-
Επί Μιχαηλίδη και Μπουτάρη τα γήπεδα γέμιζαν, τώρα είστε 3 και ο κούκος ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη το μπάσκετ ανθεί.
Επί Μιχαηλίδη την Πέμπτη το βράδυ έκλειναν τα θέατρα για να δουν ΑΡΗ.
Τώρα παίζεις Ευρωλίγκα και ο κόσμος βλέπει Παπακαλιάτη..........Επί Μιχαηλίδη πλήρωνες 5.000δρχ (ξέρεις τι αξία είχε το πεντοχίλιαρο το 86) για να δεις Γκάλη, Γιαννάκη, Επιφάνιο, Φασούλα. Σήμερα βάζεις εισιτήριο 15 ευρώ και στο γήπεδο ακούγεται ο αντίλαλος του προπονητή που δίνει οδηγίες.
Δεν θυμάμαι ποτέ επί Μιχαηλίδη και Μπουτάρη σε Αρης Πάοκ να έγιναν επεισόδια μέσα στο γήπεδο επεισόδια με οπαδούς πρεζόνια , φερμένους από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.
Ούτε θυμάμαι ποτέ τον Μπουτάρη να κατεβαίνει μέσα στο γήπεδο στο ημίχρονο και να απειλεί θεούς και δαίμονες όπως ο κοντος φαρμακοποιός.Γενικά οι λαγοί και γαυροί όπου ανακατεύονται κάνουν το άθλημα καραγκιοζλικι, το απαξιώνουν και κάνουν τους σοβαρούς και σκεπτόμενους ανθρώπους να παουν να ασχολούνται.
-
Εγώ που είμαι καραγκιόζης Ξαρά , ασχολούμαι με το μπασκετ. Εσύ που είσαι σοβαρός βγες για αλβανοhunting.
Tα παιχνίδια και τους παίχτες που έχω δει εγώ Ξαρά , εσύ θα μπορέσεις να τους δεις μόνο στον ύπνο σου.
Otan οι βάζελοι έπαιζαν μπασκετ Ξαρά, 'εσύ ήσουν πάνω στα δέντρα και έτρωγες βελανίδια'.(όχι προσωπικά εσύ).
Κάτσε μάθε την ιστορία κάθε ομάδας στο μπασκετ και μετά μιλάς. Οσα πρωταθλήματα έχει ο βάζελος στο μπάσκετ θα κάνεις εσύ 10 ζωές για να τα δεις. Ο κόσμος βλέπει Παπακαλιάτη, γιατί είναι μπουχτισμένος, ενώ τω καιρώ εκείνω, ήταν 'πεινασμένος' και δεν είχε και άλλες επιλογές και μιλάς για διαφορετικές εποχές Ξαρά. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και η ΑΕΚ γέμισε το 'Καλλιμάρμαρο' Ξαρά αλλά δε σημαίνει και κάτι αυτό,ντε και καλά.Προς το παρόν βολέψου με το Γιωργάκη το Σιγάλα και τον ...Κουλ (Κουλ Κουλ Κουλ) και ο βάζελος θα παίζει με κάμποσους πρωταθλητές Ευρώπης , οι τρεις εκ των οποίων είναι πενταδάτοι
Θα έχεις προπονητη του Ζουρο και ο βάζελος τον Ομπράντοβιτς.
Εγώ πάντως θέλω Σούλη Μαρκόπουλο στο βάζελο.-
Καλό απόγευμα φίλε.
-
Κατ αρχήν δεν σε είπα καραγκιόζη, κατά δεύτερον οι μομφές μου δεν αναφέρονται στον βαζελο αλλά στον κοντό που έχετε για πρόεδρο και στον θείο που έχουν για πρόεδρο τα άλλα μπουμπούκια.
Φυσικά και μπούχτισε ο κόσμος κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τους ίδιους μ@λ@κες λογικό είναι να μπουχτίσει.Τώρα δεν είναι η εποχή του Αλβανού , είναι εποχή του λαγού στο κυνήγι, θα έπρεπε να το ξέρεις και να φυλάγεσαι
Δεν πιστέυω να παρεξηγιέσαι με τα λεγόμενα μου , φιλική κοντρίτσα κάνουμε΄Αλήθεια το Σάββατο θα ανεβείτε να παίξετε?? ή θα μπλοκαριστείτε σε κανέναν διεθνές αεροδρόμιο αποκλεισμένοι από καμμία κακοκαιρία και τέτοια?? Θα έρθει και ο κοντος??? Γουστάρω να έρθει και σε κανένα φαλτσοσφύριγμα να κατέβει στο ΠΑΛΕ να διαμαρτυρηθεί....... (10 αγωνιστικές θα φάμε μετά).
Παρεπιπτόντως αν δεις το ματς από την TV , πάρε μάτι και τις καινούργιες μας cheerleaders ........ -
Αν θελετε διαιτητη παντως για τον καβγα σας να δωσω και δικιο και αδικο στον καθενα.
- Δε μιλησε ο Ξαρα για 'κρατος των Αθηνων'. Δεν πιστευω να υπαρχει καποιος ΦΙΛΑΘΛΟΣ οποιουδηποτε αθληματος στην Ελλαδα που να μη θεωρει οτι 9/10 φορες ο 'ανταγωνισμος' Ολυμπιακου-Παναθηναϊκου (αλφαβητικα τις εβαλα ;)) μακροπροθεσμα οδηγει τα αθληματα στα οποια συμβαινει, σε μαρασμο. Οπως λεει και η κασετα που επαναλαμβανουν μονοτονα τα μελη του κυβερνωντος κομματος 'αυτη ειναι η πραγματικοτητα'. Βεβαια ποτε δε θα μαθουμε αν η εκρηξη του χουλιγκανισμου στο μπασκετ εγινε ΛΟΓΩ του αυξημενου ανταγωνισμου βαζελου-γαβρου ή ΣΥΝΕΠΕΣΕ και θα γινοταν οποιοι και να ηταν οι πρωταγωνιστες. Ποτε ομως δε θα ξεχασω ενα πρωτοσελιδο της Sportime το 1995 'Δωστε το στον Ηρακλη' με υποτιτλο περιπου τα εξης: 'Επι μια βδομαδα παο και οσφπ αδυνατουν να ορισουν γηπεδο και λυση για τα εισητηρια εν μεσω επεισοδειων που υποβιβαζουν το επιπεδο του αθληματος. Την ιδια ωρα στην πρωτευουσα του μπασκετ ΠΑΟΚ και Ηρακλης εδωσαν σημαντικοτερους αγωνες οικονομικης επιβιωσης με επαθλο μια θεση στην επομενη Ευρωλιγκα σε τρια διαφορετικα γηπεδα με φιλαθλους και των δυο ομαδων χωρις να συμβει το παραμικρο. Η λυση ειναι ΜΙΑ: Μηδενιστε και τους δυο και δωστε το στον Ηρακλη.'
- Αλλο Μιχαηλίδης και αλλο Μητρούδης. Μερα με τη νυχτα. Οπως επισης μερα με τη νυχτα εχει και η ποιοτητα του λαου του Αρη τοτε με το αισχος που ονομαζεται Σουπερ 3 του Σαουρον.
- Καλως ή κακως η ποιοτητα και το ηθος των αδερφων τσολιά ειναι αντιστροφως αναλογη με την ποιοτητα και το ηθος της ομαδας την οποια διοικουν
- Ο Παναθηναϊκος (αντιθετα με οτι εγραψα χθες για τους αιωνιους αντιπαλους του) ειναι σε ολη τη διαρκεια της ιστοριας του πρωταγωνιστης στο αθλημα. Αυτο ομως δε λεει και πολλα πραματα. Γιατι (αν καταλαβα καλα) αλλο η ιστορια του συλλογου απο μονη της και αλλο τα αποτελεσματα μιας ηλιθιας κοντρας συλλογων.
- Χωρις να απευθυνεσαι σε μενα TRAVELLER, με ενοχλει να ακουω απο οποιονδηποτε οπαδο βαζελο ή γαβρο να μου λενε οτι εχουν 1000 πρωταθληματα και 2000 κυπελλα. Δε θυμαμαι να με εμποδισε καποιος να γινω μια απο αυτες τις δυο ομαδες και να πανηγυριζω καμια 10ρια τιτλους σε ολα τα σπορ καθε χρονο. Ισα-ισα που θα ηταν και η ευκολη λυση. Απο την αλλη ισως να υπονοεις οτι ο xsara εγινε Αρης λογω Γκαλη ή οτι ο Αρης στο κατω-κατω μονο για 10 απο τα 90 χρονια ιστοριας του ηταν κυριαρχος. Μπορει, αλλα και παλι δε λεει τιποτα.
- Η σημερινη κατασταση στον Αρη ειναι καλυτερη απο προηγουμενες χρονιες αλλα απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει ικανοποιητικη. Ειδικα για ενα συλλογο που αν και μεγαλος το μπασκετ ειναι το μοναδικο του αθλημα σε επιπεδο Α' εθνικης.
-
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% με τον greo.........
Απλά ΑΡΗΣ έγινα από τον μεγάλο ποδοσφαιρικό ΑΡΗ των αρχών της δεκαετίας του 80.... που δεν έχει κανέναν τίτλο αλλά στα @@ μου.
Αν ήθελα να έχω τίτλους σαν οπαδός θα γινόμουν απευθείας LIVERPOOL για να τελειώνουμε....
-
Φίλε greo εκτιμώ αφάνταστα τη γνώμη σου και λίγο πολύ ταιριάζουν 'τα χνωτα' μας για αυτό τωρα θα πρέπει να κάτσω να σου απαντησω, αντί να πέσω για ύπνο γιατί μετά έχω ταξίδι
Ρίξε μια ματιά (γρήγορη γιατί είναι πολλά) και πες μου που βλέπεις οπαδό του βάζελου στα παρακάτω :
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Την Εθνική την 'σακάτεψαν', καθώς σε μια στιγμή οι βασικοί μας παίχτες, ήταν στις ομάδες τους ,'7οι' και '8οι'.
Όχι ότι φταίνε αυτά τα παιδιά βέβαια αλλού είναι οι ευθυνες. Που να το ήξεραν, ότι είχαν....προγιαγιά ελληνίδαΟ Μαυροκεφαλίδης αν προσέξει θα αφήσει εποχή. Είναι τυχεροί οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ που έχουν τον Μπάνε (ο ο Μπανε Μπάνε... ) καθώς έχει αδυναμία στους μικρούς. Ο Πανιώνιος παίζει καλύτερα όταν λείπει το άλλο το προβληματικό . Ο Ηλιάδης ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Ταπούτος και Περπέρογλου, ειδικά ο πρώτος, μάλλον θα μείνουν 'αιώνια ταλέντα' Καλός ο Εϊβερι (που πάει και τους βρίσκει και φέρνει όλο καλούς περιφερειακούς )
Το βάζελο τον είδα λιγο μέχρι τη διακοπή , μετά ξενέρωσα
Τίποτα καινούριο.Ποια οικογενειακά διαρκείας φίλε μου Asimov..΄'αστα να παν στο διάολο.
Δε σωζεται η κατάσταση τελεία και παύλα. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.
Όσο προόδευσε το ποδόσφαιρο μετά το ευρωπαϊκό που πήραμε άλλο τόσο θα ξαναγεννηθεί και το μπάσκετ...
Για διαφορετικούς λόγους βεβαια ..
Αστα να πάνε
Περαστικά μας και περαστικά και στο κακόμορο το μπάσκετΑν και το χτεσινό παιχνίδι δεν είναι κριτήριο, η ΑΕΚ στάθηκε μια χαρά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Φιλίππου να τη διαλύσει.(διαχρονικά)
'Γέμιζε' τις επιθέσεις, χωρίς να παίζει αντι-μπάσκετ.
Εκτιμώ πολύ τον Κακιούση, νομίζω ότι θα προσφέρει στο μπάσκετ.
Ρίσκαρε που ανέλαβε ομάδα με βασικό 'άσσο'...το Χατζάζ και για βλάκα δεν τον έχω. Αν πετύχει θα μιλάνε όλοι για αυτόν, αν όχι, κανείς δε θα τον κατηγορήσει για τίποτα.
Προσωπικά εύχομαι ολόψυχα να πετύχειΚι εγω αυτής της γνώμης είμαι , το 'εχω γραψει πριν μερικά ποστ. Ο greo πάλι είναι κοντά στην ομάδα. Για να δούμε τι θα μας πει.
Αν τους μάθει ο Μπάνε να παιζουν άμυνα, θα πάνε καλά.
Εμένα πάντως,μου αρέσουν αυτοί οι παίχτες.30ρού ο Μαυροκεφαλίδης αλλά πήγε χαμένη.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω -για ακόμα μια φορά- να μη βγάζεις εδώ τα απωθημένα σου, που απ' ότι βλέπω είναι και πολλά, διότι το θέμα δεν είναι βάζελοι εναντίον γαύρων αλλά είναι θέμα που έχει να κάνει γενικά με το μπάσκετ.
Εδώ γράφουν και άλλοι συμφορουμίτες που δεν έχουν σχέση με αυτές τις ομάδες και στο τέλος τέλος , αν έμαθες τι έχει η μπάλα του μπασκετ μέσα, (πράγμα που πολύ αμφιβάλλω) , δεν το οφείλεις σε καμιά από αυτές τις ομάδες αλλά στις ομάδες της Θεσ/νικης.
Ανοιξε λοιπόν ένα άλλο θέμα και ασχολήσου εκεί με το πόσο καλύτερος ήταν ο Ελληνιάδης από τον Σοκ.Εδώ -αν και μιλάω μόνο για μένα-δε νομίζω να τον απασχολεί κανένα.Για ακόμα μια φορά:Μην το γ*****σεις το thread
Αλλο είμαι Παναθηναϊκός φίλε μου greo και άλλο είμαι απολογητής του ...Θανάση. Και ούτε είμαι Παναθηναϊκός για να λέω ότι έχω χίλια πρωταθλήματα (αντέδρασα έτσι γιατί τσαντίστηκα με τον Ξαρά.Μέχρι εκεί όμως και τίποτα παραπανω).Δεν ήξερα πόσα πρωταθλήματα είχαμε όταν πέρναγα τα καλοκαίρια μου στο 'τάφο του Ινδού' για να βλέπω τι κινήσεις έχει ο Στεργάκος και πώς 'διδάσκει' την πάσα ο Μισελ και ο Πολίτης.
Την κ***α μου έκανα.
Κι εγώ έτυχε κι έγινα βάζελος αλλά πρώτα αγαπάω το μπάσκετ και μετά το βάζελο.Προχθές κόντεψα να τσακιστώ μέχρι να πάω από την έκθεση στην άλλη άκρη της Αθήνας.Δεν πήγα να δω ούτε την ΑΕΚ ούτε τον Πανιώνιο.Μπάσκετ πήγα να δω. Τρεις κολλητούς που έχω , είναι και οι τρεις γαύροι και έχω πληρώσει τα αντερά μου σε στοιχήματα όταν είχαν τον ακατανόμαστο για προπονητή αλλά κάθε 2ο Σάββατο πήγαινα και χτυπαγα κάρτα στο ΣΕΦ.
Τέλος πάντων , δεν πλέκω το εγκώμιο μου, μην τρελαθούμε Αυτά που κάνω εγώ τα κάνουν και κάποιες χιλιάδες ακόμα.
Θεωρώ ότι η Θεσ/νικη έχει μπασκετικό κόσμο και γι αυτό αντέδρασα έτσι όταν είδα τι έγραφε ο Ξαρά.Υ.Γ Ξαρα, ελεύθερα, δε παρεξηγώ εγώ. Μπορεί σε άλλο ποστ να 'μουτσοπιαστούμε' που λένε και στο χωριό μου αλλά όχι εδώ.
-
Καλά ρε συ για μπάσκετ συζητάμε, αν δεν αρπαχτούμε πριν το ΠΑΟ - ΑΡΗΣ πότε θα αρπαχτουμε???
Χωρίς πλάκα πάντως πιστέυω ότι το επίπεδο που έχει φτάσει με τα λεφτά του κοντού ο ΠΑΟ δεν μπορεί να πιαστεί από άλλες ομάδες όποτε, μόνο αν φύγει ο κοντός θα ξαναποκτήσει ενδιαφέρον το μπάσκετ.
-
Οσο για την παλια ομαδα του Ολυμπιακου, αν και δεν απαντας επι του θεματος, γνωμη μου ειναι οτι η ομαδα του Ιωαννιδη ηταν οτιδηποτε αλλο εκτος απο θεαματικη
η ομαδα του 93-94 που αντιμετωπισαμε στους τελικους και σφυριχτηκαν 5 δευτερα στο savic ηταν αρκετα εντυπωσιακη...στερηθηκε τον ταρλατς ομως!
-
[γλυψιμο mode]Μα τι λες ρε TRAVELLER και εσυ προφανως ξερεις οτι σε εχω σε μεγαλη εκτιμηση και ας γνωριζω μονο τις αποψεις σου. Γιαυτο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που αναφερθηκες σε αριθμο τιτλων γιατι ειδικα απο σενα δεν περιμενα κατι τετοιο[/γλυψιμο mode]
Και δε χρειαζοταν τοσες παραθεσεις, ο καθενας μας ξερει τι καπνο φουμαρει ο αλλος
Καλο ταξιδι
-
και ο σοφο ξερει μπασκετ?
-
Εστειλε επιτελους ο Λαϊνελ Τσαλμερς(καμμια συγγενεια με τον Λαϊανο των Θαντερκατς δεν υπαρχει ) υπογεγραμμενο το συμβολαιο του κ μετα απο πολλους μηνες η ΑΕΚ απεκτησε 2ο ξενο....
Καιρος ηταν γιατι με τον Χατζαζ για βασικο play maker δεν πας πουθενα....
Ειδωμεν...
-
ποιος ειναι παλι αυτος?που επαιζε?
-
Στους Los angeles Clippers
Αν σου πω οτι τον ηξερα θα πω ψεμματα αλλα φαινεται καλος
-
ok ελεγα μπας και επαιζε α2 ουγκαντας οπως πολλοι που παιζουν τωρα στην ελλαδα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ok ελεγα μπας και επαιζε α2 ουγκαντας οπως πολλοι που παιζουν τωρα στην ελλαδα!Τι το καναμε Αmerican bar???
Ο mr ΦΑΓΕ ψωνιζει only απο ΝΒΑ
-
Φιλε xsara την Πεμπτη θα ειναι στο Σεφ 13.000 Ολυμπιακοι. Ακομα και περυσι που ειχαμε της πλακας ομαδας πηγαιναμε 7.000 ατομα με τον Ηρακλη.
Ξερεις ποτε τα γηπεδα ηταν γεματα? Την περιοδο που ο Ολυμπιακος μεσουρανουσε. Εφερε παικταραδες που ομοιοι τους δεν προκειται να ξαναπερασουν.
Παντα θα μιλατε για διαιτησια ειτε ειναι στο μπασκετ ειτε ειναι στο ποδοσφαιρο ειτε ειναι στο βολευ ειτε ειναι στο πολο. Οπου υπαρχει ολυμπιακος υπαρχει και αντιολυμπιακος.
Αυτη η ενδοξη ομαδα ειναι πρωτη σε ολα τα αθληματα. Θες βολευ? Ειμαστε μακραν πρωτοι σε πρωταθληματα κυπελλα kai σε ευρωπαικα τροπαια.
Θες πολο? Ειμαστε η μοναδικη ομαδα που εχει κατακτησει c.l.
Θες ποδοσφαρο? Πρωταθληματα ,κυπελλα,κυπελλο βαλκανιων κ.τ.λ.
Θες μπασκετ? Ευρωπαικο χωρις την βοηθεια διαιτησιας και μπασκετ που παιζοταν μονο στο nba. -
Πρέφα τάβλι και μπάντμιντον έχετε κάνει τίποτα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πρέφα τάβλι και μπάντμιντον έχετε κάνει τίποτα;Οχι αλλα εχουν πρωταθληματικη ομαδα στο σκακι......Εχει φερει ο Καζλαουσκας κατι φιλαρακια του Λιθουανους νατουραλιζε χαρμα ιδεσθαι
-
ειναι μικρος φαινεται και δε καταλαβαινει οτι παρα πολλες φορες ο οσφπ πατησε επι πτωματων...και επειδη το μικρο ψαρι τρωγεται απο το πιο μεγαλο ναναι καλα η γιουβε!
η ρεαλ η η μπανταλονα?
και επειδη νευριαζεις κοκκινοστρατε μαθε να εκτιμας τον ανταγωνισμο και να καταλαβεις οτι η ομαδα σου ειναι τυχερη γιατι συγκεντρωνει απο πισω της πληθος παραγοντων που αντλουν δυναμη απο αυτη...το ιδιο και οι βαζελοι...και πολυ λιγοτερο η αεκ και ο παοκ!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλε xsara την Πεμπτη θα ειναι στο Σεφ 13.000 Ολυμπιακοι. Ακομα και περυσι που ειχαμε της πλακας ομαδας πηγαιναμε 7.000 ατομα με τον Ηρακλη.Και με την ΕΦΕΣ πολλοί είσασταν την προηγούμενη χρονιά και βρίζατε τους παίχτες σας... ΑΝ θυμάσαι
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........