-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχω πει πολλα πραγματα για το μπασκετ αλλα εσυ μαλλον διαβαζεις και θυμασαι οτι σε βολευει.
Σου αρεσει δεν σου αρεσει η αληθεια ειναι ,οτι οι περισσοτεροι καφροι ειναι Παναθηναικοι. Γιατι δεν πεταξατε μπουκαλια με την Ταου? Μαχαιρια? Γιατι δεν σας επαιζε ο Πιτσιλκας με αποτελεσμα να εκτελεσετε 16 βολες και οχι 44 οπως την Κυριακη?
Μεγαλυτεροι καφροι και καραγκιοζηδες ειναι οι αδερφοι Κατσαμπα που κατεβαινουν και απειλουν διαιτητες και κανουν κολαση τα παιχνιδια.
Επισης μεγαλος καραγκιοζης ειναι ο Ομπραντοβιτς που προκαλει την εξεδρα αλλα και δεν σεβεται κανενα. Μπορει ο Καζλαουσκας να ειναι κακος προπονητης. Μπορει να ειναι ο χειροτερος του κοσμου ,αλλα καφρος και καραγκιοζης σαν τον μεθυστακα δεν ειναι. Ποτε δεν εχει προκαλεσει την εξεδρα,ποτε δεν βριζει και ποτε δεν προσβαλλει κανενα. Τι εκανε και σας πειραξε? Ειπε οτι σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ειχε διακοπει το παιχνιδι. Ψεμματα ειπε?Σας αρεσει δεν σας αρεσει θα ακουτε αληθειες και αληθεια ειναι οτι δεν εχετε ομαδαρα. Πολλοι ασχετοι νομιζουν οτι θελει ο Ολυμπιακος 5 χρονια για να χτισει ομαδα στο μπασκετ. Ρε ασχετοι ακομα και με 1 παικταρα και 4 μετριους μπορεις στο μπασκετ να φτιαξεις καλη ομαδα με υποτυπωδη συστηματα. Εδω ο Ολυμπιακος εχει παικταραδες. Οντως χρειαζεται καποιος χρονος για να γινεις ομαδα αλλα οχι 3 και 4 χρονια. ΕΛΕΟΣ. Μαθετε λιγο μπασκετ και μετα τα λεμε.
Δικό μου το λάθος .... Red_army ... έχεις δίκιο !!
Ο γιατρός είπε να λεμε ναι οπότε ....
Ναι .... ναι ..... έτσι ..... έτσι ... ότι πείς εσύ !! -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μπορει να ειναι ο χειροτερος του κοσμου ,αλλα **καφρος **και **καραγκιοζης **σαν τον **μεθυστακα **δεν ειναι.Να βοηθήσω με μερικά ακόμα δόκιμα κοσμητικά επίθετα;
Κουλός
Ντε Τσέζαρις
Φυλακόβιος
Ισοβίτης
Σαπουνοπιάστης
Το γιουσουφάκι του ΚορυδαλλούΒρήκες και γι'αυτόν την απαξιωτική του ταμπέλα; Ναι; Μπράβο τ'αγόρι μου!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μπορει να ειναι ο χειροτερος του κοσμου ,αλλα **καφρος **και **καραγκιοζης **σαν τον **μεθυστακα **δεν ειναι.
Να βοηθήσω με μερικά ακόμα δόκιμα κοσμητικά επίθετα;
Κουλός
Ντε Τσέζαρις
Φυλακόβιος
Ισοβίτης
Σαπουνοπιάστης
Το γιουσουφάκι του ΚορυδαλλούΒρήκες και γι'αυτόν την απαξιωτική του ταμπέλα; Ναι; Μπράβο τ'αγόρι μου!!!
Εγω λεω αληθειες. Και λεω τα ιδια και για τον Τσουκαλα. Ειναι υπαλληλος και καφρος. Σε πολλα διαφωνω μαζι του και αν θες την αποψη μου ειναι τελειως ασχετος και με το ποδοσφαιρο ,αλλα πιο πολυ με το μπασκετ. Αν δει μπαλα μπασκετ θα νομιζει οτι ειναι βομβα.
Θες να σου πω οτι ειναι προκλητικος και ο Ελληνιαδης? ΕΙΝΑΙ.Ο Ελληνιαδης ειναι κατι σαν τον Θεοδωριδη στο ποδοσφαιρο. Ουτε προεδρος ειναι ουτε προπονητης. Ο,τι και να λετε ,ο,τι και να κανετε η αληθεια ειναι μια. Ο Ομπραντοβιτς και οι αδερφοι Κατσαμπα ειναι καφροι,προκλητικοι και καραγκιοζηδες.
Παλι η αθλητικη δικαιοσυνη τους χαιδεψε. 1 αγωνιστικη αν και εγιναν οργια και ηταν και υποτροπος -
λοιπον red αν η ομαδα σου τα καταφέρει και μας πετύχει στα play-offs σου έχω ένα δωράκι...μυστικό προς το παρόν
-
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=14401
-
Παντα με ΛεΚα στον παγκο ειχαμε επιτυχιες
Ταξιδιωτη σμπαθα με αλλα δεν ειμαι σε θεση να απαντησω ράιτ νάου
-
αυτός ο φορτε ή όπως σμπτσ λέγεται της Απολλωνάρας είναι λίγο παιχτούρα ή μου φαίνεται επειδή είμαι άσχετος μπασκετικά;
-
ενας παοκτσης εσωσε τον ηρα????
νομιζω οτι ο ηρα πρεπει να μεινει στη κατηγορια (απο το να ανεβει καμια γειτονια της αθηνας, προτιμω τον κληκλη!) με οτι αυτο συνεπαγεται για τα επομενα παιχνιδια....
δυστυχως μαλλον και ο γσλ πεφτει.... ρε ο μακεδονικος βαρεσε 60 βολες..........σοβαρολογει ο κορομηλας?22 βολες ειχε η λαρισα...
για εμας το οτι δεν μπορουμε να φτασουμε στην 6η θεση το θεωρω απαραδεκτο αλλα αν φανταστεις οτι ειχαμε φτασει στο χειλος του γκρεμου πριν απο 2-3 μηνες λες 'τεσπα'...ελπιζω σε υγιη ομαδα και καλη εμφανιση στα πλευ οφ!
ντερμπακι για τον παο το ματς με τον απολλωνα και με τον φορτε να ξεκολωνεται! 17 ποντους ομως ο grgat?????????
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ντερμπακι για τον παο το ματς με τον απολλωνα και με τον φορτε να ξεκολωνεται! 17 ποντους ομως ο grgat?????????Γιατί κάτι τάπες που έριχνε στον Τομάσεβιτς..
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ντερμπακι για τον παο το ματς με τον απολλωνα και με τον φορτε να ξεκολωνεται! 17 ποντους ομως ο grgat?????????
Γιατί κάτι τάπες που έριχνε στον Τομάσεβιτς..
εριχνε και ταπες ο ιβαν? ο παο θελει ανασυγκροτηση γρηγορα, μεχρι και ο κουμπουρας εβαλε 9 ποντους....μονο σε εμας εχει βαλει τοσους...
-
Μην κρίνετε από το παιχνίδι της Πάτρας ρε παιδιά.
Ημαστε από τραγικοί έως απαράδεκτοι αλλά αυτό το παιχνίδι δεν αξιολογείται.
Ανθρωποι παίζουν και όχι ρομποτ.@**greo **: Πού ήταν ο Γιούρι;;
Δε φτάνει που χρωστάτε σε ...όσους μιλούν ελληνικά , 'φεσώνετε' και αυτούς που τα μιλούν σπαστα;;Μην κάθεσαι και αραδιάζεις σεντόνια, όλο και κάτι καλύτερο θα έχεις να κάνεις
Εδώ έχει πράμα φρέσκο.
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=14420
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=14424
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=14412 -
Ρε παιδια ελεος πια. Ο Ολυμπιακος εκανε προταση στον Γκοναζαλες, ο Ολυμπιακος εκανε προταση στον Ομπραντοβιτς.
Παρτε το χαμπαρι αν θελει καποιον ο Ολυμπιακος τον αγοραζει. Να τον κανω τι τον Ομπραντοβιτς? Που ηταν ο καλυτερος πελατης του Ιωαννιδη και εχανε απο blue kai holyfied? Που ετρωγε 20αρες στο ΣΕΦ απο τον Αλφονσο Φορντ?
Και ελεος πια με τους μπασκετικους Παναθηναικους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ.''Κυριε Ομπραντοβιτς γιατι μας παιζουν μεσα στην εδρα μας 30-70?''
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Και με τον Ολυμπιακο αδικηθηκατε. Γιατι να εκτελεσετε μονο 44 βολες και οχι 70? Και στην τελικη γιατι να μην σας διαιτητευσει ο Πιτσιλκας και στην Ευρωλιγκα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ.
ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ.............
-
sssssssssssh.......θα ξαναΝΙΩΣΕΙΣ στο ΟΑΚΑ. Υπομονή...
-
ενας παοκτσης εσωσε τον ηρα????Καποτε! Τωρα κατα δηλωση του ειναι πιο γρια και απο μενα.
-
δηλαδη η δηλωση ηταν ' ειμαι πιο γρια και απο τον greo!' ????
-
δηλαδη η δηλωση ηταν ' ειμαι πιο γρια και απο τον greo!' ????Γιατί, το αποκλείεις;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δηλαδη η δηλωση ηταν ' ειμαι πιο γρια και απο τον greo!' ????
Γιατί, το αποκλείεις;
ο χρηστου ενα φεγγαρι επαιζε και point guard στο εφηβικο του παοκ και τωρα παιζει 3-4αρι...εβαλε κουφα γκολ φαουλ!
-
Αυτον εννοουσες ρε; Εγω καταλαβα εναν αλλον που στο σχολειο δηλωνε παοκτζης, αλλα μετα απο πανω απο 15 χρονια στο Ιβανωφειο σαν παικτης και προπονητης δηλωνει πως ειναι γρια μεχρι το κοκκαλο
Τα γκολ-φαουλ δεν ηταν και τοσο κουφα (δεν ξερω αν εδειξε κατι η ΤΙΒΙ). Απλα η ΑΕΚ επαιζε φουλ-κορτ πρες και πηρε πασες στο λοου ποστ απο αυτες που λεει ο ποιητης Σκουντης 'σε θεση οφσάιτ'. Μαλιστα απο τις 3 που πηρε τη μια την εκανε βηματα
-
κανένα μπασκετάκι παίζετε ή μόνο προπονητική?
εάν ναι για περάστε και απο εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=570743&highlight=#570743 -
δε παλευεται αυτος ο ΠΑΟΚ!!!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........