-
Φταίει το Μαρουσι που κερδίζει.????
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=18606
*** Στις εξέδρες του Αγίου Θωμά βρέθηκε για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις.
-
Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ κερδίζει η καλύτερη ομάδα.-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ κερδίζει η καλύτερη ομάδα.-Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό για τα μεμωνομένα παιχνίδια, αλλά όχι τόσο για ολόκληρη τη σεζόν, λόγω του συστήματος διεξαγωγής με πλει-οφ.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό για τα μεμωνομένα παιχνίδια, αλλά όχι τόσο για ολόκληρη τη σεζόν, λόγω του συστήματος διεξαγωγής με πλει-οφ.
δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς
Το Μαρούσι ήταν σήμερα καλύτερο και κέρδισε, ο Ολυμπιακός το ίδιο στο περασμένο παιχνίδι.
Γιατί να μην ισχύει στα πλέι οφ; -
Ναι, τώρα που το ξαναδιαβάζω ούτε εγώ δε βγάζω νόημα!
Λοιπόν:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι στο μπάσκετ, σε κάθε παιχνίδι κερδίζει ο καλύτερος.
Ωστόσο, μέσα στη σεζόν μπορεί να παίζεις για 8 μήνες σταθερό μπάσκετ και να τερματίσεις 1ος στην κανονική σεζόν, αλλά με ένα εκρηκτικό δίμηνο(που π.χ συμπεριλαμβάνει τα πλέι οφ) να σε κερδίσει ο δεύτερος της κανονικής περιόδου.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ναι, τώρα που το ξαναδιαβάζω ούτε εγώ δε βγάζω νόημα!Λοιπόν:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι στο μπάσκετ, σε κάθε παιχνίδι κερδίζει ο καλύτερος.
Ωστόσο, μέσα στη σεζόν μπορεί να παίζεις για 8 μήνες σταθερό μπάσκετ και να τερματίσεις 1ος στην κανονική σεζόν, αλλά με ένα εκρηκτικό δίμηνο(που π.χ συμπεριλαμβάνει τα πλέι οφ) να σε κερδίσει ο δεύτερος της κανονικής περιόδου.
Ok, κατάλαβα τι εννοεις και είναι σωστό σαν τοποθέτηση. Απλώς νομίζω ότι είμαστε, ίσως, η μοναδική λίγκα που η 'έδρα' σπάει πολύ δύσκολα.
-
Γενικά δυστυχώς τα πλέι ωχ είναι ένας τρόπος να ανεβαίνει λίγο το ενδιαφέρον στα πιο φτωχά αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο ας πούμε παίζουν όλοι με όλους και κερδίζει ο συνολικά καλύτερος.
Στο μπάσκετ και στο βόλλευ πρέπει να γίνουν τελικοί. Οι δύο πρώτοι στους τελικούς δεν θα κόψουν (κοντά) όσα εισητίρια κόψαν την υπόλοιπη χρονιά; Έτσι όμως δεν κερδίζει (απαραίτητα) το πρωτάθλημα ο συνολικά καλύτερος.
-
τα πλει οφ ειναι πολυ καλό πράγμα καθώς έχει κυρίως ντέρμπυ προς το τέλος
-
Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ κερδίζει η καλύτερη ομάδα.-Και αυτή που παίζουν οι διαιτητές (ΠΑΟ)
Να το καταλάβουν μερικοί οτι ,οτι κι αν κάνουν βασιλιάς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ μπάσκετ είναι ο Ολυμπιακός ....
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Και αυτή που παίζουν οι διαιτητές (ΠΑΟ)
Να το καταλάβουν μερικοί οτι ,οτι κι αν κάνουν βασιλιάς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ μπάσκετ είναι ο Ολυμπιακός ....
με τον red army τι συγγένεια έχεις
-
Φυσικά οι βάζελοι είναι αθώοι για τα υβριστικά συνθήματα......
Η λύση πλέον μία .... αν κρίνουμε από την συνολική πορεία της χώρας σε όλα τα θέματα και του αθλητισμού φυσικά....
Άμεση αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας, ομοσπονδοποίηση όπως σε όλες τις πολιτισμένες Ευρωπαϊκές χώρες...
Βαρέθηκα να πληρώνω Γαλάτσια για να γίνουν Music Hall, Αττικές οδούς Μετρό και π@υτσες μπλέ.
Μπορεί ορισμένοι να γελάνε αλλά δεν θα αργήσει η ώρα που θα ξυπνήσει ο Βορράς.
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Να το καταλάβουν μερικοί οτι ,οτι κι αν κάνουν **βασιλιάς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ μπάσκετ είναι ο Ολυμπιακός .... **
Μου φαίνεται ότι το Β.Α Αιγαιο έχει γενικά δροσιά αλλά μάλλον έχουν σφίξει κι εκεί οι ζέστες ε;; Για κάνε μια βουτιά να έρθεις στα ίσα σου.
Ο Παναθηναϊκός έχει 3πλάσια πρωταθλήματα από σένα, 2 παραπάνω κύπελλα σχεδόν διπλάσια FinalFour και δύο παραπάνω κούπες στην Ευρωλίγκα.
Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών έχει 139 νίκες και 74 ήττες και γενικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα 186 νίκες και 144 ήττες.
Μη με παρεξηγήσεις, δεν έχω τίποτα μαζι σου αλλά σε παρακαλώ, μη γράφετε μαλακίες. Γινεστε νούμερα, δεν το καταλαβαίνεις;;
**Η λύση πλέον μία .... αν κρίνουμε από την συνολική πορεία της χώρας σε όλα τα θέματα και του αθλητισμού φυσικά....
Άμεση αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας, ομοσπονδοποίηση όπως σε όλες τις πολιτισμένες Ευρωπαϊκές χώρες...**
Βαρέθηκα να πληρώνω Γαλάτσια για να γίνουν Music Hall, Αττικές οδούς Μετρό και π@υτσες μπλέ.
Νομίζω ότι αυτή η Βουλή είναι αναθεωρητική, λες ν' αλλάξει το πολίτευμα;;
Οσο για το βάζελο , αν έκανε καγκουριά να πληρώσει.
Καιρός είναι να σταματησουν οι αλητείες από τα γήπεδα.
Μάλλον θα είσαι συμφωνος σε αυτό. -
Να το καταλάβουν μερικοί οτι ,οτι κι αν κάνουν **βασιλιάς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ μπάσκετ είναι ο Ολυμπιακός .... **
Μου φαίνεται ότι το Β.Α Αιγαιο έχει γενικά δροσιά αλλά μάλλον έχουν σφίξει κι εκεί οι ζέστες ε;; Για κάνε μια βουτιά να έρθεις στα ίσα σου.
Ο Παναθηναϊκός έχει 3πλάσια πρωταθλήματα από σένα, 2 παραπάνω κύπελλα σχεδόν διπλάσια FinalFour και δύο παραπάνω κούπες στην Ευρωλίγκα.
Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών έχει 139 νίκες και 74 ήττες και γενικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα 186 νίκες και 144 ήττες.
Μη με παρεξηγήσεις, δεν έχω τίποτα μαζι σου αλλά σε παρακαλώ, μη γράφετε μαλακίες. Γινεστε νούμερα, δεν το καταλαβαίνεις;;
**Η λύση πλέον μία .... αν κρίνουμε από την συνολική πορεία της χώρας σε όλα τα θέματα και του αθλητισμού φυσικά....
Άμεση αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας, ομοσπονδοποίηση όπως σε όλες τις πολιτισμένες Ευρωπαϊκές χώρες...**
Νομίζω ότι αυτή η Βουλή είναι αναθεωρητική, λες ν' αλλάξει το πολίτευμα;;
Οσο για το βάζελο , αν έκανε καγκουριά να πληρώσει.
Καιρός είναι να σταματησουν οι αλητείες από τα γήπεδα.
Μάλλον θα είσαι συμφωνος σε αυτό.ΩΩΩ μην γραφουμε μ@@κιες γιατι ο κακος ταξιδιωτης θα μας βαλει στην θεση μας
Λοιπον ακου τα πελατη και βαλτα καλα στο μυαλο σου. Ο Ολυμπιακος ψηφιστηκε η κορυφαια ομαδα στην Ευρωπη απο το 1990 εως το 2000. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (συμμετοχες σε final 4,κατακτησεις τροπαιων κ.τ.λ).
Αν βγει ο Παο το 2000-2010 να μιλησεις. (μαλλον η Μακαμπι θα βγει). Προς το παρον μουγκα στην στρουγκα.
Εχεις 2 στημενα Ευρωπαικα και ενα οταν ειχε διπαστει η fiba. Πανηγυριζε τα πρωταθληματα στα τσιμεντενια γηπεδα και τα στημενα των νανων.
Το καλυτερο μπασκετ το εχουμε δει απο τον Ολυμπιακο. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Να σου θυμησω μερικους παικτες. ΡΙΒΕΡΣ,ΤΑΡΠΛΕΙ,ΦΑΣΟΥΛΑΣ,ΠΑΣΠΑΛΙΕ,ΕΝΤΙ ΤΖΟΝΣΟΝ,ΤΑΡΛΑΤΣ,ΣΙΓΑΛΑΣ . ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? -
Α και κατι αλλο. Οπου σε εχω πετυχει στην Ευρωπη σου εχω αλλαξει τα φωτα. Και μεσα στην εδρα σου σε κερδισα με 20 ποντους και σε 2 final 4 και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?
Εχεις χασει με 42 ποντους και με 35 και απειρες φορες απο 20 και πανω -
**Ζώον **αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου , δε θα το ξανακάνω. Τη δόση σου γρήγορα να ηρεμήσεις.
Και τώρα βγάλε το σκασμό γιατί έχω δουλειές και δε μπορώ να ασχολούμαι με άμπαλα μαλακισμένα σαν και του λόγου σου.
-
Ζώον αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου , δε θα το ξανακάνω. Τη δόση σου γρήγορα να ηρεμήσεις.Και τώρα βγάλε το σκασμό γιατί έχω δουλειές και δε μπορώ να ασχολούμαι με άμπαλα μαλακισμένα σαν και του λόγου σου.
Σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους. ΜΟΝΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΚΛΑΒΑ ΣΟΥ.
Αν δεν θες να ασχολεισαι με μενα μην διαβαζεις αυτα που γραφω. Εγω ομως θα ασχολουμαι με εσενα ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Θα σε βαζω στην θεση σου. ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ
-
Ρε ΟΥΣΤ ΑΜΠΑΛΕ
Βράσε στο ζουμί σου άμπαλε κρετίνε. Δεν υπάρχεις στο μπασκετικό χάρτη όσες παπαριές και να αραδιάζεις.
Ουτε ΓΤΠ δεν είσαι, όχι εφιάλτης.
Το πολύ να είσαι
-
MAROYSARA
-
Όοοοοοοοοοο,τι να ναι!
-
Πριν από περίπου 135 σελίδες και μάλλον επειδή έβλεπα ότι ένα ακόμα καθυστερημένο θα το κάνει μπάχαλο το thread που μόλις ξεκινούσε είχα γράψει απευθυνόμενος στο ζώον
Για απαντηστε μου παναθηναικαρες ποσοι πηγατε στο γηπεδο σημερα με την Αεκ? Γιατι ρε παληκαρια πηγατε μονο 2.000? Εσεις στο σεφ ησασταν 3.500 και μας ριξατε και 30 ποντους. Γιατι ρε παληκαρια δεν πατε να δειτε την ομαδαρα σας στο γηπεδο σας? Δεν θελετε να τους αποθεωσετε?
Θα σας πω εγω γιατι δεν πηγατε. Γιατι ειστε λιγοι.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.Έλα να το συζητήσουμε μετά τον πρώτο αγώνα της ομάδας σου (με φιλάθλους)
Με συγχωρεις που στο λεω αλλα στο φιλικο με τον Πανελληνιο ημασταν 5.000. Ακομα και μετα την 30αρα και την 2η συνεχομενη ξεφτιλα απο τον Παο θα παμε στο γηπεδο ,γιατι φιλε μου εμεις αγαπαμε τον Ολυμπιακο. Δεν ειμαστε αντιπαναθηναικοι αντιαεκτζηδες. [b]ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Εχουμε παρει c.l σε πολο ,στο basket ευρολιγκα,στο βολευ 2 φορες κυπελουχων και συμμετοχες σε τελικους c.l κ.τ.λ. Στο στιβο τα ιδια,στην κολυμβηση τα ιδια,ακομα και στα ιστιοφορα εχουμε παρει χρυσα μεταλια. ΜΟΝΟ το ποδοσφαιρο εμεινε αλλα δεν αργει η ωρα της διακρισης και εκει.
Γι'αυτο ειμαστε ο μεγαλυτερος συλλογος στον κοσμο.[/b][u]An σου είναι εύκολο κάνε μια προσπάθεια να μένεις στο θέμα το topic που είναι :' Μπάσκετ,εκ βαθέων'. Εχουν ανοιχτεί εκατοντάδες θέματα στον 'Αντίλογο' , άνοιξε κι εσύ μερικά για το πόλο του Ολυμπιακού , για την ξιφασκία του Ολυμπιακού και για ότι άλλο νομίζεις. Μπορείς άνετα να το κάνεις.
Το ότι πήγατε 5000 στο φιλικό με τον Πανελλήνιο, μπράβο σας και μαγκιά σας.
Δείχνει ότι αγαπάτε το μπασκετ και την ομάδα σας του μπάσκετ.
Δε νομίζω να δείχνει τίποτε άλλο ε;;Υ.Γ..'kid' κάνε μια προσπάθεια και μην τον 'τσιγκλάς', αν θες σε παρακαλώ.
Μάλλον και ότι λόγω της φυσεως του έχει χαμηλή αναγνωσιμότητα το παρόν thread δεν 'προσέχτηκε' όσο έπρεπε από τους υπεύθυνους, και τα αποτελέσματα φαίνονται τώρα.
Την ίδια ακριβώς παράκληση είχε κάνει και ο 'ΑΝGEL13' (ελπίζω να θυμάμαι καλά το nickname) που άνοιξε το θέμαΚρίμα είναι αλλά βεβαίως το thread δεν προσφέρεται για την εκτόνωση του κάθε συμπλεγματικού μαλάκα.
Και το γαυροκαθυστερημένο εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........