-
ΠΑΟ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εδω ειμαι. Δεν πηγα. Το θεμα ειναι οτι περιμενα οτι θα συμβει αυτο. Καποια στιγμη θα καναμε ενα κακο παιχνιδι και θα χαναμε. Απλα στο Οακα που επρεπε να κερδισουμε μας εσφαξαν. Δεν πειραζει. Παμε για το 2πλο στο Οακα τωρα
που πήγαν οι 20 πόντοι στο ΣΕΦ;
2πλο στο ΟΑΚΑ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα συγχαρητήριά μου στον βάζελο για το πρωτάθλημα. Ήταν και φέτος καλύτερη ομάδα, αλλά ελλείψει ανταγωνισμού. Από του χρόνου ας ξεχάσει τους τίτλους γιατί το θηρίο ξύπνησε, έστω κι από τα μισά της χρονιάς.
Τότε γιατί δεν πήγε στους 5 τελικούς?
Γιατί δεν ήπιε καφέ.
ήπιε τσάι;
-
'Το χρονικό των επεισοδίων
*Η κόρνα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πετούν ό,τι είχαν στα χέρια τους. Βίδες, αναψυκτικά, κέρματα... Οι πράσινοι μαζεύτηκαν στη σέντρα για να το γιορτάσουν και να δώσουν τα χέρια με τους αθλητές του Ολυμπιακού. Το αθλητικό πνεύμα περίσσευε στο παρκέ, αλλά απουσίαζε στην κερκίδα, καθώς η ρίψη αντικειμένων ήταν ασταμάτητη. Μετά από 3-4 λεπτά οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν υπό τη συνεχή ρίψη αντικειμένων. Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν προς τιμήν τους να τους αποτρέψουν, αλλά μάταια. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν βάλει ασπίδα προστασίας, αλλά ακόμα και όταν η ομάδα του Παναθηναϊκού με τα χίλια ζόρια αποχώρησε, η μάχη συνεχίστηκε. Για την ακρίβεια, άναψε για τα καλά.
Η διαμάχη ενός σεκιούριτι του Ολυμπιακού με άνδρα της αστυνομίας ήταν η σπίθα που πυροδότησε το μπαρούτι. Την ώρα που ο Παπαμακάριος αγκάλιαζε τον Φέμερλινγκ και ο Σχορτσιανίτης τον Διαμαντίδη, το ΣΕΦ είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν επί ώρα με τους άνδρες των ΜΑΤ και στο γήπεδο έπεφτε ό,τι βάλει ο ανθρώπινος νους. Καδρόνια, σίδερα, ξύλα, καθίσματα συνέθεταν ένα σκηνικό βγαλμένο από οδομαχίες.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατέβηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η αστυνομία απάντησε με χημικά και οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν πλέον σοβαρά με τιμωρία της έδρας τους, καθώς εκτός των άλλων κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και μέλος του πράσινου πάγκου...'*
από το sportime.gr
Πιο επίκαιρος από ποτέ ο ΠαπαδοJohn…όταν μιλούσε για φανατισμένους άσχετους.
Τελείωσε το «15λεπτο της δημοσιότητάς τους» που έλεγε ο μακαρίτης ο Γουόρχολ.
Καλή διαμονή όταν ξαναγυρίσουν εκεί που ανήκουν, δηλαδή στα σκ…Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι εγώ το σκέφτομαι (ειλικρινά!), κι ας είμαι Ολυμπιακός. Παίζει ΜΕΓΑΛΟ μπάσκετ ο ΠΑΟ φέτος.Eσύ είσαι σε καλό δρόμο, νέε μου
έτσι κι αλλιώς γαύρος και μπάσκετ είναι off topic και θα πρέπε να υπάρχουν προειδοποιήσεις
Εσύ σπάνια να λαθέψεις σε post
ο παο απο την αλλη σχεδον ποτε δε μου αρεσε ως ομαδα απλως ειχε πολυ καλες μοναδες...ισως το 98 λιγο...
Ξανασκέψου το
'χίλιες λέξεις ' για το σημερινό παιχνίδι (αν και δεν αντέχει σε κριτική)
-
Ένα θα πώ . Μπράβο στον Παναθηναικό που με τους ' φανταστικούς ' διαιτητές του κατάφερε να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα !!!!
-
Ξανακοίτα την 'υπογραφή' σου. Κάτι λέει για σκεπτόμενους ανθρώπους...
Όπως και να'χει, περαστικά σου. Του χρόνου που υπάρχει πιθανότητα να βρίσκει τουλάχιστο ...σίδερο ο Πρίντεζης και ο Βασιλόπουλος τα ξαναλέμε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ξανακοίτα την 'υπογραφή' σου. Κάτι λέει για σκεπτόμενους ανθρώπους...Όπως και να'χει, περαστικά σου. Του χρόνου που υπάρχει πιθανότητα να βρίσκει τουλάχιστο ...σίδερο ο Πρίντεζης και ο Βασιλόπουλος τα ξαναλέμε.
Δεν υπονοω οτι ο Βάζελος δεν έχει την καλύτερη ομάδα ......
Θα τα πούμε του χρόνου που θα έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια , και ελπίζω να έχει φύγει ο Κινέζος τουρίστας .....
-
Καλά 'μην τα παιρνεις', δεν έγινε και τίποτα, παιχνίδι είναι
-
Καλά 'μην τα παιρνεις', δεν έγινε και τίποτα, παιχνίδι είναιΝα ανατρέξω στα μάτς του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ;;;;;
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Να ανατρέξω στα μάτς του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ;;;;;
Δικό μου δε θα βρεις τίποτα εκεί (εννοώ το thread το ποδοσφαίρου)
'Εδώ είναι το ταξίδι...'
-
'Εδώ είναι το ταξίδι...'
Καλώς τα λέμε του χρόνου .....
-
'Εδώ είναι το ταξίδι...'
Μη με κάνεις να ψάχνω ταξιδιώτη.....
Μπράβο στον Παναθηναϊκό.Προφανώς για να μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο Σεφ έχει Μεγάλη ομάδα..Εύχομαι μόνο του χρόνου να θυμηθούμε εποχές 96-97..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
'Εδώ είναι το ταξίδι...'
Μη με κάνεις να ψάχνω ταξιδιώτη.....
Μπράβο στον Παναθηναϊκό.Προφανώς για να μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο Σεφ έχει Μεγάλη ομάδα..Εύχομαι μόνο του χρόνου να θυμηθούμε εποχές 96-97..
Na τις θυμηθείτε. Μια φορά στα 10 χρόνια καλά είναι Και του χρόνου κλείνει δεκαετία ε;; Να αρχίσω να ανησυχώ;;
(σοβαρά τώρα)
Ψάξε όσο ...αντέχεις. Στο θέμα του ποδοσφαίρου 'βάζελος' vs 'γαυρος', δε θα βρεις τίποτα. Πολύ απλά διότι δε με ενδιαφέρει. Το μόνο που θα βρεις είναι μερικές ερωτησεις δικές μου στο Γιάννη, κυρίως για τα χάλια μας και μπόλικο χαβαλε (και μόνο) στα παιχνίδια του C.L
-
Na τις θυμηθείτε. Μια φορά στα 10 χρόνια καλά είναι Και του χρόνου κλείνει δεκαετία ε;; Να αρχίσω να ανησυχώ;;
(σοβαρά τώρα)
Ψάξε όσο ...αντέχεις. Στο θέμα του ποδοσφαίρου 'βάζελος' vs 'γαυρος', δε θα βρεις τίποτα. Πολύ απλά διότι δε με ενδιαφέρει. Το μόνο που θα βρεις είναι μερικές ερωτησεις δικές μου στο Γιάννη, κυρίως για τα χάλια μας και μπόλικο χαβαλε (και μόνο) στα παιχνίδια του C.L
Όλοι μαζί εννοώ βρε.. Ντάξει είπαμε,καλύτεροι είστε,μην το παίρνετε και πάνω σας..!! Στο μπάσκετ τουλάχιστον εμείς έχουμε τα φόντα να ανατρέψουμε τη δεκαετία.. Στο ποδόσφαιρο όμως εσείς...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
(σοβαρά τώρα)
Όλοι μαζί εννοώ βρε.. Ντάξει είπαμε,καλύτεροι είστε,μην το παίρνετε και πάνω σας..!! Στο μπάσκετ τουλάχιστον εμείς έχουμε τα φόντα να ανατρέψουμε τη δεκαετία.. Στο ποδόσφαιρο όμως εσείς...
Ναι ρε Traveller . Πότε θα πάρετε κανενα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
(σοβαρά τώρα)
Aυτό τον συμψηφισμό ειλικρινά δεν τον καταλαβαίνω και μάλλον δεν πρόκειται να τον καταλάβω ποτέ μου
Να κάτσουμε να αρθοίσουμε τα ομαδικά αθλήματα να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος;; Όχι δεν είμαι αυτής της λογικής.Αλλωστε ούτε στο βόλλευ έγραψα 'γραμμή' ακόμα και όταν το σηκώσαμε στη Σαλονίκη, διότι επίσης δε με ενδιαφέρει άσε που δεν το ξέρω κιόλας.Το βλέπω (αραιά και που) αλλά δεν καταλαβαίνω 'γρι' από αυτό που βλέπω.Εγώ είμαι πρώτος που θέλω να δυναμώσετε (δεν κάνω πλάκα) και μαζί με σας η Σαλονίκη και η ΑΕΚ και το Μαρούσι για να έρθει κόσμος στα γήπεδα (όχι αυτοί που πήγαν σήμερα στο ΣΕΦ) και ο ανταγωνισμός να κρατάει ψηλά μονίμως την Εθνική μας, να έρθουν και καλοί ξένοι, να ξαναπέσουν φράγκα στο άθλημα ...αλυσίδα είναι όλα αυτά.
Μπορεί να φαίνεται αποστασιοποιημένο και υπεροπτικό αλλά δεν είναι, άσχετα με το τι βγαίνει στο γραπτό λόγο.
Είναι απλώς η αλήθεια.
-
TRAVELLER
Εγώ είμαι πρώτος που θέλω να δυναμώσετε (δεν κάνω πλάκα) και μαζί με σας η Σαλονίκη και η ΑΕΚ και το Μαρούσι για να έρθει κόσμος στα γήπεδα (όχι αυτοί που πήγαν σήμερα στο ΣΕΦ) και ο ανταγωνισμός να κρατάει ψηλά μονίμως την Εθνική μας, να έρθουν και καλοί ξένοι, να ξαναπέσουν φράγκα στο άθλημα ...αλυσίδα είναι όλα αυτά.
Αυτό εννοούσα όταν είπα 'όλοι μαζί'.Για να ανέβει το επίπεδο,να αυξηθεί πάλι ο κόσμος και για να έχουμε πάλι δύο ή και περισσότερα μεγαθήρια στην Ευρώπη...
-
Απλα τα πραγματα. Ο Παο δεν εχει ομαδα και για αυτο αποκλειστηκε απο την Ταου η οποια ειναι μετριοτατη ομαδα. Φανηκε και στο final 4 που ετρωγε 35 ποντους απο την Μακαμπι. Το σημερινο παιχνιδι δεν ειναι ενδεικτικο. Ειχαν πολυ αγχος οι παικτες μας. Τραγικα ποσοστα ευστοχιας και καθολου καθαρο μυαλο. Στο Οακα αν παιξουμε χωρις αγχος και εστω 70-30 η διαιτησια υπερ του βαζελου θα νικησουμε ευκολα.
Μια φαση μου εμεινε απο το παιχνιδι. Περιπου στο 25 λεπτο(και ενω ο Σοφοκλας τους εχει βαλει στα καλαθια) παιρνει την μπαλα ο Σοφοκλης και με το που προχωραει Μπατιστ,Διαμαντιδης,Σπανουλης πεφτουν σαν ντομινο για να παρουν επιθετικο φαουλ. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΕΜΕ. Εμεις δυστυχως δεν ειμαστε καλοι στον υπουλο πολεμο. Αυτοι με θεατρινισμους παιρνουν επιθετικα φαουλ.
-
contra.gr Ο νεαρός(Σχορτσιανιτης) φορτώθηκε με τέσσερα φάουλ τα δύο ήταν ανύπαρκτα επιθετικά.
Εμ βεβαια. Το παληκαρι ειχε βαλει 18 ποντους και τους ειχε βαλει στα καλαθια. Δωστε και αλλα επιθετικα φαουλ κορακια
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Απλα τα πραγματα. Ο Παο δεν εχει ομαδα και για αυτο αποκλειστηκε απο την Ταου η οποια ειναι μετριοτατη ομαδα. Φανηκε και στο final 4 που ετρωγε 35 ποντους απο την Μακαμπι. Το σημερινο παιχνιδι δεν ειναι ενδεικτικο. Ειχαν πολυ αγχος οι παικτες μας. Τραγικα ποσοστα ευστοχιας και καθολου καθαρο μυαλο. Στο Οακα αν παιξουμε χωρις αγχος και εστω 70-30 η διαιτησια υπερ του βαζελου θα νικησουμε ευκολα.Μια φαση μου εμεινε απο το παιχνιδι. Περιπου στο 25 λεπτο(και ενω ο Σοφοκλας τους εχει βαλει στα καλαθια) παιρνει την μπαλα ο Σοφοκλης και με το που προχωραει Μπατιστ,Διαμαντιδης,Σπανουλης πεφτουν σαν ντομινο για να παρουν επιθετικο φαουλ. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΕΜΕ. Εμεις δυστυχως δεν ειμαστε καλοι στον υπουλο πολεμο. Αυτοι με θεατρινισμους παιρνουν επιθετικα φαουλ.
Εχε χάρη που δεν έχω πολλή RAM και δε μπορώ να το επεξεργαστώ στο Photoshop.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........