-
Αλλάζοντας λάστιχα διαπίστωσα σκουριά κοντά στο πίσω αμορτισερ.
Πως μπορώ να το επισκευάσω?
Δώστε τα φώτα σας!!! -
Δώστε τα φώτα σας!!! -
Δώστε τα φώτα σας!!! -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Δώστε τα φώτα σας!!!Τι ακριβως εχει σκουριασει;Το αμορτισερ ,η βαση ,το αμαξωμα;Τι αμαξι ειναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δώστε τα φώτα σας!!!Τι ακριβως εχει σκουριασει;Το αμορτισερ ,η βαση ,το αμαξωμα;Τι αμαξι ειναι;
Φιατ Ούνο Τούρμπο 1400,
Η σκουριά είναι στο αμάξωμα -
Νομίζεις ότι είδες σκουριά μόνο στο πίσω αμορτισέρ. Δυστυχώς αν το εξετάσεις προσεκτικά θα ανακαλύψεις σκουριές σε αρκετά σημεία.
Εύκολη λύση: πλύνε το αυτοκίνητο καλά, άφησέ το να στεγνώσει και ψέκασε το με 2-3 σπρέι κεριού για αμάξωμα.
-
Σήμερα το πήγα στον μηχανικό και μετά απο ενδελεχή έλεγχο δεν βρέθηκε άλλο ίχνος σκουριάς.
ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!!
-
οι αγγλοι κανουν κατι που το λενε welding (καπως ετσι πρεπει να γραφετε ) τι κανουν στην περιπτωση αυτη? ειναι αυτο που λεμε γαζωμα-γαζί στην Ελλαδα?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Σήμερα το πήγα στον μηχανικό και μετά απο ενδελεχή έλεγχο δεν βρέθηκε άλλο ίχνος σκουριάς.ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως ένας πολύ καλός φαναρτζής θα το φτιάξει ώστε να μην προχωρήσει και αλλού???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σήμερα το πήγα στον μηχανικό και μετά απο ενδελεχή έλεγχο δεν βρέθηκε άλλο ίχνος σκουριάς.
ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως ένας πολύ καλός φαναρτζής θα το φτιάξει ώστε να μην προχωρήσει και αλλού???
Πρόπερσυ έφτιαξα εξολοκλήρου τό φορτηγάκι μου,καί φέτος έχει ξαναγεμίσει σκουριά ρε γμτ.
-
hunter ειχε εφμανισει απλα σκουρια ή ειχε σαπισει σε σημεια? ποσα σου στοιχησε για να το φτοιαξεις?
-
o άξονας ή ο θόλος σου έχει σκουριάσει;
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
hunter ειχε εφμανισει απλα σκουρια ή ειχε σαπισει σε σημεια? ποσα σου στοιχησε για να το φτοιαξεις?Είχε σαπίσει στα φρύδια,τα οποία αλλαχτήκανε εξ'ολοκλήρου,καθώς καί στό πάτωμα (εισαγωγή από Ελβετία ντε) τό οποίο κόπηκαν τα σάπια καί μπήκανε νέα τεμάχια στή θέση τους.
600 ευρώ ήταν τό 'μαλλί' -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
hunter ειχε εφμανισει απλα σκουρια ή ειχε σαπισει σε σημεια? ποσα σου στοιχησε για να το φτοιαξεις?
Είχε σαπίσει στα φρύδια,τα οποία αλλαχτήκανε εξ'ολοκλήρου,καθώς καί στό πάτωμα (εισαγωγή από Ελβετία ντε) τό οποίο κόπηκαν τα σάπια καί μπήκανε νέα τεμάχια στή θέση τους.
600 ευρώ ήταν τό 'μαλλί'Μετά την επισκευή , το πέρασες με κανένα κερί ή το άφησες έτσι?
-
Δέν τό πέρασα κερί Κώστα.
Αλλά η σκουριά επανήλθε στά ίδια περίπου σημεία,χωρίς να είναι σάπια από μέσα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλά η σκουριά επανήλθε στά ίδια περίπου σημεία,χωρίς να είναι σάπια από μέσα.Μην ξεχνάς ότι με μια οξυγονοκόλληση που δεν έχει γίνει -ίσως- σωστά..σκουριάζει με την 1η βροχή
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλλά η σκουριά επανήλθε στά ίδια περίπου σημεία,χωρίς να είναι σάπια από μέσα.Μην ξεχνάς ότι με μια οξυγονοκόλληση που δεν έχει γίνει -ίσως- σωστά..σκουριάζει με την 1η βροχή
Καί τί να κάνω ρε Κώστα;
Νά είμαι στό συνεργείο καί να τραβάω αυτιά;
Υποτίθετε ότι εξηγήθηκα ότι ήθελα νά γίνει σωστή δουλειά. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί τί να κάνω ρε Κώστα;
Νά είμαι στό συνεργείο καί να τραβάω αυτιά;
Υποτίθετε ότι εξηγήθηκα ότι ήθελα νά γίνει σωστή δουλειά.ναι βρε Αντρέα ...
Έχεις 100% δίκιο...και εγώ τα ίδια τραβάω και το ξέρεις....
Οι φαναρτζήδες είναι ....μεγάλη ιστορίαΈχει σκουριάσει στα σημεία της κόλλησης?
-
Φίλε HUNTER, αν μπορείς δώσε μερικές πληροφορίες. Εννοείς δηλαδή ότι ο φαναρτζής οξυγονοκόλησε πατώματα και σάπισαν οι κολλήσεις-ραφές από κάτω; τα κόλλησε και τα άφησε έτσι; Αν δεν πέρασε αστάρι-μονωτικό και μετά μπογιά ή κάποιο άλλο μονωτικό, νομίζω είναι λογικό να σαπίσει πάλι...
Sirgus : Πως είναι το σιτροενάκι; εκείνο το μερεμέτι κάτω απ'το παρμπρίζ;
-
Θελω τα φψτα σας στο εξης θεμα
Εχω ενα peugeot 106 και εχει εμφανισει ιχνη σκουριας στα ψαλιδια
και στον αξονα.
Βεβαια τιποτα σπουδαιο απλα επιφανειακα αλλα επειδη με χαλαει σκεφτομαι να το περασω με HAMMERITE πιστευετε οτι θα γινει δουλεια η θα υπαρχει κανενα προβλημα που τωρα δεν μπορω να σκεφτω;
ΣΚΟΥΡΙΑ