-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για Ηλιάδη: Το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο θα λυθεί σίγουρα και ο εκπρόσωπός του ήταν σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ΚΑΕ. Μάλλον θα τον πάρουμε, επιθυμία υπάρχει και από τις δύο πλευρές, δεν νομίζω να χαλάσει στο οικονομικό.Ο Νικολ αντεροβγαλτη ειναι ακομα σε σας;
Αν ναι, τοτε να ξερεις οτι ο Ηλιαδης μαζι με τον Λάζο ειναι τα 2 σουπερ κατορθωματα του. Αν η κατιούσα της καρριερας του δεν ειναι μη αναστρεψιμη τοτε θα κανει πολλους να τριβουν τα ματια τους.Εν τω μεταξυ εγω ψαχνω να βρω τι ομαδα θα ειμαι του χρονου. Ειμαι μεταξυ Γαλαζιων (Β' ΕΚΑΣΘ), Λέικερς και Καντου (υπαρχει ακομη; )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Νικολ αντεροβγαλτη ειναι ακομα σε σας;
Εν τω μεταξυ εγω ψαχνω να βρω τι ομαδα θα ειμαι του χρονου. Ειμαι μεταξυ Γαλαζιων (Β' ΕΚΑΣΘ), Λέικερς και Καντου (υπαρχει ακομη; )
Ελα βρε γηραιε, υπερβαλλεις, κι ο Ηρα στη Β' εθνικη θα ειναι, δε θα διαλυσει εντελως (εκτος αν ξερεις κατι που δεν ξερω)....
Απο τις αλλες Καντου (ναι υπαρχει), οι Λεικερς πως σου ηρθαν?
-
Εκλεισε ο Σκουνι Πεν στον Ολυμπιακο για 2 χρονια.
-
Oταν ξεκινησα να βλεπω εντατικα μπασκετ (περι το 83) αυτες ηταν οι καλές
Για μας καλυτερα να μη μιλησω, ισως αυριο να σας κανω μια ενημερωση και μπορει να ξερω 1-2 πραματα παραπανω...
-
BILL33
Αντε να τον δουμε κι αυτον Απο τον Εντνι ειναι πιο PG παντως.
greo
Εγω αμερικη ειμαι Σελτικς (παρα την αλλεργια στα τριφυλλια ). Για πολιτικους λογους
Περιμενω ενημερωση εναγωνιως (ειλικρινα)εδιτ: Το Αιγαλεω απέκτησε τον Ρασαντ Αντερσον (G-F) από το Κονεκτικατ (NCAA). ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει καλος. Η προελευση και τα στατιστικα του ειναι εγγυηση. Απορω πως τον προλαβε το Αιγαλεακι.......
(μαλλον εβαλε το χερακι του ο Στιβ) -
greo ο Νικολαΐδης εννοείται ότι είναι σε μας.
Ο Ηλιάδης είναι πολύ καλύτερος από κάτι άλλους που μαζέψαμε, και το ότι το ταλέντο του περισσεύει είναι εμφανές παρότι έχει πάρει, οπώς λες, την κατιούσα. Περιμένουμε να λυθεί το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, και αν δεν τον πάρουμε κακό του κεφαλιού μας.
Πέρυσι πάντως στο Αλεξάνδρειο μας έπαιζε 50 λεπτά μόνος του.Για τον Ηρακλή δεν ξέρω την γνώμη σου, αλλά για μένα καλύτερα να πέσει Β εθνική και σε δυο χρόνια να είναι πίσω, παρά να διαιωνίζει τα χρέη του. Γιατί με τους ραδιομαραθωνίους που ετοιμάζουν για να τον σώσουν, ακόμα και να το καταφέρουν, ομάδα πως και πότε θα φτιάξουν; Ήδη έχει χαθεί πολύς χρόνος.
Asimov για τον προπονητή το είπαμε απο την αρχή. Αλλά όταν σου λένε 'δεν είναι δυνατόν να φύγει ο Ματσόν γιατί πέτυχε τους στόχους' τι να πεις; Ας προσέχαμε.
Φέτος όλες οι επιλογές είναι δικές του, όλη η ευθύνη δικιά του. -
Που χαθηκες ρε θηριο greo. Να ξερεις μονο οτι ο red_army7 δεν ξεχναει.
''μαυρος που δεν πηδαει ψηλα ειναι ο Σοφοκλης''
''τα μυαλα του εχουν παρει αερα'' και αλλα πολλα ειχες πει. Σε εχει διαψευσει πανυγηρικα και η πλακα ξερεις ποια ειναι? ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. -
Αυτός ο Έικερ είναι καλόοοοος;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αυριο ερχεται ο Acker. Προκειται για μεγαλο μυστηριο καθως μονο οι μυστες του αμερικανικου μπασκετ (NCAA) τον εχουν δει να παιζει... Τα ποσοστα του στο πανεπιστημιο, παντως, ηταν εξαιρετικα:SEASON MIN PTS REB AST TO A/T STL BLK PF FG% FT% 3P% PPS
2002-2003 33.3 13.0 5.0 3.3 2.7 1.20 1.4 .4 1.6 .476 .814 .426 1.35
2003-2004 32.4 13.6 5.3 3.8 2.5 1.54 1.8 .4 2.2 .450 .794 .368 1.28
2004-2005 37.2 16.6 6.5 3.7 2.6 1.39 1.3 .5 1.9 .450 .858 .431 1.27Στους Πιστονς δε βρηκε χωρο ελεω πρωταθλητισμου και κλεισμενων θεσεων. Για να επιμενει τοσο πολυ το τεχνικο επιτελειο (οχι μονο το δικο μας αλλα και της Μακαμπι) κατι θα εχουν δει παραπανω..... Θα δειξει.
-
Aντε να σας κανω μια γρηγορη ανασκοπηση του παροντος (δεν υπαρχει κατι τετοιο αλλα λεμε τωρα..) του μπασκετικου Ηρακλη:
Στα τελη Φεβρουαριου η ομαδα εχασε εντός απο τον Απολλωνα της Πατρας και μια βδομαδα μετα ο Μακεδονικος κερδισε μεσα στην Πατρα. Μετα απο αυτα ο υποβιβασμος ηταν 99% σιγουρος. Γινανε πολλα τρελλά τις τελευταιες αγωνιστικές που παρολιγον να μας σωσουν αλλα τελικα εγινε το προφανες και πεσαμε.
Παρα τους 5 μηνες που περασαν απο τοτε, ΟΥΤΕ ο ΓΣ ΟΥΤΕ η (ας πουμε) ΚΑΕ δεν εχουν ακομα αποφασισει τι θελουν να κανουν με την ομαδα. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε η ομαδα εχει μολις εναν παικτη (Σφέικος), οι μεταγραφες στη Β' εχουν τελειωσει και στην Α2 κοντευουν. Προσπαθουμε να μαζεψουμε καποια λεφτα με γελοιους τροπους (ραδιομαραθωνιους), χωρις ακομη (τελειωνει ΚΑΙ ο Ιουλιος) να ξερουμε τι θα κανουμε με τα λεφτα αυτα. Θα πληρωθουν τα χρέη; Θα καλυφθει το επομενο μπατζετ; Θα παρουμε εγγυητικη για τη συμμετοχη μας στην Α2; Κανεις δεν ξερει.
Πολλοι νομιζουν οτι τα τμηματα υποδομης ειναι η κοτα που γεννα χρυσα αυγα και αν παιξουμε με το εφηβικο στη Β' θα ανεβουμε στγην Α2. Οποία πλάνη! Το εφηβικο μας ειναι χάλια (δεν καταφερε να μπει ουτε στους 4 της Θεσσαλονικης) και μεταγραφες κατω των 18 επιτρεπονται πλέον μονο 2 τη σαιζον. Υπαρχει και μια θυγατρικη, η οποια εχει επισης τα χάλια της και περσι βγηκε 9η στη Β' Εκασθ!Πρακτικα: Αν (οπως υποσχεθηκε ο σωλην) μας δωθει εξτρα χρόνος για μεταγραφες μολις αποφασισουμε που θα παιξουμε, τοτε εχουμε μια μικρη ελπιδα οτι θα παμε καπως καλα την επομενη χρονιά, ΑΛΛΑ υπαρχουν και τα χρεη. ΑΝ τα καλυψουμε μπορουμε να παμε στην Α2 αλλα αν δεν τα καλυψουμε και παμε στη Β' η διαδικασια διαλυσης της ΚΑΕ διαρκει 30 μηνες, τουτεστιν 3 σαιζον σε μη επαγγελματικες κατηγοριες. ΑΝ η Α2 γινει μη επαγγελματικη μπορει να γλιτωσουμε ενα χρονο, αλλιως παμε για 3 χρονιες ειτε στη Β' ειτε β-γ-β.
Αυτα...
Φιλε μου ρεντ, οτι και να λες ο Σοφο δεν πηδαει ουτε καθημερινη εφημεριδα, πολυ περισσοτερο κυριακατικη Παρ'ολα αυτα εχει αξιομνημονευτη εξελιξη και θα χαρω να με διαψευσει.
-
Σκέψου ότι πριν απο 4 χρόνια είχατε μπει και εσείς στον νόμο Βενιζέλου μαζί με τον ΑΡΗ... Ποιός δημιούργησε αυτά τα χρέη εδώ και 4 χρόνια???
Τα λεφτά του Σχορτσιανίτη ποιος τα τσέπωσε???? Ο ΆΡΗΣ?? Ο Δαμιανίδης ή παράγοντες του Ηρακλή?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φιλε μου ρεντ, οτι και να λες ο Σοφο δεν πηδαει ουτε καθημερινη εφημεριδα, πολυ περισσοτερο κυριακατικη Παρ'ολα αυτα εχει αξιομνημονευτη εξελιξη και θα χαρω να με διαψευσει.Χαιρομαι που χαιρεσαι, αν και εισαι (τουλαχιστον) υπερβολικος για την εφημεριδα
Για το φλεγον τωρα. ΟΤΑΝ αποφασισετε που θα παιξετε ο σωληνας θα σας δωσει σιγουρα χρονο για μεταγραφες.-
Το προβλημα ειναι εσωτερικο σας, το ΟΤΑΝ δε μπορει να διαρκεσει για παντα, για λογους ασχετους με το τυπικο.
Μονη λυση μου φαινεται η Β' Εθνικη και η παραλληλη ενισχυση του (μετριου οπως λες) παιδοεφηβικου με οριζοντα πρωταθλητισμου τριετιας-πενταετιας (τυπου Μαντουλιδη) και παραγωγης παικτων για το αντρικο. Η Α2 (ακομα και ως ερασιτεχνικη) μονο για το ονορε δεν εχει κανενα νοημα, γιατι δεν θα εχετε ανταγωνιστικη ομαδα. Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι ποιος διαπραγματευεται το μελλον της ομαδας, σε ποιανου τα χερια ειναι αυτη τη στιγμη η υποθεση.....Επισης θα ηθελα να μας κανεις καποια στιγμη και μια συντομη ενημερωση για το γυναικειο οπου εχουμε κατι εκκρεμεις υποθεσεις
edit: Σωληνας=Βασιλακοπουλος
-
Ποιος ειναι ο σωλήνας ρε παιδιά;;;
-
Aναλαμβανω εφορος στις νεανιδες, στο ειπα;
Ελπιζω να ερθω σε κανενα εκτός στην Αθηνα με το γυναικειο να τα πουμε απο κοντα και να σε .... εξυπηρετησουμε- Ποιος διαπραγματευεται το μελλον; Ολοι και κανενας Αντε παιδια να μαζεψουμε λεφτα, τα οποια δεν ξερουμε τι να τα κανουμε.
- Xsara προς το παρον ο Δαμιανιδης. Αν διαλυθει η ΚΑΕ Ηρακλης γλιτωνει ο Αρης ενα μεγαλο βραχνα. Εχει ηδη επιδικαστει το ποσο υπερ του Ηρακλη, αλλα ο Αρης το τρεναρει βλεπωντας την επικειμενη διαλυση της ΚΑΕ Ηρακλης.
Τα χρεη τα δημιουργησε (κυριως) η εκαστοτε διοικηση της ΚΑΕ οχι απο κακια, αλλα εμπιστευτηκαν τυφλα το διδυμο Κακιουσης-Φιλιουδης εκαναν ανοιγματα αδικαιολογητα και συμβολαια εν λευκω και τωρα ολοι σφυριζουν αδιαφορα. Μπορω να σου πω και ονοματα αλλα δεν πιστευω οτι εχει νοημα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ελπιζω να ερθω σε κανενα εκτός στην Αθηνα με το γυναικειο να τα πουμε απο κοντα και να σε .... εξυπηρετησουμεΒΑΣΙΖΟΜΑΙ πανω σου (οι νεανιδες μου πεφτουν μαλλον μικρες, ετσι? για γυναικες και πανω λεμε ) Περιμενω πμ με αγωνια
Πρεπει ν' αποφασισετε παντως τι θα κανετε με τ' αντρικο, να διορισετε καποιον στην τελικη Μπαινει ο Αυγουστος....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ελπιζω να ερθω σε κανενα εκτός στην Αθηνα με το γυναικειο να τα πουμε απο κοντα και να σε .... εξυπηρετησουμεΒΑΣΙΖΟΜΑΙ πανω σου (οι νεανιδες μου πεφτουν μαλλον μικρες, ετσι? για γυναικες και πανω λεμε ) Περιμενω πμ με αγωνια
Πάρε εσύ τις γυναίκες και δώσε τις νεανίδες κάπου αλλού.....
Το τηλέφωνο,το φαξ,το mail και ο ταχυδρομικός κώδικας έχουν σταλεί στο mail σου...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φιλε μου ρεντ, οτι και να λες ο Σοφο δεν πηδαει ουτε καθημερινη εφημεριδα, πολυ περισσοτερο κυριακατικη Παρ'ολα αυτα εχει αξιομνημονευτη εξελιξη και θα χαρω να με διαψευσει.Ε τοτε πως καρφωνει για πλακα? 2.06 ειναι και οχι 2.15. Για να κανεις αναποδο καρφωμα πρπει να εχει εξαιρετικο αλμα. Δες αυτο το βιντεακι και θα με καταλαβεις. http://www.youtube.com/watch?v=UVCWptVLz-8
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
2. Xsara προς το παρον ο Δαμιανιδης. Αν διαλυθει η ΚΑΕ Ηρακλης γλιτωνει ο Αρης ενα μεγαλο βραχνα. Εχει ηδη επιδικαστει το ποσο υπερ του Ηρακλη, αλλα ο Αρης το τρεναρει βλεπωντας την επικειμενη διαλυση της ΚΑΕ Ηρακλης.
.Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι τα τσέπωσε ο Δάμιαν για την ώρα..... μήπως είναι λίγο πιο μπερδεμένο το σενάριο?
Πάντως σίγουρα δεν τα πήρε ούτε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ούτε η ΚΑΕ Ηρακλής
-
Στην παρουσα φαση, δε με νοιαζει ποσο μπερδεμενο ειναι το σεναριο.
Σημασια εχει που εμεις δεν πηραμε λεφτα που δικαιουμασταν και τα ειχαμε αναγκη. -
Σε αυτό το θέμα αν και φανάτικός ΑΡΕΙΑΝΟΣ, συμφωνώ μαζί σου greo.
Αυτή η απατεωνία που έκαναν οι δαιχειριστές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μειώνει το κύρος της ομάδας μου και φυσικά πλήτει και ένα σωματείο της πόλης.
Το ακόμη χειρότερο βέβαια είναι ότι ούτε ο ΑΡΗΣ ούτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ τελικά ευνοήθηκαν από την υπόθεση αφού χοντρός τελικά παίζει στον γαυρο.... υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες!!!!!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........