-
Αν πάω να δοκιμάσω το αγωνιστικό μου σε κάποιο δρόμο της Αττικής, που έχει πολλά χρόνια να περιληφθεί σε αγώνα, θα είμαι παράνομος;
-
Kαλα ολοι εσεις που λετε για αυτους που αφησαν λαστιχο,απο που τους πηρατε πρεφα,απ'το μπαλκονι του εξοχικου σας ή πηγαινοντας για το εξοχικο??
-
Ο χρήστης miz έγραψε:
Kαλα ολοι εσεις που λετε για αυτους που αφησαν λαστιχο,απο που τους πηρατε πρεφα,απ'το μπαλκονι του εξοχικου σας ή πηγαινοντας για το εξοχικο??TO ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αν πάω να δοκιμάσω το αγωνιστικό μου σε κάποιο δρόμο της Αττικής, που έχει πολλά χρόνια να περιληφθεί σε αγώνα, θα είμαι παράνομος;Υπάρχει ένας κανονισμός για τις αναγνωρίσεις που σε θέτει παράνομο ακόμα κι αν πας για πικ νικ με πολιτικό αμάξι και να οδηγάει άλλος....
ΟΛΟΙ οι αγωνιζόμενοι πρέπει να παρανομήσουν ή να πάρουν ελικόπτερο ποδήλατο ή... αχθοφόρο για να κάνουν σκι στα Καλάβρυτα πχ... (έχει χάρη που δεν έχω μετοχές της εταιρείας... )
Νομίζω πως όποια ειδική έχει γίνει τα τελευταία 5 χρόνια είναι απαγορευμένη, αλλά θα σε γελάσω για το χρονικό διάστημα, άσε που δεν υπάρχει το βιβλίο με τους τρέχοντες κανονισμούς όπως είπα και την περασμένη βδομάδα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν πάω να δοκιμάσω το αγωνιστικό μου σε κάποιο δρόμο της Αττικής, που έχει πολλά χρόνια να περιληφθεί σε αγώνα, θα είμαι παράνομος;
Υπάρχει ένας κανονισμός για τις αναγνωρίσεις που σε θέτει παράνομο ακόμα κι αν πας για πικ νικ με πολιτικό αμάξι και να οδηγάει άλλος....
Υπάρχει αυτός ο κανονισμός πουθενά; Πως μπορώ να τον διαβάσω;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Υπάρχει ένας κανονισμός για τις αναγνωρίσεις που σε θέτει παράνομο ακόμα κι αν πας για πικ νικ με πολιτικό αμάξι και να οδηγάει άλλος....
Γιαννη το Σαββατο θα σου δωσω το βιβλιο της χρονισς σε CD
αν ομως βιαζεσε να δεις τον κανονισμο ριξε μια ματια εδω
http://ethea.elpa.gr/book/ -
Αυτό είναι το περσινό, έτσι δεν είναι;
Εγώ θέλω να βρώ τον κανονισμό για τις δοκιμές με τις απαγορεύσεις διέλευσης από ειδικές διαδρομές που έχουν ενταχθεί στα ράλυ τα (κάμποσα αλλά πόσα) τελευταία χρόνια!Γιατί σκέφτομαι να πάω προς Μαρκόπουλο, σε μια μικρή ειδική να δοκιμάσω το αυτοκίνητο. Αλλά να είμαι και νομιμος!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Στην... Αττική!!!
Για την ιστορία και επειδή τίποτε στην ζωή δεν είναι αυτονόητο σας λέω ότι το rally Αττικό του 1990 που αν δεν κάνω λάθος ήταν τέλος Σεπτεμβρίου, έγινε στην Αργολίδα και στην Αρκαδία και είχε κέντρο το Ναύπλιο.
ηταν αρχες 90 και ο πρωτος αγωνας του καινουργιου μου fiat ritmo 105 tc
τοτε ηταν να γινει και το παλλαδιο στην ερμιονη αλλα λογο καιρου δεν εγινε ποτεΓια την ακρίβεια Θεόφιλε το Αττικό rally, ήταν 29 Σεπτεμβρίου του 1990.
Το Παλλάδιο ήταν να γίνει στις 7 Δεκεμβρίου του 1991 και λόγω καιρού όπως λες δεν έγινε.Θυμάμαι κάποιες ss είχαν πολύ χιόνι και κάποιες άλλες ήταν γεμάτες νερό.Τι λέτε ρε παιδιά; Και πως τα θυμόσαστε όλα αυτά; Τόσο παλιοί είσαστε;...
Να γιατί λένε πως, οι αγώνες στην Ελλάδα βρίθουν δεινοσαύρων...εχεις δικιο φιλε thvarveris για τις ημερομηνιες αλλα με κολλησε αλτσχαιμερ ο apr αλλα εχεις αδικο για τον ivan ,αυτος ειναι ποιο νεος ,ετρεξε το 1821 πρωτο του αγωνα και και εχασε απο τον καραισκακη για κατι λιγα δευτερολεπτα και σε λιγακη θα κονταρεται με το αδελφο του καραισκακη τον καραιταβλη στο καπη της γειτονια.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Γιαννη το Σαββατο θα σου δωσω το βιβλιο της χρονισς σε CD
αν ομως βιαζεσε να δεις τον κανονισμο ριξε μια ματια εδω
http://ethea.elpa.gr/book/Αν βιάζεσαι όμως ΠΑΡΑ πολύ μην δεις το λινκ, γιατί είναι το βιβλίο του 2004!!!!!!!!
Του 2005 ουδέποτε κυκλοφόρησε εκτυπωμένο, ενώ όπως θα δεις και στο παραπάνω λινκ ΟΥΤΕ σε ηλεκτρονική μορφή μας το έδωσαν...Κοινώς πάμε βασιζόμενοι σε φήμες, εικασίες και περσινή πραγματικότητα...
Άλλη μια επιτυχία από την αρχή του σπορ...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αυτό είναι το περσινό, έτσι δεν είναι;
Εγώ θέλω να βρώ τον κανονισμό για τις δοκιμές με τις απαγορεύσεις διέλευσης από ειδικές διαδρομές που έχουν ενταχθεί στα ράλυ τα (κάμποσα αλλά πόσα) τελευταία χρόνια!Γιατί σκέφτομαι να πάω προς Μαρκόπουλο, σε μια μικρή ειδική να δοκιμάσω το αυτοκίνητο. Αλλά να είμαι και νομιμος!
Κοίτα, τα παλιότερα χρόνια έλεγε πως απαγορεύεται να κάνεις δοκιμές σε διαδρομές που ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ πως θα περάσει αγώνας!!!
Δηλαδή με τους κανόνες αυτούς όποιος όργωσε τις ειδικές του Ράλι ΕΚΟ Ιούλιο-Αύγουστο ήταν νόμιμος!!
Σήμερα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ και ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ πως ΓΕΝΙΚΑ απαγορεύεται να πας σε Ε.Δ. που έχει γίνει στα τελευταια Χ χρόνια.
Αλλά... Τρέχα διάβαστον/βρέστον...
-
λοιπον , στο ραλι αττικο θα συμμετασχουν και τα πληρωματα του κλιο καπ ιταλιας !!
μετα την εκκινηση την παρασκευη 14 οκτωμβριου , οι αγωνιζομενοι θα πανε στης Αφιδνες , στη γνωστη πιστα καρτοδρομο οπου θα πραγματοποιηθει η σουπερ ειδηκη του αγωνα !! θα ειναι ενα ξεχωριστο θεαμα υπο το φως των προβολεων !!
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
λοιπον , στο ραλι αττικο θα συμμετασχουν και τα πληρωματα του κλιο καπ ιταλιας !!μετα την εκκινηση την παρασκευη 14 οκτωμβριου , οι αγωνιζομενοι θα πανε στης Αφιδνες , στη γνωστη πιστα καρτοδρομο οπου θα πραγματοποιηθει η σουπερ ειδηκη του αγωνα !! θα ειναι ενα ξεχωριστο θεαμα υπο το φως των προβολεων !!
Δηλαδή η ΑΛΑ κάνει για δεύτερη φορά μέσα στην χρονιά το κάτι άλλο.
Μετά το Μαύρο Ρόδο και τα Mitsubishi cup, το Αττικό με το GLIO cup.
Μπράβο!!! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μετά το Μαύρο Ρόδο και τα Mitsubishi cup, το Αττικό με το GLIO cup.
Μπράβο!!!Το Glio είναι Clio με μαϊμού ανταλλακτικά;
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
εχεις δικιο φιλε thvarveris για τις ημερομηνιες αλλα με κολλησε αλτσχαιμερ ο apr αλλα εχεις αδικο για τον ivan ,αυτος ειναι ποιο νεος ,ετρεξε το 1821 πρωτο του αγωνα και και εχασε απο τον καραισκακη για κατι λιγα δευτερολεπτα και σε λιγακη θα κονταρεται με το αδελφο του καραισκακη τον καραιταβλη στο καπη της γειτονια.
Σιγά μην αφήσω ευκαιρία στον καραταιβλή.
Βρήκα τρόπο! Πλοηγός. Οδηγάς, κάνεις ότι σου κατέβει και αποφεύγεις τη σύγκριση!
Α, ξέχασα. Μετά κάνεις και κριτική εκ του ασφαλούς....
Ιβάν (6ος γεν σε εκείνο το Αττικό και χαρτοπαίχτης μέχρι πρωίας άμα τη ακυρώσει του Παλαδίου στο πόρτο Ύδρα) -
Επιτρεπόταν η χαρτοπαιξία έστω και ιδιωτικά τα χρόνια εκείνα;;
-
Επιτρεπόταν η χαρτοπαιξία έστω και ιδιωτικά τα χρόνια εκείνα;;Ρώτα το χαρτόμουτρο τον οδηγό σου να σου πει...
Εκτός και αν απαντήσει με ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙ-ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ !....... -
Δεν κανω μπιιιπ-μπιιιιπ. *
Το ξερετε κυριε Νικο οτι ησουν το weather-crew τη δευτερη μερα στο ΕΛΠΑ μεσω τριτων........σου χρωσταω μερικα δευτερα.....*εκτος και αν εννοεις τον ...αλλον οδηγο...........
-
Να κανω η να μην κανω παρανομα περασματα?
Το ερωτημα του Σαιξπηρ σε ελευθερη αποδοση ελληνα αγωνιζομενου.
Τα (παρανομα)περασματα περνουν,τα αποτελεσματα μενουν.
Γνησια ελληνικη πραγματικοτητα!?!
Σωστα?............ -
Από την στιγμή που ΔΕΝ έχουν ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ οι ειδικές διαδρομές ΔΕΝ απαγορεύεται!!!!!
Αυτό με βάση τους κανόνες του 2004 μεν, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουν βγει πουθενά οι του 2005, δε βλέπω γιατί να πιστέψω τον κανόνα που λέει πως γενικά απαγορεύεται όπου έχουν γίνει ειδικές στο παρελθόν!!!
-
Από την στιγμή που ΔΕΝ έχουν ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ οι ειδικές διαδρομές ΔΕΝ απαγορεύεται!!!!!Αυτό με βάση τους κανόνες του 2004 μεν, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουν βγει πουθενά οι του 2005, δε βλέπω γιατί να πιστέψω τον κανόνα που λέει πως γενικά απαγορεύεται όπου έχουν γίνει ειδικές στο παρελθόν!!!
Επειδή το ψάχνω, αλλά δεν το βρίσκω, μήπως σου είναι έυκολο να μου πεις σε ποιο σημείο βρίσκεται ?
Στείλε αν θες pm να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους.
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ