Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΓΟΠ
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΓΟΠ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Αντίλογος
    24
    68
    3203
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • V
      vagemm last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
      Μωρε για εμενα το θελω ,πιεση 16 . Απλα σκεφτομαι να αγορασω ενα για να την ελενχω οποτε θελω μονος μου.

Αν ειναι να την ελεγχεις μονος σου παρε ενα ηλεκτρονικο και μαλιστα καλη μαρκα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Βασικος κανονας ειναι πριν την μετρηση να εισαι ξεκουραστος για 10-15 λεπτα.Αν παρεις πιεσομετρο καρπου προσεχε κατα την μετρηση ο καρπος να ειναι στο υψος της καρδιας.

Τα Υδραργυρικα ειναι δυσχρηστα, ογκωδη, επικινδυνα αν σπασουν (ο Υδραργυρος ειναι ισχυρο δηλητηριο αν καταπωθει) και αχρηστευονται αν με καποια πτωση ή αποτομη κινηση κοπει ο υδραργυρος μεσα στην στηλη σε 2 η περισσοτερα κομματια. Παρ' ολα αυτα ειναι τα πιο αξιοπιστα.
      Τα πιεσομετρα με μανομετρο ειναι ακριβη αν εχει εμπειρια αυτος που μετραει, τα δε λαστιχα θα φθαρουν μετα απο πολλα χρονια και αν φθαρουν ή κοπουν τα αλλαζεις πολυ φθηνα. Αποφυγε τα κινεζικα. Τα μανομετρα τους ειναι της πλακας.
      Οσες φορες προσπαθησα να μετρησω την δικια μου πιεση με μανομετρο την καταλαβαινα νωριτερα απο το κανονικο γι' αυτο πιστευω οτι ειναι πιο σωστο να σου την μετραει καποιος αλλος.
      Ελπιζω να βοηθησα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • V
        vagemm last edited by

Ο χρήστης Kid έγραψε:
        Ιατρική ερώτηση έχω αλλά καμία σχέση με ΓΟΠ.

Οι βαλβίδες της καρδιάς μου δεν κλείνουν σε ευθεία αλλά σχηματίζουν ένα βαθούλωμα. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά πρέπει όποτε είναι να κάνω επέμβαση στο στόμα να παίρνω Amoxil.

Μία από αυτές τις μέρες σκοπεύω να κάνω τρύπα στην γλώσσα και είχα την απορία αν πρέπει να πάρω και σε αυτή την περίπτωση το φάρμακο.

(Με τον γιατρό θα μιλήσω σίγουρα αλλά επειδή πριν την Τρίτη δύσκολο το βλέπω, και επειδή με έχει φάει η αγωνία, θα ήθελα να ξέρω τι και πως..)

Τωρα για τον συσχετισμο με την καρδια δεν εχω αποψη αλλα και να μην το ειχες αυτο που λες παλι θα επαιρνες αντιβιωση μετα την επεμβαση (οπως το amoxil) ετσι ωστε να αποφυγουμε μικροβιακη μολυνση του τραυματος μεχρι την επουλωση.

• ?
          A Former User last edited by

Ο χρήστης vagemm έγραψε:

Μωρε για εμενα το θελω ,πιεση 16 . Απλα σκεφτομαι να αγορασω ενα για να την ελενχω οποτε θελω μονος μου.

Αν ειναι να την ελεγχεις μονος σου παρε ενα ηλεκτρονικο και μαλιστα καλη μαρκα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Βασικος κανονας ειναι πριν την μετρηση να εισαι ξεκουραστος για 10-15 λεπτα.Αν παρεις πιεσομετρο καρπου προσεχε κατα την μετρηση ο καρπος να ειναι στο υψος της καρδιας.
          ......
          Τα πιεσομετρα με μανομετρο ειναι ακριβη αν εχει εμπειρια αυτος που μετραει, τα δε λαστιχα θα φθαρουν μετα απο πολλα χρονια και αν φθαρουν ή κοπουν τα αλλαζεις πολυ φθηνα. Αποφυγε τα κινεζικα. Τα μανομετρα τους ειναι της πλακας.
          Οσες φορες προσπαθησα να μετρησω την δικια μου πιεση με μανομετρο την καταλαβαινα νωριτερα απο το κανονικο γι' αυτο πιστευω οτι ειναι πιο σωστο να σου την μετραει καποιος αλλος.
          Ελπιζω να βοηθησα...

Βαγγελη ευχαριστω πολυ.
          Τελικα αγορασα ενα με μανομετρο ( Ιαπωνιας) στα 30

• V
            vagemm last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

......
            Ελπιζω να βοηθησα...

Βαγγελη ευχαριστω πολυ.
            Τελικα αγορασα ενα με μανομετρο ( Ιαπωνιας) στα 30

• A
              ast last edited by

Ο χρήστης ast έγραψε:
              Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα εδά και ένα χρόνο περίπου.
              Δυστυχώς, αν και η τελευταία αγωγή που έκανα περιελάμβανε αυστηρή δίαιτα (πίκρααα.. ) και φάρμακα δεν είδα κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα. Έχω επισκεφθεί 3 γιατρούς μέσα σε αυτό το διάστημα.
              Είχα ακούσει πως είναι επίμονη ασθένεια αλλά το παράκανε!
              Τώρα μέλλον είμαι για γαστροσκόπηση, να δούμε 'από κοντά' τι συμβαίνει ακριβώς. [...]

Πήγα να ξαναμπώ στο thread και είδα τι έγραψα ακριβώς έναν χρόνο πριν!

Μετά από κάποιους μήνες αδράνειας, το πρόβλημα επανήλθε δριμύτερο με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.

Είπα να μην το κουράζω περισσότερο και σήμερα υπεβλήθηκα στην περιβόητη γαστροσκόπηση. Έδειξε ΓΟΠ, οισοφαγίτιδα και γαστρίτιδα. Από έβδομάδα θα μάθω κ τ' αποτελέσματα για το πόσο σημαντική είναι η φλεγμονή.
              Φαρμακευτική αγωγή και αυστηρότατη δίαιτα για την ώρα.

• P
                pg220 last edited by

Εγώ θα πρότεινα μια ολοκληρωτική αλλαγή τρόπου ζωής...

Με υγιεινή διατροφή(όπσρια,ξηροί καρποί,φρούτα,λαχανικά),κόψιμο του κρέατος,μείωση των γαλακτοκομικών ,κόψιμο όλων των λευκών(ζάχαρη,αλάτι,αλεύρι)κόψιμο των αναψυκτικών,μπύρας,γυμναστική και κάποια συμπληρώματα διατροφής(μία πολυβιταμίνη,βιταμίνη c,Ω3-6,)...

Έγω τα εφαρμόζω αυτά τον τελευταίο χρόνο και έχω δει θεαματική βελτίωση σε όλους τους τομείς της υγίειας μου...

Αντίθετα τα φάρμακα δε χτυπούν το πρόβλημα αλλά μόνο το σύμπτωμα με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην βοηθούν αλλά να προκαλούν και άπειρες παρενέργειες...

• T
                  thanos last edited by

Ο χρήστης ast έγραψε:

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα εδά και ένα χρόνο περίπου.
                  Δυστυχώς, αν και η τελευταία αγωγή που έκανα περιελάμβανε αυστηρή δίαιτα (πίκρααα.. ) και φάρμακα δεν είδα κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα. Έχω επισκεφθεί 3 γιατρούς μέσα σε αυτό το διάστημα.
                  Είχα ακούσει πως είναι επίμονη ασθένεια αλλά το παράκανε!
                  Τώρα μέλλον είμαι για γαστροσκόπηση, να δούμε 'από κοντά' τι συμβαίνει ακριβώς. [...]

Πήγα να ξαναμπώ στο thread και είδα τι έγραψα ακριβώς έναν χρόνο πριν!

Μετά από κάποιους μήνες αδράνειας, το πρόβλημα επανήλθε δριμύτερο με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.

Είπα να μην το κουράζω περισσότερο και σήμερα υπεβλήθηκα στην περιβόητη γαστροσκόπηση. Έδειξε ΓΟΠ, οισοφαγίτιδα και γαστρίτιδα. Από έβδομάδα θα μάθω κ τ' αποτελέσματα για το πόσο σημαντική είναι η φλεγμονή.
                  Φαρμακευτική αγωγή και αυστηρότατη δίαιτα για την ώρα.

Περαστικά βρε φίλε!

• S
                    skye last edited by

Ο χρήστης PG220 έγραψε:

Αντίθετα τα φάρμακα δε χτυπούν το πρόβλημα αλλά μόνο το σύμπτωμα με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην βοηθούν αλλά να προκαλούν και άπειρες παρενέργειες...

που το ξερεις αυτο;

εδω πολλα απο τα φαρμακα που παιρνουμε καθημερινα (πχ καποια αντιφλεγμονωδη) δεν εχουν ανακαλυψει ακομα σε ποιους ακριβως μηχανισμους δρουν καταλυτικα ωστε να φτανουν στο επιθυμητο αποτελεσμα..
                    τεσπα αυτο που λες δεν ισχυει..
                    υπαρχουν φαρμακα που δρουν οντως μονο για συμπτωματα τα οποια ειναι επισης χρησιμα οταν η αιτια του προβληματος ειναι γνωστη ( πχ καποιο αντιεμετικο) και αλλα που δρουν ειτε και για τα συμπτωματα ειτε και για την αιτια του προβληματος.
                    καποια φαρμακα (πχ για τις ημικρανιες), μπορει οχι απλως να μην εξαλειφουν τα συμπτωματα, αλλα να τα κανουν ακομα πιο εντονα (πχ εμμετους)

edit. btw, μιας κ μιλαμε για αντιφλεγμονωδη και ΓΟΠ, μην κανετε το λαθος να παιρνετε -πχ ponstan, depon κλπ για ΓΟΠ, ΕΛΚΟΣ κλπ
                    κανουν τα πραγματα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

• P
                      pg220 last edited by

Τα φάρμακα χρησιμεύουν μόνο σε οξείς φάσεις..
                      Για παράδειγμα αν πρηστεί το δόντι σου να πάρεις αντιβίωση για να μην πεθάνεις..
                      Σε περιπτώσεις όμως χρονίων προβλημάτων δεν κάνουν τίποτα...
                      Πχ αν έχεις ζάχαρο,αποκλείεται να πάρεις το φάρμακο για δύο μήνες και μετά να μην έχεις ζάχαρο..
                      Ενώ αν αρχίσεις άσκηση και υγιεινή διατροφή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απαλαγείς απο το ζάχαρο..
                      Ξέρεις εσύ κάποιο φάρμακο που να λύνει το πρόβλημα για πάντα;

Υπάρχει η θεωρία οτι δεν υπάρχουν μεμονωμένες παθησεις αλλά επίπεδα υγίειας.Αν έχεις χαμηλό επίπεδο υγίειας θα σου εμφανίζονται πολλά και διάφορα συμπτώματα.πχ θα κρυώνεις συχνά,θα έχεις κούραση,θα έχεις κατάθλιψη και άλλα..
                      Αν όμως έχεις υψηλό επίπεδο υγίειας δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα,και αν κολλήσεις κάποιο ιό θα έχεις ευκολία να τον αντιμετωπίσεις.

• C
                        charmak66 last edited by

PG220 τα ίδια ισχύουν και για την υπέρταση, για παράδειγμα;

Κάποιες καταστάσεις χρειάζονται χρόνια φαρμακευτική αγωγή, μη τα κάνουμε όλα ίσιωμα...

• P
                          pg220 last edited by

Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
                          PG220 τα ίδια ισχύουν και για την υπέρταση, για παράδειγμα;

Κάποιες καταστάσεις χρειάζονται χρόνια φαρμακευτική αγωγή, μη τα κάνουμε όλα ίσιωμα...

Εγώ όσα άτομα ήξερα να παίρνουν φάρμακα για την υπέρταση τα παίρνουν ακόμη...
                          Δεν υποστήριξα οτι δε χρειάζεται αντιμετώπιση η υπέρταση,απλά υποστήριξα οτι υπάρχουν φυσικές μέθοδοι πολύ καλύτερες απο τα χημικά φάρμακα...Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι το φάρμακο σου είναι η τροφή σου όπως και φύσις νόσων ιατρός...
                          Και οι γιατροί ορκίζονται στον Ιπποκράτη αλλά μετά το ξεχνάνε..

Βέβαια άμα θες να τρώς παϊδάκια ,τηγανιτές πατάτες και να πίνεις και ένα κιλό κρασί κανείς δε μπορεί να σε σώσει...

• C
                            charmak66 last edited by

Δεν αμφισβητεί κανείς την αξία της σωστής διατροφής και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, λέγωντας πως όλα διορθώνονται με αυτόν τον τρόπο.

• S
                              skye last edited by

Ο χρήστης PG220 έγραψε:
                              1.Τα φάρμακα χρησιμεύουν μόνο σε οξείς φάσεις..
                              .Για παράδειγμα αν πρηστεί το δόντι σου να πάρεις αντιβίωση για να μην πεθάνεις..
                              2.Σε περιπτώσεις όμως χρονίων προβλημάτων δεν κάνουν τίποτα...
                              3.Πχ αν έχεις ζάχαρο,αποκλείεται να πάρεις το φάρμακο για δύο μήνες και μετά να μην έχεις ζάχαρο..
                              4.Ενώ αν αρχίσεις άσκηση και υγιεινή διατροφή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απαλαγείς απο το ζάχαρο..
                              5.Ξέρεις εσύ κάποιο φάρμακο που να λύνει το πρόβλημα για πάντα;

6.Υπάρχει η θεωρία οτι δεν υπάρχουν μεμονωμένες παθησεις αλλά επίπεδα υγίειας.Αν έχεις χαμηλό επίπεδο υγίειας θα σου εμφανίζονται πολλά και διάφορα συμπτώματα.πχ θα κρυώνεις συχνά,θα έχεις κούραση,θα έχεις κατάθλιψη και άλλα..
                              Αν όμως έχεις υψηλό επίπεδο υγίειας δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα,και αν κολλήσεις κάποιο ιό θα έχεις ευκολία να τον αντιμετωπίσεις.

1. θα σε πειραζε να το αποδειξεις με στοιχεια, παρακαλω.

2. αποδειξεις; εισαι γιατρος; εχεις σπουδασει φαρμακευτικη; εστω, εχεις καμια ιδεα απο χημεια/βιοχημεια ή κατι σχετικο; αν οχι, να μου επιτρεψεις να σου πω οτι ειμαι σιγουρος δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για τι μιλας.

3. σωστο. μπορεις ομως να ζησεις αρκετα περισσοτερο απ'οσο θα ζουσες χωρις φαρμακα και με πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης (χωρις να τυφλωθεις γρηγορα δηλαδη κλπ)

4. λαθος!! εχεις ιδεα τι ακριβως ειναι το ζαχαρο; (αν εχεις, αναλυσε μου πως ακριβως με σωστη διατροφη θα εξαφανιστει. προσεξε, ειπα εξαφανιστει)

5. ποιο προβλημα ακριβως;
                                και τι εννοεις, φαρμακα που να τα παιρνεις συστηματικα ή με μια χρηση να λυνουν καποιο προβλημα;
                                αν εννοεις το πρωτο, μπορω να σου πω χιλιαδες. απο αντικαταθλιπτικα και αντιψυχωτικα που βοηθουν συνανθρωπους μας να ζουν (να ξερεις οτι οι περισσοτεροι σχιζοφρενεις ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ζουν στο τρελαδικο ΑΝ παιρνουν τα φαρμακα τους. απλα δεν τα παιρνουν) με ενα επιπεδο και να μη φρικαρουνε, μεχρι ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ που ολοι λιγο πολυ χρησιμοποιουμε, και ο,τιδηποτε μπορεις να φανταστεις. αν εσυ θες να τα απαξιωνεις, προβλημα σου. το να λες ομως χωρις στοιχεια οτι δεν κανουν τιποτα (ενω αν σου πω πχ τι ειναι το μεφαιναμικο οξυ ουτε καν θα ξερεις), ειναι τουλαχιστον ακυρο. και τεσπα αφου δεν ξερεις πως ακριβως λειτουργουν τα φαρμακα και τι ουσιες εχουν, πως εισαι τοσο σιγουρος για το τι ακριβως κανουν;

6. χμ, η θεωρια αυτη ειναι ακυρη. ναι, καποιοι οργανισμοι ειναι πιο ισχυροι απο αλλους, αλλα πρωτον αυτο που λες δεν ισχυει γιατι πολλες ασθενειες δεν εχει αποδειχθει πως εμφανιζονται
                                μεμονωμενες παθησεις ομως υπαρχουν.
                                προσωπικα ο ιδιος εχω περασει οισοφαγιτιδα (ενω δεν ειχα αρρωστησει ποτε στη ζωη μου, ουτε πυρετους ανεβαζω, ουτε κρυωνω, ουτε εμμετους κανω ξερω'γω.. κανα πονοκεφαλο εχω που και που -απ'τα τσιγαρα, το pc, κλπ..παιρνω ponstan και μου περναει ). ξαφνικα που λες. οισοφαγιτιδα. πηρα τα φαρμακα μου, και μου περασε. και επιπεδο ζωης; @@.
                                μου ειπε ο γιατρος να κοψω το τσιγαρο (τον εγραψα στα παπαρια μου)
                                μου ειπε να κοψω τον καφε (τον εγραψα στα παπαρια μου)
                                μου ειπε να αλλαξω διατροφη (μονο τα μακντοναλτς εκοψα)

σιγουρα κανεις δε μπορει να αμφισβητησει το ρολο που παιζει η διατροφη και ο τροπος ζωης, η ασκηση κλπ.
                              ομως αυτο δε σημαινει οτι αυτα ειναι αρκετα παντα.
                              αλλιως δε θα υπηρχαν ουτε γιατροι, ουτε φαρμακεια, μονο φυσιοθεραπευτες

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • S
                                skye last edited by

Ο χρήστης PG220 έγραψε:

Δεν υποστήριξα οτι δε χρειάζεται αντιμετώπιση η υπέρταση,απλά υποστήριξα οτι υπάρχουν φυσικές μέθοδοι πολύ καλύτερες απο τα χημικά φάρμακα...

ποιες ειναι αυτες οι μεθοδοι; ρε παιδια μη γινεστε δογματικοι..
                                και τροπο ζωης προβλεπεται οτι θα αλλαξεις, και τα φαρμακα σου πρεπει να παιρνεις. αν κανεις το ενα απο τα 2, λαθος ειναι.

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι το φάρμακο σου είναι η τροφή σου όπως και φύσις νόσων ιατρός...
                                Και οι γιατροί ορκίζονται στον Ιπποκράτη αλλά μετά το ξεχνάνε..

καλα αμα σου πω και αλλα που ελεγε ο ιπποκρατης, θα απορεις πως γινεται να δινουν ακομα οι γιατροι τον ορκο του Ιπποκρατη.. ο Ιπποκρατης εζησε πριν 129836123621 χρονια, η ιατρικη ευτυχως εχει προχωρησει πολυ απο τοτε ωστε κανεις δεν πεθαινει απο πυρετο ας πουμε.
                                επισης βλεπω οτι εχεις μια περιεργη αντιληψη για τη χημεια και τη φυσικη: νομιζεις οτι ο ανθρωπινος οργανισμος ειναι κατι που εχει να κανει αποκλειστικα με τη φυσικη, ή μηπως υπαρχει και η χημεια παιζει το ρολο της; εχεις σκεφτει την πιθανοτητα, για να το πω απλοϊκα τελειως πχ καποιος που πασχει απο τη χ ασθενεια να εχει μειωμενη ποσοτητα καποιας χημικης ενωσης, και παιρνοντας ενα φαρμακο να ανεβαινει αυτο το ποσοστο σε φυσιολογικα επιπεδα;

Βέβαια άμα θες να τρώς παϊδάκια ,τηγανιτές πατάτες και να πίνεις και ένα κιλό κρασί κανείς δε μπορεί να σε σώσει...

μετρον αριστον... και αναλογα την περιπτωση.
                                αλλες αντοχες εχει ο δικος μου οργανισμος και αλλες της γιαγιας μου.

δε στα λεω για πεσιμο ολ'αυτα, και συγνωμη αν ακουγεται ετσι, πραγματικα τα λεω με πολυ καλες προθεσεις

• T
                                  thanos last edited by

ωχ... αυτές οι... πολύ καλές πριθέσεις... δεν μου αρέσουν...

• S
                                    skye last edited by

Ο χρήστης htanso21 έγραψε:

ή αλλιως αμα διαφωνεις ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

• T
                                      thanos last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

ή αλλιως αμα διαφωνεις ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Έτσι έτσι… Βεντούζα βεντούζα…

Και που λες… δεν έχω κανένα πρόβλημα να το λύσουμε από κοντά… με κάνεις τα tickets; Και έρχομαι

• S
                                        skye last edited by

Ο χρήστης htanso21 έγραψε:

Έτσι έτσι… Βεντούζα βεντούζα…

Και που λες… δεν έχω κανένα πρόβλημα να το λύσουμε από κοντά… με κάνεις τα tickets; Και έρχομαι

αμε.. αμα μου φερεις και το αμαξακι μου

(παμε στην pub γιατι θα ερθει ο koyk και δε μας βλεπω καλα )

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • P
                                          pg220 last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
                                          θα σε πειραζε να το αποδειξεις με στοιχεια, παρακαλω.

1)Οι αποδείξεις που ζητάς βρίσκονται εδώ..

http://www.goldenhealth.gr/books/index.asp
                                          Διάβασε αυτό το βιβλίο και ίσως αλλάξεις γνώμη..

2)Δεν έχω σπουδάσει κάτι σε πανεπιστήμιο αλλά έχω διαβάσει πολλά βιβλία ιατρικής...Εσύ τι έχεις σπουδάσει;

3)Η ποιότητα ζωής έρχεται μόνο με το φυσικό τρόπο ζωής
                                          4)Συμφωνώ οτι δεν αναστρέφεται η κατάσταση του ζαχάρου όμως στα αρχικά στάδια μπορείς να ζήσεις χωρίς φάρμακα με διατροφή και άσκηση..
                                          5)Επιμένω οτι τα φάρμακα λύνουν μικρό μέρος του προβλήματος και ταυτόχρονα δημιουργούν πολλά άλλα προβλήματα
                                          6)Έχω την αίσθηση οτι είσαι ακόμη νέος..Να δούμε στα 60 σου αν θα είσαι ακόμη υγιής καπνίζοντας και πινοντας καφέδες..Σου εύχομαι να είσαι καλά..

ΥΓ.Απο τη στιγμή που δεν κάνεις τίποτα απο όσα λέω πως μπορείς να έχεις γνώμη για την αξία της διατροφής;
                                          Υγιεινή διατροφή δεν είναι να τρώς μπαγκέτα με λαχανικά στα everest και σαλάτα στα goodies,ούτε να πίνεις light coca cola...

Να κόψεις το κρέας,τα τηγανιτά,τη ζάχαρη,το αλκοόλ,τους καφέδες,να μειώσεις τα γαλακτοκομικά,να τρως μόνο βιολογικά προιόντα και άλλα πολλά και θα δεις οτι θα γίνεις άλλος άνθρωπος και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι αλλιώς..Θα βρείς ένα κόσμο που ούτε καν ήξερες οτι υπήρχε!

αλλιως δε θα υπηρχαν ουτε γιατροι, ουτε φαρμακεια, μονο φυσιοθεραπευτες

Γιατί να υπάρχουν!
                                          Εγώ πιστεύω οτι μπορεί να γίνει..Ο άνθρωπος δεν έχει φτιαχτεί για να αρρωσταίνει...Ο τρόπος ζωής τον αρρωσταίνει! Μη βιαστείες να τα απορρίψεις,απλά σκέψου τα..

• P
                                            pg220 last edited by

Επίσης κάποια καλά βιβλία είναι..

http://www.amazon.com/Treating-Beating-Anxiety-Depression-Orthomolecular/dp/0972893814/sr=8-2/qid=1159792445/ref=pd_bbs_2/002-2783765-1458458?ie=UTF8&s=books
                                            Για κατάθλιψη που μίλησες..

http://www.amazon.com/Detoxification-Healing-Sidney-MacDonald-Baker/dp/0879837098/sr=8-27/qid=1159792840/ref=sr_1_27/002-2783765-1458458?ie=UTF8&s=books

http://www.amazon.com/Fire-Your-Doctor-Independently-Healthy/dp/1591201381/sr=8-43/qid=1159792992/ref=sr_1_43/002-2783765-1458458?ie=UTF8&s=books

Για αρχή καλά είναι..

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ