-
Μα ο συνταξιούχος θα πάρει το σεντάν(κούρσα) που θα έχει το όνομα κορολα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μα ο συνταξιούχος θα πάρει το σεντάν(κούρσα) που θα έχει το όνομα κορολα.α οκ την βρηκαν παλι τη λυση οι πανεξυπνοι Ιαπωνες.
-
το sedan θα ονομάζεται Corolla?
αυτά τα Lexus-χαζοφώτα να μην είχε ρε γμτ....και αρχίζει να μου αρέσει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το sedan θα ονομάζεται Corolla?Nαιιιιι... Έχει αναφερθεί πολλάκις! Δεν είναι 100% επίσημο βέβαια.
@νδρέας
-
abc
-
έχει καινούριο πάτωμα ?
-
abc
-
ναι, για εντελώς νέο πάτωμα λέω.
-
Ôá ðëÞñç óôïé÷åßá åäù
http://www.toyota.co.jp/en/news/06/1010.html
ÏñéóìÝíá áð ôá íÝá óôïé÷åßá ãéá ôçí corolla åßíáé:
1)ECO-VAS (ãíùóôï áð ôá prius, yaris )
2) Dual VVT-i,
3) ÍÝï Super CVT-i,
4) ÊÜìåñá ïðéóèïðïñåßáò
5) Åðßðåäï ðÜôùìá êáé êáèéóìáôá ðïõ äéðëþíïõí ìå ìéá êéíçóç
6) 75 % ÷áìçëüôåñåò åêðïìðÝò êáõóáåñßùí áð ôï ðñüôõðá ôïõ 2005 (äçëáäÞ óôá åðßðåäá Prius; )ÐñïáéñåôéêÜ
- pre-crash safety, (wow)
- äåýôåñç ãåíéÜ IPA
-
-
-
Το ταμπλώ του 5θυρου θα διαφέρει. Μάλλον δικαιολογημένη η διαφοροποίηση του ονόματος αφού sedan/station και hatchback δεν μοιράζονται κανένα εξωτερικό panel απ ότι φαίνεται ενώ και το ταμπλώ αν και φαίνεται να έχει παρόμοια διάταξη τελικά διαφέρει σημαντικά.
-
πολυ μεγαλο δειχνει, ισως στο μεγεθος του Αβενσις?
-
Πανέμορφο. Ειδικά σε κίτρινο με ταμπελίτσα στην οροφή θα σκίσει. Αν μάλιστα κάποιος στην Toyota σκεφτεί και κανένα έξυπνο χρηματοδοτικό για συνταξιούχους, θα σπάσει ταμεία
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πανέμορφο. Ειδικά σε κίτρινο με ταμπελίτσα στην οροφή θα σκίσει. Αν μάλιστα κάποιος στην Toyota σκεφτεί και κανένα έξυπνο χρηματοδοτικό για συνταξιούχους, θα σπάσει ταμείαΔηλαδή τι, τώρα με κάθε Corolla δώρο το ΕΚΑΣ?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Πανέμορφο. Ειδικά σε κίτρινο με ταμπελίτσα στην οροφή θα σκίσει. Αν μάλιστα κάποιος στην Toyota σκεφτεί και κανένα έξυπνο χρηματοδοτικό για συνταξιούχους, θα σπάσει ταμεία
Δηλαδή τι, τώρα με κάθε Corolla δώρο το ΕΚΑΣ?
Κάτι τέτοιο. Ή, όπως η ΚΙΑ κάνει δώρο το σέρβις εφ' όρου ζωής, η Toyota να προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις
-
τι μπαζο ειναι αυτο ρε????
μα καλα πριν τα βγαλουν στην παραγωγη τα βλεπουν στον καθρευτη με τους εαυτους τους μεσα????
αλλα υπαρχει και το : εγω πουλαω επειδη ειμαι τοyota ενω καποιοι αλλοι πουλανε επειδη ειναι ομορφοι.....
παπουδιασε και το κορολα......
ΙΚΕ να πω με τι μου μοιαζει το σενταν ή θα πεις εσυ???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να πω με τι μου μοιαζει το σενταν ή θα πεις εσυ???
Να πω, να πω;!;!
Το προηγούμενο KIA Rio!
Το ...κορεάτικο design τώρα δικαιώνεται!
Πάντως όπως είπε και η Toyota, κάθε γενιά της Corolla στην Ιαπωνία τουλάχιστον αγοραζόταν από όλο και μεγαλύτερες ηλικίες... Ξεκίνησε σαν το αυτοκίνητο του νέου οικογενειάρχη και μετά από....τόσες γενιές, ο...νεος οικογενειάρχης έγινε συνταξιούχος με...εγγόνια! Γι' αυτό και το station!
Οι τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις θα είναι λογικά αρκετά πιο μοντέρνες, οπότε θα είναι όλοι ικανοποιημένοι! Ξέρουν τι κάνουν τα γιαπωνεζάκια!
Εξάλλου, οταν σήμερα υπάρχουν και 25άχρονοι που αγοράζουν Corolla 1.4 'για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο', η Toyota δεν έχει κάτι να φοβάται... -
το sedan είναι πολύ λεβέντικο αμάξι
-
το μόνο που μας έμεινε να ελπίζουμε είναι το τρίθυρο...
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007