-
μου φαινεται οτι οι βαζελοι υπερβαλουν... κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε φτασει 0-3 το σκορ με τις αντιπαλες ομαδες που ειχε...
ο οσφπ περισσοτερο την ελλαδα τρομοκρατησε παρα την ευρωπη το '90....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο οσφπ περισσοτερο την ελλαδα τρομοκρατησε παρα την ευρωπη το '90....Αυτο σιγουρα: Ακουγαμε Μαργελης, Ζαβλανος, Βορεαδης, Δουβης, Μαστραφτσης και τα καναμε πανω μας
-
Σωστό εν μέρει αλλά από την άλλη καμια ομάδα με 0-3 δεν έχει περάσει στο θεσμό και μάλιστα πρώτη.
Εκεί έγκειται η επιτυχία. Το 'πώς' ήρθε και όχι στο ότι ήρθε.Και κάτι για τον 'δικό σου'
'Κατά την ταπεινή μας άποψη, ο Μάικ Μπατίστ αποτελεί έναν... λόγο μόνος του! Διάγοντας τον τρίτο χρόνο του στον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αισθάνεται πλέον... Ευρωπαίος, σε σημείο που παρά λίγο να ξεσπάσει σε λυγμούς μετά την ήττα – σοκ από την Εφές Πίλσεν στο ΟΑΚΑ. Ηταν ο στυλοβάτης του Παναθηναϊκού στη δυσκολότερη περίοδο της χρονιάς. Παίζει λες και είναι σεληνιασμένος, κατεβάζει τα ριμπάουντ σαν... μαγνήτης και δεν είναι τυχαίο ότι αναδείχθηκε πρώτος ριμπαόυντερ στο Top 16 της Ευρωλίγκας έχοντας 10,8 κατά μέσον όρο. Το αποτέλεσμα; Από τελευταίοι (μ.ο. 24,6) οι Πράσινοι στην κανονική περίοδο, σκαρφάλωσαν στην... πέμπτη θέση (μ.ο. 31,8) του Top 16! Ολα παίζουν ρόλο, Mr. Zots… '
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=12535
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτο σιγουρα: Ακουγαμε Μαργελης, Ζαβλανος, Βορεαδης, Δουβης, Μαστραφτσης και τα καναμε πανω μας
πάω για ξάπλες με το ....καλυτερότερο!!!
-
tin tin tin tiriri
KAI EXEI KAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για το τελος αφησα το Ζεπελιν.
-
adis4gr kai greo την Ευρωπη τρομοκρατουσε. Πηγε τελικο το 94 και το 95 και το 97 το πηρε ριχνοντας μια ξεγυρισμενη σφαλιαρα στην Μπαρτσελονα.
Η επιβεβαιωση ηρθε απο την fiba που μας εβγαλε την καλυτερη ομαδα της δεκαετιας του 90Εγω μονο ενα λεω στους Ολυμπιακους. Ειδατε οτι ακομα και οι οπαδοι του Ηρακλη ειναι αντι-Ολυμπιακοι?
Εχω φιλο απο την Ισπανια και εκει γινονται ακομα χειροτερα με την Ρεαλ. Ξερετε ομως κατι? Εκει οι οπαδοι της Ρεαλ ειναι ολοι ενωμενοι. Πρεπει να δειξουμε και εμεις την δυναμη μας
Πρεπει να κανουμε κατι. Δεν ειναι δυνατον να βγαινουν ως και οι οπαδοι του Εθνικου στο πολο και να διαμαρτυρονται. Που στο πολο οπου ο Ολυμπιακος εχει παρει το c.l αλλα εχει παιξει και σε τελικο,αλλα και στελεχωνει την εθνικη ομαδα. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ -
Φυσικά γίνεται το ίδιο με την ρεαλ στην Ισπανία, αφού είναι και αυτή η ομάδα της μίζας της ρεμούλας και των χαρισμένων χρημάτων του Ισπανικού λαού (στην ρεαλ έχουν χαριστεί απίστευτα χρέη).
Μπορεί να είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που συναγωνίζεται σε μπίχλα και βρώμα τον γαύρο. -
δεν αμφεβαλα οτι ο παο θα περνουσε τον ομιλο, η πρωτη θεση ηταν και λιγο αποτελεσμα αλλων αποτελεσματων...δε πιστευα βεβαια οτι θα φτανε μεχρι το 0-3...οποτε το να εχεις το θανασαρα τον γιαννακοπουλο να κανει δηλωσεις στη συνεντευξη τυπου ειναι λιγο υπερβολη για μενα...αλλα τεσπα, θανασαρας ειναι οτι θελει λεει....
ο μπατιστ περναει ξεκαθαρα περιοδο φορμας, δεν υπαρχει αμφιβολια...τωρα τον περιμενει πολυ ξυλο με τη φροντλαιν της ταουγκρες!
μεγαλο ρολο επαιξε και το κυπελλο σαν ψυχικη αναταση...redarmy η μονη ομαδα του οσφπ στο μπασκετ που εβλεπα και τη χαιρομουν ηταν αυτη του '97....οντως δε μπορουσε να τη χτυπησει κανεις, επαιξε αψογα και ανταμειφθηκε γιαυτο...οι υπολοιπες ηταν για να παιζουμε μεταξυ μας απ'οτι αποδειχθηκε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ακομα και αν μαζευτουμε εγω,ο asimov και ο pasxos θα σας ριξουμε 30 ποντακια
Εγώ, όπως είναι το γόνατό μου τελευταία, θα είμαι ο... Τομάσεβιτς
Και τώρα η αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε.....!!! Έχω παίξει κι εγώ μπάσκετ για λιγα χρόνια στην ΘΡΥΛΙΚΗ ομάδα του Α.Ο.Κουκουβαούνων!!!!!Σοβαρά!!!Αλλά σταμάτησε την εντυπωσιακή μου πορεία ως σέντερ ένα σπασμένο πόδι και αργότερα μερικά... κιλά παραπάνω...
Αυτό που λέει ο red για τους 30 πόντους είναι πρόκληση για μένα ...Με λίγη προπόνηση έτσι για να ξεσκουριάσουμε άνετα σας ρίχνουμε στο καναβάτσο...!!! Έ traveller;;'E gti_;;;!!! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτο σιγουρα: Ακουγαμε Μαργελης, Ζαβλανος, Βορεαδης, Δουβης, Μαστραφτσης και τα καναμε πανω μας
πάω για ξάπλες με το ....καλυτερότερο!!!
Ιεεεεεεεεεεεππππππππππ Βρε λαμόγια, μιλάτε κι εσεις;
Και καλά, η γριά εχει την πίκρα της ( ), κι εσυ τεκνον Απόστολε; Τα σημειώνω γιατί.... μαζευτηκανε πολλά να σου πω! Ειδικά, επί του προκειμένου, κανονικά εσεις: !
Κι ασε εμας που την εχουμε (παλια, γιατί τωρα....) λερωμενη τη φωλιά μας. Ο κακομοιρης ο Bagus τί να πει.... Bagus δευρω εξω, αγόρι μου... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με λίγη προπόνηση έτσι για να ξεσκουριάσουμε άνετα σας ρίχνουμε στο καναβάτσο...Κατσε γιατι μπορει να φερουν τον Βορεαδη
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
BagusΑν θες τη γνωμη μου, αδικα τον βριζεις τον γιαουρτά. Οταν εδινε λεφτα ο κοσμος τον εγραφε στα παλαιότερα, τωρα που δε δινει τον βρίζουν. Καπου διαβαζα χθες οτι περιμενει να ξοφλήσει το ομολογιακο δανειο για να πουλήσει την ΚΑΕ καθαρή και να μην εχουν να λένε οι καλοθελητές. Πληρωνει και στους παικτες τα συμφωνημενα (με μια καθυστερηση ειναι η αλήθεια, αλλά πληρωνει). Επίσης, προς τιμην του, ποτε δεν ασχοληθηκε με ΕΟΚ, παρασκηνιο, διαιτησιες κλπ. σε μια εποχη που αυτο οργιαζε, με συνεπεια να χασει πολλά (ξερεις τί εννοώ...) Κατι ειναι την τωρα που πηξαμε από λαμογια. Αν και αντίπαλός του οφειλω να παραδεχτω καποια πραγματα για την πάρτη του... Μαλλον πρεπει να αναθεωρησετε οι ΑΕΚτζηδες και να δειτε και λίγο τις ευθυνες σας
(καλός μου φίλος ηταν μεχρι περσι παικτης της ομαδας σας και τα ξερω από πρωτο χερι)Σιγουρα ο Φιλιππου ειναι μεγαλο κεφαλαιο για την Αεκ κ βοηθησε στο να παρει τα πανω της η ομαδα κ να βγει απο τα πετρινα χρονια....Respect για την τακτικη του να μην μπλεκει με το παρασκηνιο εν αντιθεσει με αλλους μεγαλοπαραγοντες...
Ο κοσμος της Αεκ φερει μεγαλη ευθυνη για την καταντια της ομαδας..Αλλα την μεγαλυτερη ευθυνη την φερει ο ιδιος ο Φιλιππου που τα τελευταια 2 χρονια δειχνει να θελει να εκδικηθει την ιδια του την ομαδα-που κατεκτησε Ευρωπαϊκο,πρωταθλημα και 2 κυπελα πουλωντας την η ενιοτε χαριζοντας παικτες/προπονητες(που τωρα πρωταγωνιστουν σε Ευρωπαϊκες ομαδες)Δεν προσπαθει να προσεγγισει τον κοσμο,που ειναι παντοτε εναντιον του(κυριως η οριτζιναλ) με αποτελεσμα να διαιωνιζεται μια κατασταση εις βαρος της Αεκ...
Παλαιοτερα θυμαμαι οτι ειχαμε πολυ κοσμο σε καθε ματς...Τωρα ζητημα αν στην Ευρωλιγκα περασαμε σε εναν αγωνα τους 1500 θεατες...
το χειροτερο ειναι οτι εχει και αλλο πατο.....
-
Ta rebound χθες ήταν 25-35 υπέρ της Τρεβίζο απο τα οποία 35 τα 13 ήταν επιθετικά! Αφού από ένα σημείο και μετά ευχόμουν να βάζουν την 2η βολή γιατί αν την έχαναν μπορεί να έπαιρναν το επιθετικό rebound και μετά...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με λίγη προπόνηση έτσι για να ξεσκουριάσουμε άνετα σας ρίχνουμε στο καναβάτσο...
Κατσε γιατι μπορει να φερουν τον Βορεαδη
Δεν τα θυμασαι καλα! Τον Μανο θα επαναφερουν
-
Και τωρα Εβραιοι βαλτε πανουλες γιατι ερχεται ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ.
Ακουω καποιους που φοβουνται. Τι φοβαστε ωρε? Απλα στην Ρεαλ θα ριχναμε 30 ποντακια και τωρα στους Εβραιους θα ριξουμε 20.
Και μετα ερχεται η σειρα σας πελατες. Εχετε μηπως κανα καλυτερο παικτη απο τον Λαβρινοβιτς? Ειδατε σημερα το διαστημικο μπασκετ του Θρυλου -
Ο Μικρός Γιόνας ανακαλύπτει τον κόσμο
Επεισοδιο 20ο: Ο μικρος Γιονας ανακάλυψε σημερα δυο φοβερα ταλέντα από το εφηβικό. Τον Χατζακη και τον Χαρισακη. Ο μικρος Γιονας ειναι πολύ χαρουμενος που επιτελους βρεθηκε καποιος να ξεκουραζει τον Εντνι στον ασο κι ενας σουτερ να παιρνει καμιά προσπάθεια οταν η ομαδα κολλάει, οπως πχ με την Μπαρτσελόνα.
Τί; Δεν ειναι του εφηβικού, αλλά παιζουν καιρό τωρα στο αντρικό; Ελαααααααα. Κι εγω που τους εβλεπα στην ακρη να κουνανε πετσετες και τους ειχα για ρουκις....Αμα συνεχισει ετσι μπορει να (ξανα)ανακαλύψει τον Πρίντεζη. Εχουμε καιρό....
-
Βγήκε 'ενδο-σερβική' μάχη τελικα.
Για να δούμε -
Εμένα πάντως με ξένισε αυτή η υπερβολική θέληση για τη διαφορά των 30+ πόντων.
Σαν μικρά παιδιά κάνανε. (Είναι θα μου πείτε)Ελπίζω κι εύχομαι αυτή η ευστοχία να υπάρχει και την επόμενη εβδομάδα
-
μου φαινεται οτι οι βαζελοι υπερβαλουν... κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε φτασει 0-3 το σκορ με τις αντιπαλες ομαδες που ειχε...
υπερβαλουμε;;βρε ολες οι ομαδες της φασεις απο 0-3 ξερους που πηγαν;; Στο 0-6, αντε στο 1-5. Εμεις;; Στους 8 με πλεονεκτημα εδρας!!
Και ποσο θα επρεπε να ηταν το ρεκορ του Παναθηναικου;; 6-0;; Θα μου πεις 4-2. Ε κοιτα δεν εχει και μεγαλη διαφορα..Η ουσια ειναι οτι περασαμε την μεγαλη μας καμψη ανωδυνα και διδακτικα. Τωρα αρκει να ανεβασουμε ταχυτητα και να φτασουμε στο αρχικο μας επιπεδο..δεν αμφεβαλα οτι ο παο θα περνουσε τον ομιλο, η πρωτη θεση ηταν και λιγο αποτελεσμα αλλων αποτελεσματων...δε πιστευα βεβαια οτι θα φτανε μεχρι το 0-3...
αποτελεσμα αλλων αποτελεσματων;;γιατι εγινε καμια ανατροπη;;κανενα κουφο σκορ;;εγινε συνολικα κανενα μη αναμενομενο αποτελεσμα;;(το συνολικα το λεω για να μην μου πεις το διπλο της Τσιμπονα και το διπλο της Εφες..κανονικα επρεπε να νικησουν και οι δυο γηπεδουχες, αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.
Δεν ξερω αν ο Μικρος Γιονας ανακαλυψε τον κοσμο...παντως εχει ηδη ανακαλυψε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!
Καζλάουσκας: Μακάμπι όπως... ΠΑΟ
*30/3/2006 23:57
Η είδηση ότι αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά θα είναι η Μακάμπι (την οποία οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας) αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία από τους ερυθρολεύκους. «Η Μακάμπι είναι κάτι σαν τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο Γιόνας Καζλάουσκας.
«Η Μακάμπι είναι η μία από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει έμφυτη την θέληση να κερδίζει τίτλους. Είναι κάτι σαν τον Παναθηναϊκό. Έχει καλούς παίκτες και καλή έδρα. Αυτοί βρέθηκαν στον δρόμο μας και θα τους αντιμετωπίσουμε», συνέχισε ο Λιθουανός τεχνικός.*
Αντε red_army (πες μας το ονομα σου να μην αλλαζουμε συνεχεια γλωσσα!!) βγες τωρα να κραξεις τον προπονητη σου...
-
syele
Μακαρι
Η διαρκεια ειναι το ζητουμενο και το μοιρασμα του χρονου [/b]
-
για μια ομαδα με την επενδυση και την εμπειρια του παο το 0-3 με αυτες τις ομαδες ηταν too much...δε δικαιολογειται κατα την αποψη μου...το ποσο διδακτικα περασε (αν περασε) την ασχημη στιγμη θα φανει στη συνεχεια και μεχρι το καλοκαιρι....εκτιμω οτι με τη κεκτημενη ταχυτητα θα περασει την ταου αλλα θα φτυσει αιμα...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........