-
αν είναι στο τελευταίο corolla που έχει τις Η7 της μεσαίας σκαλας εγκάρσια... ζήτω που καήκανε οι απέναντι, οι μπροστά, οι απο πάνω κτλ...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
αν είναι στο τελευταίο corolla που έχει τις Η7 της μεσαίας σκαλας εγκάρσια... ζήτω που καήκανε οι απέναντι, οι μπροστά, οι απο πάνω κτλ...μπορεί εγώ να μη σε πιάνω αλλά όλα τα αμάξια εγκάρσια δεν τις παίρνουν?
-
Τελος παντων, εννοώ να μην κοιτάει μπροστά αλλά να είναι πλάγια. Μάλλον κάθετα προς τον άξονα του αμαξιού έπρεπε να γράψω.
-
θα διαφωνίσω καθώς μπορεί να έχει το 'ποτηράκι' (πώς να το πω αλλιώς) μπροστά από την λάμπα και εσύ που είσαι απ'έξω να μην μπορείς να τη δεις.Το φως περνά έξω από το φανάρι μόνο μέσω του κατόπτρου.Βέβαια δεν ξέρω αν στην Corolla υπάρχει κάτι τέτοιο.(γενικά δεν γνωρίζω πολλά από Toyota. )
Στα Golf (μιας και έχω ένα) στάνταρ υπάρχει.Αν βέβαια το βγάλεις,άστο...τύφλα να έχει η μεγάλη σκάλα μετά. -
[quote='xenos'][quote='IBIZA1_0']Εγώ τα έβαλα στην corolla μου.Απίστευτη διαφορά και δεν τυφλώνουν.Από θέμα ύψους φέγγουν εκεί που έφεγγαν και οι κλασικές λάμπες.Κόστος μόνο 123
-
γνωστός εχει την corrola την τελευταία, αλλά εχει τις λάμπες πλάγια. Εχει βάλει xenon και στραβωνει αρκετα. Οταν τις πρωτοέβλεπε φώτιζε και τον ουρανό! Χαμήλωσε τα φανάρια αλλά πάλι ...
Λόγο διαφορετικού τύπου λαμπας ή φαναριου δεν ξέρω, το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει. -
Να σημειώσω και εγώ κάτι
Συνάδελφος έβαλε XENON σε NISSAN X TRAIL και δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος αφού μάλλον στράβωνε τους απέναντι. Μόλις άλλαξε μάρκα XENON τα φώτα έγιναν τέλεια με ίσια δέσμη και χωρίς να τυφλώνει.
Βέβαια , και να μην τυφλώνεις, όταν μέσα σε αυτοκίνητα με νορμάλ λάμπες, δεις ένα με XENON τότε η έντονη διαφορά σε κάνει να νομίζεις ότι τυφλώνει.
Καλημέρα -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
γνωστός εχει την corrola την τελευταία, αλλά εχει τις λάμπες πλάγια. Εχει βάλει xenon και στραβωνει αρκετα. Οταν τις πρωτοέβλεπε φώτιζε και τον ουρανό! Χαμήλωσε τα φανάρια αλλά πάλι ...
Λόγο διαφορετικού τύπου λαμπας ή φαναριου δεν ξέρω, το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει.πλάγια έχει τις λάμπες για τα μεγάλα φώτα.
-
http://www.autoexpress.co.uk/videos/fea ... _test.html
Υποθέτω ότι το θέμα έχει αναλυθεί εκτενώς αλλά το συμπέρασμα σε αυτό το βιντεο είναι σαφές. Η εκ των υστέρων τοποθέτηση κιτ xenon είναι επικύνδυνη για τους άλλους οδηγούς.
-
Οντως, εχει αναλυθει εκτενως...αλλα μερικοι δε λενε να καταλαβουν απο οτι βλεπω καθε που βραδυαζει!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Οντως, εχει αναλυθει εκτενως...αλλα μερικοι δε λενε να καταλαβουν απο οτι βλεπω καθε που βραδυαζει!+1
-
-
καλό μεσημέρι.
εάν και εν μέρη έχει δίκιο(το βίντεο) η διαφορά μεταξύ xenon-αλογόνου είναι μεγάλη ως προς την ορατότητα που αποκτά ο κάτοχος του αυτοκινήτου που τις τοποθέτησε...!εγώ προσωπικά εάν και δεν έχω xenon δεν με ενοχλούν ιδιαιτέρα όσοι έχω πετύχει γιατί η διαφορά είναι σχετικά μικρή. -
Ας μην ξαναγράψω τα ίδια.Πολλά είναι σωστά στο video,μερικά είναι φουσκωμένα κτλ-κτλ...
Το μόνο που θα πω (πιστεύω ότι αρμόζει στο topic ο προβληματισμός μου) είναι ότι σε λίγο καιρό θα πάω για ΚΤΕΟ (σε ιδιωτικό).
Αν με κόψουν θα το μάθετε, αν και δεν πιστεύω ότι θα μου πουν τίποτα.Και φίλος μου πέρασε σε ΙΚΤΕΟ και δεν ανέφεραν τίποτα παρότι έβαλαν το φωτομετρητή μπροστά...
Το πολύ-πολύ να με κόψουν και να τα ξυλώσω.ΥΓ:Αν βέβαια ασχοληθεί κανείς...(υπάρχει και αυτή η πιθανότητα)
-
Καλά, δεν θα στοιχημάτιζα και το κεφάλι μου ότι στα Ελληνικά ΚΤΕΟ (δημόσια, ή ιδιωτικά) το πρώτο τους μέλημα είναι να εξασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητο που θα πάρει έγκριση πραγματικά τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας στον δρόμο.
-
Παιδιά ρίχτε μια ματιά κι εδώ
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλά, δεν θα στοιχημάτιζα και το κεφάλι μου ότι στα Ελληνικά ΚΤΕΟ (δημόσια, ή ιδιωτικά) το πρώτο τους μέλημα είναι να εξασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητο που θα πάρει έγκριση πραγματικά τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας στον δρόμο.+1
Αλήθεια, σε αυτή την Μπανανία που τη λένε ΓΕΡΜΑΝΙΑ πέρνανε έγγριση TUV όσοι βάζουν after market xenon?
Απλή απορία είναι.... -
Οτι θες περνας,αρκει να βρεις εναν τουρκο να στο περασει,αλλα τα ποσα λαδωματος ειναι μεγαλυτερα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οτι θες περνας,αρκει να βρεις εναν τουρκο να στο περασει,αλλα τα ποσα λαδωματος ειναι μεγαλυτερα...Χάλασε ο κόσμος.....
-
Αν έχεις βάλει κιτ ξένον αφτερ-μαρκετ,υπάρχει πρόβλημα στο να ανάβεις τα φώτα με σβηστή μηχανή ή εν πάσει περιπτώσει υπάρχουν κάποιου είδους περιορισμοί;
Φώτα Xenon...