-
Τωρα που το θυμηθηκα, Βαγκους ειχες παει την Κυριακη; Ποσο χαλια ημασταν;
Ολα τα λεφτα το ντερμπι του Σαββατου. Με νικη δικη μας μπαινει και ο ΠΑΟΚ για τα καλα στο παιχνιδι της καθοδου. Αν χασουμε μονο με διπλο στη Λαρσα ελπιζουμε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τωρα που το θυμηθηκα, Βαγκους ειχες παει την Κυριακη; Ποσο χαλια ημασταν;Ολα τα λεφτα το ντερμπι του Σαββατου. Με νικη δικη μας μπαινει και ο ΠΑΟΚ για τα καλα στο παιχνιδι της καθοδου. Αν χασουμε μονο με διπλο στη Λαρσα ελπιζουμε
μη τυχον και κερδισεις το σαββατο...
-
'greo' ...από το Γκαγκαλούδη μωρέ;;;
Άντε καλά τα πάτε, ένα ημιχρονάκι έμεινε ακόμα.
Κε σκε σε ...Στεφάνοβιτς;;;
-
παναγια μου βοηθα!
δε παμε καλα....
-
Είναι ...φάβα ο Στεφάνοβιτς και απλώς σήμερα τα βάζει από το σπίτι του;;
Δεν ξέρω , δε θυμάμαι να τον έχω ξαναδει εκτός αν εννοείς τίποτα άλλο.
Ως γνωστό δύσκολα συννενοούμαστε εμείς -
Ωραία και τα τρένα,αλλά υπάρχει και η περίπτωση(όπως μας προειδοποίησε και ο Χρήστος)να μας βγει ξυνό το ταξίδι..
..................................................
-
(koυνήσου απ' τη θέση σου, καλού κακού)
-
' Χούφτωστη, χούφτωστη'
από το sport24.gr (από το σημερινό παιχνίδι του βάζελου στο Μαρούσι)
**'Χούφτωμα και τιμωρία' **
'Έντονη απογοήτευση προκάλεσε στους ανθρώπους του Αμαρουσίου, η συμπεριφορά φιλάθλου της ομάδας. Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, η μασκότ της ομάδας, ο 'Λούης', θα επιχειρούσε κάρφωμα πηδώντας με τη βοήθεια τραμπολίνου έναν φίλαθλο και δύο μαζορέτες. Ένας οπαδός λοιπόν, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις 'ορμές' του, έτρεξε από τις εξέδρα και... 'πασπάτεψε' τις ανυποψίαστες κοπέλλες, οι οποίες αντέδρασαν αποθώντας και κλωτσώντας τον. Ο 'δράστης' οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου στη συνέχεια μετέβησαν και οι κοπέλλες, που πιθανότατα θα τον μηνύσουν.'
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
' Χούφτωστη, χούφτωστη'από το sport24.gr (από το σημερινό παιχνίδι του βάζελου στο Μαρούρι)
'Έντονη απογοήτευση προκάλεσε στους ανθρώπους του Αμαρουσίου, η συμπεριφορά φιλάθλου της ομάδας. Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, η μασκότ της ομάδας, ο 'Λούης', θα επιχειρούσε κάρφωμα πηδώντας με τη βοήθεια τραμπολίνου έναν φίλαθλο και δύο μαζορέτες. Ένας οπαδός λοιπόν, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις 'ορμές' του, έτρεξε από τις εξέδρα και... 'πασπάτεψε' τις ανυποψίαστες κοπέλλες, οι οποίες αντέδρασαν αποθώντας και κλωτσώντας τον. Ο 'δράστης' οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου στη συνέχεια μετέβησαν και οι κοπέλλες, που πιθανότατα θα τον μηνύσουν.'
Δεν καταλαβα τι το κακο εκανε το παιδι. Αν δεν θελουν να τις χουφτωνουμε να μην μας κανουν κατι τρελα ''σπαγκατο''
Γιατι πληρωνονται οι μαζορετες? Ειναι τοσο βλαμενες να πιστευουν, οτι οι φιλαθλοι χαιρονται επειδη χορευουν? Δεν ξερουν οτι χαιρονται επειδη ανοιγει το ματακι τους? Ας μην τα πεταγαν ολα εξω. Αυτη η δουλεια τα εχει αυτα. Και χουφτωματα θα φανε και κανα βιασμο αμαλαχι.
Αν θελετε θα σας δειξω κατι ωραια πορνο-βιντεακια με μαζορετες.
Στην Αμερικη ειναι οι σωστες μαζορετες. -
Είναι ...φάβα ο Στεφάνοβιτς και απλώς σήμερα τα βάζει από το σπίτι του;;
Δεν ξέρω , δε θυμάμαι να τον έχω ξαναδει εκτός αν εννοείς τίποτα άλλο.
Ως γνωστό δύσκολα συννενοούμαστε εμείςρε συ για την κωλοομαδα μου μιλουσα!!!
οχι για σενα...
εμεις οι 2 δε προκειται να συνενοηθουμε...
καπου τον ειχα ξαναπετυχει το στεφανοβιτς αλλα δε θυμαμαι που...
ειμαστε για τα μπαζα!
-
Περίπατο στην Πάτρα ο Άρης, σε μια έδρα που είχαμε να νικήσουμε 10 χρόνια. Νέο θετικό δείγμα με Ματσόν.
Μου αρέσει που χρησιμοποιεί όλους τους παίχτες σε κάθε αγώνα, οι παίχτες ξεκουράζονται και είναι όλοι ζεστοί. Επίσης η ομάδα έχει απίστευτη πολυφωνία στην επίθεση. Σε κάθε παιχνίδι και διαφορετικός πρώτος σκόρερ με 5+ παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων!adis4gr μην στεναχωριέσαι. Για να πέσετε θέλει να προσπαθήσετε πολύ! Άλλοι είναι τα καυτά φαβορί ...
-
' Χούφτωστη, χούφτωστη'από το sport24.gr (από το σημερινό παιχνίδι του βάζελου στο Μαρούσι)
αλήθεια, όταν λέει πασπάτεψε, τί ακριβώς εννοεί;
-
Φάρμακο στην αρρώστια των ριμπάουντ φαίνεται να βρίσκουμε.
Brandon Hunter ο εκλεκτός και για να περάσει από το μικροσκόπιο του Ζοτς είμαι σιγουρος ότι πρόκειται για καλή περίπτωση. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
' Χούφτωστη, χούφτωστη'
από το sport24.gr (από το σημερινό παιχνίδι του βάζελου στο Μαρούσι)
αλήθεια, όταν λέει πασπάτεψε, τί ακριβώς εννοεί;
Τις έχω δει από κοντά τις μαζορέτες του Αμαρουσίου και είναι απίστευτες!!
Οπότε τέτοια συμπεριφορά δεν μου κάνει εντύπωση -
Μεγαλο αποτελεσμα για την ομαδαρα μου το Σαββατο. Δυστυχως δεν μπηκα στη λιστα (λογω ποδοσφαιρου) και ειδα μονο το Β' στην Τιβι.
Αν αυτο το πραμα με τα ασπρομαυρα και το δικεφαλο χαροπουλι στο στηθος ονομαζεται ομαδα μπασκετ, εγω ονομαζομαι Ματζικ Τζονσον. Πανω απο 2 πασες δεν αλλαξαν. Eχασαν απο τον Τζεκινς που πρεπει να εσπασε ολα τα ρεκορ καρριερας (5 επιθετικα και 18 ποντους!!! ). Ειχαμε 20 λαθη και η διαφορα μας αδικει.
Traveller θυμασαι τι σου ειχα πει μετα το παιχνιδι κυπελλου πανιωνιος-ράοκ για τον Μαυροκεφαλιδη; Τι λες τωρα; Ειναι αυτος παικτης ρακετας;
Ο Στεφανοβιτς δε μ'αρεσει καθολου και απο οτι ακουσα στη συνεντευξη τυπου δεν αρεσει ουτε στον Γιουρι που ειπε οτι 'Αν περιμενουμε να βαλουμε τριποντα απο 8 μετρα για να κερδισουμε τοτε θα πεσουμε σιγουρα!'.
Δε θα πω ποσο σωστος ειναι ο Γιουρι (ειπε επισης: 'Γιατι να χαιρομαι; Καναμε 20 λαθη, δεν κλεισαμε τα σουτ του Βασιλειαδη και του Γκαγκαλουδη και τα πικ'ν'ρολ του Μαυροκεφαλιδη') γιατι στην τεραστια καρριερα του, ελαχιστες ειναι οι φορες που ηταν λαθος. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μεγαλο αποτελεσμα για την ομαδαρα μου το Σαββατο. Δυστυχως δεν μπηκα στη λιστα (λογω ποδοσφαιρου) και ειδα μονο το Β' στην Τιβι.Αν αυτο το πραμα με τα ασπρομαυρα και το δικεφαλο χαροπουλι στο στηθος ονομαζεται ομαδα μπασκετ, εγω ονομαζομαι Ματζικ Τζονσον. Πανω απο 2 πασες δεν αλλαξαν. Eχασαν απο τον Τζεκινς που πρεπει να εσπασε ολα τα ρεκορ καρριερας (5 επιθετικα και 18 ποντους!!! ). Ειχαμε 20 λαθη και η διαφορα μας αδικει.
Traveller θυμασαι τι σου ειχα πει μετα το παιχνιδι κυπελλου πανιωνιος-ράοκ για τον Μαυροκεφαλιδη; Τι λες τωρα; Ειναι αυτος παικτης ρακετας;
Ο Στεφανοβιτς δε μ'αρεσει καθολου και απο οτι ακουσα στη συνεντευξη τυπου δεν αρεσει ουτε στον Γιουρι που ειπε οτι 'Αν περιμενουμε να βαλουμε τριποντα απο 8 μετρα για να κερδισουμε τοτε θα πεσουμε σιγουρα!'.
Δε θα πω ποσο σωστος ειναι ο Γιουρι (ειπε επισης: 'Γιατι να χαιρομαι; Καναμε 20 λαθη, δεν κλεισαμε τα σουτ του Βασιλειαδη και του Γκαγκαλουδη και τα πικ'ν'ρολ του Μαυροκεφαλιδη') γιατι στην τεραστια καρριερα του, ελαχιστες ειναι οι φορες που ηταν λαθος.Ο Γιούρι είναι η αδυναμία μου, τον αγαπάω πολύ παρ ότι μας είχε πάρει τα μέτρα εκεί μέσα. Οπότε για να το λέει έτσι είναι. Βέβαια δεν ήταν μόνο τα τρίποντα, περισσότερο εντύπωση μου έκανε η ταχύτητα που είχε όταν τρίπλαρε. Από την εποχή του Κορωνιού έχω να δω τόσο ταχύ παιχτη.
Για το Μαυροκεφαλίδη, τι να πάρεις και τι να αφήσεις έτσι όπως έπαιξε ο ΠΑΟΚ, τι να κρίνουμε...@__skye__ : Poy να ξέρω τι ακριβώς έκανε ο άλλος ο βαρεμένος
-
Από την εποχή του Κορωνιού έχω να δω τόσο ταχύ παιχτη.Μάλλον σε απορύθμισε το χθεσινοβραδυνό, ε;
Ο Αγγελος ειχε ο άνθρωπος πολλά χαρίσματα, αλλά από ταχύτητα καλά κρασά@__skye__ : Poy να ξέρω τι ακριβώς έκανε ο άλλος ο βαρεμένος
Εγώ πάλι μπορω να φανταστώ
ΥΓ. Για τον Μαυροκεφαλίδη σας τα 'γραφα κι εγώ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Από την εποχή του Κορωνιού έχω να δω τόσο ταχύ παιχτη.
Μάλλον σε απορύθμισε το χθεσινοβραδυνό, ε;
Ο Αγγελος ειχε ο άνθρωπος πολλά χαρίσματα, αλλά από ταχύτητα καλά κρασάέλα μέσα να σου πω, αμέσως να κράξεις!
O Mαυροκεφαλίδης είναι ο διάδοχος του Βλάντε!!! γι αυτό σουτάρει και τρίποντα
-
Ο Γιούρι είναι η αδυναμία μου, τον αγαπάω πολύ παρ ότι μας είχε πάρει τα μέτρα εκεί μέσα. Οπότε για να το λέει έτσι είναι. Βέβαια δεν ήταν μόνο τα τρίποντα, περισσότερο εντύπωση μου έκανε η ταχύτητα που είχε όταν τρίπλαρε. Από την εποχή του Κορωνιού έχω να δω τόσο ταχύ παιχτη.
Για το Μαυροκεφαλίδη, τι να πάρεις και τι να αφήσεις έτσι όπως έπαιξε ο ΠΑΟΚ, τι να κρίνουμε...Για μενα η διαφορα μεταξυ του γρηγορου και του κωλοτουμπα ειναι αν η ταχυτητα της τριπλας τους ειναι μικροτερη ή μεγαλυτερη απο την ταχυτητα του μυαλου τους. Ο Στεφανοβιτς ειναι ακριβως στο όριο. Οταν δεν το ξεπερναει παιζει καλα. Αλλιως ειναι... ασε.
Για το Μαυροκεφαλιδη, να πω μονο οτι ετσι και ηταν το ταλεντο που ελεγαν, θα επρεπε ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ αυτος και ο Βασιλειαδης να ειχαν την ομαδα τους το λιγοτερο στην 6η θεση. Ο Λαζος το εκανε με το Μητσαρα προσφατα και με το Νικολα παλιοτερα. Ετσι και τον γυρισεις με πλατη στο καλαθι σαν τις χελωνες δεν ξαναγυρναει
2 λογακια για την υποθεση σωτηρια για οσους δεν ασχολουνται (και καλα κανουν).
- Κολοσσος: Θελει θαυμα για να σωθει. Εχει μεσα στο β'γυρο Ηρακλη, Γυμναστικο, ΠΑΟΚ, Ολυμπια και Απολλωνα. Αν κερδισει ολα αυτα τα παιχνιδια μπορει να ελπιζει. Το κακο ειναι οτι περα απο τις μειωμενες δυνατοτητες τους, ετσι και χασουν σε 2 αγωνες στην Πατρα, δυσκολα θα κανουν νικη εκτός (έως αδυνατον). Και 6 νικες (που κι αυτες δυσκολα θα κανουν) μαλλον δε φτανουν.
- Ηρακλης: Εχει μονο 3 νικες, αλλα ηταν στα παιχνιδια που επρεπε να παρει οπωσδηποτε. Τις 2 μαλιστα με καλες διαφορές. Ο στοχος μας ειναι νικες οπως+δηποτε μεσα με Μακεδονικο, Ολυμπια, Απολλωνα, Πανιωνιο. Μια νικη (τουλαστιχον) με Αρη, ΑΕΚ, Πανελληνιο. 1-2 νικες εξω με Γυμναστικο, ΠΑΟΚ, Κολοσσο. Αν ερθουν 2 νικες εξω πιθανοτατα να εχουμε περιθωριο και για ηττα εκτος προγραματος. Κλειδι οι 3 αγωνες μετα το προσεχες παιχνιδι με το βαζελο (αρης, νιονιος μεσα, κολοσσος εξω).
- ΠΑΟΚ: Ηταν τυχερος και επαιξε με Πανελληνιο προ Πεδουλακη. Πηρε και νικη δια πυρος και σιδηρου στην Ολυμπια και για το λογο αυτο, αν και εχει μολις 3 νικες δεν πολυκινδυνευει. Η κατασταση βεβαια αυτη μπορει ευκολοτατα να αναστραφει αν κανει 2 ηττες με Μακεδονικο και Γυμναστικο στις 2 προσεχεις αγωνιστικες. Το υλικο δεν ειναι τοσο χάλια, αλλα ο τροπος παιχνιδιου ειναι για κλαματα. Εχει και το Σουλη...
- Γυμναστικος: Εκανε 2 πολυ καλες και ανελπιστες νικες εκτος προγραμματος και ειναι σε καλυτερη μοιρα απο οτι αναμενονταν. Παιζει ομως παντα στο 110%. Και του ειναι απαραιτητο. Εχει ολα τα κρισιμα παιχνιδια εντος (Παοκ, Ηρακλης, Απολλων και Ολυμπια) + τη Ροδο εξω. Θα μπορεσει να τα παρει ολα; Θα μας ριξει ενα βαμμενο Ηρακλακι; Εγω πιστευω (και ελπιζω) οχι. Ειδικα αν δεν κερδισει τον Ηρακλη εντος θα θελει τουλαχιστον 9 νικες. Εγω πολλες τις κοβω.
Για την Ολυμπια κλειδι ειναι το παιχνιδι στην κοινη εδρα με το Γυμναστικο. Ετσι και κανουν νικη χαντακωνουν τους συμπολιτες και αυτοι παιζουν πολυ ανετοι.
Μακεδονικος και Πατρα εχουν κανει νικες εκτος προγραμματος ή νικες με τεραστιες διαφορες με αντιπαλους που τους επιτρεπουν να παιζουν για μια νικη λιγοτερη. Αν καποιος κανει κοιλια αυτος θα ειναι ο Απολλων.Προβλεψη; Κολοσσος σιγουρα, στο τελος του α΄γυρου θα εχει αρχισει να ξεκαθαριζει και για τον αλλο.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........