-
Μπαίνουν αλλά κοστίζουν τρελάαααα.Υπολόγισε περίπου τα διπλά σε σχέση με το να τα έπαιρνες εργοστασιακά (με την παραγγελία το αυτοκινήτου δηαλαδή)
-
Εξαρτάται από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο!
Τα φωτιστικά σώματα σίγουρα έχουν ένα αυξημένο κόστος σε σχέση με την εργοστασιακή τιμή κατά την παραγγελία! Τα πλυστικά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο! Πχ σε εμένα αλλάζει η σιδερένια μπάρα πίσω από τον προφυλακτήρα(πως λέγεται?:))ο προφυλακτήρας, το δοχείο νερού με άλλο αυξημένης χωρητικότητας, τα πλυστικά σώματα κ.α. αξίας πάνω από 3000, φαντάσου για να κάνει πσουτ πσουτ το νερό στα φανάρια να πάω να δώσω μια μικρή περιουσία
Το σύστημα ρύθμισης ύψους δέσμης πρέπει να είναι το πιο φθηνό! -
Μάλιστα...thanks για τις πληροφορίες! Θα κάνω μια ερώτηση για την τιμή έτσι για σιγουριά αλλά λογικά απορρίπτονται τα εργοστασιακά! Χρήσιμα είναι αλλά οκ δεν θα δώσω κ τόσα λεφτά, ας τα έβαζα τότε...
-
Καλησπερα, εχω το honda civic 1.6 sport 2005 μοντελο και θελω να βαλω xenon αλλα δεν ξερω τι τυπο φοραει και απο που να τα παραγγειλω. ευχαριστω!
-
Aν έχεις H4:
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=172&prod_id=1034Αν έχεις Η4:
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=172&prod_id=1035Ό,τι καλύτερο.
-
τι ειναι αυτα; μονο οι λαμπες δεν ειναι; εγω θελω ολο το συστημα..
-
Άσε τα xenon για πιο σωστά κάτοπτρα. Εκτός αν εσένα είναι του f/l με γλομπάκια μπροστά.
-
f/l ? Αυτο που ξερω μονο ειναι οτι οι λαμπες ειναι H1.. σκετες λαμπες τι να τις κανω ολο το συστημα θελω!
-
antonis-team μιας και φαινεσαι ειδικος στο θεμα φωτα θελω να σε ρωτησω...τα φωτα απο το εργοστασιο πολλες φορες μου χει τυχει σε προηγουμενα αυτοκινητα να φωτιζουν χαμηλα..
λογικο μου φαινεται ως εδω ,πηγαινω και τα σηκωνω σε σχετικα συνεργεια βελτιωνεται η κατασταση μπινελικια δεν εχω ακουσει ποτε,αρα ολα μια χαρααυτο που θελω να ρωτησω συγκεκριμενα ειναι το εξης...υπαρχει περιπτωση τα φωτα απο το εργοστασιο να ναι τοσο ψηλα,ωστε να ενοχλουν και συγκεκριμενα τα xenon φωτα???
απο τοτε που χω το s3(νεο),με βριζουν διαφοροι στο δρομο,βεβαια παρολα αυτα εγω δε πτοουμαι γιατι βλεπω θεικα επιτελους,ειδικα οταν τρεχω οπου νομιζω οτι τα φωτα εχουν και τη μεγαλυτερη σημασια..
εμενα σαν οδηγο δε μου φαινονται οτι ειναι πολυ ψηλα(μου φαινεται οτι ειναι οσο πρεπει),αλλα s3 που συναντω στο δρομο δε με εχουν ενοχλησει ποτε.
επισης δεν τα ακουω απο ολο το κοσμο,απλα απο κει που δε τα κουγα ποτε,πλεον θα βρεθει αραια και που καποιος να με ξεχεσει..το υψος τον φωτων μου ρυθμιζεται αυτοματα,παρολα αυτα οπως θα ξερεις παιρνει και επιπλεον ρυθμιση..
τι μπορει να παιζει με τη περιπτωση μου???φταιει το εργοστασιο,ή απλα καποιοι ειναι υπερευαισθητοι???
να τα χαμηλωσω παντως δε ψηνομαι για να σου πω την αληθεια...ΥΓ αυτο που με ενοχλει αφανταστα σε φωτα και ξερω οτι δε φταινε αυτοι που τα χουν ειναι τα LED σε φρενα...οταν πατανε φρενο πολυ κοντα μου θελω να κατεβω κατω και να τα σπασω
Γιατι τα κανουν τοσο δυνατα??μηπως γιατι χαμηλωνει η ενταση τους με τον καιρο? -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Η νέα εφεύρεση Χενον, που τοποθετώ κατά παραγγελία του πελάτη, δεν με κάνει να χαίρομαι πολύ. Η απόδοση τους είναι καταπληκτική, 3 φορές περισσότερο φως.
33-35 βατ, άρα λιγότερο ρεύμα, λιγότερη ζεστή στα πλαστικά φανάρια, και το βράδυ λιγότερη κατανάλωση βενζίνης, που και αυτό μετράει.ισχύουν αυτά;
-
Περίπου 7 amper μικρότερη κατανάλωση από τις 55άρες έχουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η νέα εφεύρεση Χενον, που τοποθετώ κατά παραγγελία του πελάτη, δεν με κάνει να χαίρομαι πολύ. Η απόδοση τους είναι καταπληκτική, 3 φορές περισσότερο φως.
33-35 βατ, άρα λιγότερο ρεύμα, λιγότερη ζεστή στα πλαστικά φανάρια, και το βράδυ λιγότερη κατανάλωση βενζίνης, που και αυτό μετράει.ισχύουν αυτά;
Το φάσμα εκπομπής στις λάμπες πυρακτώσεως είναι κατα μεγάλο ποσοστό υπέρυθρη (αόρατη) ακτινοβολία, άρα χαμένη ενέργεια.
Αντίθετα οι λάμπες xenon των αυτοκινήτων ή οι λάμπες φθορισμού που έχουμε στα σπίτια εκπέμπουν σχεδόν αποκλειστικά στο ορατό φάσμα.
Γι αυτό πχ μια λάμπα CFL των 15W φωτίζει το ίδιο με μία πυρακτώσεως των 60W.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
antonis-team μιας και φαινεσαι ειδικος στο θεμα φωτα θελω να σε ρωτησω...τα φωτα απο το εργοστασιο πολλες φορες μου χει τυχει σε προηγουμενα αυτοκινητα να φωτιζουν χαμηλα..
λογικο μου φαινεται ως εδω ,πηγαινω και τα σηκωνω σε σχετικα συνεργεια βελτιωνεται η κατασταση μπινελικια δεν εχω ακουσει ποτε,αρα ολα μια χαρααυτο που θελω να ρωτησω συγκεκριμενα ειναι το εξης...υπαρχει περιπτωση τα φωτα απο το εργοστασιο να ναι τοσο ψηλα,ωστε να ενοχλουν και συγκεκριμενα τα xenon φωτα???
απο τοτε που χω το s3(νεο),με βριζουν διαφοροι στο δρομο,βεβαια παρολα αυτα εγω δε πτοουμαι γιατι βλεπω θεικα επιτελους,ειδικα οταν τρεχω οπου νομιζω οτι τα φωτα εχουν και τη μεγαλυτερη σημασια..
εμενα σαν οδηγο δε μου φαινονται οτι ειναι πολυ ψηλα(μου φαινεται οτι ειναι οσο πρεπει),αλλα s3 που συναντω στο δρομο δε με εχουν ενοχλησει ποτε.
επισης δεν τα ακουω απο ολο το κοσμο,απλα απο κει που δε τα κουγα ποτε,πλεον θα βρεθει αραια και που καποιος να με ξεχεσει..το υψος τον φωτων μου ρυθμιζεται αυτοματα,παρολα αυτα οπως θα ξερεις παιρνει και επιπλεον ρυθμιση..
τι μπορει να παιζει με τη περιπτωση μου???φταιει το εργοστασιο,ή απλα καποιοι ειναι υπερευαισθητοι???
να τα χαμηλωσω παντως δε ψηνομαι για να σου πω την αληθεια...ΥΓ αυτο που με ενοχλει αφανταστα σε φωτα και ξερω οτι δε φταινε αυτοι που τα χουν ειναι τα LED σε φρενα...οταν πατανε φρενο πολυ κοντα μου θελω να κατεβω κατω και να τα σπασω
Γιατι τα κανουν τοσο δυνατα??μηπως γιατι χαμηλωνει η ενταση τους με τον καιρο?+1 και από εμένα στο Α4! το θέμα είναι οτι δεν τους ενοχλεί όλους αλλά αραια και πού μου κάνιουν σινιάλο παρατήρησης! Εγώ τα βλέπω λογικά καθώς νιώθω ότι χτυπούν οριακά κάτω από τους καθρέπτες του προπορευόμενου.... που είναι σχετικά ψηλά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα. Δεδομένου ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα από μέσα μάλλον είναι ΟΚ
Ομοίως κάποιοι με Merc λίγο πριν τους προσπεράσω πάτανε φρένο ανάβει πολύ φως από πίσω-τυφλώνεσαι και σου κάνει την προσπέραση πιο δύσκολη
-
εγω εκτος απο σινιαλα ομως, εχω ακουσει και παναγιες...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω εκτος απο σινιαλα ομως, εχω ακουσει και παναγιες...Φροντίστε τα φανάρια σας να ειναι καθαρα. Σε βροχερες μέρες μου εκαναν κανα 2 σινιάλο.
-
Χθες επιστρέφοντας από Χαλκιδική λίγο πριν την Καρδία πέτυχα νταλίκα με aftermarket xenon. Με το που την προσπέρασα τα είδα όλα κωλυώμενα οπότε αναγκάστηκα να πλακωθώ για να απομακρυνθώ
-
μολις εβαλα και εγω xenon στο ΒMW E30 και εχουμε βαλει τα ιδια φωτα και στο οκταβια που εχουμε απο οτι ειδα ολο το θεμα ειναι το κατοπτρο εγω στο bmw εχω αλλαξει φαναρια με angel eyes τα οποια εχουν μια χαρακτηριστικη μπιλια μπροστα μαλλον εχουν προδιαγραφες για ξενον και το φως δεν απλωνει παντου αλλα φευγει ευθεια ενω στο οκταβια το φως δε φευγει μονο ευθεια αλλα απλωνεται σε ολο το χωρο και στα πλαγια
-
Τα παλαιά φορτηγά έχουν ψιλά τα Φώτα, παλιά επιτρεπότανε μέχρι το 1.5μ.Εχουν μεγάλες λάμπες καίτοι ρυθμισμένες στα 60 μέτρα, σκοτώνουν αυτόν που προσπερνά!.
Παίξε με τον καθρέφτη φίλε μου!. .Τα έχει που τα έχει ψηλά και δεν έχουν γλομπάκι γιατί είναι παλιό φανάρι με χαρακιές για την διάθλαση βάζει και ξένον λάμπα που είναι πολύ πιο ισχυρή από την πυρακτώσεως και γινόταν το έλα να δεις. Και άντε εγω τον προσπέρασα και έπαιξα με τον καθρέπτη ο απέναντί του με τί να παίξει ο κατακαημένος?...μάλλον με τη ζωή του.
-
Οι φακοί μπίλιες είναι μόνον για τους εθνικούς δρόμους .projector lenses?
-
Επικαλούμαι την εμπειρία που έχεις και ερωτώ, δηλαδή ασχέτως του πλυστικού και της αυτορύθμισης (ψιλοβλακείες κατά την γνώμη μου, αλλά τέσπα), ένα σύγχρονο κάτοπτρο που είναι σχεδιασμένο για Η7 πυρακτώσεως μπορεί να δεχτεί xenon με μετατροπέα για H7 (γιατί περί αυτού πρόκειται, έτσι;) και μετά με κατάλληλη ρύθμιση να μην τυφλώνει;
Ερωτώ εντελώς καλοπροαίρετα, μην παρεξηγηθούμε.
Φώτα Xenon...