-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ηλεκτρικό πίσω κουρτινάκι
χρήσιμο το καλοκαίρι
χρήσιμο το βράδυ
βγάζει τα λεφτά του με το παραπάνω. πάνε και βάζουν δερμάτινα σαλόνια 7ζωνικούς κλιματισμούς κλπ και ξεχνάν απλά βολικά και δοκιμασμένα πράγματα.το εχω αλλά στον πλαινό καθρέπτη με πεθαίνουν
Το εχω μόνιμα πλέον ανεβασμένο! -
Με τους πίσω κουτσά στραβά λύνεται το πρόβλημα αν έχεις καθρέπτη αυτόματης σκίασης ή τον αλλάζεις κλίση. Με τους μπροστά τί κάνουμε?
Πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Μεγάλο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με τους πίσω κουτσά στραβά λύνεται το πρόβλημα αν έχεις καθρέπτη αυτόματης σκίασης ή τον αλλάζεις κλίση. Με τους μπροστά τί κάνουμε?Πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Μεγάλο πρόβλημα.
Μερcedes
βάζει τον στόχο και πυροβολάς?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με τους πίσω κουτσά στραβά λύνεται το πρόβλημα αν έχεις καθρέπτη αυτόματης σκίασης ή τον αλλάζεις κλίση. Με τους μπροστά τί κάνουμε?Πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Μεγάλο πρόβλημα.
ξέρω ότι είμαι ζώο αλλά αν ο απέναντι με τυφλώνει πολύ με τα xenon του, του ανάβω κι εγώ τη μεγάλη σκάλα (με τα δικά μου xenon) στη μάπα. (προϋπόθεση:δεν υπάρχει άλλος στο απέναντι ρεύμα εκτός από αυτόν και μπροστά μου εγώ δεν έχω κάποιον για να τον ενοχλήσω με τη μεγάλη σκάλα μου => είμαστε στο δρόμο μόνο εγώ κι αυτός )
Τι θα κάνει?Θα ανάψει κι αυτός τη μεγάλη σκάλα?Στα @@ μου...Εκεί είναι που χαίρομαι που έχω bi-xenon (xenon που είναι και μεγάλη σκάλα).Ξέρω...Ζώο είμαι, αλλά δεν υποφέρεται πια η κατάσταση.Ο κάθε μ@λ@κ@ς βάζει xenon όπου νά ναι.
Σήμερα πέτυχα Α4 Β8 με εργοστασιακά xenon (λόγω των led DRL's) να έχει αναμμένη τη μικρή σκάλα (στάθμευσης => μόνο τα led) και τα προβολάκια στα οποία είχε βάλει λάμπες xenon.
Το τι τύφλωση έπεφτε δεν περιγράφεται.Και από ό,τι είδα όσο ήμασταν (κάποια στιγμή) σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο φανάρι, ο τύπος ΔΕΝ έβλεπε στο δρόμο.
Ε-ΛΕ-ΟΣ δηλαδή...Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!
Μα πόση βάρεσε πριν πάρει την απόφαση να κυκλοφορήσει έτσι?
Μα τι νομίζει?Ότι είναι trendy ή 'in' ή....ή...?
μ@λ@κ@ς είναι και όλοι όσοι έτυχε να είναι μπροστά του, του κατέβαζαν τρελά καντίλια!!! -
Καλά τα λες. Μου φαίνεται αυτό θα κάνω όταν έχω του πατέρα που εκτός από τα bi xenon έχει και από τη ''μαμά'' ένα επιπλέον ζεύγος αλογόνου στη μεγάλη σκάλα. Δλδ ανάβουν 4 λάμπες μαζί. Θα τα δει κωλυόμενα
-
Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω αν τα εργοστασιακά Xenon, χάσουν τη ρύθμισή τους;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω αν τα εργοστασιακά Xenon, χάσουν τη ρύθμισή τους;Οτι κάνεις και στα απλά.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω αν τα εργοστασιακά Xenon, χάσουν τη ρύθμισή τους;
Οτι κάνεις και στα απλά.
δηλαδή;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οτι κάνεις και στα απλά.
δηλαδή;
Δηλαδή οι ρύθμιση που γίνετε στα ζενον είναι η ίδια με αυτή που γίνετε και στα απλά. Δεν υπάρχει κάποια διαφορετική διαδικασία.
Αν δεν γνωρίζεις πως να τα ρυθμίσεις, εδώ (http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /36640.asp) έχει ένα άρθρο για πως να το κάνεις μονό σου, αν και θα σε συμβούλευα να πας σε επαγγελματία που έχει ιδικό μηχάνημα για ρύθμιση με μεγαλύτερη ακρίβεια.
-
Λοιπον εχω ενα nissan primera P12 (το τελευταιο μοντελο) και θελω να βαλω xenon φωτα.Τι μου προτεινετε να κανω/βαλω?????Η nissan δεν εχει δικο της κιτ.
-
Ο χρήστης K2LINOS έγραψε:
Λοιπον εχω ενα nissan primera P12 (το τελευταιο μοντελο) και θελω να βαλω xenon φωτα.Τι μου προτεινετε να κανω/βαλω?????Η nissan δεν εχει δικο της κιτ.ή βρες aftermarket φανάρια που είναι σχεδιασμένα για να παίρνουν xenon (όχι απλώς να έχουν 'γλομπάκι' μπροστά )
ή μην βάλεις καθόλου.Βέβαια είσαι διατεθημένος να δώσεις περίπου 400 με 500€ για φανάρια και κανα 300άρι € για κάποιο μέτριο xenon kit => σύνολο από 700 ως 800€ για να κάνεις μία σωστή (όσο το δυνατόν μπορεί να είναι μία aftermarket) λύση?
Στη θέση σου πάντως, εγώ μάλλον θα τα 'έτρωγα' σε άλλους τομείς (του αυτοκινήτου ή γενικότερα απολαύσεων).
-
Λοιπον εχω ενα nissan primera P12 (το τελευταιο μοντελο) και θελω να βαλω xenon φωτα.Τι μου προτεινετε να κανω/βαλω?????Η nissan δεν εχει δικο της κιτ.Αλλάζεις ολόκληρα τα φανάρια με τα γνήσια xenon της εταιρίας, προφυλακτήρα, πιτσιλίθρες, καπάκια για αυτές, λογικά θα χρειάζεται και κάποια αλλαγή στα ηλεκτρικά του.
Με ένα 5χίλιαρο θα είσαι κομπλέ. Αυτό ΑΝ δεν θες να ενοχλείς τους άλλους. ΑΝ δε σε νοιάζει με 150€ max παίρνεις κινέζικα και τα βάζεις και μόνος. -
Και το τελευταίο και το προτελευταιο primera είχαν xenon από το εργοστάσιο.
Ψάξε βρες αν αλλάζει το σώμα μεταξύ αλογόνου και xenon.
-
παιδια η επισιμη απαντηση της nissan ειναι οτι δεν μπορω να βαλω εργοστασιακα φωτα xenon!!!!Μου προτεινουν να περιμενω λιγακι ωστε να παρουν 1 κιτ της bosch που θα κοστιζει κοντα στα 200 ευρω,να το δοκιμασουν και θα με ενημερωσουν ωστε να τα βαλω και εγω!!!
-
Μια χαρά μπορείς, αρκεί να έχεις τα €€€. Για αρχή κάνε αυτό που σου λέω.
-
παιδια η επισιμη απαντηση της nissan ειναι οτι δεν μπορω να βαλω εργοστασιακα φωτα xenon!!!!Μου προτεινουν να περιμενω λιγακι ωστε να παρουν 1 κιτ της bosch που θα κοστιζει κοντα στα 200 ευρω,να το δοκιμασουν και θα με ενημερωσουν ωστε να τα βαλω και εγω!!!Aν δεις οτι ειναι αυτα http://www.bosch-hid.com/en/product/info.asp?id=205 ειναι κινεζικα που αμφιβαλλω αν εχουν καμια σχεση με bosch
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και το τελευταίο και το προτελευταιο primera είχαν xenon από το εργοστάσιο.Ψάξε βρες αν αλλάζει το σώμα μεταξύ αλογόνου και xenon.
τι εννοεις αν αλλαζει το σωμα???!!!Ποιο σωμα???
-
Τώρα θα γίνω κακός φίλε Βασίλη αν ποστάρω κανένα γυαλί ηλίου?
Σας εκληπαρούμε βρε παιδιά τα ματάκια μας λυπηθείτε μας. Και εγώ απλές λάμπες έχω, δεν έπαιρνε το καταραμένο αμάξι μου ξένον και ούτε που διανοούμαι να βάλω κιτάκια που θα δυσκολεύουν τη ζωή των απέναντι και μπροστινών μου.
-
Και το τελευταίο και το προτελευταιο primera είχαν xenon από το εργοστάσιο.
Ψάξε βρες αν αλλάζει το σώμα μεταξύ αλογόνου και xenon.
τι εννοεις αν αλλαζει το σωμα???!!!Ποιο σωμα???
Το φωτιστικό σώμα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τώρα θα γίνω κακός φίλε Βασίλη αν ποστάρω κανένα γυαλί ηλίου?Σας εκληπαρούμε βρε παιδιά τα ματάκια μας λυπηθείτε μας. Και εγώ απλές λάμπες έχω, δεν έπαιρνε το καταραμένο αμάξι μου ξένον και ούτε που διανοούμαι να βάλω κιτάκια που θα δυσκολεύουν τη ζωή των απέναντι και μπροστινών μου.
Πολλες φορες απλα η αλλαγη με καινουργιες λαμπες αλογονου κανει μεγαλη διαφορα.Αν το ψαξεις και με τις καινουργιου τυπου (silver light κλπ )που βγαζουν ακομα περισσοτερο φως βελτιωνεται πολυ η κατασταση .
Φώτα Xenon...