-
Για τον Μποντιρογκα δε θα μπορουσα να διαφωνησω περισσότερο. Χειρονομιες, βρισιες, προκλησεις, μεχρι κι ενα μπουκαλι στην εξεδρα για το καλως σας βρηκα. Ελαχε να ειμαι σ' εκεινο το ματς και μαλιστα οχι στους φανατικους (με τους οποίους το πιστευεις, δεν το πιστευεις, ημασταν στα μαχαιρια) κι απόρησα με το ποσο κενο μπορει να χωραει στο περίβλημα του εγκεφαλου ενος (καλοπληρωμενου) διεθνη μπασκετμπολίστα. Καφροι ηταν στην εξεδρα, καφροι ομως ηταν εκεινη τη μερα και στο γηπεδο. Καταφερε να διακοπει το ματς και μετα εκανε τον Καισαρα για το κατόρθωμά του... Καλυτερα ηταν παλια στα τσιμεντα του Παπαστρατειου με τον Μανιατη και τον Σκροπολιθα, που καθομασταν διπλα με τους βαζελους και μοναχα πειραζομασταν χαναμε-κερδιζαμε κι ας μην επαιζαν στην ομαδα(-ες) μας Μποντιρογκες και Πασπαλιε....
Οι Γιαννακοπουλαίοι εκτος γηπεδου μπορει να ειναι οι καλύτεροι ανθρωποι του κόσμου, ομως εδω συζηταμε τα εντος.... οπου συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση κι αμαρτια ατιμωρητη και κατ' εξακολούθηση ειναι χαδι αν χαρακτηριστει απλά τραμπουκισμός. Το κακο ειναι οτι το κανουν και σε διεθνη ματσακια ή και σε γκαλά οπως μια κλήρωση σ' ενα ακριβο ξενοδοχείο.... Ανίατη ασθενεια.
Θα παραφρασω κατι: Ο αθλητισμος ειναι το σημαντικοτερο ασημαντο πραγμα στον κόσμο. Κακως πειραχτηκες από το δικό μου 'εσωτερικο' αστειο με εναν τριτο συμφορουμιτη (με τα δικα του αντιστοιχα αστεια εγω ΔΕΝ πειραζομαι κι αυτος, φανταζομαι, με τα δικά μου). Το είδα 'δεν ειδα φως και μπήκα' δεν πάει σε σενα αλλά σε μενα. Αλλά γενικα χαλιέμαι οταν ενω προσεχω παντα τι και πως το λεω καποιος θα περιμενει στη γωνια για να μου την πει χωρις να το συζητησει πρωτα και χωρις να δει σε ποιον, γιατι και πως απευθυνθηκα.
-
Για τους Γαννακοπουλαίους θα συμφωνήσω απόλυτα, ώρες ώρες και φορές φέρονται σαν Τσουκαλάδες του χειρίστου είδους.
Ωστόσο, είναι μεγάλο κρίμα που έλαχε ο Ντομινίκ να έρθει στην Ελλάδα με προπονητή το Μάλκοβιτς, και δεν είανι σωστό να γίνεται αντικείμενο ειρωνείας, ο τύπος ήταν πρωταγωνιστής στο N.B.A, έτσι; Θεωρώ ότι σαν τάξη μεγέθους η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν τουλάχιστον ισάξια αυτής του Ριβάλντο, αλλά δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε σωστά.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα παραφρασω κατι: Ο αθλητισμος ειναι το σημαντικοτερο ασημαντο πραγμα στον κόσμο. Κακως πειραχτηκες από το δικό μου **'εσωτερικο' αστειο με εναν τριτο συμφορουμιτη (με τα δικα του αντιστοιχα αστεια εγω ΔΕΝ πειραζομαι κι αυτος, φανταζομαι, με τα δικά μου). **Το είδα 'δεν ειδα φως και μπήκα' δεν πάει σε σενα αλλά σε μενα. Αλλά γενικα χαλιέμαι οταν ενω προσεχω παντα τι και πως το λεω καποιος θα περιμενει στη γωνια για να μου την πει χωρις να το συζητησει πρωτα και χωρις να δει σε ποιον, γιατι και πως απευθυνθηκα.
Θα σχολιάσω το τελευταίο που έγραψες,μιας και δεν έχω πολύ χρόνο.(τα υπόλοιπα περί μποντι κλπ θα μας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες )
Γενικά η συζήτηση στο μπάσκετ εκτυλίσσεται ανάμεσα σε σένα και στον Αποστόλη.Γι'αυτό και τις περισσότερες φορές θα έχεις παρατηρήσει ότι κανένας σχεδόν δεν παρεμβαίνει Το ότι βάζεις όμως μπροστά σε ό,τι γράφεις ένα Αποστόλη,Θανάση,Κώστα κλπ δεν σημαίνει ότι αυτά που γράφεις δεν θα ενοχλήσουν κάποιον άλλον.Μπορεί το πικνικ(ή τα περι καραγκιοζη,τραμπούκου κλπ) να είναι δικό σας αστείο,αλλά το έγραψες σε δημόσιο φόρουμ,έτσι δεν είναι;Αυτά που γράφεις ΘΕΛΕΙΣ να τα δούμε και οι υπόλοιποι διαφορετικα θα τα έστελνες στον Αποστόλη(Που σαι ρε αδερφέ; ) μέσω pm και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο.
Σε καμία περίπτωση δεν σε περιμένει κανένας στη γωνία.Άλλωστε αυτό κάνουμε τώρα,συζήτηση.
Αυτά εν είδει απάντησης στο παράπονό σου.Τώρα για τα περι καραγκιόζη κλπ,εν συντομία σου λέω ότι αν χαρακτηρίζαμε καραγκιόζηδες όλους τους παίκτες,οι οποίοι με διάφορους τρόπους έχουν εμπλακεί σε καβγά,προκλήσεις κλπ τότε στα δωμάτιά μας θα είχαμε ποστερς με τον Μπακατσιά και τον Καραγκιοζόπουλο
Δεν είπες τίποτα για το ταλέντο όμως του Μπόντι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Greo εσυ ησουνα που μπινελικωνοσουνα με τους διοικούντες στο τέλος; Ή ησουνα με τους.... διοικούντες;Α! Τωρα που ειπα greo... Αυτον τον @#$%^&*, τον αλήτη, τον εκφωνητη της ΕΡΤ στο ματς Ηρα-Απόλλων αμα τον πιασω στα χερια μου θα τον καρυδωσω :angry2: :angry2: :angry2: Δεν του φτανει η ασχετοσύνη του (οσο ξερει αυτος από μπασκετ, ξερω εγω από πλεξιμο), η αγραμματοσύνη του, η μ@#$%ια που τον δερνει, μονο τα κλαματα δεν εβαλε ο καραγκιοζης επειδη η μια από τις δυο ομαδες νικησε και η άλλη εχασε Δεν εχει σημασια η ομαδα αλλα η νοοτροπια ενος ανθρωπου ( ; ) που μη αναλογιζομενος της ευθυνες και τις υποχρεωσεις εκ της θέσεως του, συμπεριφερεται σαν οπαδος σε εθνικο δικτυο. Αν ημουνα φιλος του Απόλλωνα θα τους ειχα βαλει βομβα στο μπ#$^%^λο, την ΕΡΤ και μονο γιατι τον εχουν στη μισθοδοσία. Αλλά δε φταιει αυτός........
Ισαακ να ηταν μονο διοικουντες εναντιον φιλαθλων θα ηταν καλα. Αλλα ειναι διοικουντες ΓΣ εναντιον διοικουντων ΚΑΕ εναντιον διοικουντων ΠΑΕ εναντιον οργανωμενων φιλαθλων εναντιον ανοργανωτων. Ελπιζω να μη ξεχναω κανεναν.
Το σχολιο σου για το ραδιο το βρισκω εξαιρετικα αστοχο. Οχι γιατι διαφωνω, δεν εχω αλλωστε αποψη, αλλα ειδικα απεναντι στον Απολλωνα τετοιο σχολιασμο θελει γιατι ο Γεωργιου απο την Πατρα μονο το ταμπουρλο δεν παιρνει να δωσει συνθηματα. Να μη μιλησω για το σχολιασμο που κανει το 99% των ραδιοσχολιαστων στα ματς των απατ-αιωνιων εναντια σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα.
Εχεις φαγωθει ολη τη σεζον οτι μας σπρωχνουν για να παραμεινουμε. Σου το πα μια και δυο και τρεις και εφτα κι οχτω και δεκα (οπως τραγουδα και ο ερμηνευτης του υμνου του βαζελου). Δεν συμβαινει απολυτως τιποτα τετοιο. Ουτε ως ανεκδοτο δε στεκει κατι τετοιο. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.................
Α, μην ανησυχεις. Και με τον «πικ-νικ» χασατε
Συμφωνω οτι εφεραν καποιους καλούς παικτες (εφεραν και κατι αμπαλους... Τζζονι Μπραντς) αλλα δεν ητσν οι μονοι (τοτε) και τελος παντων μ’ εκαναν κι αυτοι και ο Σαλονικης που αναφερεις να κοψω το γηπεδο για καμποσο καιρο... Κακο κανουν Αποστολη να το ξερεις. Στις μεγαλες ομαδες ολο και καποιος θα βρεθει να πληρωνει και να φερνει παικτες. Το θεμα ειναι να φερει μαζι του και τον πολιτισμο που ειναι πιο απαραιτητος! Κατ’ εμε θα επρεπε (οχι μονο σ’ αυτους) να απαγορευτει ν’ ασχολουνται με τον χωρο
Συμφωνούμε απόλυτα!:yahoo: (εγώ το έκοψα μετά από το πρωτάθλημα που πήραμε με τον ΠΑΟΚ, το 3-2)
ΥΓ Στον Ρατζα και στον Σκοτ υποκλινομαι. Τον Μποντιρογκα ομως δεν τον συμπεριλαμβανω στους μεγαλους παικτες. Στους μεγαλους καραγκιοζηδες ανεταααααααα........
Κάτσε για να συννενοηθούμε. Εννοείς ότι ο Μποντιρόγκα, δεν ήταν μεγάλη μπασκετική αξία;;
Οπου και να πήγε τα σάρωσε όλα. Για ρωτα τα Αμερικανά στην Ιντιανάπολη. Ως και η Μπαρτσελόνα πήρε Ευρωλίγκα από το Ντέγιαν. Το αν ήταν κωλοπαίδι, είναι άλλο θέμα. Μπορεί και να ήταν.
Αλλά , κατά την ταπεινή μου γνώμη, μετά από Ντράζεν και Νικ, είναι αυτός.Πες μου ότι δεν κατάλαβα καλά
-
Ξανα:
Δεν ειπα τους παναθηναϊκους τραμπουκους, καραγκιοζηδες κλπ. αλλά τον Μποντιρογκα και τους Γιαννακοπουλους, με τον ιδιο τροπο μαλιστα που χαρακτηρισα τον Τομιτς. Επι του χαρακτηρα τους (του εντος γηπεδου παντα) εχω (δικαιολογημενη) αποψη και δε νομιζω οτι μπορει να παρεξηγηθει καποιος περα από τους ιδιους! Επειδη αλλο εννοεις ομως, σου υπενθυμιζω οτι δεν ειναι το ιδιο ουτε ειναι ισοπεδωτικη η άποψή μου οπως τα οσα συζητούσαμε παλιοτερα στο ποδοσφαιρο 'ολοι οι γαβροι/βαζελοι ειναι καφροι', 'χουντα' κλπ. Εν ολιγοις: Δεν κρινω ομαδες ανθρωπων αλλά συμπεριφορες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ανθρωπων για τις οποίες μαλιστα δεν αλλάζω άποψη ουτε ανακαλώ, θεωρωντας τον εαυτό μου μελος του συνόλου την ποιότητα του οποίου με αυτές τραυματίζουν. Το 'πικ-νικ' ειναι βεβαια αστειο για να παρεξηγηθει κανεις. Ουτε βρισια, ουτε χαρακτηρισμός ειναι παρα μονο χαβαλες που οι παλιοτεροι τον θυμουνται καλα... να τα πάρω κι εγω επειδη καποιος μου θυμισε οτι εχουμε 9 χρονια να παρουμε πρωταθλημα ή επειδη περσι βγηκαμε 8οι ή οτι ο Παναθηναϊκος τα τελευταία χρονια εχει καλύτερη ομαδα (ακόμα κι οταν χανει); Σοβαροι να 'μαστε... Ασε που ειδικα στο μπασκετ, που το 'παιξα κιολας (αν και με τα κριτήριά μου ημουνα άμπαλος εντελώς ), το θεαμα το βαζω πάνω απ' ολα και οχι την ομαδα.Περι Ντομινικ. Μεγαλη κουβεντα, αλλά οταν ηρθε:
- Τα ειχε φαει τα ψωμια του και δεν εδειχνε να εχει κινητρο
- Προκαλεσε περισσοτερα προβλήματα απ' οσα ελυσε και δεν ειναι τυχαιο οτι εφυγε νυχτα (96-97)
Περι Μποντιρογκα:
- Παικτης άλλης εποχης, 'τελειωσε' πολύ νωρίς (ουσιαστικα στα 29!)
- Τα τελευταια χρονια με τα συστηματα πάνω του βραχυκυκλωνε την ομαδα και δεν την αφηνε να λυθει και να παίξει θεαματικα
- Χαρακτηρας αισχρός, ποτε δε σε ενεπνεε να χαρεις μια καλή του προσπάθεια. Ηξερες οτι κουβαλάει 100 κιλά κόμπλεξ (οχι οτι δεν ειχαμε κι εμεις τέτοιους).
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Θα παραφρασω κατι: Ο αθλητισμος ειναι το σημαντικοτερο ασημαντο πραγμα στον κόσμο. Κακως πειραχτηκες από το δικό μου **'εσωτερικο' αστειο με εναν τριτο συμφορουμιτη (με τα δικα του αντιστοιχα αστεια εγω ΔΕΝ πειραζομαι κι αυτος, φανταζομαι, με τα δικά μου). **Το είδα 'δεν ειδα φως και μπήκα' δεν πάει σε σενα αλλά σε μενα. Αλλά γενικα χαλιέμαι οταν ενω προσεχω παντα τι και πως το λεω καποιος θα περιμενει στη γωνια για να μου την πει χωρις να το συζητησει πρωτα και χωρις να δει σε ποιον, γιατι και πως απευθυνθηκα.
Θα σχολιάσω το τελευταίο που έγραψες,μιας και δεν έχω πολύ χρόνο.(τα υπόλοιπα περί μποντι κλπ θα μας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες )
Γενικά η συζήτηση στο μπάσκετ εκτυλίσσεται ανάμεσα σε σένα και στον Αποστόλη.Γι'αυτό και τις περισσότερες φορές θα έχεις παρατηρήσει ότι κανένας σχεδόν δεν παρεμβαίνει Το ότι βάζεις όμως μπροστά σε ό,τι γράφεις ένα Αποστόλη,Θανάση,Κώστα κλπ δεν σημαίνει ότι αυτά που γράφεις δεν θα ενοχλήσουν κάποιον άλλον.Μπορεί το πικνικ(ή τα περι καραγκιοζη,τραμπούκου κλπ) να είναι δικό σας αστείο,αλλά το έγραψες σε δημόσιο φόρουμ,έτσι δεν είναι;Αυτά που γράφεις ΘΕΛΕΙΣ να τα δούμε και οι υπόλοιποι διαφορετικα θα τα έστελνες στον Αποστόλη(Που σαι ρε αδερφέ; ) μέσω pm και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο.
Σε καμία περίπτωση δεν σε περιμένει κανένας στη γωνία.Άλλωστε αυτό κάνουμε τώρα,συζήτηση.
Αυτά εν είδει απάντησης στο παράπονό σου.Τώρα για τα περι καραγκιόζη κλπ,εν συντομία σου λέω ότι αν χαρακτηρίζαμε καραγκιόζηδες όλους τους παίκτες,οι οποίοι με διάφορους τρόπους έχουν εμπλακεί σε καβγά,προκλήσεις κλπ τότε στα δωμάτιά μας θα είχαμε ποστερς με τον Μπακατσιά και τον Καραγκιοζόπουλο
Δεν είπες τίποτα για το ταλέντο όμως του Μπόντι...
Ντάξει, δεν τίθεται θέμα
Σε ότι με αφορά, ούτε παρεξηγούμαι (μια φορά παρεξηγήθηκα με το άλλο το ζαβό αλλα΄δεν έφταιγα) ούτε προσπαθώ να 'επιβληθώ' σε κανέναν.
Εχω μια 'λοξάρα' με το μπάσκετ, αυτό είναι όλο και απλώς γράφω τη γνώμη μου.Είμαστε διαφορετικοί, έχουμε άλλα μέτρα και στα σταθμά και δε χάθηκε ο κόσμος αν δεν τα 'βρίσκουμε' πάντα.
Κουβέντα κάνουμε και εγώ νομίζω ότι την κάνουμε καλά.
Τυχαία έκανα quote το δικό σου Γιάννη, μια και ήταν το τελευταίοΓια τους Γαννακοπουλαίους θα συμφωνήσω απόλυτα, ώρες ώρες και φορές φέρονται σαν Τσουκαλάδες του χειρίστου είδους.
Ξέρεις το γίνεται...;; είναι πολυ αμφιλεγόμενοι αυτοί οι τύποι.
Εχω κουβεντιάσει με παιδια του ερασιτέχνη και ειδικότερα του στίβου. Ακούνε 'Γιαννακόπουλο' και 'φτύνουν στον κόρφο τους'. Το τι εκστομίζουν και το τι του καταλογίζουν δε λέγεται.
Από την άλλη, το μπάσκετ ήταν εποχές που μάζευε περισσότερο κόσμο από το ποδόσφαιρο, διότι πολύ απλά, αυτό έφερνε χαρά στον κόσμο. Ηταν τα ζόρια τότε στο ποδόσφαιρο και πολύς κόσμος 'ρέφαρε' με το μπάσκετ χωρίς να σκέφτεται το 'γιατί' και 'πώς' . Εκεί χαίρονταν, εκεί πήγαιναν. Εγώ δε μπορώ να ρίξω άδικο ούτε στους μεν ούτε στους δε.
Πάντως σε αυτό που έγραψες συμφωνώ. Δε μου αρέσει κανενός είδους 'κονσομανσιόν' στο γήπεδο. Εκεί έχουν το λόγο οι αθλητές και κανείς άλλος. Οι υπόλοιποι είναι ...βοηθητικοί.
ΥΓ..βροχή πέφτουν τα ποστ και δεν προλαβαίνω
Χρήστο δεν τελείωσε στα 29. Η Μπαρτσα από αυτόν το σήκωσε και δεν ήταν 29 τότε. Δε νομίζω να βραχυκύκλωνε την ομάδα.Με τους γιούγκους έκανε απίστευτα πράγματα. Οταν η μπάλα γινόταν 'καυτή πατάτα', ο Ντέγιαν ήταν πάντα εκεί και κατά κανόνα τους έκανε ευτυχισμένους όλους.
ΙΜΗΟ τεράστιος παίχτης.Καλυτερα ηταν παλια στα τσιμεντα του Παπαστρατειου με τον Μανιατη και τον Σκροπολιθα, που καθομασταν διπλα με τους βαζελους και μοναχα πειραζομασταν χαναμε-κερδιζαμε κι ας μην επαιζαν στην ομαδα(-ες) μας Μποντιρογκες και Πασπαλιε....
Και με Κάρει Σκάρι. 7 φορές μας είχε καρφώσει στο 'τάφο' τις μέτραγα αλλά ρεφάραμε στο 2ο γύρο
(εξοντώθηκα, πάω για ξάπλες )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κάτσε για να συννενοηθούμε. Εννοείς ότι ο Μποντιρόγκα, δεν ήταν μεγάλη μπασκετική αξία;;
Οπου και να πήγε τα σάρωσε όλα. Για ρωτα τα Αμερικανά στην Ιντιανάπολη. Ως και η Μπαρτσελόνα πήρε Ευρωλίγκα από το Ντέγιαν. Το αν ήταν κωλοπαίδι, είναι άλλο θέμα. Μπορεί και να ήταν.
Αλλά , κατά την ταπεινή μου γνώμη, μετά από Ντράζεν και Νικ, είναι αυτός.Πες μου ότι δεν κατάλαβα καλά
Καλα καταλαβες
Μετα τον Ντραζεν και τον Νικ;;;;;;;;;No man, no way
Θα τριζουν τα κοκκαλακια του μακαρίτη!
Καλός παικτης ηταν, με νοοτροπία νικητή κι αυτός (τα ιδια που λέγαμε για τον Τομιτς), παικτης που θα πάρει το τελευταίο σουτ. ΑΛΛΑ με κριτηρια ποιοτητας, πληροτητας μπορω να θυμηθω τουλάχιστον μια ντουζινα καλύτερούς του. Να παρουμε τους Ελληνες; Συγκρινεται με εναν Φανη; Συγκρινεται με ενα Γιαννακη; Στην Ιντιαναπολις, στη Μπαρτσελονα ηταν πολύ καλός, αλλά θυμασαι ΠΟΙΟΥΣ ειχε συμπαικτες; Σοβαρα πιστευεις οτι ηταν αυτος που τρομαξε τους Αμερικάνους;.....
Νομιζεις οτι ηταν τυχαια ο μονος της τεραστιας αυτης φουρνιάς των Γιουγκων που δεν επαιξε, που δεν του προταθηκε να παιξει ποτε στο ΝΒΑ; (οπου διαπρεπει μεχρι κι ο.... Γιαριτς) Τα Αμερικανα μπορει να ειναι αμπαλοι τελευταια, αλλά σε διαβεαιώνω οτι δεν θ' αφηνανε καλουτσικο εστω παικτη να μην τον δοκιμασουνε τουλάχιστον.
Πολυ καλός παικτης ητανε σιγουρα. Ειχα την τυχη να τον δω στο διεθνες ντεμπουτο του, στα 17 του, στη Νεα Σμυρνη σ' ενα ματς της Ζανταρ με τον Πανιώνιο. Φαινοταν από μικρος οτι θα γινει καλός παικτης αλλά οταν (μονο) από τη Σερβια περασε (στην εποχή του) ενας Ντιβατς, ενας Τζορτζεβιτς, ενας Ντανιλοβιτς, ενας Στογιακοβιτς ειναι ιεροσυλια να τον βαζουμε μετα τον Ντραζεν και τον Νικ!
Καποτε ελεγαν οτι ειναι 'ο καλύτερος παικτης εκτος ΝΒΑ', ηθελαν να πουν 'κι ο μονος που δε θα παίξει ποτε'. Κι αν θες τη γνωμη μου, ο χαρακτήρας του και τα φυσικα μειονεκτήματά του (λιγοτερο αθλητικος κι από μενα) ηταν που τον καταδικασαν σε 'εντος των τειχων' κατορθώματα και, ουσιαστικα, σε προωρη αποσυρση από το προσκηνιο ενω ειναι μολις 33...(εχει 2 χρονια ηδη να παιξει σοβαρο μασκετ κι από την Μπαρτσα εφυγε κακην κακως, ενω παρακαλούσε να επιστρεψει σ' εσας το καλοκαίρι)Θες να θυμησω καποιους που επαιξαν παραλληλα ή και μετα τον Ντραζεν και τον Νικ;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Χρήστο δεν το είπα για να σε θίξω.Χαρακτηρισμοί όμως του στυλ''καραγκιόζης ο Μποντιρόγκα..και μάλιστα όχι μεγάλος παίκτης''ή πικ-νικ ο Ουιλκινς δεν ακούγονται ωραία.Και στο λέω γιατί στο παρελθόν είχες δείξει να ενοχλείσαι από τέτοιους χαρακτηρισμούς που αφορούν την ομάδα σου.
Ο Μποντιρόγκα καραγκιόζης γιατί;Γιατί ανταπέδωσε τα χτυπήματα του Τόμιτς στο ΣΕΦ;Γιατί δήλωνε παναθηναικός(και αυτό πίκραινε τους γαύρους);Αψιμαχίες στα γήπεδα συμβαίνουν πάντα,το καραγκιόζης είναι πολύ βαρύς χαρακτηρισμός.Ακόμα κι αν ήταν εριστικός σαν χαρακτήρας(αυτό να το δεχτώ)αμφισβητείς και το ταλέντο του(λες ότι δεν είναι μεγάλος παίκτης).Αυτό από πού προκύπτει;Τα ποστ σου(στο μπάσκετ)τα διαβάζω πάντα.Δεν χρειάζεται να επαναλβάνεις κι εσύ συνέχεια ότι έχεις γνώσεις στο μπάσκετ,αυτό φαίνεται.Το μπάσκετ όμως δεν είναι πυρηνική φυσική,γνώμη έχουμε όλοι μας άσχετα αν δεν ξέρουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όπως εσύ,έτσι δεν είναι;Ένα άθλημα είναι κι αυτό όπως όλα τα υπόλοιπα,μην το ανάγεις σε περι πολλού επιστήμη.
Ελπίζω το τελευταίο σου σχόλιο ''είδα φως και μπήκα'' να μην αφορά εμένα.Υ.Γ:Όσο για τους φοβερούς και τρομερούς Γιανακοπουλαίους που τους έχει φοβηθεί το μάτι σου,νομίζω υπερβάλλεις κομματάκι.Και στο λέω επειδή τον Παύλο τον ξέρω σαν άνθρωπο από αλλού..απλά δεν κατέχει στοιχειώδεις κανόνες διπλωματίας και εικόνας προς τα έξω. Προφανώς και οι μαλακιουλες που κάνει είναι καταδικαστέες,αλλά μιλάμε για ανθρωπακο του θεού
Υ.Γ2:Ο Μποντιρόγκα δεν έπαιξε το Σάββατο με τον Άρη.Αθώος ο κατηγορούμενος
μηπως ΚΑΙ οι Γιαννακοπουλοι (κυριως) ΚΑΙ ο Μποντιρογκα δεν φερθηκαν κατ' επαναληψη αντιδεοντολογικα και με παντελή ελλειψη σεβασμου στο άθλημα, με πιο προσφατο παραδειγμα αυτο του Σαββάτου;
Τι ειναι αυτο το κακο με εσας τους Παναθηναικους? Μας πικρανε λεει ο Γκονζαλες γιατι δηλωνει Παναθηναικος,μας πικρανε λεει ο Μποντιρογκα γιατι ηταν Παναθηναικος. ΡΕ παιδια ελεος. Ουτε για φτυσιμο δεν τους εχουμε αυτους τους παικτες. Εμενα λετε εμπαθη αλλα ακομα να καταλαβαιτε οτι οι παικτες ειναι επαγγελματιες. Τα ιδια σας ελεγαν οι Νικοπολιδης,Κωνσταντινου,Ρατζα κ.τ.λ και τωρα τους εχουμε κανει μελη.
Βρε και τον Κυργιακο αμα θελουμε παιρνουμε και τον βαζουμε να καθαριζει τον παγκο. Ρε και τον Ζελικο αν θελουμε παιρνουμε και τον εχουμε για βοηθο προπονητη.
Αν θελουμε καποιον καλο παικτη θα τον αποκτησουμε. Σιγα μην παω να παρω τον Εκι. (τον 0 συμμετοχες με την εθνικη). Ρε εδω εχω στην θεση του Ριβαλντο ,Τουρε και Νε. Κρατηστε τον και ερχονται νεες 5αρες.
Ακομα να παρετε χαμπαρι οτι οι παικτες ειναι επαγγελματιες. Με ακουσατε εμενα να λεω οτι ο Σοφοκλης ειναι Ολυμπιακος? Αν του ερθει μια καλη προταση απο nba θα παει τρεχοντας και καλα θα κανει.
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ -
A να μην ξεχασω τον Σουμποτιτς που οταν ηρθε μας ελεγε οτι απο μικρος ηταν Ολυμπιακος γιατι η γιαγια του ηταν απο την κοκκινια και προχθες στην εκπομπη της ΝΕΤ ελεγε οτι ειναι Αρης.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.................
ΥΓ Στον Ρατζα και στον Σκοτ υποκλινομαι. Τον Μποντιρογκα ομως δεν τον συμπεριλαμβανω στους μεγαλους παικτες. Στους μεγαλους καραγκιοζηδες ανεταααααααα........
i drink to that!!! amen!
-
Χρήστο δεν τελείωσε στα 29. Η Μπαρτσα από αυτόν το σήκωσε και δεν ήταν 29 τότε.Για την ακριβεια ηταν 30. Γεννηθηκε το 1973 και η Μπαρτσελονα πηρε το Ευρωπαικο το 2003. Μετα, τελος....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κάτσε για να συννενοηθούμε.
Πολυ καλός παικτης ητανε σιγουρα. Ειχα την τυχη να τον δω στο διεθνες ντεμπουτο του, στα 17 του, στη Νεα Σμυρνη σ' ενα ματς της Ζανταρ με τον Πανιώνιο. Φαινοταν από μικρος οτι θα γινει καλός παικτης αλλά οταν (μονο) από τη Σερβια περασε (στην εποχή του) ενας Ντιβατς, ενας Τζορτζεβιτς, ενας Ντανιλοβιτς, ενας Στογιακοβιτς ειναι ιεροσυλια να τον βαζουμε μετα τον Ντραζεν και τον Νικ!
Καποτε ελεγαν οτι ειναι 'ο καλύτερος παικτης εκτος ΝΒΑ', ηθελαν να πουν 'κι ο μονος που δε θα παίξει ποτε'. Κι αν θες τη γνωμη μου, ο χαρακτήρας του και τα φυσικα μειονεκτήματά του (λιγοτερο αθλητικος κι από μενα) ηταν που τον καταδικασαν σε 'εντος των τειχων' κατορθώματα και, ουσιαστικα, σε προωρη αποσυρση από το προσκηνιο ενω ειναι μολις 33...(εχει 2 χρονια ηδη να παιξει σοβαρο μασκετ κι από την Μπαρτσα εφυγε κακην κακως, ενω παρακαλούσε να επιστρεψει σ' εσας το καλοκαίρι)Θες να θυμησω καποιους που επαιξαν παραλληλα ή και μετα τον Ντραζεν και τον Νικ;
πεστα asimov!!!
ζανταρ και μετα απο αποτυχια να βγαλει διαβατηριο ελληνικο και επιθυμια του τανιεβιτς να τον παρει στο τριεστε...και τοτε επεσε πανω στο θωρηκτο μας το 94 και τα ειδε κωλυομενα ολα...καμια σχεση με τους υπολοιπους παικτες που αναφερατε...καλος παικτης για ευρωπη...ως εκει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...καλος παικτης για ευρωπη...ως εκει...Αυτη η φραση θα τον ακολουθει για πάντα. Σε μια εποχη που ανοιξανε διαπλατα οι δρομοι για το Αμερικα, ειναι ο μονος που δεν εκανε το ταξιδι. Μεχρι κι ο Ριγκοντο που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος περασε από εκει στα 32 του, ενα φεγγαρι. Αυτος ούτε απ' εξω. Και πως; Ισχυουν τα ιδια με τον Τομιτς (δε συγκρινω, μη βαρατε). Αργος, στην κινηση και στο σουτ. Πανεξυπνος μεν (στο παιχνιδι εννοω...), αλλά προβλεψιμος και χωρις ξεκαθαρη θεση. Ουτε PG (πολύ αργος), ουτε SG (καθολου αθλητικος και χωρις αξιοπιστο τριποντο), ουτε F (δεν πηδαγε χαρτοπετσετα, ΔΕΝ επαιζε αμυνα). Καταπληκτικος σε αργο τεμπο (να ροκανιζει τον χρονο και να παιρνει την προσπαθεια στα 4-5'' πριν τη λήξη της επίθεσης), αλλά στο μπασκετ του 2006 δε θα χωραγε. Φοβερος σκορερ, αλλά μετριος σουτερ (γινεται!) και ΚΑΘΟΛΟΥ θεαματικος, ασε που στην αμυνα ο παικτης του ηταν συνηθως ο ηρωας των αντιπάλων. Ηταν all around αλλα δυστυχως (αλλος ενας λογος που δεν πηγε Αμερικη) οταν επρεπε να εχει μια θεση σε ενα συνολο ισαξιων συμπαικτων φαινοταν να μην ειναι τιποτα... Παικτης που ηθελε την μπαλα. Οταν δεν την ειχε ή οταν το συστημα δεν ηταν στημενο επάνω του, βραχυκύκλωνε την ομάδα και σπαταλούσε επιθεσεις ή απλά εξαφανιζόταν. Παικτης απ' αυτους που η ομαδα παιζει για πάρτη τους κι οχι αυτοί για την ομάδα. Παικτης που δεν θα τον θυμασαι για τα απολαυστικα εντος γραμμων αλλά για το 'τελευταιο σουτ' (η ειδικότητά του). Παλιοχαρακτηρας, αρα υπερ το δεον εγωιστης και, μπασκετικα παντα, ολιγον ματαιοδοξος. Δε σου αφηνε ποτε την αισθηση υπεροχης ενος Ντιβατς, ενος Ρατζα, ενος Ντραζεν, ενος Σαμπονις, ενος Τζορτζεβιτς, ενος Μαρτσουλιονις (η επιτομη του γκαρντ!!!), ενος Κουκοτς, ενος Γιαννακη, ενος Οσκαρ, ενος Φανη, ενος Πετζα, ενος Νοβιτσκι (τι παιχταρα...), ενος Επι, ενος Ντανιλοβιτς, ενος Κιριλενκο κ.α. κι επιασα παικτες που στο τελος, στη διαρκεια ή την αρχη της καριερας τους, τους προλαβε ο Μποντιρογκα (ο τρισμεγιστος Νικ δεν μπαινει καν στη διαδικασια συγκρισης λογω θεοτητος ). Ολοι αυτοι και αλλοι ηταν, ειναι και θα ειναι πιο πάνω. Ασε που δε διακιολογειται να 'συνταξιοδοτειται' σ' αυτην την ηλικια....
-
μεγαλο πλεονεκτημα το υψος του και η ικανοτητα του να χειριζεται τη μπαλα,ποσταριζε τον κοντυτερο συνηθως αντιπαλο και μετα επαιρνε το φαουλ....σουτ αργο και οταν η μπαλα δε πηγαινε προς αυτον η ομαδα του πελαγωνε γιατι ειχε μειον ενα παικτη..
πιστευω οτι ψιλοβολευτηκε με την ευρωπη και δεν ηθελε να δουλεψει αλλο...δε πειραζει, ο καθενας με τις επιλογες του... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Χρήστο δεν το είπα για να σε θίξω.Χαρακτηρισμοί όμως του στυλ''καραγκιόζης ο Μποντιρόγκα..και μάλιστα όχι μεγάλος παίκτης''ή πικ-νικ ο Ουιλκινς δεν ακούγονται ωραία.Και στο λέω γιατί στο παρελθόν είχες δείξει να ενοχλείσαι από τέτοιους χαρακτηρισμούς που αφορούν την ομάδα σου.
Ο Μποντιρόγκα καραγκιόζης γιατί;Γιατί ανταπέδωσε τα χτυπήματα του Τόμιτς στο ΣΕΦ;Γιατί δήλωνε παναθηναικός(και αυτό πίκραινε τους γαύρους);Αψιμαχίες στα γήπεδα συμβαίνουν πάντα,το καραγκιόζης είναι πολύ βαρύς χαρακτηρισμός.Ακόμα κι αν ήταν εριστικός σαν χαρακτήρας(αυτό να το δεχτώ)αμφισβητείς και το ταλέντο του(λες ότι δεν είναι μεγάλος παίκτης).Αυτό από πού προκύπτει;Τα ποστ σου(στο μπάσκετ)τα διαβάζω πάντα.Δεν χρειάζεται να επαναλβάνεις κι εσύ συνέχεια ότι έχεις γνώσεις στο μπάσκετ,αυτό φαίνεται.Το μπάσκετ όμως δεν είναι πυρηνική φυσική,γνώμη έχουμε όλοι μας άσχετα αν δεν ξέρουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όπως εσύ,έτσι δεν είναι;Ένα άθλημα είναι κι αυτό όπως όλα τα υπόλοιπα,μην το ανάγεις σε περι πολλού επιστήμη.
Ελπίζω το τελευταίο σου σχόλιο ''είδα φως και μπήκα'' να μην αφορά εμένα.Υ.Γ:Όσο για τους φοβερούς και τρομερούς Γιανακοπουλαίους που τους έχει φοβηθεί το μάτι σου,νομίζω υπερβάλλεις κομματάκι.Και στο λέω επειδή τον Παύλο τον ξέρω σαν άνθρωπο από αλλού..απλά δεν κατέχει στοιχειώδεις κανόνες διπλωματίας και εικόνας προς τα έξω. Προφανώς και οι μαλακιουλες που κάνει είναι καταδικαστέες,αλλά μιλάμε για ανθρωπακο του θεού
Υ.Γ2:Ο Μποντιρόγκα δεν έπαιξε το Σάββατο με τον Άρη.Αθώος ο κατηγορούμενος
μηπως ΚΑΙ οι Γιαννακοπουλοι (κυριως) ΚΑΙ ο Μποντιρογκα δεν φερθηκαν κατ' επαναληψη αντιδεοντολογικα και με παντελή ελλειψη σεβασμου στο άθλημα, με πιο προσφατο παραδειγμα αυτο του Σαββάτου;
Τι ειναι αυτο το κακο με εσας τους Παναθηναικους? Μας πικρανε λεει ο Γκονζαλες γιατι δηλωνει Παναθηναικος,μας πικρανε λεει ο Μποντιρογκα γιατι ηταν Παναθηναικος. ΡΕ παιδια ελεος. Ουτε για φτυσιμο δεν τους εχουμε αυτους τους παικτες. Εμενα λετε εμπαθη αλλα ακομα να καταλαβαιτε οτι οι παικτες ειναι επαγγελματιες. Τα ιδια σας ελεγαν οι Νικοπολιδης,Κωνσταντινου,Ρατζα κ.τ.λ και τωρα τους εχουμε κανει μελη.
Βρε και τον Κυργιακο αμα θελουμε παιρνουμε και τον βαζουμε να καθαριζει τον παγκο. Ρε και τον Ζελικο αν θελουμε παιρνουμε και τον εχουμε για βοηθο προπονητη.
Αν θελουμε καποιον καλο παικτη θα τον αποκτησουμε. Σιγα μην παω να παρω τον Εκι. (τον 0 συμμετοχες με την εθνικη). Ρε εδω εχω στην θεση του Ριβαλντο ,Τουρε και Νε. Κρατηστε τον και ερχονται νεες 5αρες.
Ακομα να παρετε χαμπαρι οτι οι παικτες ειναι επαγγελματιες. Με ακουσατε εμενα να λεω οτι ο Σοφοκλης ειναι Ολυμπιακος? Αν του ερθει μια καλη προταση απο nba θα παει τρεχοντας και καλα θα κανει.
**ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ **8)Τώρα κάναμε απαρτία Χαίρομαι που έχω βρει κι εγώ συνομιλητή στο μπάσκετ
Νωρίς είναι ρεντ.Κάτσε να κοιμηθούμε πρώτα.Όλα θα γίνουν στη σειρά τους
Χρήστο είσαι λιγάκι απόλυτος και παρεξηγείσαι κι εύκολα,στο λέω τελείως καλοπροαίρετα.
Ο Ντομινίκ δεν ξέρω αν ήρθε στα τελευταία του,αυτό που ξέρω είναι ότι μας χάρισε(επί της ουσίας)ένα ευρωπαικό κύπελο(το πρώτο ελληνικής ομάδας)και αμέτρητες στιγμές μπασκετικής μαγείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Και με μια γρήγορη απλουστευμένη σύγκριση με τον Ρίμπο(για τον οποίο μουσκεύετε τα καθίσματα του Καραισκακι με τις περίτεχνες του ενέργειες πάνω...στον Σιφάκη και τον Μαχλά )να υποθέσω ότι μπορώ να τον χαρακτηρίσω πικ νικ,έτσι;Τον ριβάλντο υποτίθεται τον φέρατε για την Ευρώπη,και στην Ευρώπη βγήκατε πάλι τελευταίοι. Τέλος το οφτοπικ.
Όσο για τον Μπόντι λες ότι δεν σου έδινε την αίσθηση υπεροχής του Γιαννάκη................................του Παναώτη εννοείς; Φαίνεται ότι σε έχει πικράνει πολύ αυτός ο Γιούγκος Χρήστο
Μια φορά εγώ(και φαντάζομαι κι ο Αποστόλης)από τον συγκεκριμένο ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ είμαι όσο δεν παίρνει. Μου φτάνουν αυτά που προσέφερε στον ΠΑΟ,κι αν ερχόταν και στα 43 του πάλι ενθουσιασμένος θα ήμουν
Όσο για την συμπεριφορά του(κωλόπαις κλπ)ξεχνάς μάλλον τους παίκτες σου την πενταετία που ο ''Ξανθός'' τους δίδασκε κυριολεκτικά τσαμπουκά και αλητεία Μην αρχίσουμε να λέμε για το πόσους καραγκιόζηδες διαθέτατε τότε..Από κει και πέρα η συζήτηση βλέπω πήρε ξανα την κανονική της ροή,οπότε εγώ step aside
Που σαι Ρεντ Αρμυ;
ΖΗΤΩ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ!!!!!!
Υ.Γ:Σε όλες αυτές τις αναλύσεις που έκανες(αν πηδάγε χαρτοπετσέτα,αν ήταν λίμπερο κλπ)λέω πάσο μιας και έχει την Μπάρτσα στη τιβι,αλλά θεωρώ ότι είσαι πάλι υπερβολικός.
Αν πήδαγε και έβρισκε ταβάνι,αν κάρφωνε,αν σούταρε από τα 11.25,αν προσέφερε και θεαμα αλλά έπαιρνε και τα παιχνίδια με μεθοδικότητα και πονηριά,είχε και σαν κερασάκι στην τούρτα και την αίσθηση υπεροχής του Παναώτη Γιαννάκη τότε θα φέρναμε τον Τζόρνταν,θα μας κόστιζε λιγότερο από τον Ντέγιαν -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...καλος παικτης για ευρωπη...ως εκει...
Αυτη η φραση θα τον ακολουθει για πάντα. Σε μια εποχη που ανοιξανε διαπλατα οι δρομοι για το Αμερικα, ειναι ο μονος που δεν εκανε το ταξιδι. Μεχρι κι ο Ριγκοντο που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος περασε από εκει στα 32 του, ενα φεγγαρι. Αυτος ούτε απ' εξω. Και πως; Ισχυουν τα ιδια με τον Τομιτς (δε συγκρινω, μη βαρατε). Αργος, στην κινηση και στο σουτ. Πανεξυπνος μεν (στο παιχνιδι εννοω...), αλλά προβλεψιμος και χωρις ξεκαθαρη θεση. Ουτε PG (πολύ αργος), ουτε SG (καθολου αθλητικος και χωρις αξιοπιστο τριποντο), ουτε F (δεν πηδαγε χαρτοπετσετα, ΔΕΝ επαιζε αμυνα). Καταπληκτικος σε αργο τεμπο (να ροκανιζει τον χρονο και να παιρνει την προσπαθεια στα 4-5'' πριν τη λήξη της επίθεσης), αλλά στο μπασκετ του 2006 δε θα χωραγε. Φοβερος σκορερ, αλλά μετριος σουτερ (γινεται!) και ΚΑΘΟΛΟΥ θεαματικος, ασε που στην αμυνα ο παικτης του ηταν συνηθως ο ηρωας των αντιπάλων. Ηταν all around αλλα δυστυχως (αλλος ενας λογος που δεν πηγε Αμερικη) οταν επρεπε να εχει μια θεση σε ενα συνολο ισαξιων συμπαικτων φαινοταν να μην ειναι τιποτα... Παικτης που ηθελε την μπαλα. Οταν δεν την ειχε ή οταν το συστημα δεν ηταν στημενο επάνω του, βραχυκύκλωνε την ομάδα και σπαταλούσε επιθεσεις ή απλά εξαφανιζόταν. Παικτης απ' αυτους που η ομαδα παιζει για πάρτη τους κι οχι αυτοί για την ομάδα. Παικτης που δεν θα τον θυμασαι για τα απολαυστικα εντος γραμμων αλλά για το 'τελευταιο σουτ' (η ειδικότητά του). Παλιοχαρακτηρας, αρα υπερ το δεον εγωιστης και, μπασκετικα παντα, ολιγον ματαιοδοξος. Δε σου αφηνε ποτε την αισθηση υπεροχης ενος Ντιβατς, ενος Ρατζα, ενος Ντραζεν, ενος Σαμπονις, ενος Τζορτζεβιτς, ενος Μαρτσουλιονις (η επιτομη του γκαρντ!!!), ενος Κουκοτς, ενος Γιαννακη, ενος Οσκαρ, ενος Φανη, ενος Πετζα, ενος Νοβιτσκι (τι παιχταρα...), ενος Επι, ενος Ντανιλοβιτς, ενος Κιριλενκο κ.α. κι επιασα παικτες που στο τελος, στη διαρκεια ή την αρχη της καριερας τους, τους προλαβε ο Μποντιρογκα (ο τρισμεγιστος Νικ δεν μπαινει καν στη διαδικασια συγκρισης λογω θεοτητος ). Ολοι αυτοι και αλλοι ηταν, ειναι και θα ειναι πιο πάνω. Ασε που δε διακιολογειται να 'συνταξιοδοτειται' σ' αυτην την ηλικια....
Πω πω πω...καταιγίδα!! και να σιγοντάρει και ο adis4.gr
Ξέχασες το Μπέλοφ
Για μισό, γιατί μπερδευτήκαμε. Κάτι κουλά που παίζουν στο ΝΒΑ είναι καλύτεροι από τον Μποντιγόγκα; Ή όσοι πήγαν γύρισαν βελτιωμένοι;
Και ο Μακαρίτης ο Ντράζεν που πήγε, τι κατάλαβε;; Τον είχε ο Αϊντελμαν στο Πόρτλαντ και 'κουναγε την πετσέτα' και έπαιζαν κάτι ανάπηροι. Μέχρι που είδε και απο-είδε και τα μαζεψε.
Επιλογή του ήταν (νομίζω, δε μπορώ να γνωρίζω ακριβώς) , όπως και επιλογή είναι το Ομπράντοβιτς (μην αρχίσεις πάλι ) να μην πάει.
Εχεις απαριθμήσει μερικά 'ιερά τέρατα' και δε θα είμαι εγώ που θα διαφωνήσω. Μέσα στη λίστα όμως χωράει άνετα και αυτός.
Δεν είναι δυνατό να είναι ο 'Επι' , ένας 'χεράς' παλιάς εποχής και τίποτε παραπάνω και να μην είναι ο Ντέγιαν. Ο Αντονέλο ήταν ένα σκαλοπάτι πάνω από τον Επι .(κάτι έχεις εσύ με τους Ιταλούς. Τους έχεις ...κομμένους:lol:)Για κάνε ένα defrag στους Western Digital:D , γιατί στην Ιντιανάπολις, όχι απλώς το πήρε μόνος του αλλα ο Στογιάκοβιτς, που ήταν το άλλο μεγάλο αστέρι, είχε 'κατεβασει παροχή' στο τέλος.
Δεν ήταν 'σφαίρα' αλλά ξέρεις πολλούς ερωπαϊους '1' , με 204εκ μπόι που είναι;;;
Αδικία είναι να τον συγκρίνεις με τον Σάσα, που ήταν 1,80. Ήξερε πολύ μπάσκετ Χρηστο το άτομο, κάλυπτε από το '1' μέχρι το '4', όπου πήγε άκομα τον θυμούνται (included you ), τι άλλο θες μωρε???Τελευταίο και ...καλό
Υπάρχει στο υπόγειο ένα 'λάβαρο' που λέει 'CORA DE EUROPA DE CAMPEONES DE COPA', είναι ...κιτρινισμένο πλέον και είναι από τον τελικό του 1989. Τον είδα τον Οσκαρ να βαζει 54άρα (και ο Ντράζεν 61 και 6/6 τρίποντα ο Ρότζερς), τι να πω ρε Χρήστο. Του έδινε τη μπάλα ο Νάντο και το...μπουμπούνιζε. Ε και;; Μόνο αυτό έκανε. Το ίδιο έκανε και ο ...Κόντος -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο Ντομινίκ δεν ξέρω αν ήρθε στα τελευταία του,αυτό που ξέρω είναι ότι μας χάρισε(επί της ουσίας)ένα ευρωπαικό κύπελο(το πρώτο ελληνικής ομάδας)και αμέτρητες στιγμές μπασκετικής μαγείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Μια φορά εγώ(και φαντάζομαι κι ο Αποστόλης)από τον συγκεκριμένο ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ είμαι όσο δεν παίρνει. Μου φτάνουν αυτά που προσέφερε στον ΠΑΟ,κι αν ερχόταν και στα 43 του πάλι ενθουσιασμένος θα ήμουν
Τον ξεχάσαμε τον Ντομικνικ
Τώρα γι αυτόν τι να πούμε ρε παιδιά;; Ότι και να πούμε λίγο είναι Είχε προβλήματα με το Μάλκοβιτς, εντάξει. Αργησε να προσαρμοστεί, σύμφωνοι. Αλλά τωρα να αρχίσουμε να ...λέμε και για τον Ντομινικ;; Θα καεί το λαπτόπι ρε γμτ
(ακολουθεί ενδοσυλλογικό)
Δεν υπάρχει βάζελος Γιάννη, που να 'ακούει' Μποντίρογκα και να μην τρέχει να ανάψει ...λαμπάδα:yahoo:
Εδώ οι γαύροι έχουν θεοποιήσει τον Εντι, μόνο και μόνο επειδή μας τα 'έχωνε' 2 σεζόν,εμείς που μας έδωσε ο άλλος '4' τι πρέπει να κάνουμε;;Ερώτηση (για όποιον γνωρίζει μια και το έφερε η κουβέντα, καθότι ο γερο-Quantum που ..ενσωματώνω, δε βοηθάει και πολύ )
Ο Ντομινίκ ήταν στους 'Phi Slamma Jamma' ?. Ηταν στο ίδιο πανεπιστημιο (Ηuston) : Ο Χακιμ, ο Ντρέξλερ, ο Μπάρκλεϊ ...και ποιοι άλλοι
-
Τον ξεχάσαμε τον Ντομικνικ
Τώρα γι αυτόν τι να πούμε ρε παιδιά;; Ότι και να πούμε λίγο είναι Είχε προβλήματα με το Μάλκοβιτς, εντάξει. Αργησε να προσαρμοστεί, σύμφωνοι. Αλλά τωρα να αρχίσουμε να ...λέμε και για τον Ντομινικ;; Θα καεί το λαπτόπι ρε γμτ
(ακολουθεί ενδοσυλλογικό)
Δεν υπάρχει βάζελος Γιάννη, που να 'ακούει' Μποντίρογκα και να μην τρέχει να ανάψει ...λαμπάδα:yahoo:
Εδώ οι γαύροι έχουν θεοποιήσει τον Εντι, μόνο και μόνο επειδή μας τα 'έχωνε' 2 σεζόν,εμείς που μας έδωσε ο άλλος '4' τι πρέπει να κάνουμε;;Ερώτηση (για όποιον γνωρίζει μια και το έφερε η κουβέντα, καθότι ο γερο-Quantum που ..ενσωματώνω, δε βοηθάει και πολύ
Έεεεετσι σχετικά με Έντι κυκλοφορούσε ανέκδοτο για το ότι μπορεί να τον μαρκάρει και τυφλός(οι κινήσεις του στο παρκέ ήταν όσες και τα βήματα του Λάζαρου όταν βγήκε από τον τάφο)
Εδώ ο Μπόζο έδιωξε κοτζάμ Σάλευ,ο οποίος έσκασε μύτη ουρανοκατέβατος για να προλάβει να δώσει το παρόν
Ο Ντομινίκ ήταν στους 'Phi Slamma Jamma' ?. Ηταν στο ίδιο πανεπιστημιο (Ηuston) : Ο Χακιμ, ο Ντρέξλερ, ο Μπάρκλεϊ ...και ποιοι άλλοι
Τώρα πολλά ζητάς.
Περίμενε τον Ρέντ Άρμυ να σταματήσει να σαπουνίζει το πόστερ του Σοφόκλα πάνω από το προσκεφάλι του και θα έρθει να σου απαντήσει -
..........-
Γιατι δεν ηθελε να παει στο ΝΒΑ; Του βρώμαγε; You can do better my friend
-
Τον Ριβα, μα τω θεω, τον ξεχασα! Ηταν από τους πρωτους που θα εγραφα Και δεν εχω κατι με τους Ιταλους. Το αντιθετο
-
Στη λιστα αυτη μπορει να εμπαινε, αλλά θα ηταν στο τελος. Ουτε με τον Επι μπορω να τον συγκρινω, ουτε με κανεναν.
-
Σ' αυτο με τον Οσκαρ κανεις πλακα, ε; Ακου ο.... Κοντος Ο τυπας τα 'χωνε μεχρι τα 45..... Ρεαλ-Καζερτα (117-113 ) με Ντραζεν και Οσκαρ (62-45 ) ήσουνα μεσα;;;
-
Για το 2.04 δε διαφωνω. Στο συγχρονο μπασκετ ομως δε στεκονται αυτοι οι παικτες. Για το ολ-αραουντ εξαλλου το εγραψα κι εγω. Εγραψα και κατι άλλα ομως μετα
-
Καλύτερος κι από τον Πετζα;;; Ντροπή.....
-
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........