-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Όμως όπως προαναφέρθηκε πριν, τα Toyota βγαίνουν στην Ιαπωνία ΠΟΛΥ πιο νωρίς από ότι στην Ευρώπη.
Όπως και τα περισσότερα ιαπωνικά.
-
Οι μεγάλες πληγές του Corolla Ε12
2) φώτα optitronΑυτό γιατί το θεωρείς «πληγή»; Χαλούσαν εύκολα ή είναι κάτι άλλο;
Γιατί
α) είναι πολύ φωτεινά την νύχτα (ακόμα και στο χαμηλότερο επίπεδο)
β) μου προκαλούν πονοκέφαλο την νύχτα
γ) αν ανάψεις τα φώτα την μέρα (πχ θέλεις να πας γρήγορα ή κινήσαι σε ομίχλη ή στα τρελά και απανωτά τούνελ της Εγνατίας) τότε ξαφνικά χάνεις τον πίνακα οργάνων
δ) εκτός αν θέλεις να τον ρυθμίσεις ενώ πηγαίνεις με 120 χαω......, που αν ξέρεις από αυτά τα όργανα, γνωρίζεις ότι είναι τουλάχιστον πράξη αυτοκτονίας να ρυθμίσεις την φωτεινότητά τους εν κινήσειWell done Toyota.
Στο drive που αγόρασα σήμερα (μαζί με το DVD από την πίστα των Σερρών) λέει ότι θα βγει στο τέλος του έτους 2006.
Όμως όπως προαναφέρθηκε πριν, τα Toyota βγαίνουν στην Ιαπωνία ΠΟΛΥ πιο νωρίς από ότι στην Ευρώπη.
Διαφωνω.
Εγω εχω βρει την υγεια μου. Γαματα την μερα. Την νυχτα τα εχω στην μεσσαια σκαλα. και ειναι οτι πρεπει.
Δεν ξερω αν το λευκο ειναι ποιο εντονο. εμενα ειναι κοκκινα. (ΤS)
Καμια φορα οταν πεφτει το φως πανω χάνονται.... καθως και αν αναψεις φωτα μερα (βροχη ας πουμε) τοτε δεν τα βλεπεις και πρεπει οντως να τα ρυθμισεις στη μεγαλη ενταση εν κινησει.
αλλα αυτο να μου εχε συμβει 2 φορες στα 2 χρονια.
-
regdfg
-
Ειναι ποιο 'πουλ μουρ'
Αν και μου τι σπαει το κοκκινο. Θα προτιμουσα τα λευκα απο το f/l.
Σε αβενσις που εχω δει ομως.... δεν θα μπορούσα να το φανταστω με απλα οργανα. Ειναι γαματα τα οπτιτρον.
Δινουν αλλο αερα.
Αλλα οπως το βλεπει κανεις.
-
-
Διασταύρωση του τωρινού με το προηγούμενο ή με το προ-προηγούμενο civic.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διασταύρωση του τωρινού με το προηγούμενο ή με το προ-προηγούμενο civic.Διαστάυρωση των τελευταίων ευρωπαικών με αλλαγές βασει του προηγούμενου μοντέλου (που και αυτο με την σειρά του ήταν copy των τότε ευρωπαικών....) ...
Τουλάχιστον το copy ειναι βελτιωμένο σε πολούς τομείς και γιαυτο ισως υπερτερεί.. -
fgnb
-
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/country/jcf/spyphotoID/6060410.001/toyota/new-toyota-corolla-spy-photosΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Δεν έχω δει χειρότερης ποιότητας καμουφλάζ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 5 ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΛΛΑ!!! YEAH!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΟΡΟΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΑΝΤΑ!!!Αλλά ο ημιάκαμπτος δεν θα φύγει... (μάλλον)
Έβαλα 36 λίμπρες μπροστά και 32 πίσω και το corolla ακόμα υποστρέφει (λιγότερο, αλλά υποστρέφει). Μήπως να βάλω αγωνιστικά λάστιχα μπροστά;
Μήπως θα σου έρθει πιο φθηνά αν αλλάξεις την πίσω αντιστρεπτική;
-
auiwdh
-
http://img454.imageshack.us/img454/4986/12ti1.jpg
Eλπίζω μικρή σχέση να έχει με το παραπάνω αυτοκίνητο η νέα Corolla. Να πάρει καλύτερα ορισμένα στοιχεία απο το FSC. Η Honda το έκανε το παραπάνω βήμα, ώρα της Toyota πλέον.
http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2005/10/22/8262.jpg -
Αν μοιάζει με την πρώτη φωτογραφία το 'νέο' Corolla, καλύτερα να πάρει κάποιος το σημερινό σε κάποια προσφορά ξεφορτώματος με φουλ εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://img454.imageshack.us/img454/4986/12ti1.jpg
Eλπίζω μικρή σχέση να έχει με το παραπάνω αυτοκίνητο η νέα Corolla. Να πάρει καλύτερα ορισμένα στοιχεία απο το FSC. Η Honda το έκανε το παραπάνω βήμα, ώρα της Toyota πλέον.
http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2005/10/22/8262.jpgΧάλι μαύρο!
-
Στην πρωτη φοτο ειναι σαν να εχει παθει....... μαγουλαδες.
-
Απαίσιο, σε αυτή τη φωτό...
-
Μετά το προηγούμενο Yaris στο σχεδιαστικό τμήμα της τουοτα κοιμούνται. Έφυγε ο έλληνας σχεδιαστής τους και πάτωσαν!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μετά το προηγούμενο Yaris στο σχεδιαστικό τμήμα της τουοτα κοιμούνται. Έφυγε ο έλληνας σχεδιαστής τους και πάτωσαν!!Καλα, γι' αυτό μην πέρνεις όρκο. Ο Κωβός όταν έφυγε από την Audi επειδή στα καθηκοντά του δεν συμπεριλαμβανόταν η σχεδίαση αλλά ο συντονισμός των σχεδιαστών, ακολούθησε το δικό του δρόμο, ιδρύοντας δική του εταιρεία αν δεν κάνω λάθος. Λεπτομέρεια. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι συνέχισε την συνεργασία με την Toyota. Το Avensis δεύτερης γενιάς ήταν δική του δουλειά (όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη) ενώ πιθανότατα έχει επηρεάσει την εμφάνιση πολλών Toyota. Απλά δεν πέρνει τα credits λόγω της φύσης της συνεργασίας τους.
@νδρέας
-
Αρνούμαι να σχολιάσω
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Καλα, γι' αυτό μην πέρνεις όρκο. Ο Κωβός όταν έφυγε από την Audi επειδή στα καθηκοντά του δεν συμπεριλαμβανόταν η σχεδίαση αλλά ο συντονισμός των σχεδιαστών, ακολούθησε το δικό του δρόμο, ιδρύοντας δική του εταιρεία αν δεν κάνω λάθος. Λεπτομέρεια. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι συνέχισε την συνεργασία με την Toyota. Το Avensis δεύτερης γενιάς ήταν δική του δουλειά (όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη) ενώ πιθανότατα έχει επηρεάσει την εμφάνιση πολλών Toyota. Απλά δεν πέρνει τα credits λόγω της φύσης της συνεργασίας τους.
@νδρέας
Aκριβώς, ίδρυσε δική του εταιρία βιομηχανικού σχεδίου.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Aκριβώς, ίδρυσε δική του εταιρία βιομηχανικού σχεδίου.
εχουμε κανενα λινκ απο την εταιρια του γιατι δεν βρισκω τιποτα
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007