-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Παράδειγμαείδα το post του αγαπητού mod που παρέθεσες.Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πώς αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για το ΙΔΙΟ φανάρι?
Ειλικρινά περιμένω την απάντησή σου γιατί πολύ απλά έχω πολύ αντίθετη γνώμη και ειδικά πάνω σε αυτό το post που παρέθεσες.ΥΓ: Κρατάω όμως μία πολύ μικρή επιφύλαξη και γι'αυτό θα ήθελα να πω την άποψή μου αφού μου εξηγήσεις που βλέπεις τι.
-
Τα ποστς των αγαπητών μοντς τα διαβάζουμε σαν ευαγγέλιο.
Πίστευε και μη ερεύνα. -
Τα ποστς των αγαπητών μοντς τα διαβάζουμε σαν ευαγγέλιο.
Πίστευε και μη ερεύνα.οποιος δε πιστευει ban χαχαχα
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
είδα το post του αγαπητού mod που παρέθεσες.Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πώς αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για το ΙΔΙΟ φανάρι?
Ειλικρινά περιμένω την απάντησή σου γιατί πολύ απλά έχω πολύ αντίθετη γνώμη και ειδικά πάνω σε αυτό το post που παρέθεσες.ΥΓ: Κρατάω όμως μία πολύ μικρή επιφύλαξη και γι'αυτό θα ήθελα να πω την άποψή μου αφού μου εξηγήσεις που βλέπεις τι.
Είπε κανείς ότι είναι ακριβώς το ίδιο;
-
antoni-team να σε ρωτήσω.
Οι πελάτες σου δέχονται να βάλουν αυτο το 'κομπλέ' πακέτο που λες;
Είναι διατεθειμένοι δηλαδή να δώσουν τόσα χρήματα σε after-market προϊόν;
Σίγουρα πολύ λιγότεροι. Οι περισσότεροι μετά ζητούν μια κάποια βελτίωση οικονομικότερη.
Όσο αφορά το after market το έχω γράψει δεκάδες φορές. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι τα ιδία με αυτά που βάζει το εργοστάσιο, που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΑΥΤΟ. Από οπού αγοράζει το εργοστάσιο, αγοράζουμε και εμείς.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι στοίχημα πας;
Διαγράφω και δεν πάω!!!!!!!...........
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:whistlink:
Δεν το είχα προσέξει, καίτοι έχουν μπει πολλά στο μαγαζί. Λάθος της επιμονής μου……το διέγραψα!!.
…..μα περίμενες στην γωνιά με τα ανθρωπάκια!!!!!!!.......μην βαράτε όλοι μαζί…όλοι θα βαρέσετε!!!!!...... -
Είμαστε εδώ για να σε βοηθάμε να μην εκτίθεσαι από σφαλματάκια και πταισματάκια. Είναι λογικό όταν βλέπεις και καταπιάνεσαι με τόσα πράγματα κάθε μέρα να κάνεις και λαθάκια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είμαστε εδώ για να σε βοηθάμε να μην εκτίθεσαι από σφαλματάκια και πταισματάκια. Είναι λογικό όταν βλέπεις και καταπιάνεσαι με τόσα πράγματα κάθε μέρα να κάνεις και λαθάκια
Σε ευχαριστώ απεριόριστα, το εκτιμώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
τφΤα μουφα που ανέφερες να το δεχτώ ότι ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ να χρησιμοποιηθούν στο δρόμο. Όμως γιατί είσαι κάθετος ακόμα και σε αυτούς που ΠΛΉΡΩΣΑΝ και αγόρασαν αυθεντικά φανάρια αισθητήρες πλυστικα και όλα τα παρελκόμενα; Περιμένω ενδεικτικά τιμές για το κομπλε σετ που ανέφερε παραπάνω ο antοnis team.
Φυσικά εξαρτάτε από την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Σε ένα πχ άστρα 2002, χωρίς πλιστικό, περίπου 1000ε τοποθετημένο. η τιμή είναι περίπου ο μέσος ορός της αγοράς.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Νομιζω οτι το αστρα που ανεφερες δεν ειχε ποτε την επιλογη για ξενον απο το εργοστασιο. Πως λοιπον υπαρχουν καταλληλα φαναρια και γι αυτο το μοντελο? Ακομα περι αισθητηρων αναρτησης και ρυθμισης υψους δεσμης, παλαιοτερα συζητωντας εδω στο φορουμ ειχες αναφερει κατι για μια πατεντα(δεν θυμαμαι καλα) αλλα μετα βρηκες αλλο τροπο. Αν μπορεις δωσε μια διευκρινηση.
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
τφΤα μουφα που ανέφερες να το δεχτώ ότι ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ να χρησιμοποιηθούν στο δρόμο. Όμως γιατί είσαι κάθετος ακόμα και σε αυτούς που ΠΛΉΡΩΣΑΝ και αγόρασαν αυθεντικά φανάρια αισθητήρες πλυστικα και όλα τα παρελκόμενα; Περιμένω ενδεικτικά τιμές για το κομπλε σετ που ανέφερε παραπάνω ο antοnis team.
Φυσικά εξαρτάτε από την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Σε ένα πχ άστρα 2002, χωρίς πλιστικό, περίπου 1000ε τοποθετημένο. η τιμή είναι περίπου ο μέσος ορός της αγοράς.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Νομιζω οτι το αστρα που ανεφερες δεν ειχε ποτε την επιλογη για ξενον απο το εργοστασιο. Πως λοιπον υπαρχουν καταλληλα φαναρια και γι αυτο το μοντελο? Ακομα περι αισθητηρων αναρτησης και ρυθμισης υψους δεσμης, παλαιοτερα συζητωντας εδω στο φορουμ ειχες αναφερει κατι για μια πατεντα(δεν θυμαμαι καλα) αλλα μετα βρηκες αλλο τροπο. Αν μπορεις δωσε μια διευκρινηση.
Στην αγορά του after market, υπάρχουν φανάρια, και μάλιστα από πρωτοκλασάτες ευρωπαϊκές μάρκες, με φανάρια που τοποθετείτε λαμπτήρας ΧΕΝΟΝ.
Παλαιότερα έκανα την πατέντα. Μετά την ενημέρωση που πήρα από ΕΔΩ ΜΕΣΑ, (και ευχαριστώ) χρησιμοποιώ πλέων των ρυθμιστή, που τοποθετείτε στην ανάρτηση. Έτσι είμαι εντελώς μαμά!!!....άρα και . Τον έχω τοποθετήσει λίγες φορές, με επιτυχία, μα ψάχνω την πηγή του, για να συμπιέσω την τιμή της λιανικής. ΠΡΟΣΟΧΗ, πάντα χρειάζεται στην αρχή μια χειροκίνητη ρύθμιση από το φανάρι. Μετά δουλεύει αυτόματα. Για το πλιστικο, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται στην Ελλάδα. Δεν είναι για της πεταλούδες που ‘σκάνε’ στα τζάμια, μα για τον πάγο και της διαθλάσεις του.
Σε έναν ‘βόριο’ που μου το ζήτησε, είναι πολύ απλό. Δυο Τ ρακορ 3ε περίπου σήμερα. 2 κατάλληλα πιτσιλιστηρια με ρύθμιση καθ’ ύψους από καπό 5ε . και 2.5m περίπου σωλήνας 10ε . Τα τοποθετείς και παίρνεις νερό από τον σωλήνα των πιτσιλιστιριων. Σύνολο 20ε , και 15 λεπτά δουλειά.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Αντωνη ( με ολο τον δεοντα σεβασμο) κανονικά η λυση που προτεινεις δεν απαιτει και μεγαλυτερο δοχειο νερου? ( νομιζω αυτο ισχυει σε μαμα καταστασεις αλλα δεν περνω και ορκο) και δευτερον η πιεση απο το αντλιακι συνηθως αρκει?
( Μη με παρεξηγεις να μαθω θελω οχι να πουλησω εξυπναδα..)
-
Όπα μπάστα. Αντώνη, δηλαδή βάζεις xenon σε αμάξια που δεν έβγαιναν από το εργοστάσιο με τέτοιο πράμα;
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σε έναν ‘βόριο’ που μου το ζήτησε, είναι πολύ απλό. Δυο Τ ρακορ 3ε περίπου σήμερα. 2 κατάλληλα πιτσιλιστηρια με ρύθμιση καθ’ ύψους από καπό 5ε . και 2.5m περίπου σωλήνας 10ε . Τα τοποθετείς και παίρνεις νερό από τον σωλήνα των πιτσιλιστιριων. Σύνολο 20ε , και 15 λεπτά δουλειά.
ΑΝΤΩΝΗΣ.αν ειναι ευκολο...που βρισκεις πιτσιλιθρες?εχω φαει τη σαλονικα κ δε βρισκω πουθενα
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.αν ειναι ευκολο...που βρισκεις πιτσιλιθρες?εχω φαει τη σαλονικα κ δε βρισκω πουθενα
Με μπλε led ή χωρίς;
-
απλες
-
Σου έχω όλο το σύστημα εδώ: http://www.mobile-center.gr/index.asp?p ... ct&pid=239
-
για αντικατασταση των του καπω ενδιαφερομαι...δλδ απλα 2 πιτσιλιθρες..αν παρει κατι το ματι σας πειτε..
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
για αντικατασταση των του καπω ενδιαφερομαι...δλδ απλα 2 πιτσιλιθρες..αν παρει κατι το ματι σας πειτε..Η αντιπροσωπεία θα έχει.
Φώτα Xenon...