-
Ευτυχως,γιατι δυστυχως,ευτυχως,ευτυχως!!!
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Γουρούνι στο σακί, αγοράζουν οι μη διαπλεκόμενοι.
Χθες έμαθα για πλήρωμα που πριν από 1 μήνα έκανε τις δοκιμές του, αλλά δυστυχώς έμαθε τη Μαυροσουβάλα ανάποδα !Καλό αγώνα εύχομαι.
Πάντως η Μαυροσουβάλα έχει ήδη ροδιές!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ανάποδες
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ε ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ .
ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 120 ?
Συγνωμη λιγο να ανασκουμπωθω για να το καταλάβω.
Ξεπερασαν τις 120 οι συμμετοχες του Αττικου και δεν δεχονται αλλες συμμετοχες;;
Δηλαδη αν ανακοινωναν τις ειδικες του αγωνα νωριτερα ποσες θα ήταν;
Μετα σας φταινε οι λεσχες η ΕΛΠΑ και η ΕΘΕΑ.
Αφου οτι σας σερβιρουν το καταναλώνετε και τρεχετε να δηλωσετε συμμετοχή τοτε γιατι φωνάζετε;;
Γιατι να αλλάξουν το συστημα αφου βάσει συμμετοχων είναι επιτυχημένο;ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΟΥ , ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΕΣΤΑ ?
ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χθες έμαθα για πλήρωμα που πριν από 1 μήνα έκανε τις δοκιμές του, αλλά δυστυχώς έμαθε τη Μαυροσουβάλα ανάποδα !Καλό αγώνα εύχομαι.
Πρέπει να ξέρεις ότι τώρα είναι η εποχή που οι ροδιές βγάζουν τα ρόδια!
Ή δεν εννοείς αυτές τι ροδιές;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πρέπει να ξέρεις ότι τώρα είναι η εποχή που οι ροδιές βγάζουν τα ρόδια!
Ή δεν εννοείς αυτές τι ροδιές;
Eννοώ αυτές που βγαίνουν από τα λαστιχόδεντρα!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ε ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ .
ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 120 ?
Συγνωμη λιγο να ανασκουμπωθω για να το καταλάβω.
Ξεπερασαν τις 120 οι συμμετοχες του Αττικου και δεν δεχονται αλλες συμμετοχες;;
Δηλαδη αν ανακοινωναν τις ειδικες του αγωνα νωριτερα ποσες θα ήταν;
Μετα σας φταινε οι λεσχες η ΕΛΠΑ και η ΕΘΕΑ.
Αφου οτι σας σερβιρουν το καταναλώνετε και τρεχετε να δηλωσετε συμμετοχή τοτε γιατι φωνάζετε;;
Γιατι να αλλάξουν το συστημα αφου βάσει συμμετοχων είναι επιτυχημένο;ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΟΥ , ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΕΣΤΑ ?
ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Θες να μου εξηγησεις;
-
Για να μην μενουν πραγματα μετεωρα. Μαλιστα, περυσι γκρινιαζα για τα προβληματα του Αττικου. Μαλιστα, φετος γκρινιαζω με την κατασταση, τη σχετικη με τις αναγνωρισεις. Κι ομως θα τρεξω. Γιατι:
- Θα ειναι ο μολις 2os αγωνας μου μεσα σ αυτη τη χρονια, κι εχω πεθυμήσει να οδηγησω
- Γινεται διπλα στο σπιτι μου κι ετσι ειναι οικονομικος.
- Εναν αγωνα που εχει Μερκουρη και Ριτσωνα (αυτο οπως εγραψα ψιθυριζοταν απο καιρο),αν εχεις την δυνατοτητα να τον κανεις, δεν τον αφηνεις να χαθει, γιατι μετα μενει η ζηλια.
- Δεν βλεπω κανεναν να ευασθητοποιειται με τα συμβαινοντα,οποτε εκτος που βγαζω το φιδι απο την τρυπα, γιατι πρεπει να το πιασω και μονος μου?
- Κι αν εγκαταλειψω δεν θα μεινω νηστικος. Θα εχω να φαω ροδια και τσικουδα
- Τα περσινα στραβα τα εχω με λεπτομερειες εκθέσει οπου δει για να μην ξαναγινουν(και μονο γι αυτο) κι ελπιζω ειλικρινα οτι δεν θα ξαναγινουν.
Ουτως εχουσι τα πραγματα...Γι αυτο παρακαλω επιτρεψτε μου να ευχαριστηθω αυτο π αγαπαω χωρις κακεντρεχειες. Κι αν δω κατι στραβο, εδω θαμαστε να το κουβεντιασουμε.
Αντε και καλο αγωνα.
Υ.Γ. Στην Κυρια Κυριτση επισημανα το προβλημα που θα υπαρξει οταν τα αγωνιστικα θα βγαινουν απο το Καρτοντρομο, και τα πληρωματα τους θα θελουν να παρακολουθησουν και τους υπολοιπους συμμετεχοντες. Θα πρεπει να υπαρξει συγκεκριμενος χωρος παρκινγκ γι αυτα ,εκτος πιστας
με εναν σεκιουριτά, για να μην γινει μποτιλιαρισμα με τις αναλογες γκρινιες.Οποιο μελος της ΑΛΑ μας διαβαζει ας το φροντισει, γιατι η Κ. Καιτη δεν μπορει να ταχει ολα στο μυαλο της. -
Καλή επιτυχία σε όλους!
Εμείς, σαν 106sportClub, θα είμαστε εκεί με 5 πληρώματα στις ειδικές και με αντίστοιχα άτομα στο service.
Ειναι αγώνας που προσελκύει αρκετους θεατές αλλά και αρκετους νέους Αγωνιζόμενους ή αγωνιζομένους που κάνουν αγώνες επιλεκτικά.
Ελπίζω να τους/μας αφήσει καλές αναμνήσεις!
Πηγε να μας τα χαλάσει με όσα ακουστηκαν περι περιορισμου, αλλά αν δεν κανω λαθος δεν υπηρξε τελικα προβλημα, ετσι δεν ειναι?Καλό αγώνα!
-
Καὶ ὑπὲρ τοῦ καταξιωθῆναι ἡμᾶς τῆς ἀκροάσεως τοῦ κειμένου τούτου τὸν κύριον ἡμῶν ἱκετεύσωμεν.
Σοφία. Ὀρθοί.
Ἀκούσωμεν τοῦ Αττικού Ραλύ το ανάγνωσμα.
Εἰρήνη πᾶσι.
Ἐκ τοῦ κατὰ Δρομέως, τὸ Ἀνάγνωσμα.
Πρόσχωμεν.
Τω καιρώ εκείνω αδελφοί, ραλύ εγένετο , εν τόπω χλοερό , τόπο θαλερό , τόπο αναψύξεως! Ραλύ εν τόπω ασφαλτινό , εγγύς εις αστικόν παρά την Αττικήν. Του Αγίου Μερκουρίου του Μυροβλήτου , του Ευσταθίου του Γρήγορου , της Μαυροσουβάλας της Καιχαριτωμένης και της Αειθαλούς Ριτσώνας . Και Οργανωτής αυτού λέσχη τινά , ΑΛΑ επονωμαζομένηηηηηηηηηηηηηη!Αμήν!
Εκάλεσεν δε αύτη , τα τέκνα αυτής δι αγγελιοφορόρου ηλεκτρονικού , όστις ακούει εις την ονομασίαν ραλυ τζι αρ , και δια ρομφαίας εν είδει δελτίου τύπου προέτρεψε άπαντες προς την συμμετοχήηηηηηην αυτωωωωωωωωωών!
Αμήν!
Προστρέξαντες δε άπαντες , πλήθη όλων των κατηγοριών και κλάσεων (εκ της μικράς Ν1 έως της Ε12) , αλλαλάζοντεεεεες! Διεμήνυων τοις πάσι , ουαί , ουαί τις δύνησεσθε συμμετάσχει ανευ ρόουντ μπούκ και αναγνωρίσεις των ειδικώωωωωωων!
Πλήν όμως , πρωτού αλέκτωρ λαλήσει τρείς , συσωρευθείσαι αι συμμετοχαί υμών , ανήλθον εις *ρκδ’ *(ουχί ροκάδων πονηροί αναγνώστες αλλά 124) πάντες αρνούμενοι την παρανομίαν των δοκιμών αυτώωωωωωωωωων!
Καί συνάγονται πρός αυτούς οι Φαρισαίοι καί τινες τών γραμματέων ελθόντες από Μεσογείων καί ιδόντες τινάς τών αγωνιζομένων ότι κοιναίς χερσίν, τούτ' έστιν ανίπτοις, εσθίουσιν τας ειδικάς , οι γάρ Φαρισαίοι καί πάντες οι Ιουδαίοι εάν μή πυγμή νίψωνται τάς χείρας ουκ εσθίουσιν, κρατούντες τήν παράδοσιν τών πρεσβυτέρων, καί απ' αγοράς εάν μή βαπτίσωνται ουκ εσθίουσιν, καί άλλα πολλά εστιν ά παρέλαβον κρατείν, βαπτισμούς ποτηρίων καί ξεστών καί χαλκίων καί κλινών, καί επερωτώσιν αυτόν οι Φαρισαίοι καί οι γραμματείς, Διά τί ου περιπατούσιν οι αγωνιζόμενοι κατά τήν παράδοσιν τών πρεσβυτέρων, αλλά κοιναίς χερσίν εσθίουσιν τας ειδικάς; ο δέ είπεν αυτοίς, Καλώς επροφήτευσεν Ησαίας περί υμών τών υποκριτών, ώς γέγραπται ότι
Αμήν , Αμήν λέγω υμίν! Ου δύνασθε σωθήσεται το αθλημα τούτοοοοοοοοο!!!!
Βοήθειά μας!
-
Πολύ καλό!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Καὶ ὑπὲρ τοῦ καταξιωθῆναι ἡμᾶς τῆς ἀκροάσεως τοῦ κειμένου τούτου τὸν κύριον ἡμῶν ἱκετεύσωμεν.
Σοφία. Ὀρθοί.
Εἰρήνη πᾶσι.
Πρόσχωμεν.
Τω καιρώ εκείνω αδελφοί, ραλύ εγένετο , εν τόπω χλοερό , τόπο θαλερό , τόπο αναψύξεως! Ραλύ εν τόπω ασφαλτινό , εγγύς εις αστικόν παρά την Αττικήν. Του Αγίου Μερκουρίου του Μυροβλήτου , του Ευσταθίου του Γρήγορου , της Μαυροσουβάλας της Καιχαριτωμένης και της Αειθαλούς Ριτσώνας . Και Οργανωτής αυτού λέσχη τινά , ΑΛΑ επονωμαζομένηηηηηηηηηηηηηη!Αμήν!
Εκάλεσεν δε αύτη , τα τέκνα αυτής δι αγγελιοφορόρου ηλεκτρονικού , όστις ακούει εις την ονομασίαν ραλυ τζι αρ , και δια ρομφαίας εν είδει δελτίου τύπου προέτρεψε άπαντες προς την συμμετοχήηηηηηην αυτωωωωωωωωωών!
Αμήν!
Προστρέξαντες δε άπαντες , πλήθη όλων των κατηγοριών και κλάσεων (εκ της μικράς Ν1 έως της Ε12) , αλλαλάζοντεεεεες! Διεμήνυων τοις πάσι , ουαί , ουαί τις δύνησεσθε συμμετάσχει ανευ ρόουντ μπούκ και αναγνωρίσεις των ειδικώωωωωωων!
Πλήν όμως , πρωτού αλέκτωρ λαλήσει τρείς , συσωρευθείσαι αι συμμετοχαί υμών , ανήλθον εις *ρκδ’ *(ουχί ροκάδων πονηροί αναγνώστες αλλά 124) πάντες αρνούμενοι την παρανομίαν των δοκιμών αυτώωωωωωωωωων!
Καί συνάγονται πρός αυτούς οι Φαρισαίοι καί τινες τών γραμματέων ελθόντες από Μεσογείων καί ιδόντες τινάς τών αγωνιζομένων ότι κοιναίς χερσίν, τούτ' έστιν ανίπτοις, εσθίουσιν τας ειδικάς , οι γάρ Φαρισαίοι καί πάντες οι Ιουδαίοι εάν μή πυγμή νίψωνται τάς χείρας ουκ εσθίουσιν, κρατούντες τήν παράδοσιν τών πρεσβυτέρων, καί απ' αγοράς εάν μή βαπτίσωνται ουκ εσθίουσιν, καί άλλα πολλά εστιν ά παρέλαβον κρατείν, βαπτισμούς ποτηρίων καί ξεστών καί χαλκίων καί κλινών, καί επερωτώσιν αυτόν οι Φαρισαίοι καί οι γραμματείς, Διά τί ου περιπατούσιν οι αγωνιζόμενοι κατά τήν παράδοσιν τών πρεσβυτέρων, αλλά κοιναίς χερσίν εσθίουσιν τας ειδικάς; ο δέ είπεν αυτοίς, Καλώς επροφήτευσεν Ησαίας περί υμών τών υποκριτών, ώς γέγραπται ότι
Βοήθειά μας!
Απλά κορυφαίο
(και πολύ καλύτερο του αλ τσαντίρι style) -
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ?
ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ , ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ?
Ο ΠΛΑΤΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ?
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ?
πες μου βρε !!!!!....
-
Τέλειο...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ?ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΚΗ!
ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ , ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ?
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ!
Ο ΠΛΑΤΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ?
ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ!
πες μου βρε !!!!!....
ΣΤΑ ΕΙΠΑ!
-
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
- Οχι. Εχω ριξει κολοφωνιο.
2.Οχι. Φερτο σπιτι μου.
3.Θα τρωω ροδια
4.Οχι, θα εχουμε τα δικα μας
Τρελλοτσατσενκο!
- Οχι. Εχω ριξει κολοφωνιο.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Σοφία. Ὀρθοί.
Εἰρήνη πᾶσι.
Πρόσχωμεν.
Αμήν!
Βοήθειά μας!
Εντάξει... Έχω πέσει από την καρέκλα από τα γέλια!!!
Να σαι καλά!
Όσο για το Αττικό καλή επιτυχία σε όλους! (μικρούς και μεγάλους, παλιούς και καινούργιους μην έχουμε πάλι τα ίδια και μείνει κανείς παραπονεμένος )
Μπορεί το Peugeot να μαζεύει τα πράγματά του και να μετακομίζει στην Λήμνο εμείς όμως θα παραμείνουμε και μιας και το αγαπάμε πολύ το άθλημα θα ψάξουμε να βρούμε άλλο όχημα... (έστω και από άλλη χώρα καταγωγής )
Θα τα πούμε στο service... Καλές δοκιμές!
-
roadrunner_gr, απλά καταπληκτικός!!!
platis, το platis - stenos το είπα μόνο για την αντίθεση των ονομάτων, αλλά τελικά έπεσα... διάνα!!
Δε σε κατηγορώ, ούτε έμμεσα, ούτε καν στο ελάχιστο που τρέχεις!! Άλλωστε λεγόμαστε και είμαστε αγωνιζόμενοι επειδή τρέχουμε σε αγώνες, και όχι σε κάποιον αγώνα κατά του όποιουδήποτε, κι ας μας εμπαίζει ακόμα!
Καλά κάνεις και τρέχεις! Η παρατήρησή μου έγκειται μόνο σε αυτό που λες, ότι δηλαδή έβγαλες το φίδι από την τρύπα μόνος σου, γιατί να το πιάσεις και μόνος σου. ΕΚΕΙ είναι το λάθος!!
Γιατί αν εσύ το βγάζεις από την τρύπα σήμερα, εγώ αύριο και ο Μπάμπης Τρεχαλήθρας μεθαύριο, δεν γίνεται τίποτα!
Ούτε κανείς οργανωτής νοιάζεται αν οι συμμετοχές είναι 90 ή 95 (ενώ θα νοιαζόταν αν ήταν 40 ή 90 αν κάτι γινόταν μέσω του οργάνου των αγωνιζομένων!!!), ούτε κανείς έξω από τα κοινά αγωνιζόμενος καταλαβαίνει πως κάτι κινείται, που όμως θα καταλάβει αμέσως πως κάτι τρέχει αν οι μισοί λείπουν, και ίσως την επόμενη φορά ασχοληθεί κι αυτός! -
Δεν διαφωνουμε Γιωργη, αλλα ψαχνω τους 45 (μαστορες).
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν διαφωνουμε Γιωργη, αλλα ψαχνω τους 45 (μαστορες).Δια της λάθος οδού ψάχνεις, αυτό λέω!!!
Κανονικά δεν έπρεπε να τσιγκλάς δια της απουσίας σου τις λέσχες, αλλά δια της παρουσίας σου το ΣΟΑΑ.
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ