-
Εγώ πάλι θεωρώ οποιαδήποτε αποχώρηση ομάδας ανέφικτη ή έστω πολύ μακρινή και γενικά είμαι αντίθετος σε οτιδήποτε κλειστό.
Αν δεν υπάρχουν προβιβασμοί-υποβιβασμοί, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ πρωταθλήματα και κόντρες αιωνίων, με βάση την ιδιοσυγκρασία του έλληνα, τότε το όλο εγχείρημα είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. -
ripper παντως η διοικηση σου κανει κωλοτουμπες για ενα τετοιο ενδεχομενο.
Ισαακ προσπαθω να σου πω οτι μιλας δυνητικα. Γιατι η ΑΕΚ ουτε κοσμο εχει στο μπασκετ, τη στιγμη που μιλαμε, ουτε προκειται να αποκτησει στο μελλον αν δε γινουν κοσμοϊστορικα γεγονοτα. Παρομοιως και για τον ΠΑΟΚ.
Ειχε αγωνιστικη σημερα; Δεν αντεληφθην κατι!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ripper παντως η διοικηση σου κανει κωλοτουμπες για ενα τετοιο ενδεχομενο.Ισαακ προσπαθω να σου πω οτι μιλας δυνητικα. Γιατι η ΑΕΚ ουτε κοσμο εχει στο μπασκετ, τη στιγμη που μιλαμε, ουτε προκειται να αποκτησει στο μελλον αν δε γινουν κοσμοϊστορικα γεγονοτα. Παρομοιως και για τον ΠΑΟΚ.
Ειχε αγωνιστικη σημερα; Δεν αντεληφθην κατι!
Παντα δυνητικα μιλάμε οταν σχεδιάζουμε/προγραμματιζουμε. Ο κοσμος υπάρχει 'εν υπνώσει' και θα προκύψει εφόσον...
Αν χασετε κι απ' την Ολύμπια (δε σας βόλεψε η ηττα της από το Μαρούσι)πεσατε οριστικά. Ειστε πολύ τυχεροι που δεν εσκασε το διπλό στο Ελληνικό....
-
Την Ολυμπια την ειδα μεχρι να παω στο Καυταντζογλειο. Οπως ολες οι ομαδες του (σουπερ υπερτιμημενου) Αλεξανδρη δε μου αρεσε το μπασκετ που επαιξε καθολου.
Παντως διαψευστηκες για το ενδεχομενο σπρωξιμο μας. Οταν σε σμπρωχνουν μια αμφισβητουμενη κατοχη στα 12' στη δινουν
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Την Ολυμπια την ειδα μεχρι να παω στο Καυταντζογλειο. Οπως ολες οι ομαδες του (σουπερ υπερτιμημενου) Αλεξανδρη δε μου αρεσε το μπασκετ που επαιξε καθολου.Παντως διαψευστηκες για το ενδεχομενο σπρωξιμο μας. Οταν σε σμπρωχνουν μια αμφισβητουμενη κατοχη στα 12' στη δινουν
Δεν εχω ιδεα τι εγινε στο συγκεκριμενο ματς.... Δεν το ειδα. Θα μάθω και θα σου πω. Κρινω πάντα από τα προηγούμενα, που είδα
Δεν διαψευδομαι πάντως από τις δυνατότητές σας. Γι' αυτο σου ειπα και τοτε. Από τα ματς με ΠΑΟΚ και Αρη μην κρίνεις. Ειναι (παντα) ειδκών συνθηκών κι αυτο σας ευνόησε. Επίσης σε μια λίστα εισιτηριων που εχω μπροστα μου ειστε 10οι, πολύ κοντα στον πατο κι εχετε παιξει Αρη, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ μεσα... Not good at all....
-
Με τον ΠΑΟΚ ηταν χωρις κοσμο. Μου τη στελνεις;
-
Να σαςι διακόψω το τσατ ρε;
Μετά το σημερινό παιχνίδι (το δικό μας ) έχω την εντύπωση οτι αν δεν προσεχθεί ο ΜΠορούσης (δεν ξέρω βέβαια και τι μυαλά κουβαλαει, πράγμα πολύ σημαντικο) θα μιλάμε για άλλο ενα χαμένο ταλέντο.
Αδιάφορος , νωθρός, με λάθος επιλογές και χωρίς τσαμπουκά ήταν ο χειρότερος , με σε μια -τουλάχιστο-φιλότιμη ΑΕΚ -
Τον φάγανε κι αυτόν οι γκόμενες, τα τσιγάρα ,τα ποτά και τα ξενύχτια;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με τον ΠΑΟΚ ηταν χωρις κοσμο. Μου τη στελνεις;Δεν την εχω ηλεκτρονικα... Θα την αντιγραψω οταν προλάβω. Εχετε περιπου 3.700 όταν ο 3ος Απόλλωνας εχει 13000 (!) και ο Κολοσσος πανω από 8000...
@TRAV, εχεις δικιο. Ειναι αρκετα soft πάντως. Ειναι και λιγουλάκι υπερτιμημενος. Μην περιμενεις και πολλά.....
-
Δεν εχουμε τέτοια κορμιά ρε Χρηστο. Κρίμα δεν ειναι;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν εχουμε τέτοια κορμιά ρε Χρηστο. Κρίμα δεν ειναι;Κριμα ειναι.... Απ' την άλλη στον πρωταθλητισμο δε σου χαριζεται τίποτα. Πρεπει να τα κερδίζεις όλα με ιδρωτα. Δες τον Ταπούτο, το σουπερ-ταλέντο, που καταντησε και βαλε διπλα του τον Σπανουλη και το Ζηση (ιδια ηλικια, μαζι ξεκινησαν και στις μικρες εθνικες ο σταρ ηταν ο Ταπούτος)
-
Η λίστα του greo
Αρης: 22317
ΟΣΦΠ: 20635
Απόλλων: 13362
Ολυμπια: 8747
Κολοσσος: 7994
ΠΑΟ: 7696
ΠΑΟΚ: 7125
Πανιωνιος: 3993
ΓΣΛ: 3568
Ηρακλης: 3341
Μακεδονικος: 3214
Πανελλήνιος: 3190
Μαρουσι: 2560
ΑΕΚ: 2324Μεχρι τη 14η αγωνιστική (7 ματς εντός). Ο ΠΑΟΚ κι ο Πανελλήνιος εχουν ενα λιγοτερο κι ενα περισσότερο εντος αντιστοιχα. 5 αγωνες ηταν κεκλεισμενων (ΟΣΦΠ Χ 3, ΠΑΟ Χ 2, εκανα edit γιατι ειχα κανει λάθος, greo τα χαρτιά μου λένε οτι ΔΕΝ ειχε κεκλεισμενων με τον ΠΑΟΚ ο Ηρακλής, ξανακοίτα το, αν θες)
Συντομες διαπιστωσεις:
-Κριμα να πεσει ο Κολοσσος (1142 ΜΟ σε συνολο 1277 θεσεων γηπεδο!!!) Το αυτο κι ο Απόλλων. Που να ειχαν κι ομαδα.
-Μια Λαρισα θα ηταν πανισχυρη. Κριμα να μην ειναι Α1 Ξανθη, ΚΑΟΔ, Ρεθυμνο που στην Α2 κοβουν παραπάνω εισιτηρια απ' τη θεση 8 και κάτω...- Η ΑΕΚ πληρωνει την κοντρα με Φιλίππου
- Πανελλήνιος και Μαρουσι ν' αποβληθούν πάραυτα!!!
-Ο Πανιωνιος πληρωνει την αλλαγη εδρας (προσωρινα ελπίζω) - Απ' την 9η θεση και κάτω μιζερια (από 600 μεχρι 800 Μ.Ο.)
- Ο ΟΣΦΠ αν δεν ειχε την τιμωρια θα κερδιζε αυτο τουλάχιστον το πρωταθλημα (κατι μου λεει οτι τελικα θα το κερδισει). Υπολογιστε οτι KAI το Καραισκακη ειναι μονίμως γεματο. Εχει Μ.Ο. 5158 εναντι 3188 του δευτερου Αρη
- Ο βαζελος.......... λιγα πραγματα (δεν ειναι καλά δειγματα αυτα TRAV για μια μεγαλη ομαδα, ειδικα αν αρχισεις τις συγκρισεις....)
-
παει και ο πανελληνιος, εστω και δυσκολα...παιζουμε σαφως καλυτερα απ'οτι πριν και ο σιμοντς φαινεται οτι ξερει να βαζει και κανα καλαθι...τον ειχα παραθαψει...
-
Διαπιστώσεις επί των διαπιστώσεων του Asimov:
- Του Κολοσσού να του φτιάξουν μεγαλύτερο γήπεδο (δεν υπάρχει τρόπος για κάποια επέκταση των κερκίδων; )
-Αν στη Λάρισσα ρωτήσεις ποιος ο λόγος που υπάρχουν δύο ομάδες θα βρεθεί έστω και ένας να σου δώσει σοβαρή απάντηση; Πόσο δύσκολή είναι αλήθεια μια συγχώνευσή;
-Πλην του Ολυμπιακού οι υπόλοιποι της Αθήνας είναι για πολλές κλωτσιές!
-Αυτά τα νούμερα σε Ισπανία π.χ. είναι τα νούμερα της 1ης αγωνιστικής
-Χρησιμό θα ήταν να δούμε και πληρότητα γηπέδου (γιατι αν το ΣΕΦ π.χ. γεμίσει μία φορά το Αλεξάνδρειο πρέπει να γεμίσει τρείς (προβοκάτορα ) και του Κολοσσού 15 )
-Είναι εμφανές ότι όσο περισσότερες ομάδες έχουμε από επαρχία, τόσο ανεβαίνουν και τα εισητήρια.
- Του Κολοσσού να του φτιάξουν μεγαλύτερο γήπεδο (δεν υπάρχει τρόπος για κάποια επέκταση των κερκίδων; )
-
Kαλα μας δουλευεις ρε Ισαακ; ΦΥΣΙΚΑ και ηταν κεκλεισμενων το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ.
Αυτο ειναι ενα το κρατουμενο. Το δευτερο κρατουμενο ειναι οτι εχουμε αρκετα διαρκειας τα οποια δεν φαινονται γιατι ειναι ΚΟΙΝΑ με το βόλλεϋ. Δηλαδη τα συνδεσμικα ειναι διαρκειας τοσο για μπασκετ οσο και βόλλεϋ στο πεταλο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kαλα μας δουλευεις ρε Ισαακ; ΦΥΣΙΚΑ και ηταν κεκλεισμενων το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ.
Αυτο ειναι ενα το κρατουμενο. Το δευτερο κρατουμενο ειναι οτι εχουμε αρκετα διαρκειας τα οποια δεν φαινονται γιατι ειναι ΚΟΙΝΑ με το βόλλεϋ. Δηλαδη τα συνδεσμικα ειναι διαρκειας τοσο για μπασκετ οσο και βόλλεϋ στο πεταλο.Για το ματς με τον ΠΑΟΚ δε θυμαμαι, ειλικρινα. Θα το κοιταξω κι εγω πάντως. Αυτα λένε τα χαρτια που εχω (αν και δε νομιζω οτι αυτό αλλάζει τα συμπερασματα)
Τα διαρκειας ειτε κοινα, ειτε οχι, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στη λίστα (αληθεια ποσα ειναι αυτα τα κοινα διαρκειας και ποσα θα ειχε ο Ηρακλης αν δεν υπηρχε και το βολλευ;)
Δικαιολογιες παντως (δεν παει καλά η ομαδα κλπ) δε ευσταθουν για κανεναν. Ο κακομοιρης ο Κολοσσος ειναι τελευταιος κι ομως......ripper εχεις δικιο για τη χωρητικοτητα, ομως το Αλεξανδρειο χωραει 5000 κι εχει 3χιλιαδες και κατι εισιτηρια Παντως, μπραβο σας που ολα αυτα τα (καλα και κακα) χρονια μενετε κοντα στην ομαδα. Πιστευω οτι η τριτη θεση στην Ευρωλιγκα σας ανηκει, ανεξαρτητα από το ULEB cup.
Το γενικο συμπερασμα ειναι οτι η Α1 χρειαζεται περισσοτερη επαρχια, με τον καλό ή με τον κακο τρόπο. Τα στοιχεια το επιβεβαιωνουν πανηγυρικα. Φανταζομαι οτι οποιαδηποτε ομαδα από το Βολο, τα Γιαννενα, το Ηρακλειο, την Αλεξανδρουπολη, την Καλαματα θα ειχε (σ' ενα αξιοπρεπες γηπεδο και με διοίκηση με οραμα) 2-2,5 χιλιαδες εισιτηρια Μ.Ο. Ηδη στην Α2 ΚΑΟΔ, Ξανθη, Ρεθυμνο μαζευουν καμια χιλιαδα.
greo το βλεπεις λιγο οπαδικα. Το καταλαβαινω (κι εγω το κανω) αλλά δεν μπορω να συμφωνησω (ειδικα σ' ενα μεσομακροπροθεσμο σχεδιασμο)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ripper εχεις δικιο για τη χωρητικοτητα, ομως το Αλεξανδρειο χωραει 5000 κι εχει 3χιλιαδες και κατι εισιτηρια Παντως, μπραβο σας που ολα αυτα τα (καλα και κακα) χρονια μενετε κοντα στην ομαδα. Πιστευω οτι η τριτη θεση στην Ευρωλιγκα σας ανηκει, ανεξαρτητα από το ULEB cup.Ορθόν το περί εισητηρίων, αλλά μην ξεχνάς ότι έχουμε και 4 ή 5 sold out, που σημαίνει ότι με μεγαλύτερη χωριτικότητα θα ερχόταν κι άλλοι.
Περί Ευρωλίγκας αν δεν βγούμε και φέτος, άστα να πάνε! Έχουμε χάσει ουκ ολίγους παίχτες γιατί 'ήθελαν να παίξουν Ευρωλίγκα'. Εκτός και αν η διοίκηση μας ταΐζει παπά. Να ξέραμε πάντως και τι χρειάζεται να κάνουμε για να βγούμε καλά θα ήταν!Άσχετο: Την Τρίτη έχει κανένα ματσάκι ή όλα Τετάρτη γίνονται;
-
Φρέσκο πράμα. Η σημερινή κλήρωση :
**Group D :**Unicaja - Zalgiris - Winterthur FCB - Olympiacos (...και μεχρι εδώ πολύ ήταν...)
Group E : Maccabi Elite - Climamio - Real Madrid - Ulker
**Group F : **Tau Ceramica - CSKA Moscow -Lietuvos Rytas- Bamberg
Group G : Panathinaikos - Efes Pilsen - Benetton - Cibona
Για περισσότερα εδώ: http://www.euroleague.net
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ δε θυμαμαι, ειλικρινα. Θα το κοιταξω κι εγω πάντως. Αυτα λένε τα χαρτια που εχω (αν και δε νομιζω οτι αυτό αλλάζει τα συμπερασματα)
Τα διαρκειας ειτε κοινα, ειτε οχι, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στη λίστα (αληθεια ποσα ειναι αυτα τα κοινα διαρκειας και ποσα θα ειχε ο Ηρακλης αν δεν υπηρχε και το βολλευ;)
Δικαιολογιες παντως (δεν παει καλά η ομαδα κλπ) δε ευσταθουν για κανεναν. Ο κακομοιρης ο Κολοσσος ειναι τελευταιος κι ομως......ripper εχεις δικιο για τη χωρητικοτητα, ομως το Αλεξανδρειο χωραει 5000 κι εχει 3χιλιαδες και κατι εισιτηρια Παντως, μπραβο σας που ολα αυτα τα (καλα και κακα) χρονια μενετε κοντα στην ομαδα. Πιστευω οτι η τριτη θεση στην Ευρωλιγκα σας ανηκει, ανεξαρτητα από το ULEB cup.
Το γενικο συμπερασμα ειναι οτι η Α1 χρειαζεται περισσοτερη επαρχια, με τον καλό ή με τον κακο τρόπο. Τα στοιχεια το επιβεβαιωνουν πανηγυρικα. Φανταζομαι οτι οποιαδηποτε ομαδα από το Βολο, τα Γιαννενα, το Ηρακλειο, την Αλεξανδρουπολη, την Καλαματα θα ειχε (σ' ενα αξιοπρεπες γηπεδο και με διοίκηση με οραμα) 2-2,5 χιλιαδες εισιτηρια Μ.Ο. Ηδη στην Α2 ΚΑΟΔ, Ξανθη, Ρεθυμνο μαζευουν καμια χιλιαδα.
greo το βλεπεις λιγο οπαδικα. Το καταλαβαινω (κι εγω το κανω) αλλά δεν μπορω να συμφωνησω (ειδικα σ' ενα μεσομακροπροθεσμο σχεδιασμο)
Μια χαρα τα αλλαζει τα συμπερασματα. Γιατι με τον ΠΑΟΚ εντός θα ειχαμε (εστω) 700 εισιτηρια και θα ειμασταν λχ πανω απο τον Νιονιο για τον οποιο μας ειπες δικαιολογιες (αν και πιστευεις οτι δεν ευσταθουν ).
Υστερα αν το κοιταξεις λιγο λογικα θα ξερεις οτι πχ τα 7.100 εισητηρια του ΠΑΟΚ ειναι 6.000 με τον Αρη και 1.100 σε ολα τα αλλα μαζι ;). Οποτε αυτο που εσυ βλεπεις 'κοντα στον πατο' εγω (χωρις να το βλεπω οπαδικα) το βλεπω στη μεση του πινακα για να βλεπω Τζενκινς, Γιαννουζακο, Κουβελα και Μαγλο
Για να αλλαξουμε ομως και λιγο θεμα, αυτη η Βινερθουρ η Μπαρτσελονα ειναι;
Διαβασα κατι αρθρα οτι (λενε) ο Αρης ειναι πολυ κοντα σε συμβολαιο με ULEB. Αυτο θα ειναι 4η θεση για την Ελλαδα; Θα εχει η χωρα ΜΟΝΟ κλειστα συμβολαια; Οποιος ξερει μας λεει.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Φρέσκο πράμα. Η σημερινή κλήρωση :**Group D :**Unicaja - Zalgiris - Winterthur FCB - Olympiacos (...και μεχρι εδώ πολύ ήταν...)
Group E : Maccabi Elite - Climamio - Real Madrid - Ulker
**Group F : **Tau Ceramica - CSKA Moscow -Lietuvos Rytas- Bamberg
Group G : Panathinaikos - Efes Pilsen - Benetton - Cibona
Για περισσότερα εδώ: http://www.euroleague.net
Παιζουμε με την Μπαρτσελονα που την διασυραμε στο ΣΕΦ, με την Μαλαγα που εκανε πλακα στον ΠΑΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ, και με την Ζαλγκιρις που την ξερει καλα ο ΓΙΟΝΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........