-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Peugeot 307 του 2004 με ενσωματωμένα προβολάκια ομίχλης, βγάζει η Valeo πχ φανάρι για xenon;
Αν ειναι και μπλε ,οχι δεν βγαζει
...όχι ρε γμτ...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Peugeot 307 του 2004 με ενσωματωμένα προβολάκια ομίχλης, βγάζει η Valeo πχ φανάρι για xenon;
...όχι ρε γμτ...
Την πατήσαμε. Υπάρχει και άλλος τρόπος όμως...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...όχι ρε γμτ...
Την πατήσαμε. Υπάρχει και άλλος τρόπος όμως...
Για πέ...
εσύ που είσαι ψαχτήρι...
Μη μου πεις να το βάψουμε άλλο χρώμα!
-
Αυτό που είχε κάνει ο stef80 στo psclub με εργοστασιακό bixenon projectorα σε φανάρι 206.
-
Οκ, πάω να διαβάσω...
-
Κωνσταντίνε ο Αργύρης δεν έχει κάνει τίποτα;
-
Τον έχω χάσει τον Αργύρη, αλλά όσο θυμάμαι δεν είχε κάνει κάτι, όχι.
-
εχουμε ενα Vw touareg , με original φωτα xenon και η δεξια λαμπα εχει καει.... η αντιπροσωπεια ζηταει 250 ευρω. που μπορω να βρω μια λαμπα; (φυσικα πιο φθηνα) ειτε απο εσωτερικο, ειτε απο εξωτερικο;;
-
Εδώ για παράδειγμα
http://www.autobulbsdirect.co.uk/hid-replacement-bulbs/
Επίσης
http://lmgtfy.com/?q=car+bulbs -
λαμπες για εργοστασιακα ξενον εχουν και τα μαγαζια στην σπυρου πατση.μου εδειξαν μια γνησια οσραμ 4300κ.παρε κανενα τηλεφωνο και ρωτα.νομιζω γνησιες οσραμ πανω απο 100 εβρω κανουν η μια αλλα με τιποτα δεν κανει οσα ζηταει η αντιπροσωπεια.
-
http://www.superskoda.com/gr/Skoda/Yeti ... -N10566103
βρηκα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.superskoda.com/gr/Skoda/Yeti/Yeti-genuine-Skoda-Autoas-HID-xenon-bulb-D1S-N10566103βρηκα
Skoda
-
Γεια σας παιδεια μηπως γνωριζει κανει αν μπρορω να βαλω φωτα xeno σε renault clio II (2005) και αν περιπου ποσο κοστιζει!
αμα καπιος ξερει κατι ενδιαφερομαι ! περιοχη θεσσαλονικη -
εχω ενα audi α3 με ξενον απο την αρχη και παροτι δεν εχει καει ουτε λαμπα ειτε πολαπλασιαστης δεν αναβει το δεξι οταν τα βαζο απο αριστερα δουλευει δεν μου δινε ρευμαδεξια ξερει κανεις κανα καλο ηλεκτρολογο η πρεπει να το παω στην audi o εγκφαλος το δειχνει σαν καμμενο και τιποτα αλλο δεν εμφανιζει
-
κοιταξε μηπως καηκε καμια ασφαλεια.πριν πας ηλεκτρολογο φυσικα.
-
Τα Ballast τα είδες;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γενικώς ναι, στη Σεβρολέτ για το συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ σου δίνουν έξτρα γιατί κατά τη γνώμη τους είναι φουλ έξτρα. Ζήτησα λοιπόν αν μπορώ να τα κάνω ειδική παραγγελία απο το εργοστάσιο. Επίσης κανείς δεν μου απάντησε πως μπορώ να ελέγξω τα φώτα αν είναι σωστά. Πάντως τα δικά μου ρυθμίζονται σε ύψος αν αυτό λέει κάτι γιατί κάπου διάβασα οτι τα ακατάληλα δεν ρυθμίζονται. Οι προβολείς ομίχλης είναι νορμάλ και απο ότι κατάλαβα έτσι πρέπει να παραμείνουν . Όσο για το αν το καταλαβα στη παραγγελία όχι δεν το καταλαβα δεν ξέρω πόσο έξυπνοι είστε όλοι εδώ, αλλά εφόσον μου είπαν οτι μπορεί να γίνει με ειδική παραγγελία μετα απο μερικές μέρες αφού επικοινώνησαν μου είπαν με το εργοστάσιο τι θα έλεγα εγώ. Το κατάλαβα μόνο αφού έπαθαν κάποιο πρόβλημα και όταν γύρισα για επισκευή στην Σεβρολέ μου τα αλλάξαν και μου έδωσαν μια καρτούλα ενος εγκαταστάτη ως εγγύηση... και αργότερα όταν βρήκα σε φόρουμ άλλους κατόχους και μου είπαν ανάλογη ιστορία. Τώρα για το παράνομο του πράγματος μόνο εδώ το άκουσα, δεν ξέρω πως μπορώ να το ελέγξω, σας ρωτάω πως και μου λέτε γύρνα στις εργοστασιακές λάμπες και βγάλτα ή γελάτε. Ε, μπράβο σας. φιλικότατο φόρουμ...
Φίλε μου δεν θέλεις να καταλάβεις μάλλον... Από τη στιγμή που το αμάξι σου ΔΕΝ παράχθηκε ΠΟΤΕ με ξένον από το εργοστάσιο (για την Ελλάδα όχι, για το κόσμο όλο πως είσαι σίγουρος?) , τότε είναι παράνομα και επικύνδυνα. Μια ανασκόπηση στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου σου, θα σου το αποδείξει. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει από το εργοστάσιο αυτορύθμιση-πλυστικά, τότε πως κατάφερε να σου τα βάλει ο αντιπρόσωπος;;; (γιατί αυτά επρεπε να τα ξέρω όταν πήγα να αγοράσω αυτοκίνητο, σόρρυ αλλά ούτε μηχανολόγος τελείωσα ούτε ξημεροβραδιάζομαι διαβάζοντας απίθανες τεχνικές λεπτομέρειες) Π.χ. το Α3 παράγεται και με ξενον. Οπότε σαν εξοπλισμό μπορείς να το παραγγείλεις. Από την άλλη μπορείς και να βάλεις μούφα μετά. Οπότε εκεί πρέπει να δεις τον αριθμό πλαισίου, για να διαπιστώσεις το εργοστασιακό του πράγματος, αν έχει κάνει λεπτοδουλειά ο μουφομάστορας(= άλλαξε προφυλακτήρα για πλυστικά, και έβαλε το μηχανισμό). Η φιλικότητά μου έχει εξαντληθεί, όταν σχεδόν κάθε βράδυ κινδυνεύω, από κάποιους σαν εσένα...
Εγώ δεν αρνούμαι να παραδεχτώ το λάθος μου, και η φιλικότητα που λες οτι εξαντλήθηκε κρίμα που την εξαντλείς τόσο εύκολα γιατί σημαίνει οτι είχες λίγα αποθέματα εξ αρχής. Η βοήθεια που ζήτησα ήταν στο να ελέγξω το σύστημα ώστε να μπορέσω είτε να το αλλάξω με κάποιο που πληρεί τις προδιαγραφές (αν αυτό όντως δεν τις τηρεί) ή αν δεν υπάρχει τέτοια λύση να γυρίσω στα εργοστασιακά. Όταν δεν θέλετε να βοηθήσετε λοιπόν κάποιον να διορθώσει το λάθος του είναι υποκριτικό να παραπονιέστε οτι σας στραβώνει και απο πάνω. Εγώ ήθελα τα ξένον σαν εξοπλισμό ασφαλείας και νόμιζα στη παραγγελία μου ότι θα έμπαιναν σωστά φώτα απο εκεί και πέρα νομίζω οτι δεν μπορεί ο κάθε καταναλωτής να έχει τέτοια ενημέρωση στη λεπτομέρεια διστυχώς. Δεν τα έβαλα ούτε για μούρη ούτε γιατι ήθελα να εξοικονομήσω ευρώ σε σχέση με ένα καλό σύστημα.
Ξαναρωτάω λοιπόν που μπορώ να τα ελέγξω ? Ξέρει κανείς να μου πει? Στα ΚΤΕΟ λχ? -
Τι θέλεις να ελέγξεις παραπάνω;
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Γενικώς ναι, στη Σεβρολέτ για το συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ σου δίνουν έξτρα γιατί κατά τη γνώμη τους είναι φουλ έξτρα. Ζήτησα λοιπόν αν μπορώ να τα κάνω ειδική παραγγελία απο το εργοστάσιο. Επίσης κανείς δεν μου απάντησε πως μπορώ να ελέγξω τα φώτα αν είναι σωστά. Πάντως τα δικά μου ρυθμίζονται σε ύψος αν αυτό λέει κάτι γιατί κάπου διάβασα οτι τα ακατάληλα δεν ρυθμίζονται. Οι προβολείς ομίχλης είναι νορμάλ και απο ότι κατάλαβα έτσι πρέπει να παραμείνουν . Όσο για το αν το καταλαβα στη παραγγελία όχι δεν το καταλαβα δεν ξέρω πόσο έξυπνοι είστε όλοι εδώ, αλλά εφόσον μου είπαν οτι μπορεί να γίνει με ειδική παραγγελία μετα απο μερικές μέρες αφού επικοινώνησαν μου είπαν με το εργοστάσιο τι θα έλεγα εγώ. Το κατάλαβα μόνο αφού έπαθαν κάποιο πρόβλημα και όταν γύρισα για επισκευή στην Σεβρολέ μου τα αλλάξαν και μου έδωσαν μια καρτούλα ενος εγκαταστάτη ως εγγύηση... και αργότερα όταν βρήκα σε φόρουμ άλλους κατόχους και μου είπαν ανάλογη ιστορία. Τώρα για το παράνομο του πράγματος μόνο εδώ το άκουσα, δεν ξέρω πως μπορώ να το ελέγξω, σας ρωτάω πως και μου λέτε γύρνα στις εργοστασιακές λάμπες και βγάλτα ή γελάτε. Ε, μπράβο σας. φιλικότατο φόρουμ...
Φίλε μου δεν θέλεις να καταλάβεις μάλλον... Από τη στιγμή που το αμάξι σου ΔΕΝ παράχθηκε ΠΟΤΕ με ξένον από το εργοστάσιο (για την Ελλάδα όχι, για το κόσμο όλο πως είσαι σίγουρος?) , τότε είναι παράνομα και επικύνδυνα. Μια ανασκόπηση στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου σου, θα σου το αποδείξει. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει από το εργοστάσιο αυτορύθμιση-πλυστικά, τότε πως κατάφερε να σου τα βάλει ο αντιπρόσωπος;;; (γιατί αυτά επρεπε να τα ξέρω όταν πήγα να αγοράσω αυτοκίνητο, σόρρυ αλλά ούτε μηχανολόγος τελείωσα ούτε ξημεροβραδιάζομαι διαβάζοντας απίθανες τεχνικές λεπτομέρειες) Π.χ. το Α3 παράγεται και με ξενον. Οπότε σαν εξοπλισμό μπορείς να το παραγγείλεις. Από την άλλη μπορείς και να βάλεις μούφα μετά. Οπότε εκεί πρέπει να δεις τον αριθμό πλαισίου, για να διαπιστώσεις το εργοστασιακό του πράγματος, αν έχει κάνει λεπτοδουλειά ο μουφομάστορας(= άλλαξε προφυλακτήρα για πλυστικά, και έβαλε το μηχανισμό). Η φιλικότητά μου έχει εξαντληθεί, όταν σχεδόν κάθε βράδυ κινδυνεύω, από κάποιους σαν εσένα...
Εγώ δεν αρνούμαι να παραδεχτώ το λάθος μου, και η φιλικότητα που λες οτι εξαντλήθηκε κρίμα που την εξαντλείς τόσο εύκολα γιατί σημαίνει οτι είχες λίγα αποθέματα εξ αρχής. Η βοήθεια που ζήτησα ήταν στο να ελέγξω το σύστημα ώστε να μπορέσω είτε να το αλλάξω με κάποιο που πληρεί τις προδιαγραφές (αν αυτό όντως δεν τις τηρεί) ή αν δεν υπάρχει τέτοια λύση να γυρίσω στα εργοστασιακά. Όταν δεν θέλετε να βοηθήσετε λοιπόν κάποιον να διορθώσει το λάθος του είναι υποκριτικό να παραπονιέστε οτι σας στραβώνει και απο πάνω. Εγώ ήθελα τα ξένον σαν εξοπλισμό ασφαλείας και νόμιζα στη παραγγελία μου ότι θα έμπαιναν σωστά φώτα απο εκεί και πέρα νομίζω οτι δεν μπορεί ο κάθε καταναλωτής να έχει τέτοια ενημέρωση στη λεπτομέρεια διστυχώς. Δεν τα έβαλα ούτε για μούρη ούτε γιατι ήθελα να εξοικονομήσω ευρώ σε σχέση με ένα καλό σύστημα.
Ξαναρωτάω λοιπόν που μπορώ να τα ελέγξω ? Ξέρει κανείς να μου πει? Στα ΚΤΕΟ λχ?Πρώτον, στην απάντησή μου έχεις γράψει δικά σου πράγματα, και δεν ψιλοβγάζει άκρη...
Δεύτερον, τον πρώτο πράγμα που σου είπαν οι περισσότεροι, ήταν να τα ξηλώσεις και να βάλεις τα μάμα. Τί πιο απλό από αυτό;;
Τρίτον, μετά από 3 μήνες θα έπρεπε να ξέρεις τις τεχνικές πληροφορίες που αναζητείς ξανά εδώ μέσα. Δεν είπαμε να γνωρίζεις πως δουλεύουν οι μηχανές εσωτερικής καύσης. Απλά να γνωρίζεις, τι συνέπειες έχουν τα φώτα που φοράει το δικό σου αυτοκίνητο.
Τέταρτον, για να συνεχίζεις να ρωτάς, φαντάζομαι δεν τα άλλαξες.... Εύγε . Φαντάζομαι, ότι θα έφταιξε η μη φιλικότητά μας, και είπες να συνεχίσεις να τιμωρείς τα ματάκια μας.... -
Έχω διαβάσει καμμιά 50αριά σελίδες του συγκεκριμένου θέματος, έχω καταλάβει κάποια πράγματα και κάποια άλλα όχι. Τον έλεγχο θέλω να τον κάνω για να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου ώστε να πιέσω την αντιπροσωπεία να μου αλλάξει και τα φανάρια (αφου από όσο γράφετε γίνονται τρύπες για την μετατροπή) με καινούργια και να αποκλείσω την 1% πιθανότητα (απο αυτά που γράφετε το σωστό κιτ κοστίζει ~ 1000 δεν νομίζω να έδωσαν τόσα) να είναι εντάξει. Βρήκα ψάχνοντας αρκετά μια λίστα με συνεργεία - ηλεκτρολογία που συνεργάζονται με τη Hella και κάνουν έλεγχο φώτων οπότε όταν μπορέσω θα πάω. Στα δικά σου ό,τι πρόσθεσα το έχω βάλει σε παρένθεση για να φαίνεται. Αν δεν κάνω λάθος απο όσα έχω διαβάσει το Κρουζ βγαίνει σε κάποιες εκδόσεις στην Αμερική με Ξένον. Στην Ευρώπη δεν έχω βρει να βγαίνει κάπου. Το ότι δεν το πρόσφερε εδώ σαν έξτρα δεν σημαίνει και οτι δεν υπάρχει πουθενά για αυτό ρώτησα για ειδική παραγγελία. Λχ το έγχρωμο ηχοσύστημα με σύνδεση ipod και gps δεν το φέρνουν ούτε με χρέωση στην Ελλάδα στο εξωτερικό όμως μπαίνει έξτρα. Αυτά τα ολίγα.
Φώτα Xenon...