-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
- Σ' αυτο με τον Οσκαρ κανεις πλακα, ε; Ακου ο.... Κοντος Ο τυπας τα 'χωνε μεχρι τα 45..... Ρεαλ-Καζερτα (117-113 ) με Ντραζεν και Οσκαρ (62-45 ) ήσουνα μεσα;;;
ναι ναι ναιιιιιιιιιιιι στην 'Ω' , από εκεί μπροστά τα 'έχωνε' ο Ρότζερς .
Στεγνό καθάρισμα τους πέρασε ο Ρήγας του Ιταλούς αλλά τότε ήμουν με Ντράζεν
Παναγία μου τι έκανε, σε εκείνο το παιχνίδι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
..........
-
Γιατι δεν ηθελε να παει στο ΝΒΑ; Του βρώμαγε; You can do better my friend
-
Καλύτερος κι από τον Πετζα;;; Ντροπή.....
ποιος το ειπε οτι ο μποντιρογκα ηταν καλυτερος απο τον πετζα???????????????????????????????????????????????????
παιδια οπως θα θυμαστε και σεις ο μποντιρογκα εγινε ντραφτ απο τους σακραμεντο, δευτερο γυρο προς τριτο ,που λεει ο λογος...νομιζω οτι ηταν νο50κατι....οταν ερχοταν ο τζενεραλ μανατζερ των κινγκς για τον πετζα στη θεσσαλονικη για να τον επιβλεπει, ουτε καν θυμοταν ποιος ηταν ο μποντιρογκα...
αν μιλαμε για ευρωπαικα δεδομενα, ο μποντιρογκα ηταν πολυ καλος, αν μιλαμε για δεδομενα nba
ο ντομινικ δεν ηταν στη φαι σλαμα τζαμα αλλα ηταν ο μαικλ γιανγκ της λιμοζ αν θυμαστε! ο μπαρκλευ ηταν στο ομπορν αν δε κανω λαθος...
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Στακ ειναι εξαιρετικος παικτης αλλα δεν μπορει να παιξει μονος του με 5. Και στο β' ημιχρονο δεν ειχε καμια βοηθεια. Λειπει κι ενας ψηλος της προκοπης, γιατι αυτος ο Κουλ..... Οσο για τον Μπρουερ, καθε φορά που παιζει δικαιωνει τον Ζουρο. Ο Κασλ καλός, αλλα λόγω ηλικιας δεν αντεχει πανω από 25-30 max λεπτα. Ειδικα οταν παιζει Τεταρτη-Σαββατο. Μ' αυτα και μ' αυτα, αργησα να φυγω από το σπίτι και δεν εβρισκα τραπέζι στο Galaxy το ΣαββατοΤο μεγάλο φετινό πρόβλημα του Άρη είναι ο πάγκος. Δεν έχουμε αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Οι βασικοί μας είναι πολύ καλοί. Για τον Στακ τα έχουμε χιλιοπει. Απλά παιχταράς και πάνω από όλα, παίχτης ομάδας. Ο Κάστλ ήταν λαχείο, όσο για τον Μπρούερ, εντάξει είχαμε και καλύτερους πρόσφατά, αλλά δεν είναι και για τα μπάζα. Προέρχεται και από τραυματισμό. Εσύ μην χάσεις ευκαιρία, αμέσως να θάψεις
Α! Τωρα που ειπα greo... Αυτον τον @#$%^&*, τον αλήτη, τον εκφωνητη της ΕΡΤ στο ματς Ηρα-Απόλλων αμα τον πιασω στα χερια μου θα τον καρυδωσω :angry2: :angry2: :angry2: Δεν του φτανει η ασχετοσύνη του (οσο ξερει αυτος από μπασκετ, ξερω εγω από πλεξιμο), η αγραμματοσύνη του, η μ@#$%ια που τον δερνει, μονο τα κλαματα δεν εβαλε ο καραγκιοζης επειδη η μια από τις δυο ομαδες νικησε και η άλλη εχασε Δεν εχει σημασια η ομαδα αλλα η νοοτροπια ενος ανθρωπου ( ; ) που μη αναλογιζομενος της ευθυνες και τις υποχρεωσεις εκ της θέσεως του, συμπεριφερεται σαν οπαδος σε εθνικο δικτυο. Αν ημουνα φιλος του Απόλλωνα θα τους ειχα βαλει βομβα στο μπ#$^%^λο, την ΕΡΤ και μονο γιατι τον εχουν στη μισθοδοσία. Αλλά δε φταιει αυτός........
Κάλα για τον συγκεκριμένο, τζάμπα σπαταλάς το σάλιο σου. Είναι σαν να βάζεις μουγγό να απαγγείλει ποίηση και μετά να του κάνεις κριτική.
Γενικότερα για το θέμα είναι το πλέον εκνευριστικό σε μεταδόσεις αγώνων ο σπίκερ να μην είναι αντικειμενικός. Και δυστυχώς γινέται κατά κόρον και από τους μεν (δημοσιογράφοι-οπαδοί των απαταιώνιων) και από τους δε ('κρατική ΕΤ3'). Ειδικά στο ραδιόφωνο η κατάσταση είναι τραγική.Τώρα για τα ...ολίγα που είπατε για Μποντίρογκα, είμαι κάπου στη μέση. Συμφωνώ σε πολλά από όσο του σούρνει ο Asimov (κωλοπαιδαράς, τεμπέλης, μη αθλητικός, παίκτης του εγώ, αργός, άθλιος στην άμυνα) αλλά ρε αδερφέ ο τύπος ήταν μάγος. Έπερνε την μπάλα όταν έκαιγε, χόρευε όλη την αντίπαλη άμυνα βάλς (έχει πιο αργό χορό; ) και το κολλούσε το παστέλι για πλάκα. Σε κοίμιζε και δεν μπορούσες να τον μαρκάρεις. Επίσης ήταν τέλειος στη διατήρηση του ρυθμού και έπαιζε όλες τις θέσεις. Αν δούλευε περισσότερο ήταν υλικό Ντράζεν. Αλλά με τα αν και εγώ είμαι ο Τζόρνταν.
Ο περι ου ο λόγος, σήμερα αποκλείστηκε από την Χόποελ για να πάμε και στα αγωνιστικά. Και εγώ αποκλείω τα πατριωτάκια του και ετοιμάζω βαλίτσες για Βέλγιο!
-
και για τον αρη καλη συνεχεια!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το μεγάλο φετινό πρόβλημα του Άρη είναι ο πάγκος. Δεν έχουμε αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Οι βασικοί μας είναι πολύ καλοί. Για τον Στακ τα έχουμε χιλιοπει. Απλά παιχταράς και πάνω από όλα, παίχτης ομάδας. Ο Κάστλ ήταν λαχείο, όσο για τον Μπρούερ, εντάξει είχαμε και καλύτερους πρόσφατά, αλλά δεν είναι και για τα μπάζα. Προέρχεται και από τραυματισμό. Εσύ μην χάσεις ευκαιρία, αμέσως να θάψειςΤο συνηθειο βλέπεις... Ηλπιζα να κερδισετε και ετσι δεν εφυγα πριν λήξει το ματς που χαθηκε οπως χαθηκε (αρα καποιον πρεπει να θαψω για αντιποινα ) και μετα δεν εβρισκα να κατσω Ο νομος του Μερφι
Για να δουμε τι θα κανετε τωρα με τα Σερβακια......
Ο Καμπεριδης ειναι καλά; Θα ξαναπαιξει φετος; Μου αρεσε στη MENT και νομιζω οτι τον εχουν ψιλοαδικησει οι προπονητές του... Πως λενε αυτον τον αλήτη τον 'δημοσιογραφο' της ΕΤ3 να στειλω κανα e-mail διαμαρτυριας; Στ' αλήθεια με εφτασε στα όριά μου...ο ντομινικ δεν ηταν στη φαι σλαμα τζαμα αλλα ηταν ο μαικλ γιανγκ της λιμοζ αν θυμαστε!
Yeap Ο Ντομινικ ηταν και ολιγον προγενεστερος (2-3 χρονακια).
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Α! Τωρα που ειπα greo... Αυτον τον @#$%^&*, τον αλήτη, τον εκφωνητη της ΕΡΤ στο ματς Ηρα-Απόλλων αμα τον πιασω στα χερια μου θα τον καρυδωσω :angry2: :angry2: :angry2: Δεν του φτανει η ασχετοσύνη του (οσο ξερει αυτος από μπασκετ, ξερω εγω από πλεξιμο), η αγραμματοσύνη του, η μ@#$%ια που τον δερνει, μονο τα κλαματα δεν εβαλε ο καραγκιοζης επειδη η μια από τις δυο ομαδες νικησε και η άλλη εχασε Δεν εχει σημασια η ομαδα αλλα η νοοτροπια ενος ανθρωπου ( ; ) που μη αναλογιζομενος της ευθυνες και τις υποχρεωσεις εκ της θέσεως του, συμπεριφερεται σαν οπαδος σε εθνικο δικτυο. Αν ημουνα φιλος του Απόλλωνα θα τους ειχα βαλει βομβα στο μπ#$^%^λο, την ΕΡΤ και μονο γιατι τον εχουν στη μισθοδοσία. Αλλά δε φταιει αυτός........
Κάλα για τον συγκεκριμένο, τζάμπα σπαταλάς το σάλιο σου. Είναι σαν να βάζεις μουγγό να απαγγείλει ποίηση και μετά να του κάνεις κριτική.
Γενικότερα για το θέμα είναι το πλέον εκνευριστικό σε μεταδόσεις αγώνων ο σπίκερ να μην είναι αντικειμενικός. Και δυστυχώς γινέται κατά κόρον και από τους μεν (δημοσιογράφοι-οπαδοί των απαταιώνιων) και από τους δε ('κρατική ΕΤ3'). Ειδικά στο ραδιόφωνο η κατάσταση είναι τραγική.Ποιος ηταν αληθεια;
-
Εκανα ενα search στο ιντερνετ να τον βρω αλλά τζιφος.... Η ΕΤ3 δεν εχει σελίδα με το 'δημοσιογραφικό' δυναμικό της Μαλλον ξερουν τι κελεπουρια εχουν και το πάνε λαου-λαου. Θα στειλω mail στον Σκουντή.
Το απίστευτο ειναι οτι ο τυπάκος περαν της 'κηδειας' δε μπορουσε να συνταξει/εκφωνησει μια προταση ολοκληρωμενη και η περιγραφη του συνιστατο σε μουγκρίσματα.....
-
Οπαδός του Απόλλωνα Πάτρας? Παρόν.
Τι κάνεις για άθλιους δημοσιογράφους? Τους αφήνεις να ζουν στην αθλιότητά τους ως οπαδός, δεν ασχολείσαι με low life. Ίσα-ίσα που η χαρά σου είναι μεγαλύτερη όταν έχεις επιτυχία. Δεν έχω ακούσει τη συγκεκριμένη περιγραφή, το σχόλιο είναι γενικό, αν εσύ πατάς γερά στα πόδια σου, τι να σου πουν οι δημοσιογράφοι. Ως διοίκηση, βέβαια, πρέπει να κάνεις κάποιες ενέργειες.
Προς δημοσιογράφους, οπαδούς άλλους, αλλά και Απολλωνιστές. Το όνομα της ομάδας είναι Απόλλωνας Πάτρας, όχι Απόλλων σκέτο, ούτε Πάτρα φυσικά. Και Απόλλων Πατρών, στο πιο καθαρευουσιάνικο, δεκτό.
Συμφωνώ πως κάποιοι δημοσιογράφοι τηε ΕΤ3, όχι απαραίτητα αθλητικοί, σε ιδιωτικό κανάλι ούτε στη συνέντευξη για να τους πάρουν στη δουλειά δεν θα τα έβγαζαν πέρα. Θα έπεφτε γέλιο από αυτούς που θα τους 'εξέταζαν'.
Jacob
-
Jacob θα το πω δευτερη και τελευταια φορά. Χωρις να εχω αποψη φυσικα για τη σαββατιατικη περιγραφη, η ομαδα σου θα επρεπε να ειναι η τελευταια που εχει παραπονο απο τις ραδιοφωνικες περιγραφες. Γεωργιου (οχι ο φαφουτης, ο παππους) speaking
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Jacob θα το πω δευτερη και τελευταια φορά. Χωρις να εχω αποψη φυσικα για τη σαββατιατικη περιγραφη, η ομαδα σου θα επρεπε να ειναι η τελευταια που εχει παραπονο απο τις ραδιοφωνικες περιγραφες. Γεωργιου (οχι ο φαφουτης, ο παππους) speakingΣ' αυτο εχεις δικιο. Το προβλημα ειναιοτι αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται για να μας εκνευριζουν...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σ' αυτο εχεις δικιο.Γιατι στα αλλα εχω αδικο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σ' αυτο εχεις δικιο.
Γιατι στα αλλα εχω αδικο;
Ενίοτε
Τελικα πως τον λένε τον τύπο;
(Και δε μας ειπες, με ποιους ησουν και ποιους μπινελίκωνες το Σαββατο; Γουσταρω παρασκήνιο... )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σ' αυτο εχεις δικιο.
Γιατι στα αλλα εχω αδικο;
Ενίοτε
Τελικα πως τον λένε τον τύπο;
(Και δε μας ειπες, με ποιους ησουν και ποιους μπινελίκωνες το Σαββατο; Γουσταρω παρασκήνιο... )
Δεν μπινελικωνα κανεναν, γιατι ο βασικος υπευθυνος της ηττας - υποβιβασμου ηταν ο Ζντοβτς και αυτον δεν προκειται να τον βρισω που να τον πιασω να μου κλεβει το σπιτι (λεμε τωρα ).
Αν χρειαζοταν να παρω το μερος καποιου αυτος θα ηταν ο ΓΣ (γι'αυτο ειπα οτι ΚΑΙ οι διοικουντες εχουν μεταξυ τους διαφορές), αλλα δεν πιστευω οτι εχει καποιο νοημα. Το τμημα αν αξιζει να μεινει θα μεινει, αλλιως ας πεσει. Με μπινελικια δεν αλλαζει καμια κατασταση ειδικα οταν αυτα γινονται εκ του ασφαλους και (το κυριοτερο) εκ των υστερων.
Για να τα πω μια φορα και μετα να μην τα ξαναλεω:
'Κατηγορειται' ο ΓΣ (λεγε με Παναγοπουλο) οτι εξωθει την ομαδα σε υποβιβασμο στην Α2, με στοχο τη διαλυση της ΚΑΕ και την αμεση πτωση στη Β'. Ο λογος ειναι οτι οι περισσοτεροι λενε πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και με μπαλωματα δε γινεται δουλεια. Αν πεσουμε στη Β' η ομαδα θα 'καθαρισει' οικονομικα και (αν μπορει και το αξιζει) σε 2 χρονια θα επιστρεψει με νεα δυναμικη (Φιορεντινα στυλ). Αυτο βρισκει αντιθετους τους διοικουντες την ΚΑΕ γιατι θα αναλαβουν προσωπικη ποινικη ευθυνη.
Το ωραιο ποιο ειναι; Οτι το ανοιγμα δεν ειναι τεραστιο, αλλα ειναι συνεχως διογκουμενο. Και η αγωνιστικη απαξιωση φερνει κι αλλο ανοιγμα κ.ο.κ.Απο την αλλη οι κακομοιρηδες 'μονοι' τους παραγοντες της ΚΑΕ, εχουν κανει τη μια πατατα μετα την αλλη. Εγω εφερα τους Ρατσα, Γκλιντιτς, Αντζουλοβιτς, Μαλεσεβιτς, Στεφανοβιτς; Αν αντι για ολους αυτους εφερναν ΕΝΑΝ μονο γαμημενο αξιοπρεπη πόιντ η ομαδα ΚΑΙ λιγοτερα θα ειχε ξοδεψει ΚΑΙ καλυτερη θα ηταν. Για τα λαθη μας οι αλλοι φταινε;
Και τελος ο οργανωμενος κοσμος: Παιξαμε φετος κεκλεισμενων των θυρων με τον ΠΑΟΚ (το ενα απο τα 2 που θα τιγκαρε το γηπεδο) και εχουμε φαει περιπου κοντα 100.000 (ή και παραπανω οποιος ενδιαφερεται θα το μαθω το ακριβες νουμερο) σε προστιματα απο τις παρατηρησεις. Ο λογος ξερετε ποιος ειναι συνηθως; Τα μπινελικια προς Σπανουδακη-Μυτιληναιο. Κοινως, εχεις (ως κοσμος) χρεωσει την ομαδα με μια μεταγραφαρα ή εστω 2 αξιοπρεπεις λυσεις και μετα σου φταινε οι 'αλλοι';
Και τωρα σε ρωταω: Στη θεση μου τι θα εκανες ή τι θα ελεγες; Εγω πιστευω οτι η θεση του ερασιτεχνη μπορει να ειναι σκληρη και κυνικη αλλα ειναι η πιο λογικη και ελπιδοφορα.
ΥΓ Δε θυμαμαι για ποια ειχες εκδηλωσει ενδιαφερον εσυ και για ποια ο Ταξιδιωτης αλλα για τη μια απο τις δυο εχει γινει το γυναικειο 'Τολμη και γοητεια'.
-
Συμφωνώ σχεδον σε όλα... Το σεναριο Β' Εθνική ειναι η καλύτερη λύση. Αν και δεν ειναι λύση ν' αντιμετωπιζουμε την καθε περιπτωση χωριστα καινα μην αποδομησουμε το ελληνικο μοντελο επαγγελματικου μπασκετ μια και καλή.
Αν θυμάσαι τα περι κακου μεταγραφικου σχεδιασμού στα ελεγα ευθύς εξαρχής....Η κοπελιά η δικιά μου θα 'ναι. Επειδη ειμαι αμπαλος σε κατι τετοια ολο σε αντιστοιχες με σπρωχνει το ξερο μου το κεφαλι, οπότε μαλλον (εστω από φωτο ) παλι την πάτησα
-
Για να μην τα παραλεμε, το σεναριο Β' εθνικη ειναι η καλυτερη λυση ΜΟΝΟ αν υπαρχει ετοιμο πλανο σωτηριας και αντεπιθεσης. Αλλιως χεσε μεσα.
Σε κατ'ιδιαν συζητησεις εχω εκφρασει την αποψη οτι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ μιλας με Κουβελα, Γιαννουζακο, Σφέικο, Χρηστου και Δεδα και τους κρατας στη Β' με αποδοχες Α2 (ετσι κι αλλιως μονο ο Δεδας υπο προϋποθεσεις μπορει να βρει ομαδα Α1) και το διαλυεις το μαγαζι. Κοντα σ'αυτους και με μια καλη πιτσιρικαρια ξαναπροσπαθεις.
Το προβλημα ποιο ειναι; Οτι αν η ομαδα παει στη Β' τα λεφτα που εχουν να παιρνουν οι παικτες τα χανουν ΟΛΑ. Αρα αντε να εχουν διαθεση να μιλησουν. Και οι αποχη και οι αλλες αηδιες που κανουν δε φανταζομαι να τους εξασφαλιζουν τα χρηματα τους. Αλλωστε και αυτοι οι ιδιοι δεν ξερω ποσο ικανοποιημενοι ειναι απο τους εαυτους τους ειδικα με τον τροπο που αγωνιστικαν στο Β' ημιχρονο, οπου ενας καφενες τους γυρισε το παιχνιδι για την πλακα τους μεσα σε 10'. Μεχρι το 25' ηταν πληρωμενοι δηλαδη;
Για το σχεδιασμο ειχα διαφωνησει ως προς το κατα ποσο η ομαδα ειναι για φουντο. Βλεπεις μου ειχαν σφυριξει οτι πλεον δεν υπαρχουν 'αλλα' προβληματα πλην του αγωνιστικου. Ψεμα ομως. Αν πω οτι μια ωρα πριν απο παιχνιδι ειχαν ξεχασει τον Τζεκινς στο σπιτι του στη Θερμη θα με πιστεψετε;
-
Δεν ξέρω αν ως φίλαθλοι του Απόλλωνα Πάτρας πρέπει να έχουμε παράπονο από τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις γιατί απλούστατα δεν τις ακούω ποτέ. Ή γήπεδο, ή απλά ενημερώνομαι για το αποτέλεσμα.
Βέβαια, δεν γράφω πουθενά στην απάντησή μου πως ο Απολλωνάκος πρέπει να έχει παράπονα από τις ραδιοφωνικές περιγραφές. Μου είναι αδιάφορες οι περιγραφές. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να παίζει καλό μπάσκετ και να νικάει, όπως έκανε το Σάββατο.
Jacob
-
Ο χρήστης Theofaman πριν μία εβδομάδα έγραψε:
Αντίο Πράγα...+1
-
Όχι ρε γμτ, πάλι έχασε ο Παναθηναϊκός.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αντίο Πράγα...
+1
Τέλος για φέτος.
Το 'γιατί' άγνωστο και μάλλον είμαστε οι τελευταίοι που θα το μάθουμε. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αντίο Πράγα...
+1
Τέλος για φέτος.
Το 'γιατί' άγνωστο και μάλλον είμαστε οι τελευταίοι που θα το μάθουμε.Συνδρομο ΤΣΣΚΑ 2005?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........