζοντς όσα το MR-SST προσφέρει σε κάποιον petrolhead (οι υπόλοιποι θα προτιμήσουν Quattro και πολύ καλά θα κάνουν...) στην ελληνική αγορά είναι νομίζω μια πολύ πολύ καλή πρόταση!
Η κορυφαία έκδοση μου φαίνεται ότι ξεφεύγει κάπως...
Οι δύο πρώτες τελικά είναι στα πλαίσια της προηγούμενης γενιάς..._
-
τα πρωτα 10αρια ειναι πλεον στις εκθεσεις!!!!
-
borbos o Papras?
-
-
Χθες ειδα ενα στο ΣΕΦ το βραδυ! Πολυ ωραιο απο κοντα μαγκες. Σημερα θα περασω απο Σαρακακη να δω τι παιζει
-
ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
Σήμερα το απόγευμα είχα την πιο όμορφη οδηγική εμπειρία της ζωής μου, οδήγησα το νέο Lancer Evolution...
Σημειώνω οτι: 1) Το προσωπικό μου αυτοκίνητο είναι ένα ταπεινό μικρομεσαίο 1600 κ.εκ. με 115 ίππους
2)Δεν έχω οδηγήσει EVO IX ή παλαιότερες γενιές
3)Δεν είμαι χεράς
4)Δεν έχω εμπειρία από υπεραυτοκίνητα ή γρήγορη οδήγηση στην πίστα
Με αυτά τα δεδομένα.....
Οδήγησα σε επαρχιακή διαδρομή που ξέρω με κλειστά μάτια, περίπου 30 χιλιόμετρα.Τι μπορώ να πω;
Δεν είναι αυτό το ουρλιαχτό του κινητήρα, που ξεσηκώνει τα πάντα απ' όπου περνά το αυτοκίνητο (αλλά και που εισέρχεται και στο εσωτερικό!).Δεν είναι η επιτάχυνση που σε κολλάει στα εξαιρετικά Recaro.Είναι ένα πανέμορφο (κατα τη γνώμη μου τουλάχιστον), άνετο (ναι, ναι!,δεν κοπανάει και έχει και χώρους!) ευκολοδήγητο αγαπητά μέλη αυτοκίνητο που ΣΤΡΙΒΕΙ
Αυτό μου έμεινε σήμερα!Επειδή όπως είπα ήξερα τη διαδρομή άριστα συνειδητοποίησα οτι έστριβα με ΠΟΛΛΑ παραπάνω χιλιόμετρα όπως ήθελα!Δεν υπάρχει υποστροφή, είναι απολαυστικό!Κατάλαβα στο δρόμο τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης με την προσεγμένη δουλειά και στα τρία διαφορικά.
Αλλά κάνει και για τον άσχετο, για μένα, για όλους
Έχω χάσει τα λόγια μου, θα ακολουθήσουν κι άλλες εντυπώσεις τις επόμενες μέρες..
Αν κάποιο μέλος έχει την καλοσύνη να μου ξαναθυμίσει πώς ανεβάζουμε φώτος, τράβηξα σήμερα κάποιες πρώτες με το κινητό... -
Πως γινεται να οδηγησουμε και εμεις ενα τετοιο?
-
Το ειδα σε αντιπροσωπεια, σε κοκκινο χρωμα.
Σιγουρα ειναι πιο ομορφο απο το ΙΧ και ξεχωριζει στο δρομο.
Η ποιοτητα του εσωτερικου ομως δεν μου αρεσε. Μερικα πλαστικα, αεραγωγοι κλιματισμού, διακοπτες παραθυρων, μου φανηκαν πολυ φτηνα αν και απο εργονομια ειναι OK. Τα Recaro ειναι καταπληκτικα, εχει μεχρι και υποβραχιονιο αναμεσα στα καθισματα με alcantara.
Ο επιλογεας ταχυτήτων μου φανηκε χειροτερος απο του IX με μεγαλυτερες διαδρομες. Βεβαια δεν αμφιβαλω οτι στο δρομο πηγαινει τέλεια και στριβει αερα.
Μακραν πιο χρηστικο σε σχεση με το 9αρι.
-
Στα πρώτα του 600 χιλιόμετρα το κόκκινο Evolution μας έχει μέση κατανάλωση 15.5 l/100km
Βέβαια, μόνο 'χαλαρά' δεν οδηγείται...
Μitsubishi Lancer Evo X