-
Ο χρήστης APR έγραψε:
υ.γ. θυμαστε μια διαφημιση ......ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ , ελεγε και τουτοι ξερουν .........αληθευειιιιιιιιιιιιιιΕγώ πάλι θυμάμαι μόνο αυτή που έλεγε 'Εμείς ξέρουμε από καλό ελαιόλαδο'
....Όσο για το βαρελίσιο νομίζω το καλύτερο είναι στο 'Κουτούκι του Θωμά' και κοστίζει και οικονομικότερα...!
Μήπως ν'αφήσουμε τα ράλλια να πάμε για ρακιά? Φτηνότερα θα μας βγει...Πάντως πέρα από την πλάκα, Μαυροσουβάλα και Ευσταθίου θέλουν πάρα πολύ προσοχή!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Μαυροσουβάλα και Ευσταθίου θέλουν πάρα πολύ προσοχή!ΓΙΑΤΙ, Ο ΒΩΒΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ?? -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Μαυροσουβάλα και Ευσταθίου θέλουν πάρα πολύ προσοχή!
ΓΙΑΤΙ, Ο ΒΩΒΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ?? -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ??Αχαχχαχαχαχα
Νομίζω με γαϊδουράκι αλλά δεν είναι στην κατηγορία μας οπότε δεν παίζει άγχος! -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ??Γυναίκα είναι η Μαυροσουβάλα!!
Για να είναι και 'μαύρο-', είτε που είναι χήρα, είτε αφρικανή, είτε που έχει τρελαθεί στο σολάριουμ!!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ??Γυναίκα είναι η Μαυροσουβάλα!!
Για να είναι και 'μαύρο-', είτε που είναι χήρα, είτε αφρικανή, είτε που έχει τρελαθεί στο σολάριουμ!!!!εισαι θεος..
τετοια του ελεγες και του Δημητρη, και ειναι ευθυμο παιδι εε? -
Δυστυχως για τα τεσσερα περασματα στη πρωτη λουπα φιλε Κουλη και Αθανασουλα δεν μπορουμε να αποδειξουμε τιποτα,γνωμη σας και γνωμη μου.Κουλη,δεν ειπα οτι θα περναγα τον Χαλκια,δεν διαβαζεις καλα,ειπα 1'/χλμ το πρωτο περασμα ΜΟΝΟ που σημαινει οτι θα ημουν αρκετα λεπτα πισω απο τον Χαλκια και δεν ισχυουν και οι υπολογισμοι σου για τα αλλα ΜΙΤΣΟΥ. Με τεσσερα περασματα τα ασε ειναι στη 'καθημερινη' διαταξη,οπως και το μη 'απολυτο' περασμα',δηλαδη περασμα περιπου.
Οπως ειπα δεν μπορουμε να αποδειξω ουτε εγω,ουτε εσεις τιποτα,οποτε ο καθενας την αποψη του,μην μπερδευομαστε ομως 1' ΧΡΟΝΙΚΑ ειναι πολυ λιγο,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ειναι παρα πολυ.Ενα χλμ αγωνα ειναι καποιες αρκετες στροφες.Προσωπικα μου φαινεται(εως ειμαι σιγουρος) 1'' απλωμενο σε 1χλμ αγωνα ειναι 'σχεδον τιποτα' και προκυπτει ανετα απο αυτο το φαινομενο με τις αναγνωρισεις.Παντα μιλαω για πρωτη λουπα.Παντως γνωμη σε αυτο το θεμα δεν αλλαζω,και δεν νιωθω φιλε Κουλη καθολου υπερβολικος,παρ΄ολο που νομιζεις οτι υπερβαλλω.Το θεμα δεν ειναι τι επιδοση ΘΑ εκανα,το θεμα ειναι ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΡΑ(που απαγορευεται παραπανω απο 4 περασματα),που κανουν καμια 10-20-30 περασματα και δεν τρεχει τιποτα!Συμφωνεις?!?Στο θεμα του ΑΤΤΙΚΟΥ τωρα.
Η ειδικη Μαυροσουβαλα ειναι απιστευτα επικινδυνη.Το ιδιο ισχυει για τη μιση ευσταθιου και για μεμονομενες στροφες αυτης.
Δεν θελω να γινω μαντης κακων ,αλλα αν βαλεις κατω ολους τους συντελεστες που χαρακτηριζουν μια 'κακια' στιγμη,οι πιθανοτητες ειναι απειρες σε συνδυασμο με τις 124 συμμετοχες.
Νιωθω πολυ ασχημα που επελεξαν αυτο τον συνδυασμο ειδικων.
Αν εκρινα ΕΓΩ για το ποιες θα εμπαιναν, ΔΕΝ θα αφηνα ΑΥΤΟ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του αγωνα.
Μακαρι να κανω μεγαλο λαθος!!!!!!
(Οσοι γνωριζουν, ξερουν οτι δεν λεω κατι τετοιο επειδη με φοβισε η επειδη με προβληματισε ΕΜΕΝΑ προσωπικα,και αφορα την προσωπικη μου επιδοση,αλλα για το γενικο καλο )Δεν μπαινω σε λεπτομερειες για αυτους μου τους χαρακτηρισμους,γιατι ειναι και πολλες και ισως πολυ ψιλα γραμματα........
ΥΓ. Το 2001 που τρεχαμε με το Γιωργο στη μαυροσουβαλα(παλατια) αναποδα σκεφτομουν-ελεγα τοτε, οτι σωστα δεν την βαλανε κατηφορα γιατι ηταν απιστευτα επικινδυνη.Το θυμομουν χαρακτηριστικα πριν παω αυτο το ΣΚ να γραψω,και ελεγα οτι τοτε θα ημουν απειρος-υπερβολικος η κατι τετοιο.........
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΥΓ. Το 2001 που τρεχαμε με το Γιωργο στη μαυροσουβαλα(παλατια) αναποδα σκεφτομουν-ελεγα τοτε, οτι σωστα δεν την βαλανε κατηφορα γιατι ηταν απιστευτα επικινδυνη.Το θυμομουν χαρακτηριστικα πριν παω αυτο το ΣΚ να γραψω,και ελεγα οτι τοτε θα ημουν απειρος-υπερβολικος η κατι τετοιο.........
που ακόμα και τότε είχαν αρκετές εξόδους τα Παλάτια
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Πατερ ημων, μπορεις ναρθεις αυριο κατα δω να κανουμε εναν αγιασμο?
Ευφραινεται η ψυχουλα μας, να εμφρανθει και το πορτοφολιον τουτο, που μου φαινεται οτι θα πρεπει ν αγορασουμε και βροχινα!!!
(Εχουν εκκλησιες τα καραβια??? )Κωλύομαι τέκνον μου!
Πρώτον γιατί αν κάνω αγιασμό , μάλλον σε χορό της βροχής θα μου βγεί , και δεύτερον γιατί δεν έχω ποτέ αγιάσει πορτοφόλια!
Εν τούτοις σου παραθέτω μία προσευχή που όποιος την μάθει και την λέει απέξω μέσα στις ειδικές θα πρωτεύσει. Για να είμαι σχετικά δίκαιος - λόγω της συμμετοχής των Ρωμαίων - την έγραψα στα Λατινικά!
***Elpa noster qui es in Mihalacopoulum , sanctificetur nomen tuum. Fiat voluntas tua , sicut in asphaltum et in terra. Ralyum nostrum quotidianum das nobis hodie.
Et dimmite nobis debita nostra , sicut et nos dimittimus debitoribus nostris . Et ne nos inducas in temptationem , sed libera nos a tua presentio Quoniam tibi est regnum et potestas et Gloria in saecula.
Amen***
Υ.Γ. Δεν γνωρίζω αν έχουν τα καράβια εκκλησία αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι η Εκκλησία έχει καράβια , με offshore εταιρίες και υπό παναμαϊκή σημαία!
-
Mέχρι και τον κεντρικό αγωγό του νερού παραλίγο να σπάσουν αν δεν απατόμαι σε μια έξοδο...
Πραγματικά και οι δύο αυτές ειδικές έχουν αρκετά επικίνδυνα σημεία τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή!
Μην κινδυνολογούμε όμως... Ελπίζω όλοι να έχουμε καλούς τερματισμούς και να τις ευχαριστηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο! -
Eυα,δεν κινδυνολογουμε,μετα απο ενα ραλλυ ΕΛΠΑ με 160χλμ διαφορετικων ειδικων ,με τον Μανιατοπουλο,να κοβει τα τελευταια 2-3χλμ των Καλαβρυτων,με εξτρα μπαριερες στα σχετικα πιο επικινδυνα σημεια,με πολλους ενδιαμεσους κριτες,με 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στην ειδικη Κορφες,αλλα ευτυχως με εγκαιρη ειδοποιηση,μετα απο ολα αυτα αλλα και αλλα,...
Υστερα απο 2 μολις εβδομαδες βλεπουμε αυτο τον συνδυασμο ειδικων διαδρομων.Ε,τετοια σημεια επικινδυνα και τετοια αναλογια επικινδυνων, προς λιγοτερο επικινδυνων σημειων, δεν ειχε ουτε μεσα στην ειδικη Κορφες, ουτε καν στο στενο κομματι της φτερης που οι περισσοτεροι γνωριζουμε πως ειναι.
Οπως ειπα,ελπιζω να κανω μεγαλο λαθος..... -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Nass Η ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
Επειδη μπαινοντας στην κλιμακτηριο αρχιζω και να ξεχναω. ΡΩΤΑΩ. Στην εκκινηση θα σφραγισουμε λαστιχα. Μ αυτα θα κανουμε Καρτοντρομο. Το Σαβατο το πρωι θα ξανασφραγισουμε στη Μαλακασα η θα συνεχισουμε με τα ιδια?
Απαντησεις εγκυρες και σιγουρες παρακαλω! -
Μια εξτρα παρατηρηση για τον αγωνα.
Δεν ειδαμε καμια αφισα η οτιδηποτε αλλο εχει να κανει με την ενημερωση,οτι γινεται αγωνας κυπελλου γυρω απο την Αττικη.
Ουτε σε κεντρικους δρομους,ουτε στον Ορωπο,ουτε στους Αγιους Αποστολους,εννοειται ουτε στην ευρυτερη περιοχη της Αθηνας,ουτε καν στο Καρτοντρομο.
Αυτα για να βλεπουμε που(?) πανε τα εξτρα λεφτα των παραβολων,αλλα ισως και των χορηγων των οργανωτων......
Βεβαια υπαρχει και το προσφατο παραδειγμα του ΕΛΠΑ,οποτε δεν μπορουμε να λεμε μονο για τον συγκεκριμενο αγωνα-λεσχη.Τραγικο,με ρωτησε ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ στον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ του Αγ.Μερκουριου ΑΝ θα γινει καποιος αγωνας και ΠΟΥ............
(υποτιθεται οτι τουλαχιστον ειναι ενημερωμενες οι αρχες,η κανω λαθος και ειναι σαν να τρεχουμε στα λιμανακια με κλειστο δρομο,ετσι παρειστικα?)
-
Πωωωωωωωω,ξεχασαμε το βασικο...........................
ρωτησαμε αμα εχει κανα γαμο η τιποτα βαφτισια?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Nass Η ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
Επειδη μπαινοντας στην κλιμακτηριο αρχιζω και να ξεχναω. ΡΩΤΑΩ. Στην εκκινηση θα σφραγισουμε λαστιχα. Μ αυτα θα κανουμε Καρτοντρομο. Το Σαβατο το πρωι θα ξανασφραγισουμε στη Μαλακασα η θα συνεχισουμε με τα ιδια?
Απαντησεις εγκυρες και σιγουρες παρακαλω!Στο Καρτοντρόμο δεν θα σφραγιστούν λάστιχα, μόνο θα ελεγχθούν για συμφωνία με τις προδιαγραφές (πχ. όχι σλικς).
Λάστιχα θα σφραγιστούν στη Μαλακάσα.
-
ρωτησαμε αμα εχει κανα γαμο η τιποτα βαφτισια?
-
Στο καρτοδρομο εχει αφισες του αγωνα που τοποθετηθηκαν μετα την ληξη των συμμετοχων. Πιστευω οτι λογω και του drift που ειχε την κυριακη θα μαζευτει κοσμος να παρακολουθησει των αγωνα.
βεβαια 124 αυτοκινητα ανα διλεπτο, σημαινει καλα μεσανυχτα... δεν θα προλαβω να κοιμηθω για να μπω στο δεξι μπακετ το πρωι.. αλλα κατ' αλλα πιστευω θα ειναι ωραιο να βλεπεις ολα τ'αυτοκινητα μαζεμενα σε ενα κλειστο χωρο, ενα δεσιμο των αγωνιζομενων.
καλη επιτυχια σε ολους.
ΥΓ. Ελπιζω να μην συναντησουμε και φετος κατσικες, προβατα, αυτοκινητα και τρακτερ μεσα στις ειδικες....
-
ρωτησαμε αμα εχει κανα γαμο η τιποτα βαφτισια?Ωχ τώρα που το λες νομίζω ότι έχει κάτι βαφτίσια και είμαι και καλεσμένη μάλιστα
Αλλά το μάθαμε βρε τώρα το κόλπο...!
Το πολύ πολύ να ακυρώσουμε την ειδική ή να την 'τερματίσουμε' πριν την ταβέρνα... και έτσι να μπορώ και εγώ να κάνω και μια στάση και να ευχηθώ στους γονείς να τους ζήσει! -
ανα 2λεπτο θα μπαινουν τα αυτοκινητα στην πιστα? αφου ενας γυρος ειναι λιγοτερο απο 1 λεπτο ! αληθεια ποσους γυρους θα κανει καθε αυτ/το ?
-
Εκκινηση απο τα πιτς, ενας ολοκληρος γυρος και σχεδον αλλος ενας με τερματισμο στην ευθεια της γραμματειας και εξοδο απο την Νοτιο Ανατολικη ραμπα. 2 γυροι παρα κατι δηλαδη. Πλακα θαχει (και ελπιζω πολυ κοσμο).
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ