-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Οι custom παραγγελειες ειναι maximum 3 μηνες... πολυ καλα θα ελεγα.
Μόνο καλά; Εξαιρετικά θα έλεγα!
Για ρώτα και μένα που παρήγγειλα civic
καλά, σε σχέση με το σιβίκ, όλα εξαιρετικά φαίνονται (πλήν Ferrari)
Άστα φίλε technik! Μιλάμε έχω γίνει expert στις ασκήσεις ηρεμίας
Πάντως στην αντιπροσωπία της toyota που πήγα ο κύριος που ήταν εκεί μου πέταξε κάτι για 5 μήνες αναμονής για το 1.6 corolla (εκτίμηση περισσότερο και όχι γεγονός) και μετά έστυβα το μυαλό μου... τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Οι custom παραγγελειες ειναι maximum 3 μηνες... πολυ καλα θα ελεγα.
Μόνο καλά; Εξαιρετικά θα έλεγα!
Για ρώτα και μένα που παρήγγειλα civic
7μηνες ειπαν σε φιλο
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
7μηνες ειπαν σε φιλο
Πότε το παρήγγειλε; Εγώ από τον περασμένο Οκτώβριο και πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει κατά τον Απρίλη
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
7μηνες ειπαν σε φιλο
Πότε το παρήγγειλε; Εγώ από τον περασμένο Οκτώβριο και πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει κατά τον Απρίλη
δεν θα το παραγγειλει καν. και του αρεσε...
-
μερικα πραγματα για το auris 1.600 εκδοση prenium
- εκπληκτικος επιλογεας ταχυτητων. σε συνδιασμο με την θεση που βρισκεται (διπλα στο τιμονι) ψαχνεις αφορμη να κατεβασεις....
- τιμονι : τα κλασικα , ελαφραινει στα χαμηλα και βαραινει οσο ανεβαινουν οι ρυθμοι με την μονη διαφορα οτι ακόμη και στα χαμηλα το βάρος είναι αυτο που πρέπει να είναι και οχι σαν τους αλλους ανταγωνιστες που τα κανουν πουπουλακια. καλη σαφηνεια, καθολου αισθηση.
- **θεση οδηγησης ** : σε γενικες γραμμες σωστη με την μονη διαφορα οτι ειναι ψηλη, αρκετα ψηλη και τα ποδια σου ειναι κοντα στο τιμονι. δεν μπορω να καταλαβω την καινουργια αυτη μοδα με τα καθισματα..... ειναι τοσο δυσκολο για τους κατασκευαστες να αυξησουν το ευρος της ρυθμισης;;;
επιπλεον σκαλωτη ρυθμιση εν ετη 2007 και σε τουοτα?? - **φρενα ** : το ουσιαστικοτερο μειον του αυτοκινητου. μέτρια αισθηση, οχι τοσο γραμμικη αποδοση , ελαφρυ bite, μετρια ισχυς... γιατι??
- κινητηρας : excellent.
- εσωτερικο : ενα μεγαλο yaris και οχι ενα μικρο avensis. οποιος καταλαβε , καταλαβε.
- εργονομια : καπου τα μπερδεψανε. δεν ειναι αυτο που λεμε : κλεινω τα ματια και παταω τα κουμπια.
**δρομος ** : πρωτογνωρη για τα δεδομενα της μικρομεσαιας κατηγοριας ποιοτητα κυλισης. να τολμησω να πω καλυτερη απο το avensis? βασικα δεν νιωθεις οτι πισω υπαρχει ημιακαμπτος. απο εκει και μετα, καλο πλαισιο, συμμετοχικο στην διαρκεια του στριψιματος. ο πισω αξονας βρισκεται εκει και σου φωναζει οτι θελει να παιξει , ο ελενχος αναμενομενος ευκολος και συναμα γιατι οχι διασκεδαστικος. μπορει ανετα να οδηγηθει με γραμμες και να περασεις γρηγορα μια διαδρομη. το μπροστινο συστημα δεν ειναι νωχελικο και το body roll σχετικα μικρο.
ταξιδευει ανετα στον αυτοκινητοδρομο αν και καπου εκει στα 140 ξεκιναει θορυβος κυριως απο τον κινητηρα. πολυ καλη περιφερειακη ορατοτητα προς ολες τις κατευθυνσεις.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μερικα πραγματα για το auris 1.600 εκδοση prenium- εκπληκτικος επιλογεας ταχυτητων. σε συνδιασμο με την θεση που βρισκεται (διπλα στο τιμονι) ψαχνεις αφορμη να κατεβασεις....
- τιμονι : τα κλασικα , ελαφραινει στα χαμηλα και βαραινει οσο ανεβαινουν οι ρυθμοι με την μονη διαφορα οτι ακόμη και στα χαμηλα το βάρος είναι αυτο που πρέπει να είναι και οχι σαν τους αλλους ανταγωνιστες που τα κανουν πουπουλακια. καλη σαφηνεια, καθολου αισθηση.
- **θεση οδηγησης ** : σε γενικες γραμμες σωστη με την μονη διαφορα οτι ειναι ψηλη, αρκετα ψηλη και τα ποδια σου ειναι κοντα στο τιμονι. δεν μπορω να καταλαβω την καινουργια αυτη μοδα με τα καθισματα..... ειναι τοσο δυσκολο για τους κατασκευαστες να αυξησουν το ευρος της ρυθμισης;;;
επιπλεον σκαλωτη ρυθμιση εν ετη 2007 και σε τουοτα?? - **φρενα ** : το ουσιαστικοτερο μειον του αυτοκινητου. μέτρια αισθηση, οχι τοσο γραμμικη αποδοση , ελαφρυ bite, μετρια ισχυς... γιατι??
- κινητηρας : excellent.
- εσωτερικο : ενα μεγαλο yaris και οχι ενα μικρο avensis. οποιος καταλαβε , καταλαβε.
- εργονομια : καπου τα μπερδεψανε. δεν ειναι αυτο που λεμε : κλεινω τα ματια και παταω τα κουμπια.
**δρομος ** : πρωτογνωρη για τα δεδομενα της μικρομεσαιας κατηγοριας ποιοτητα κυλισης. να τολμησω να πω καλυτερη απο το avensis? βασικα δεν νιωθεις οτι πισω υπαρχει ημιακαμπτος. απο εκει και μετα, καλο πλαισιο, συμμετοχικο στην διαρκεια του στριψιματος. ο πισω αξονας βρισκεται εκει και σου φωναζει οτι θελει να παιξει , ο ελενχος αναμενομενος ευκολος και συναμα γιατι οχι διασκεδαστικος. μπορει ανετα να οδηγηθει με γραμμες και να περασεις γρηγορα μια διαδρομη. το μπροστινο συστημα δεν ειναι νωχελικο και το body roll σχετικα μικρο.
ταξιδευει ανετα στον αυτοκινητοδρομο αν και καπου εκει στα 140 ξεκιναει θορυβος κυριως απο τον κινητηρα. πολυ καλη περιφερειακη ορατοτητα προς ολες τις κατευθυνσεις.
Δηλαδή από ηχομόνωση πάνω από τα 140, άν θέλεις να κινηθείς σε ρυθμούς GTI, υπάρχει πρόβλημα. Μήπως θα χρειαζόταν 6άρι κιβώτιο.
-
το 6 αρι θα χρειαζοταν μονο στο ταξιδι οπως και σε ολα τα αυτοκινητα θα ελεγα.
οσο αναφορα για τον θορυβο, ενταξει μην τρελαίνεσαι δεν κανει και σαν καραβι. για τα δεδομενα της κατηγορια ειναι ησυχο.
σε ρυθμους GTi θα ελεγα οτι μαλλον κινησε ανετα. μπορει να μην εχεις το απολυτο feeling αλλα μπορεις να πας αερα πατερα.
δεν θα το χαρακτηριζα παντως driver's car.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Δηλαδή από ηχομόνωση πάνω από τα 140, άν θέλεις να κινηθείς σε ρυθμούς GTI, υπάρχει πρόβλημα. Μήπως θα χρειαζόταν 6άρι κιβώτιο.
Μάλλον για τον κάτοχο Toyota, αν πας πάνω από 140 είσαι σε...ρυθμούς GTi! Ε , βέβαια, αστρονομικές ταχύτητες! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Corolla πουλούσε κυρίως στα 1.4...
'Εγώ δεν είμαι ραλλίιιιιστας, την δουλειά μου θέλω να κάνω!'
Ακου εκεί ρυθμοί GTi τα 140!!
ΥΣ: Εννοείται πως ήθελε 6άρι το τουτού, αλλά μάλλον φάνηκαν τρελά τσίπηδες οι ιάπωνες, παρόλο που είχαν πρωτοπορήσει πριν κάτι χρόνια με τα G6...
-
Ποπο.... ρε μαλακα.... 1400αρι δεν ηταν?
(οι υπολοιποι δεν ξερετε... αλλα υπαρχει ιστορια με το 1400αρι Auris, θα σας την διηγηθουμε καποια στιγμη)Μην παρετε το Auris μεταχειρα απο τεστ drive αντιπροσωπειας στην θεσσαλονικη. Το εστρωσε ο pop κα τωρα θα καιει λαδια....
Πανω κατω ολα οπως τα ειπε ο Pop... Ειναι καλοστημενος ο ημιακαμπτος. Παρεχει καλη ποιοτητα κυλισης, εξασφαλιζοντας και καλο ελεγχο του αμαξιου συναμα. Ησυχο αμαξι...οταν θα το πιεσεις θα ακουσεις τον κινητηρα, αλλα ευτυχως δεν εχει κακη χροια και κατα συνεπεια δεν προβληματιζει.Η θεση οδηγησης 2-3 εκατοστα αμα χαμηλωνε θα ηταν ιδανικη... αλλα τελος παντων τρωγεται. Ο 1,6 για να 'δωσει' πρεπει να δουλευτει ψηλα. Εγω συνηθισμενος απο αυτοκινητα με τις ροπες στις 3800-4000 δεν καταφερα να το οδηγγησω γρηγορα. Πρεπει να αλλαξει κανεις τις συνηθειες του. Παντως, το κιβωτιο ειναι αρωγος στο να δουλεψεις ψηλα τον κινητηρα και να δεις τις επιδοσεις να ξεδιπλωνονται.
Εχω και καποιες ενστασεις για καποιες φτήνιες και κακοκατασκευες που κανανε στο αμαξι... (αφορα το ταμπλο) αλλα νταξει... μικροτερης σημασιας. Παντως... καθαρα ως συγκριση... το Grande με τις 15αρες που δοκιμασα ειχε σιγουρα την ιδια ποιοτητα κυλισης και θορυβου (καλυτερη δεν λεω, θα πρεπει να το ξαναδοκιμασω για σιγουρια) Δεν ξερω, ισως περιμενα κατι παραπανω στον τομεα αυτο λογω μεγαλυτερης κλασσης. Δεν με απογοητευσε,αλλωστε ηταν σε πολυ καλο επιπεδο, αλλα ουτε και τρελλαθηκα.
Συμπερασματικα... καμια σχεση με την προηγουμενη corolla. Πολυ καλυτερο αυτοκινητο, καλυτερο απο παρα πολλα που κυκλοφορουν σε αυτη την κατηγορια αυτη την στιγμη. +1 απο μενα...
Τεζα πηγαινε το 1400αρι... ε Ποπο?
-
το 6 αρι θα χρειαζοταν μονο στο ταξιδι οπως και σε ολα τα αυτοκινητα θα ελεγα.οσο αναφορα για τον θορυβο, ενταξει μην τρελαίνεσαι δεν κανει και σαν καραβι. για τα δεδομενα της κατηγορια ειναι ησυχο.
σε ρυθμους GTi θα ελεγα οτι μαλλον κινησε ανετα. μπορει να μην εχεις το απολυτο feeling αλλα μπορεις να πας αερα πατερα.
δεν θα το χαρακτηριζα παντως driver's car.
τιμή ?
-
21.500
-
21.500 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
21.500
Τα αξιζει....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
21.500
Τα αξιζει....
για να το λες...
πάντως όλα τα λεφτά η καινούρια διαφήμιση της Corolla...
-
η διαφημιση ειναι αυτο ακριβως που ψαχνει η toyota. τους κλασικους της πελατες...
-
δεν καταφερα να το οδηγγησω γρηγορα. Πρεπει να αλλαξει κανεις τις συνηθειες τουΚαι τα χέρια του, μου θες και γρήγορα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν καταφερα να το οδηγγησω γρηγορα. Πρεπει να αλλαξει κανεις τις συνηθειες του
Και τα χέρια του, μου θες και γρήγορα!
βρε δεν πα να κανεις καμια εξοδο να σκασεις καμια τετραδα λαστιχα....
-
Καλά μάθετε να ξεχωρίζετε πρώτα τον 1.4 απο τον 1.6....και μετά τα λέμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι υποννοεις?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μόνο όταν δείς τον κινητήρα καταλαβαίνεις αν είναι 1.4 ή 1.6
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007