Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........
    • 1
    • 2
    • 39
    • 40
    • 41
    • 42
    • 43
    • 148
    • 149
    • 41 / 149
    Αντίλογος
    98
    2962
    3117
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      asimov last edited by

Ο χρήστης Bagus έγραψε:
      Νεα 20αρα στο κεφαλι για την ΑΕΚ αυτη τη φορα απο τον Παοκ....

Μιλωντας για καρναβαλι,βρηκαμε τον βασιλεια καρναβαλο για φετος....

Φιλιππου is the name....

Ουστ..

Το ένα φερνει τ΄ αλλο... Κι ο κοσμος γυρισε την πλάτη ακομα και τοτε που η ομαδα σαρωνε.... Μην το ψαχνεις, μεγαλη ιστορία...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        bagus last edited by

Και ομως....

Η ΑΕΚ παντοτε ειχε μπασκετικο κοινο και παντα επαιζε με αρκετο κοσμο στο πλαϊ της...Ομως οταν βλεπεις τον προεδρο να κανει τα παντα για να την αποδυναμωσει(απο εκει που με 1-2 μεταγραφες επαιζε στα ισια τον Παο) τοτε ειναι φυσικο να γυρνας την πλατη.....

Περισυ πηγα σε 10+ αγωνες(χ20 Ευρω) φετος δεν πηγα σε κανεναν.

Καταντια....

• T
          theofaman last edited by

Ο χρήστης Bagus έγραψε:
          Και ομως....

Η ΑΕΚ παντοτε ειχε μπασκετικο κοινο και παντα επαιζε με αρκετο κοσμο στο πλαϊ της...Ομως οταν βλεπεις τον προεδρο να κανει τα παντα για να την αποδυναμωσει(απο εκει που με 1-2 μεταγραφες επαιζε στα ισια τον Παο) τοτε ειναι φυσικο να γυρνας την πλατη.....

Περισυ πηγα σε 10+ αγωνες(χ20 Ευρω) φετος δεν πηγα σε κανεναν.

Καταντια....

Ακόμα και την προηγούμενη χρονιά η προσέλευση του κόσμου ήταν μηδαμινή, ειδικά στα ευρωπαικά παιχνίδια. Δεν είναι φετινό το κακό.

• B
            bagus last edited by

Μα δεν ειπα οτι περσι ειχαμε κοσμο...

Ο Φιλιππου ξενερωσε τον κοσμο της ΑΕΚ με το ξυλωμα της ομαδας που πηρε 1 Ευρωπαϊκο,1 πρωταθλημα και 2 κυπελα....

Κακιουζης,Ντικουδης,Χατζης,Ζησης και αλλοι....

Σκετη καταντια ο γιαουρτας κ η ευθυνη ειναι 90% δικη του και 10% του κοσμου...

Το ανεκδοτο της ημερας το ειπε ο Βασιλειαδης παντως....Μετα το τελος του αγωνα κανει δηλωσεις στην ρεπορτερ του Supersport: Πηραμε μια σημαντικη νικη,σε μια δυσκολη εδρα απεναντι σε μια πολυ δυσκολη ομαδα

• R
              red_army7 last edited by

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ
              ''Ο Ολυμπιακος νικησε δικαια και καθαρα. Μια σκαλα πανω απο εμας ειναι ο Ολυμπιακος (και λιγο λες. red_army7).
              O Σχορτσιανιτης οταν μπηκε, μας σκορπισε (ελα μωρε τι μας λες τωρα. Εδω μιλανε για αυτον οι μουντομπασκετοφατσες GTI_ kai TRAVELLER. red_army7).
              EIXAME ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΠΑΣΑ.''

Αυτα ειπε ο Πεδουλακης. Επιβεβαιωσε αυτα που σας λεω τοσο καιρο.
              Καθηστε τωρα εσεις και μετρηστε ποσους ποντους εβαλε ο Σοφο.

• T
                theofaman last edited by

Έχω πει εδώ και καιρό ότι δεν θα σου ξαν' απαντήσω αλλά δεν μπορώ η περιέργια με τρώει
                Λοιπόν έχω την εξής αποροία, παίρνεις καθόλου ποσοστά απο το Σχορτσιανίτη ή μήπως είσαι εσύ ο Σχορτσιανίτης?? Δεν εξηγήται αλλιώς.

• G
                  greo last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

:lol: kai που να περιμένω ρε greo ότι ο Ηλιάδης θα τα έβαζε από το σπίτι του και ο Έιβερι από το ...εξοχικό του;;;!!!!

Kι εσείς ρε φίλε, πολύ το ανοίξατε το παιχνίδι βάλατε 84 πόντους και χάσατε!

Εχασε ο Μακεδονικός όμως, ντοντ γουόρυ

Εγω τα 'λεγα, αλλά ο greo δε μ' ακουγε...
                  Με τον Κολοσσό θα δείξει αν θα μείνουν Α1

(το μονο παιχνιδι που επαιξε φετος ο Ηλιάδης ηταν με τον Ηρα στη Σαλονικη. Ε ρε κατι παιχνιδια που παίζει η ζωή....)

Mετα το διαλειμμα για διαφημισεις ας επιστρεψουμε στο αθλημα.

1. Ασιμοφ σε καμια περιπτωση το παιχνιδι δεν κρινεται ως φυσιολογικο. Αν ο Σταφανοβιτς βαλει 10 μπασιματα υπο πιεση με το αναποδο χερι και ο Δεδας τα βαζει απο παντου και εμεις εχουμε ελπιδα να κερδισουμε το βαζελο. Δεν μπορω να πω οτι ηταν κακη αμυνα γιατι τα τριποντα που φαγαμε ηταν τα περισσοτερα απο του διαλου το κερατο και τα ντράιβ του Σαββα ηταν ως επι το πλειστον υπο πιεση εκτος ισορροπιας. Απλα τους πηγε το παιχνιδι στο 110%
                  2. Το παιχνιδι το ανοιξαμε λογω αναγκης. Οταν ο αντιπαλος παιρνει σε καθε κατοχη ποντους, παιζεις απλωμενη αμυνα - τρως μπασιματα, παιζεις κλειστη - σου βαζει τριποντα μεχρι και ο Αγγελοπουλος, μονο με την επιθεση μπορεις να το παρεις το παιχνιδι.
                  3. Πιστευω οτι ο Ζντοβτς καπου ξεχασε το Μαγλο στον παγκο. Οσο επαιξε βοηθησε, δεν θα μπορουσε να κυνηγησει τη λουλου αλλα θα εριχνε 2-3 σφαλιαρες σε οποιον κοντο πηγαινε να μπει μεσα.
                  4. Δεν εχω ξαναδει ομαδα να τρωει 3 παρατηρησεις απο τον διδυμο αδερφο του Κωστετσου γιατι φωναζαν ρυθμικα το ονομα του (και μονο!). Χωρις να μου φταινε αλλα μονιμη μου απορια: Ο Παπαδημητριου με τι προσοντα σφυριζει 20 χρονια Α1;

Επανερχομαι με τους υπολοιπους...

• R
                    red_army7 last edited by

Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
                    Έχω πει εδώ και καιρό ότι δεν θα σου ξαν' απαντήσω αλλά δεν μπορώ η περιέργια με τρώει
                    Λοιπόν έχω την εξής αποροία, παίρνεις καθόλου ποσοστά απο το Σχορτσιανίτη ή μήπως είσαι εσύ ο Σχορτσιανίτης?? Δεν εξηγήται αλλιώς.

Ουτε ποσοστα παιρνω ουτε ειμαι ο Σχορτσιανιτης. Απλα τον θεωρω μακραν το καλυτερο ταλεντο που εχει βγαλει το ελληνικο μπασκετ και εκνευριζομαι οταν μερικοι ασχετοι τον θαβουν. Δεν ειναι ακομα ετοιμος αλλα και οι τυφλοι βλεπουν τις απεριοριστες δυνατοτητες του

• T
                      theofaman last edited by

Ο χρήστης red_army7 έγραψε:

Ουτε ποσοστα παιρνω ουτε ειμαι ο Σχορτσιανιτης. Απλα τον θεωρω μακραν το καλυτερο ταλεντο που εχει βγαλει το ελληνικο μπασκετ και εκνευριζομαι οταν μερικοι ασχετοι τον θαβουν. Δεν ειναι ακομα ετοιμος αλλα και οι τυφλοι βλεπουν τις απεριοριστες δυνατοτητες του

Όταν λες καλύτερο εννοείς από τους παίχτες της γενιάς του ή γενικότερα?

• A
                        asimov last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:

:lol: kai που να περιμένω ρε greo ότι ο Ηλιάδης θα τα έβαζε από το σπίτι του και ο Έιβερι από το ...εξοχικό του;;;!!!!

Kι εσείς ρε φίλε, πολύ το ανοίξατε το παιχνίδι βάλατε 84 πόντους και χάσατε!

Εχασε ο Μακεδονικός όμως, ντοντ γουόρυ

Εγω τα 'λεγα, αλλά ο greo δε μ' ακουγε...
                        Με τον Κολοσσό θα δείξει αν θα μείνουν Α1

(το μονο παιχνιδι που επαιξε φετος ο Ηλιάδης ηταν με τον Ηρα στη Σαλονικη. Ε ρε κατι παιχνιδια που παίζει η ζωή....)

Mετα το διαλειμμα για διαφημισεις ας επιστρεψουμε στο αθλημα.

1. Ασιμοφ σε καμια περιπτωση το παιχνιδι δεν κρινεται ως φυσιολογικο. Αν ο Σταφανοβιτς βαλει 10 μπασιματα υπο πιεση με το αναποδο χερι και ο Δεδας τα βαζει απο παντου και εμεις εχουμε ελπιδα να κερδισουμε το βαζελο. Δεν μπορω να πω οτι ηταν κακη αμυνα γιατι τα τριποντα που φαγαμε ηταν τα περισσοτερα απο του διαλου το κερατο και τα ντράιβ του Σαββα ηταν ως επι το πλειστον υπο πιεση εκτος ισορροπιας. Απλα τους πηγε το παιχνιδι στο 110%
                        2. Το παιχνιδι το ανοιξαμε λογω αναγκης. Οταν ο αντιπαλος παιρνει σε καθε κατοχη ποντους, παιζεις απλωμενη αμυνα - τρως μπασιματα, παιζεις κλειστη - σου βαζει τριποντα μεχρι και ο Αγγελοπουλος, μονο με την επιθεση μπορεις να το παρεις το παιχνιδι.
                        3. Πιστευω οτι ο Ζντοβτς καπου ξεχασε το Μαγλο στον παγκο. Οσο επαιξε βοηθησε, δεν θα μπορουσε να κυνηγησει τη λουλου αλλα θα εριχνε 2-3 σφαλιαρες σε οποιον κοντο πηγαινε να μπει μεσα.
                        4. Δεν εχω ξαναδει ομαδα να τρωει 3 παρατηρησεις απο τον διδυμο αδερφο του Κωστετσου γιατι φωναζαν ρυθμικα το ονομα του (και μονο!). Χωρις να μου φταινε αλλα μονιμη μου απορια: Ο Παπαδημητριου με τι προσοντα σφυριζει 20 χρονια Α1;

Επανερχομαι με τους υπολοιπους...

Αναμένω με ενδιαφέρον πλήρη ανάλυση
                        Θα επιμείνω σε κάτι. Ο Πανιώνιος (όπως και ο Αρης που έχασε, όπως και οι περισσότερες ομάδες της Α1) έχει καλύτερη ομαδα από τον Ηρακλή και το φυσιολογικό ήταν να κερδίσει. Το ξέρω ότι η ποιότητα δε μετράει πάντα στο μπάσκετ, αλλά αυτός είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, που από καιρού εις καιρόν - συμφωνούμε, ετσι; - συμβαίνει.

• T
                          traveller last edited by

Eμένα δε μου κάνει για ομάδα ο Πανιώνιος Χρηστο. Τέτοιο άναρχο μπάσκετ καιρό είχα να δω. Κέρδιζαν με 10+πόντους και έκαναν επιθέσεις στα 5 sec. Από την άλλη ο Ηρακλής , στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν είχε βοήθεια από τους Αμερικάνους. Μια στοιχειώδη βοήθεια να είχε από τον Φέλτον...

Τελοσπάντων , ότι γράφει δεν ξεγράφει

• G
                            gti_ last edited by

Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
                            ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ
                            ''Ο Ολυμπιακος νικησε δικαια και καθαρα. Μια σκαλα πανω απο εμας ειναι ο Ολυμπιακος (και λιγο λες. red_army7).
                            EIXAME ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΠΑΣΑ.''

Αυτα ειπε ο Πεδουλακης. Επιβεβαιωσε αυτα που σας λεω τοσο καιρο.
                            Καθηστε τωρα εσεις και μετρηστε ποσους ποντους εβαλε ο Σοφο.

Αμα είσαι μια σκάλα πάνω από τον Πανελλήνιο πρόσεξε μην πάθεις ίλιγγο από τα ύψη
                            Στο έγραψα και χθες.Ψάξε να βρεις τί είπε ο Σταύρος Ελληνιάδης

• G
                              greo last edited by

To τι σημαινει, ειδικα στο ελληνικο μπασκετ της Α1, καλυτερη ομαδα σηκωνει απειρη κουβεντα.

Παραδειγμα: Ο Πανελληνιος με Πετροπουλο ηταν για φουντο, με Πεδουλακη εκανε 8 σερι νικες. Τι μας δειχνει αυτο το παραδειγμα; Οτι στην Α1 ενας καλος προπονητης μπορει να κανει θαυματα. Ποσες ομαδες εχουν συγκεκριμενες πατεντες, αμυντικες παγιδες, αυτοματισμους; Σε οποια ομαδα μαθει μερικα βασικα ομαδικου παιχνιδιου ενας κοουτς αυτοματως αποκτα δικαιωμα να χτυπησει σε ευνοϊκες συνθηκες τους περισσοτερους.
                              Συγκριση μεταξυ των ομαδων μπορει να γινει μονο ως προς το υλικο τους αλλα και αυτο ειναι υπο συζητηση γιατι η μαυρη γενια του ελληνικου μπασκετ, εδωσε στην Α1 παρα πολλους υπερτιμημενους και παρα πολλους υποτιμημενους παικτες. Ταλαντουχους τεμπεληδες ή κακοδουλεμενους και αταλαντους δουλευταρικα σκυλια ή φιλοτιμους. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα, ενας προπονητης που μπορει να διαβασει το υλικο του και τις πραγματικες του δυνατοτητες σωστα μπορει να κανει θαυματα και να ανατρεψει τις ισορροπιες.
                              Ετσι δεν μπορω να δεχτω ελαφρα τη καρδία οτι ο Πανιωνιος ειναι ΤΟΣΟ καλυτερη ομαδα που να θεωρει δεδομενο ενα διπλο στο Ιβανωφειο. Αλλωστε δεν εδειξε τιποτα σαν ομαδα, ηταν απλα στην ευχαριστη θεση να παρουν το μαξιμουμ της επιθετικης παραγωγικοτητας απο ατομικες προσπαθειες παικτων εξω απο συστηματα και τακτικες. Εχει την τυχη να το πω; προνοητικοτητα; να εχει στη συνθεση του τη λουλου τον Οικονομου, ο οποιος ειδικα στις 'παλιες' σφυριχτρες εχει μια σχεδον απολυτη ασυλια. Δικαιουται (μονο αυτος) να τραβαει φανελλες, δικαιουται (μονο αυτος) να κανει χαντ-τσεκινγκ σε καθε επιθεση, να σερνει σταθερο, να διαμαρτυρεται σε καθε φαση κλπ. Επειδη καθε μερα δεν ειναι Πασχα, δεν τους βλεπω να τραβανε μακριά.

Εμεις δυστυχως οχι μονο ειμαστε (γενικοτερα) λιγοι, αλλα οταν σου λειπει ο ενας ημιψηλος και ο ενας ξενος ειναι προκλητικος, πρεπει να συνεχισουν να γινονται θαυματα για να κρατηθουμε. Παντως υπαρχουν αυτη τη στιγμη 5 ομαδες στην Α1 που πρακτικα δεν μπορουν να κερδισουν πουθενα. Απο τα εντος που εχουν οι περισσοτεροι με Πανιωνιο, Πανελληνιο, Μαρουσι, ΑΕΚ θα κριθουν τα παντα για τη δευτερη θεση της Α2.
                              Παιχνιδια κλειδια τα Κολοσσος - Γυμναστικος/Ηρακλης/Απολλων, Γυμναστικος/Ηρακλης/Απολλων - Ολυμπια. Επειδη ο Κολοσσος ειναι ηδη πεσμενος (πρεπει να κανει κουφα διπλα για να σωθει) το μονο που μπορει να κανει ειναι να τραβηξει καποιον μαζι του. Το εντος με την Ολυμπια που εχουν ολοι ειναι κρισιμο γιατι ο Απολλων το εχασε, ο Γυμναστικος θα το χασει 😉 και εμεις θα το παρουμε να παμε μια νικη πανω

• A
                                asimov last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                ..........................

Παντα είναι σχετική η κουβεντα για την αξια μιας ομαδας. Εννοειται πως λαμβανω υπ' όψιν τις παραμετρους που εθεσες, αλλά κατανοώ επίσης ότι ομάδα=συνολο ανθρώπων και όχι υπολογιστης ή αμαξι να του μετρας επιδόσεις και να μαλώνεις alfisti vs VAG Ασε που κι εκει ο καθενας θα την δωσει την (διαφορετικη) ερμηνεία του...

Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος γιατί συνολικά εχει περισσότερες και καλύτερες επιλογές στον πάγκο, καλύτερους ξένους κι ενα δυο παικτες με προσωπικοτητα που ο Ηρα στερείται. Ειχε και αρκετα καλο προπονητη μεχρι που ο Λιανος αποφασισε να παιξει μπάλα μόνος του

Ο Ηρα πριν τον Ζντοβτς δεν ειχε τιποτα (και μετα θα δειξει, γιατί περα από την προσωπικοτητα ο Σλοβενος πρεπει να μας αποδειξει οτι εχει και την τεχνη, προς το παρόν αγνωστο).

Για τη διαιτησια δεν εχεις δικιο να γκρινιαζεις. Οχι τοσο για τα οσα (δεν) εγιναν σ' αυτο το ματς, που ετσι κι αλλιώς ήταν ευκολη υπόθεση για το νικητη όσο για τα οσα εγιναν στα προηγουμενα κρισιμα με ΠΑΟΚ και (κυρίως) Αρη. Επιστημονικα τους σφαξανε τους κιτρινους, που τα 'θελε βεβαια ο κ..λος τους
                                Ακουγεται μαλιστα οτι η απερχομενη ηγεσια της διαιτησίας δε θελει με τίποτα να πέσει ο Ηρα και θα κάνει ό,τι μπορεί επί τούτου . Δε νομίζω οτι εχει να κανει με συμφεροντα αλλά με το κλασικο 'μην πεσει ιστορική ομαδα της πόλης επί ημερών μας'. Εν μερει το καταλαβαίνω αλλά αν πέσει πχ ο Γυμναστικος να μην φωνάζει που στο αντίστοιχο ματσακι του πήρανε και τα σώβρακα;

Επαναλαμβανω μια ερώτηση στην οποία δεν περιμενω βεβαια από σενα μια απάντηση (αφού την πονάς την ομάδα και καλά κανεις, τους χρειαζονται τετοιους φιλους οι ομαδες). Τί εχει να προσφερει αυτός ο Ηρα στο ελληνικο μπασκετ αν κουτσα-κουτσα μεινει Α1; Το ιδιο ισχυει για όλες αυτού του τύπου τις ομάδες... ΓΣΛ και Ολυμπιαδα Π., Αιγαλεω, Σπόρτιγκ, ΜΕΝΤ (αν ανεβουν) κοκ

Αν με ρωτουσες μαλιστα θα εβαζα και τους Πανελληνιο, Μαρουσι στην ιδια κατηγορια με την (ουσιώδη) διαφορά ότι αντιπροσωπεύουν πολλά λεφτα και συμφεροντα. Αν αυτα φυγουν βεβαια... το χαος, όπως χαώδη ειναι και τα κενα στις εξεδρες των... προπονητηρίων που χρησιμοποιούν για εδρες όταν δεν παίζουν με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ

Μην το παίρνεις προσωπικά ή οπαδικά. Ας πουμε πως το θετω σαν γενικότερο προβληματισμό για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Κι εγώ θέλω η ομάδα της γειτονιάς μου και παλιά μου ομαδα, η ΑΟΝΑ να παίζει Α1, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να είναι ανεφικτο σ' επαγγελματικό επίπεδο. Σ' ενα άλλο μπασκετ, μιας άλλης κοινωνίας, το συζητάμε

• A
                                  adis4gr last edited by

μεγαλη νικη για μας επι της αεκ, η οποια ηρθε ευκολα σε σχεση με τη δεκαπενταρα ποντους που περιμεναμε να φαμε στο κεφαλι...ο μαξαντζε μας βγαινει πολυ καλος και αναρωτιομουνα τι καλα που θα ταν να ειχαμε και τον βουξανοβιτς...ελπιζω σε νικη με τον πανελληνιο που πιστευω οτι θα κανουμε...

για το ματς πανιωνιου ηρακλη...αμα μου λεγαν στοιχηματισε, θα τα ριχνα στον πανιωνιο...νομιζω οτι εχει πιο καλες μοναδες απο τον ηρακλη...ειχε και τον ηλιαδη που θυμηθηκε παλιες καλες μερες...

• G
                                    greo last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
                                    .........................

Eνω τα λες καλα, στο τελος τα δινεις μια κλωτσια και τα μαμεις 😉
                                    Αν πιστευεις οτι ο Ηρακλης ειναι αλλη μια ομαδα γειτονιας, ευχαριστως να σου κανω δωρο το λευκωμα του συλλογου για να σου λυθουν οι αποριες 😉 Πες το μου μονο και οταν κατεβω στην Αμφισσα περναω και στο αφηνω (αν εισαι ακομα στα περιξ)

Πριν απαντησω στα οσα σωστα στην πλειοψηφια τους αναφερεις, να σου κανω μια αντιστροφη ερωτηση: Αν φετος αντι για τον Κολοσσο βρισκοταν στην Α1 το Περιστερι θα ηταν καλό, κακό ή ουδετερο για το ελληνικο μπασκετ;
                                    Το ξαναειπα οτι αποκεντρωση ανευ ορων δεν ειναι καλη για το ελληνικο μπασκετ. Παγκοσμιως αλλωστε το μπασκετ ειναι ενα αστικο αθλημα.

Αφου ρωτας να σου πω: Αυτός ο Ηρακλης δυσκολα μπορει να προσφερει κατι στο ελληνικο μπασκετ. Και το λεω γνωριζοντας την κατασταση πολυ πιο βαθια. Οχι μονο η α' ομαδα κρατιεται με ενεσεις, αλλα και τα τμηματα υποδομης ειναι για τα πανηγυρια. Πρεπει δηλαδη να ερθουν παικτες (οπως η φουρνια Λαζου-Χατζηβρεττα-Παπαιωακειμ ή Διαμαντιδη-Σοφο-Ηλιαδη αργοτερα) εστω και νεοι για να βγει κατι καλο.
                                    Απο την αλλη ομως αν χαθει μια παραδοσιακη ομαδα, η απωλεια ειναι μεγαλη για το μπασκετ και ας μην το καταλαβαινουμε. Το Περιστερι και ο Ηρακλης ηταν ομαδες που σχεδον απο βιτσιο θα εβαζαν εναν νεο ταλεντο να παιξει βασικος εστω και αν δεν ειναι ετοιμος ή υπαρχει αλλος στη θεση του. Οταν εβαλε ο Πιλαφιδης 16 χρονων βασικο τον Σοφο ενω ειχε το Χουπμαν ποιος αλλος και σε ποια αλλη ομαδα θα το εκανε στη θεση του; Και ουτω καθ'εξης.

Τι εχει προσφερει ο Μακεδονικος στο μπασκετ και τι θα προσφερει ακομα και αν μεινει 20 χρονια στην Α1 (που αν τη γλιτωσει φετος θα μεινει); Ο Κολοσσος; Ο ΚΑΟΔ; το Ρεθυμνο; Γεματα γηπεδα; Και;

Στα αλλα 2 που εθιξες: Δεν τιθεται θεμα διαιτησιας ΥΠΕΡ του Ηρακλη με τιποτα! Ο Αρης βαρεσε 49 βολες, μονο Καστλ ειχε βαρεσει 25. Δε δειχνουν και τιποτα οι βολες, αλλα αν καποιος σε σπρωχνει δε δινει στον αντιπαλο 40 ευκολους ποντους, δε νομιζεις; Επειδη ομως δεν με απασχολουν τα της διαιτησιας, ποια ειναι η απερχομενη διοικηση; Ο Στελλαρας; Αν ειναι αυτος ειναι βαμμενη γρια

Ο Ζντοβτς ως προπονητης ειναι ακομη υπο κριση. Επειδη τον βλεπω και ζωντανα, βλεπω οτι διαβαζει πολυ καλα το παιχνιδι, αντιδραει σωστα (σχεδον σε καθε παιχνιδι επιστρεφουμε αν μεινουμε καπου πισω) και εχει δωσει στην ομαδα καλα επιθετικα plays με αποτελεσμα να παιρνουν ευκολους ποντους οι ψηλοι (κλασσικο δειγμα οτι δουλευουν τα συστηματα). Απο την αλλη κανει αρκετα λαθη ακομα αλλα δεν ξερω αν ειναι λογω ανεπαρκειας, απειριας στον παγκο ή κακου υλικου. Αν ειχαμε διοικηση παντως θα αξιζε να του δωσεις οπως και στο ΛεΚα εν λευκω 3 χρονια την ομαδα και να περιμενεις,

• A
                                      asimov last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                      .........................

Αμα περασεις απ' την Άμφισσα, εχε το λεύκωμα και βλέπουμε

Φετος, ο Μακεδονικός, το Ρεθυμνο κλπ. τιποτα. Μεσοπρόθεσμα περισσότερα, σίγουρα.
                                      Ομαδουλα της γειτονιάς δεν είναι ο Ηρακλής. Ομάδα για Α1 επίσης δεν είναι. Υπάρχουν και τα ενδιάμεσα (Θες να τα πούμε Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία; Τότε στην Άμφισσα να με ρωτήσεις να σου πω και τι πιστεύω οτι πρεπει να γίνει για την αναδιάρθρωση του ελληνικού μοντελου μπάσκετ )

Για το ματσακι με τον Αρη δεν εχεις δικιο, ασε που ήμουν σίγουρος ότι θα επικαλεστείς αυτό! Ψαξε πόσες βολές του δώσανε στο τελευταίο 5λεπτο που ειχε κριθει το παιχνίδι. Ηταν 'επιστημονικό' το χειρουργείο
                                      Δες και το ματσακι με τον ΓΣΛ και θα καταλάβεις (σχετική η, μόλις χθεσινή, ανακοίνωση του ΓΣΛ)

Τη διαφορα με τον ασχετο τον Ρατσα καταλαβαινεις τώρα, όχι την αξία του Ζντοβτς

ΥΓ Για το Περιστερι που ρωτησες, ειδικα φετος, ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ

• T
                                        traveller last edited by

Είδες κανείς την εκπομπή στο ΕΤ3, χθες βράδυ με θέμα γενικά για την Α1;;
                                        Εγώ την είδα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.
                                        Ποιο ήταν δηλαδή το συμπέρασμα από την όλη κουβέντα;

• A
                                          asimov last edited by

Ντεν είδα. Κανε ενα briefing

• G
                                            greo last edited by

Περιμενεις να βγαλεις νοημα απο εκπομπη του Πετρουλακη; Τζαμπα εχασες το χρονο σου.

Ισαακ μην κοιτας τις ομαδες στενα. Φετος πχ υπαρχει ενα σχετικα αυξημενο ενδιαφερον για το μπασκετ. Αυτο οφειλεται σε 3 λογους. Ο ενας ειναι οτι η ΑΕΚ εχασε το ενα συμβολαιο με την Ουλεμπ και εχει νοημα να βγεις 2ος ή 3ος. Ο δευτερος ειναι οτι εδωσε καποια λεφτα ο γαβρος και ο τριτος ειναι το πρωταθλημα ευρωπης.
                                            Το πρωταθλημα ευρωπης που εστειλε κοσμο στο κλειστο της Ροδου πχ ή της Δραμας οφειλεται σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο στη νοοτροπια του Ηρακλη ή του Περιστεριου. Αυτη η νοοτροπια ομως μπορει να δημιουργηθει μονο σε αθλητικους συλλογους που ασχολουνται πρωτα με το αθλημα και μετα με την ομαδα Α1. Και κανεις περιφερειακος συλλογος εκτος απο τον Απολλωνα και τον Γυμναστικο δεν εχει αυτη τη νοοτροπια και δεν πιστευω οτι θα την αποκτησει καποτε.

ΥΓ Κατσε να δω ποτε θα μπορεσω να παω στην Αμφισσα. Πασχα χλωμο, το Ακροπολις μας το κοψανε, δουλειες στο σπιτι δεν εχω, ουτε και θερμανση. Θα σε ενημερωσω

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 148
                                            • 149