-
Που θα γίνει τελικά το Αττικό ρε παιδιά…κανείς δεν ξέρει;
-
-
-
Στην... Αττική!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην... Αττική!!!Είσαι σίγουρος, το έμαθες από μέσα;
-
τελικα μονο ενας δεν ξερει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην... Αττική!!!Για την ιστορία και επειδή τίποτε στην ζωή δεν είναι αυτονόητο σας λέω ότι το rally Αττικό του 1990 που αν δεν κάνω λάθος ήταν τέλος Σεπτεμβρίου, έγινε στην Αργολίδα και στην Αρκαδία και είχε κέντρο το Ναύπλιο.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Στην... Αττική!!!
Για την ιστορία και επειδή τίποτε στην ζωή δεν είναι αυτονόητο σας λέω ότι το rally Αττικό του 1990 που αν δεν κάνω λάθος ήταν τέλος Σεπτεμβρίου, έγινε στην Αργολίδα και στην Αρκαδία και είχε κέντρο το Ναύπλιο.
Θα έβαλες και εσύ το χεράκι σου σε αυτό!!! Πού να τρέχουμε τώρα ως την Αθήνα...
Πλάκα κάνω εννοείται...
-
Δεν υπάρχει περίπτωση Θοδωρή μου...Εξ' άλλου πολλοί τις έχουν ήδη γραμμένες και τσεκαρισμένες.....ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.....Και κάποιοι από τους μονίμως παρανομούντες και με σλικ......
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην... Αττική!!!
Για την ιστορία και επειδή τίποτε στην ζωή δεν είναι αυτονόητο σας λέω ότι το rally Αττικό του 1990 που αν δεν κάνω λάθος ήταν τέλος Σεπτεμβρίου, έγινε στην Αργολίδα και στην Αρκαδία και είχε κέντρο το Ναύπλιο.
Θα έβαλες και εσύ το χεράκι σου σε αυτό!!! Πού να τρέχουμε τώρα ως την Αθήνα...
Πλάκα κάνω εννοείται...
Δεν έβαλα το χεράκι όπως λες γιατί τον καιρό εκείνο δεν ήμουνα διαπλεκόμενος.Μετά έγινα
και εγώ πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση Θοδωρή μου...Εξ' άλλου πολλοί τις έχουν ήδη γραμμένες και τσεκαρισμένες.....ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.....Και κάποιοι από τους μονίμως παρανομούντες και με σλικ......Τουλαχιστον Σπύρο, να μας τις πουν και εμάς για να ξέρουμε το τι και πως.
-
Οι πιό πολλοί τις ξέρουν αλλά κάνουν την πάπια.
Πάντως το σαβ/κο που μας πέρασε πολλοί βρεθήκανε στις γνωστές- άγνωστες ειδικές της Αττικής και τσεκάρανε με σλικ -
Σοβαρευτείτε ρε παιδιά...δεν γίνονται τέτοια στην Ελλάδα...
-
-
Στην... Αττική!!!
ηταν αρχες 90 και ο πρωτος αγωνας του καινουργιου μου fiat ritmo 105 tc
τοτε ηταν να γινει και το παλλαδιο στην ερμιονη αλλα λογο καιρου δεν εγινε ποτε -
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
Στην... Αττική!!!
τοτε ηταν να γινει και το παλλαδιο στην ερμιονη αλλα λογο καιρου δεν εγινε ποτεΓια την ακρίβεια Θεόφιλε το Αττικό rally, ήταν 29 Σεπτεμβρίου του 1990.
Το Παλλάδιο ήταν να γίνει στις 7 Δεκεμβρίου του 1991 και λόγω καιρού όπως λες δεν έγινε.Θυμάμαι κάποιες ss είχαν πολύ χιόνι και κάποιες άλλες ήταν γεμάτες νερό. -
Στην... Αττική!!!
τοτε ηταν να γινει και το παλλαδιο στην ερμιονη αλλα λογο καιρου δεν εγινε ποτεΓια την ακρίβεια Θεόφιλε το Αττικό rally, ήταν 29 Σεπτεμβρίου του 1990.
Το Παλλάδιο ήταν να γίνει στις 7 Δεκεμβρίου του 1991 και λόγω καιρού όπως λες δεν έγινε.Θυμάμαι κάποιες ss είχαν πολύ χιόνι και κάποιες άλλες ήταν γεμάτες νερό.Τι λέτε ρε παιδιά; Και πως τα θυμόσαστε όλα αυτά; Τόσο παλιοί είσαστε;...
Να γιατί λένε πως, οι αγώνες στην Ελλάδα βρίθουν δεινοσαύρων... -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Στην... Αττική!!!
Το Παλλάδιο ήταν να γίνει στις 7 Δεκεμβρίου του 1991 και λόγω καιρού όπως λες δεν έγινε.Θυμάμαι κάποιες ss είχαν πολύ χιόνι και κάποιες άλλες ήταν γεμάτες νερό.Τι λέτε ρε παιδιά; Και πως τα θυμόσαστε όλα αυτά; Τόσο παλιοί είσαστε;...
Να γιατί λένε πως, οι αγώνες στην Ελλάδα βρίθουν δεινοσαύρων...Τι παλιοί.Αρχαίοι θα έλεγα! Τουλάχιστον για τον εαυτό μου.
Ακονίζω ακόμα την μνήμη μου και θυμάμαι ότι σε εκείνο το Αττικό που είχε γίνει σαν αύριο πριν από 15 χρόνια είχε πάρει μέρος και ο Νίκος Τσάδαρης με ALFA 75 Turbo.Επίδοση δεν θυμάμαι.Αν κάνω λάθος να με διορθώσει.
Επίσης θυμάμαι ότι εκείνο το Αττικό το κέρδισε ο Γιώργος Καϊτατζής με ASCONA 400, o Κύρκος δεν είχε πάρει μέρος γιατί είχε κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα και ότι πρέπει να ήταν και η τελευταία εμφάνιση σε αγώνα το Γάκη Καλεμτζάκη.Ιvan.Ευτυχώς να λες που βρίθουν οι δεινόσαυροι τουλάχιστον στην κερκίδα των Ελληνικών αγώνων γιατί αλλιώς προχθές στο EKO θα έψαχνες να βρείς θεατή με το μακαρόνι που λένε και στην πιάτσα!
-
Πώς γίνεται να ρωτάτε εσείς, και εγώ που ήρθα στην Ελλάδα για 10 ημέρες, δεν ρώτησα για το Ατικό, και μιας και αποκλείεται να τρέξω ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ για το που θα είναι να ξέρω;;;
Κάτι κάνετε λάθος μου φαίνεται!!!
Πάντως δεν πρόκειται να πω που θα είναι, ούτε δημόσια, ούτε κατ΄ιδίαν.
Άσε που οι ΦΗΜΕΣ που ξέρω (αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι ΦΗΜΕΣ) μπορεί να είναι λάθος και να την πατήσετε σαν μερικούς αγωνιζόμενους του ΕΚΟ που όλο τον Ιούλιο τον πέρασαν αφήνοντας λάστιχο στην ορεινή Ναυπακτία!!!
(χώρια που θα νόμιζαν πως κάνουν και παράνομες δοκιμές!!!)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Άσε που οι ΦΗΜΕΣ που ξέρω (αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι ΦΗΜΕΣ) μπορεί να είναι λάθος και να την πατήσετε σαν μερικούς αγωνιζόμενους του ΕΚΟ που όλο τον Ιούλιο τον πέρασαν αφήνοντας λάστιχο στην ορεινή Ναυπακτία!!!(χώρια που θα νόμιζαν πως κάνουν και παράνομες δοκιμές!!!)
Σωστός ο Tabs...
ΥΓ: έκοψα μερικά smilies γιατί το είχες παρακάνει λίγο...
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ