-
Καλός αμυντικός και καλός χειριστής είναι (όχι όμως εξαιρετικός), ΑΛΛΑ το διχτάκι δεν το ματώνει. Και αν δεν απειλεί ο πλέι-μέικερ.....
Για τρίτη εναλλακτική λύση το σκέφτομαι.
Το κουσούρι του εμένα προσωπικά όχι μόνο με νοιάζει, αλλά με εκνευρίζει κιόλας. Ουστ!Για τη Λιέτουβος το έχω γράψει πριν κάνα μήνα.
Ποιος πάει στοίχημα ότι το Μαρούσι θα ακολουθήσει το δρόμο του Περιστερίου;
-
ελα............................... κρίμα να το σκέφτεσαι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Διαφωνώ για Καλαϊτζη. Χώρια που δεν μου αρέσει σαν παίχτης, πόσα χρόνια έχει να παίξει μπάσκετ;
Αν δε σου αρέσει πάσο αλλά έχει υπόψη σου ότι και καλός αμυντικός είναι και μπορεί να τρέξει την ομάδα , στη διεισδυση αρκετά καλός και μπορεί να ανοίξει και την άμυνα με κανένα σουτάκι.Επίσης είναι πολύ καλός χειριστής
Το κουσούρι του : Υπερ του δέοντος κωλοπαιδάκι αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πολυνοιάζει.
Αν πάει σε άλλη ομάδα, κινδυνεύει να του σφυρίζουν τα φάουλ όμως! Βάζει πολύ χέρι στην τρίπλα του άλλου...σαν το Σωτηράκη το Νικολαϊδη. Από το 98 τον θυμάμαι να κάνει hand checking.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για τη Λιέτουβος το έχω γράψει πριν κάνα μήνα.
Nai ε; Σόρυ δεν το θυμήθκα
Χοσέ Πικουλίνο Ορτίθ πήρε την απόφαση για το 'αντίο'. Στα 42 του!!
-
Σώπα ρε!!!
Στο Πουέρτο Ρίκο φαντάζομαι θα συνεχίζει έτσι, τα καλοκαιράκια, ε;
-
Δεν τον συμπεριέλαβαν στην αποστολή της χώρας του για το Παγκόσμιο της Ιαπωνίας , αυτή ήταν και η αιτία σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.
Υπάρχουν και 'χειρότερα' όμως Ο Μενέγκο και ο Πάρις πότε σταμάτησαν Σίγουρα πρέπει να ήταν μεγαλύτεροι.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Χοσέ Πικουλίνο Ορτίθ πήρε την απόφαση για το 'αντίο'. Στα 42 του!! -
ακομα τον θυμαμαι που ηταν φισκα στο μαγικο φιλτρο...χειμωνα καλοκαιρι επαιζε αυτος συνεχεια...καλος παικτης...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακομα τον θυμαμαι που ηταν φισκα στο μαγικο φιλτρο...χειμωνα καλοκαιρι επαιζε αυτος συνεχεια...καλος παικτης...Τα παοκια δεν δικαιούνται να μιλούν για μπάσκετ, είδικα μετα την Πέτζα εποχή !!!!!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Στα τελευταία σου ποστς φίλε δεκαεξαβάλβιδε τα έχεις χώσει σε όλους,από Μπάοκ μέχρι Μαρουσάκι,ΑΕΚΑΚΙ,Βωβό κλπ.
Προφανώς γουστΑΡΗΣ που βγήκες Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια.
Όταν τελείωσεις με τους πανηγυρισμούς μπορείς να σχολιάσεις τους χορηγούς στην τιμημένη φανέλα του Αυτοκράτορα;
Επειδή τα έχωσες ωραία στους απαταιώνιους και την ΕΡΤ προ ημερών,για το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και το κρατικό λαχείο έχεις κάποιο σχόλιο;Να μου κόψουν εμένα αυτούς τους χορηγούς, αλλά να κόψουν και τους χορηγούς από τις υπόλοιπες ομάδες, επίσης να ισχύσει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ το κόψιμο των μπερεκετιών..... να πληρωσούν αυτοί που τους χαρίστηκαν τα εκατομμύρια πριν απο 15 χρόνια και μετά να πληρώσουν όλοι όσοι έπονται....
Αν κάνεις την σούμα θα δεις ότι ο ΑΡΗΣ και ο παοκ είναι αδικημένοι στον τομέα των κρατικών ενισχύσεων.
Μην ανοίγετε συζητήσεις για θέματα κρατικών επεμβάσεων γιατί δεν σας συμφέρει.....
Εντελώς πληροφοριακά Η ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ έδειξε τον δρόμο χθες , με συντριπτική πλειοψηφία ανεξαρτητοποιήθηκε οικονομικά και διαχειρστικά απο την υπόλοιπη Ισπανία..... αίντε με το καλο να ελευθερωθούμε και εμείς μια μέρα....
-
και που θα πάτε .... Σε λίγο η πλιοψηφία θα είια μουσουλμάνοι
-
Δε μας φτάνουν οι ουρές για τα διόδια στα Τεμπη, θα πρέπει να περιμένουμε και για έλεγχο διαβατηρίων.....
-
Σώπα ρε συ! Θύμωσε που μετά από 20+ χρόνια, δεν τον ζήτησαν στην Εθνική;
Για το πρωτάθλημα του Puerto Rico έλεγα εγώ, που πήγαινε και έπαιζε μετά από κάθε σεζόν μέχρι την αρχή της επόμενης (Ιούλιο-Οκτώβριο)!!!
Τουλάχιστον οι Meneghin και Parish ξεκουράζονταν και λιγάκι...και δεν κουβαλούσαν οι ίδιοι τις ομάδες τους...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Χοσέ Πικουλίνο Ορτίθ πήρε την απόφαση για το 'αντίο'. Στα 42 του!!
Πάρε και μια 'αγιογραφία' από το Βασιλάρα
http://www.sportime.gr/arthrografia_ins ... le_id=1429
-
Γιατί, ο Οσκάρ Σμιντ δεν έπαιζε μέχρι τα 45 του (ή κάτι τέτοιο) Και έβαζε και 20 ποντάκια σε κάθε ματς ?
-
Άλλου είδους (τύπου) παίκτης αυτος....
-
Δεν είχαν και την ίδια καταπόνηση. Ο Σμιντ έπαιζε και πολύ Α2 Ιταλίας...
-
Πάντως από κάτι τραγιά που παίζουν σήμερα στην Α1 και θέλουν και 300-400.000 για να βλέπουμε τις μ@λ@κιες τους και ο Ορτιθ και ο Σμιτ.. είναι κλάσεις καλύτεροι.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Στα τελευταία σου ποστς φίλε δεκαεξαβάλβιδε τα έχεις χώσει σε όλους,από Μπάοκ μέχρι Μαρουσάκι,ΑΕΚΑΚΙ,Βωβό κλπ.
Προφανώς γουστΑΡΗΣ που βγήκες Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια.
Όταν τελείωσεις με τους πανηγυρισμούς μπορείς να σχολιάσεις τους χορηγούς στην τιμημένη φανέλα του Αυτοκράτορα;
Επειδή τα έχωσες ωραία στους απαταιώνιους και την ΕΡΤ προ ημερών,για το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και το κρατικό λαχείο έχεις κάποιο σχόλιο;Να μου κόψουν εμένα αυτούς τους χορηγούς, αλλά να κόψουν και τους χορηγούς από τις υπόλοιπες ομάδες, επίσης να ισχύσει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ το κόψιμο των μπερεκετιών..... να πληρωσούν αυτοί που τους χαρίστηκαν τα εκατομμύρια πριν απο 15 χρόνια και μετά να πληρώσουν όλοι όσοι έπονται....
Αν κάνεις την σούμα θα δεις ότι ο ΑΡΗΣ και ο παοκ είναι αδικημένοι στον τομέα των κρατικών ενισχύσεων.
Μην ανοίγετε συζητήσεις για θέματα κρατικών επεμβάσεων γιατί δεν σας συμφέρει.....
Εντελώς πληροφοριακά Η ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ έδειξε τον δρόμο χθες , με συντριπτική πλειοψηφία ανεξαρτητοποιήθηκε οικονομικά και διαχειρστικά απο την υπόλοιπη Ισπανία..... αίντε με το καλο να ελευθερωθούμε και εμείς μια μέρα....
1)Όταν τα έχωνες στην ΕΡΤ πάντως πίστευα ότι θεωρείς πως αδικείσαι επειδή δεν παίρνεις τίποτα από την πολιτεία.Τελικά γκρινιάζεις επειδή βουτάς κι εσύ,αλλά βουτάς λιγότερα..
2)Περί Καταλωνίας:Κάτι τέτοια ψοφάνε να ακούν οι γείτονες σου οι 'FYROMίτες',οι Αλβανοί και οι Τούρκοι(με μπροστάρηδες τους Μουσουλμάνους Έλληνες).Διευκόλυνέ τους..
-
O Kακιούσης φεύγει
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=21505
Ο Πάνος το σκέφτεται
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=21361
και ο γαύρος 'ζορίζει' το Λιθουανό
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=21493
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........