-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
κι ομως οι κανονισμοι αυτοι που ειναι ιδιοι για ολους επιβαλουν να ειναι ενας ο οδηγος διεκδικητης του πρωταθληματος.αυτο θελουν οι κανονισμοι της σταθεροτητας της αξιοπιστιας και του μηδενικου ρισκου με οφελος μια πιθανη νικη.και εγω τους θελω του χρονου να πολεμανε οι 2 τους στα ισα(κατι σαν σενα-προστ)αλλα θα πρεπει να εχουν εξασφαλισει οτι θα ειναι πολυ πιο γρηγοροι απο τους αλλους γιατι θα'ρθει παλι καποιος Καντο
που θα εχει την υπομονη και την εκπληκτικη επιδοση να ειναι πισω τους και θα περιμενει τις εγκαταλειψεις για να τερματιζει σε καθε αγωνα στο βαθροΝομιζω οτι πρεπει να γινουν ριζικες αλλαγες στην f1 για να δουμε τετοιου ειδους μονομαχιες..Για τα επομενα χρονια πιστευω ο πρωταθλητης θα εχει στοιχεια οπως υπομονη,αξιοπιστο μονοθεσιο(οχι απαραιτητα πολυ γρηγορο)+να συμβιβαζεται και με αλλα αποτελεσματα εκτος της νικης!διαφωνω καθετα με το να παιρνει πρωταθλημα αυτο το ειδος πιλοτου και να επιβραβευονται τετοιου ειδους ''αρετες'' και γι αυτο αντιπαθω τον αλονσο(οπως παρα πολυ αλλοι) αλλα πρεπει να συμβιβαστουν οι πιλοτοι μ αυτο που απαιτει η εποχη τους..Ο μοντογια ειναι πολυ συμπαθης και εντυπωσιακος αλλα ειναι εκτος εποχης και γι αυτο εγω πιστευω οτι δυσκολα θα δει κουπα..!
-
Καταρχήν η McLaren είναι απο τις ομάδες που έχουν equal-status οδηγών (αν και του Κίμι του έχει χαλάσει πολύ περισσότερο Φισικέλα ενα πράμα και ενα GP πίεσε παραπάνω αρα ας σταματήσουμε αυτη την καραμέλα)
Τώρα εδώ που έφτασε λογικό και αναμενόμενο να θέλει να βοηθήσει τον Κίμι για να μειώσει την διαφορά μπάς και πάρει το οδηγών αλλα ο Μοντόγια δεν δείχνει να το κάνει. Αυτονόητα πράματα..
Αν ήταν ο χοντρός μπροστά και ο ξανθομπάμπουρας είχε την ίδια συμπεριφορα σε ρόλο βοηθού, θα του τα έχωνα εξίσου το ίδιο..Γενικώς αν και οδηγικά είναι και οι δύο καλοι οδηγοί (αν και βλέποντας το Κιμι φαίνετε να είναι ενα κλίκ τουλάχιστον πιο γρήγορος) δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς όπως η φοβερή ομάδα επι εποχής MH-DC οπου χαιρόμουν και για τους δύο, όπως και οι δυο χάριζαν πολύ γέλιο με τις συνεντεύξεις τους κτλ, ο ένας με τις χαζόαθώες του απαντήσεις και άλλος με το Αγγλικο φλευγματικό του χιούμορ. Γιατι κάκα τα ψέματα η F1 εκτός απο οδήγηση είναι showbusiness και οι περισσότεροι απο εμάς μας αρέσει να διαβάσουμέ/βλέπουμε τα καμώματα τους εκτός ή και εντός.
Απο όλη την Φιλανδία βρήκαν τον χειρότερο σε θέμα PR και λέγειν, ενώ ο Κολομβιανός είναι το κλασσικό παράδειγμα του πλουσιόπαιδου σε μια χώρα της πείνας (σαν να λέμε το καλόπαιδι ενος π.χ Βαρδινογιάννη απο ελλάδα)..Υποστηρίζω την McLaren γιατί α.σέβεται οδηγούς β.no team οrders (τουλάχιστον οχι απο την αρχή της χρονιάς) γ.είναι ιστορική δ. οι Άγγλοι έχουν μια βαριά κληρονομία και ιστορια (μόνο η Ferrari έχει αντίστοιχη αλλα θεωρώ οι Αγγλοι κουβάλανε πέρισσότερο αίγλη απο τους Ιταλούς)
και τέλος ε.είχαν δυο οδηγούς που μπήκαν στην καρδία μου για πάντα..
ενα βραζιλιάνο άσσο και έναν ιπτάμενο 'άνθρωπο' ΦιλανδόΤώρα φίλε MOnoimoi, αν διαφώνεις αυτο δεν πάει να πεί οτι έχω ξεφύγει..
Φόρουμ συζήτησης είναι, αν δεν συμφωνούμε σε κάτι δεν πάει να πεί οτι δεν είμαστε φίλοιΜάλλον Head kai Williams είναι άσχετοι και προτιμούσαν τον Ράλφ (αντιπαθεστατος και αυτός) ενώ εμείς οι απ'εξω κρίνουμε καλύτερα?
Τώρα αν Μικα και Κίμι ήταν στην Φερράρι, να σου απαντήσω με μια ερώτηση.. αν 2 Έλληνες όδηγουσαν σε μια ομάδα που δεν συμπαθείς, πώς θα ένιωθες?
Τώρα αν σας πώ οτι έχω αρχίσει τελευταία και συμπαθώ τον Αλόνσο περισσότερο απο τον Κίμι ? (και όχι γιατι θα βγεί champ) αλλα για ανεξήγητους ψυχολογικούς λόγους
Γενικώς έτσι οπως έχει καταντήσει η F1 τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον να υποστηρίζω..
μέχρι τώρα στην λίστα των καλών: Jarno, Alonso, Kimi, Michael, Fisico
Στους αντιπαθείς: χοντρός και ράλφ -
Kαλησπερα.
sokos...that's for you...
Δικαιωμα σου να υποστιριζεις οποια ομαδα θελεις...αλιμονο...αλλα για τους σωστους λογους...
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Υποστηρίζω την McLaren γιατί α.σέβεται οδηγούςTι εννοεις ακριβως; Οι αλλοι τους μαστιγωνουν; Πιστευω οτι υπαρχει ισος σεβασμος (εκτος αν εννοεις κατι αλλο...) στην ομαδα, γιατι προκειτε περι ομαδας! Μια μοναδα δηλαδη που εργαζετε μαζι για να πετυχουν...αλιμονο αν δε σεβονται ο ενας τον αλλο. Υπαρχει σεβασμος απο αυτον που καθαριζει τα pits μεχρι και τον team manager...ισος!
β.no team οrders (τουλάχιστον οχι απο την αρχή της χρονιάς)
Tι εγινε; Οριστε; Ποιος; Και στο Spa τι εγινε; Καθηστερισαν κατα λαθος στα pits? Δεν εχει σημασια αν ειναι στην αρχη, στη μεση η στο τελος...team orders ειναι team orders! Eιχαν πεσει ολοι στη Ferrari να τη φανε περσυ και προπερσυ! Και κυριοι ναι...εχουνε τα @@ να το κανουν φανερα στη Ferrari...οχι να κρυβονται στα pits!
γ.είναι ιστορική
Ενα φιλικο μυστικο...μη το πεις αυτο σε παρακαλω παραεξω γιατι εισαι τοσο λαθος...οσο δε φανταζεσαι ! Η Ferrari ξεκινησε στη Formula 1 το 1950, ενω η McLaren το 1968! Ηταν η πρωτη δηλαδη απ’ολες τις τωρινες ομαδες που ξεκινησε στη F1!
δ. οι Άγγλοι έχουν μια βαριά κληρονομία και ιστορια (μόνο η Ferrari έχει αντίστοιχη αλλα θεωρώ οι Αγγλοι κουβάλανε πέρισσότερο αίγλη απο τους Ιταλούς)
Τι εννοεις 'αιγλη';
Τώρα αν Μικα και Κίμι ήταν στην Φερράρι, να σου απαντήσω με μια ερώτηση.. αν 2 Έλληνες όδηγουσαν σε μια ομάδα που δεν συμπαθείς, πώς θα ένιωθες?
Eγω παντως προσωπικα (αν και αναφερεσε σε αλλο φιλο απο το forum) ειμαι πρωτα Ferrari και μετα Schumacher.
Τώρα αν σας πώ οτι έχω αρχίσει τελευταία και συμπαθώ τον Αλόνσο περισσότερο απο τον Κίμι ? (και όχι γιατι θα βγεί champ) αλλα για ανεξήγητους ψυχολογικούς λόγους
Τι εννοεις για ψυχολογικους λογους; Δεν ειναι ψυχολογια η F1...κρινεις (τουλαχιστον εγω...) εναν οδηγο απο τις οδηγικες του ικανοτητες, και για μετα ειναι πολυ νωρις να κρινω γιατι δεν εχουν αποδειξει κατι το τρομερο σε σχεση με ασσους της F1.
Τι ελεγαν για το Schumacher θυμαστε; 'Ειναι καλυτερος απο το Senna???!' Ε...και τωρα το ιδιο...ειναι καλυτεροι απο τον Schumacher?
Aς περασει λιγο ο καιρος, και θα τους κρινουμε και αυτους...θα ερθει ο καιρος τους! Προσωπικη αποψη παντα...
-
Νίκο καλησπέρα,
καταρχήν team-orders εχουν ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο αν υπάρχουν προς το τέλος ή αν υπάρχουν απο την αρχή..
όσο για σεβασμό, δεν νομίζω Barrichello και Φισικο να έχουν ίδιο tretment..
σεβασμό σε επίπεδο ανταγωνισμού και ισότητας ενοούσα. Αλλά αφού εισαι Ferrariκος θα ξέρεις καλά πως αντιμετώπιζε ο Εnzo τους οδηγούς του.. σκοτίστηκε και αν σκοτώθηκαν.. εδώ κοτζάμ Villeneuve έφυγε με μονοθέσιο του και όταν έφτασα στο Μαρανελό και έψαχνα το μνημείο, πήγαν να με πιάσουν τα γέλια, αλλα τελίκα τσαντιστηκα... πιο ωραία εκκλησάκια υπάρχουν στις εθνικές οδούς μας να σας δώσω να καταλάβατε για όσους δεν το έχουν δει..
Όσο για ψυχολογία ως προς το τι σου αρέσει και τι όχι πρέπει να το βλέπεις απο πολλές διαστάσεις.. π.χ οι μετόχες του Σούμι μου ανέβηκαν απο τότε που έκανε την δωρεά για τους πληγέντες του Τσουνάμι..
είπαμε.. F1 είναι οχι μόνο την Κυριακή..π.χ ο Μοντόγια δεν μου αρέσει γιατι δεν πρόσεξε να τερματίσει τις προάλλες και μετά αντι να κρύψει τα μούτρα του ήταν όλο χαμόγελα.. τέτοιους στην ομάδα που πονάς δεν τους θέλεις..
ο Ολυμπιακός δεν μου αρέσει σήμερα όπως παίζει με την Rosenborg (στο α' ημίχρονο τουλάχιστον)Στο θέμα με τον Μοντόγια δεν τοποθετήθηκες και βγαίνουμε εκτός θέματος.
p.s-> το '68 είναι κοντά? Εγω προσωπικά δεν είχα γεννηθεί ακόμη..
Γενικώς είναι αντιπρόσωπος της Αγγλικής σχολής η οποία ειναι πολυ παλαιότερη απο την Ιταλική -
Sokos, η Formula 1, πάντα συγκέντρωνε τους πιο εγωκεντρικούς χαρακτήρες. Σχεδόν όλοι οι πιλότοι πιστεύουν ότι αυτοί είναι και κανένας άλλος. Ο Juan λοιπόν, έχοντας στον υπερθετικό βαθμό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, φεύγει από τη Williams όταν νιώθει ότι ο Frank ευννοεί τον Ραλφ σε κάποια περιστατικά, καθιστώντας τον κομπάρσο. Πάει στη Mclaren λοιπόν και στις ΠΡΩΤΕΣ του δηλώσεις λέει πόσο εκτιμά το ότι πάντα η συγκεκριμένη ομάδα αφήνει τους πιλότους να λύσουν τις διαφορές τους στην πίστα. Φτάνουμε όμως στον Καναδα και ξαναπαίζεται το ίδιο έργο με τότε στη Williams... Τις συνέπειες τις βλέπουμε όλοι μας, όταν χρειάζεται να βοηθήσει τον Kimi να πάρει τον τίτλο. Και καλά κάνει... αλλιώς κινδυνεύει να καθιερωθεί σε ένα ρόλο αντίστοιχο με του Ρούμπενς. Όμως αν μη τι άλλο, δεν είναι ο μαφιόζος, Ρούμπενς.
Κατηγορείς ξανα τον Μοντόγια ως το 'κακομαθημένο πλουσιόπαιδο'. Σε ξαναρωτάω. Ο Σέννα από φαβέλα ερχόταν; Δεν τα 'έχωσε' τρελλά ο πατέρας του στην αρχή της καριέρας του; Κακά τα ψέμματα, ο μηχανοκίνητος στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορά μεγαλοαστούς και πάνω. Μια οικονομική επιφάνεια είναι απαραίτητη, ιδίως στην αρχή, όταν κυνηγουν τους χορηγούς με το δίκανο. Ο Σούμι ήταν μια εξαίρεση (που και αυτός βοηθήθηκε από πατέρα συναθλητή του) στον παραπάνω κανόνα. Ακόμα κι έτσι όμως, ο πατέρας του Μόντυ αρχιτέκτονας είναι. Δεν του τρέχουν και από τα μπατζάκια.
Περι συμπάθειας/αντιπάθειας στη Williams έχω να πώ το εξής. Στην αρχή της σεζόν του 2003 ο Willy Webber, manager του Ράλφ, φώναζε πως η ομάδα ευννοει κατάφορα τον Κολομβιανό και ότι προορίζουν τον Ραλφ για υποστηρικτικό ρόλο. Στη μέση της σεζόν, μια που ο Γερμανός ηγείτο βαθμολογικά του Μόντυ, άφησαν να φανεί μια προτίμηση, η οποία άλλαξε άρδην μόλις ο Μοντογια έφτασε κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Τωρα, από πού εσύ συμπεραίνεις ότι προτιμούσαν τον Ραλφ στην ομάδα, το αγνοώ παντελώς. Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι συνέβη το αντίθετο. Η Williams (Head, Frank) ήθελε Μόντυ, η BMW (Thiessen) ήθελε Ραλφ.
-
Ò Montoya φταίει τόσο που οι ένα-γύρο-πίσω πέφτουν πάνω του, όσο κι ο Raikkonnen που πέφτει ο ίδιος σε μάπα κινητήρες!!!
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
- δεν είναι λίγο ανορθόδοξο να υποστηρίζεις ομάδα σε ένα άθλημα τόσο προσωπικό? Αν ο μικα και ο κιμι ήταν στην ferrari δεν θα είσουν φερραρικός?
Καθόλου ανορθόδοξο... ίσα-ίσα πολύ ορθόδοξο (btw, η Φ1 δεν είναι προσωπικό άθλημα, είναι ομαδικό).
Κι εγώ ομάδα υποστηρίζω, ανεξαρτήτως οδηγών της! Συν ότι ανέκαθεν θεωρούσα και θεωρώ το πρωτάθλημα Κατασκευαστών ουσιαστικότερο του Οδηγών...
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
γ.είναι ιστορική
Ενα φιλικο μυστικο...μη το πεις αυτο σε παρακαλω παραεξω γιατι εισαι τοσο λαθος...οσο δε φανταζεσαι ! Η Ferrari ξεκινησε στη Formula 1 το 1950, ενω η McLaren το 1968! Ηταν η πρωτη δηλαδη απ’ολες τις τωρινες ομαδες που ξεκινησε στη F1!
Εσύ είσαι λάθος (και είρων) φίλε μου! Η ΜακΛάρεν ΕΙΝΑΙ ιστορική ομάδα στη Φ1 (άλλο το 'ιστορική' κι άλλο το 'πιο ιστορική της Φεράρι'... το δεύτερο δεν το υποστήριξε κανείς, εσύ το παρέθεσες ξεκάρφωτα).
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
p.s-> το '68 είναι κοντά? Εγω προσωπικά δεν είχα γεννηθεί ακόμη..
Τι δεν ειχες γεννηθει?? Εμενα η μάνα μου ηταν ακομα 10 χρόνων...
μην τρελαθουμε τελειως... Δεν ειναι ιστορικη μια ομαδα του 68?? Τι άλλο θα ακουσουμε...
-
Παιδιά εγώ ήμουν γεννημένος το '68, αλλά συνήθως ο χαρακτηρισμός 'ιστορική' δεν έχει να κάνει μόνο με το βάθος χρόνου (που είναι φυσικά ο σημαντικότερος παράγοντας) αλλά και με τις επιτυχίες στη διάρκεια της εμπλοκής.
-
thanks for the support αδέρφια
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αρκετός κόσμος ειναι πολύ narrow-minded..
ΕΞΩ Ο ΜΟΝΤΟΓΙΑ !! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά εγώ ήμουν γεννημένος το '68, αλλά συνήθως ο χαρακτηρισμός 'ιστορική' δεν έχει να κάνει μόνο με το βάθος χρόνου (που είναι φυσικά ο σημαντικότερος παράγοντας) αλλά και με τις επιτυχίες στη διάρκεια της εμπλοκής.Συμφωνώ, και γι΄αυτό εκνευρίζομαι με την 'ιστορική' Minardi. Αλλά γιατί έχετε κολλήσει με το 68; Η McLaren ξεκίνησε το 1966 (Στο Μονακό αν δεν κάνω λάθος).
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Παιδιά εγώ ήμουν γεννημένος το '68, αλλά συνήθως ο χαρακτηρισμός 'ιστορική' δεν έχει να κάνει μόνο με το βάθος χρόνου (που είναι φυσικά ο σημαντικότερος παράγοντας) αλλά και με τις επιτυχίες στη διάρκεια της εμπλοκής.
Συμφωνώ, και γι΄αυτό εκνευρίζομαι με την 'ιστορική' Minardi. Αλλά γιατί έχετε κολλήσει με το 68; Η McLaren ξεκίνησε το 1966 (Στο Μονακό αν δεν κάνω λάθος).
Σωστός!!!
ΥΓ. Το '66 ήμουν κι εγώ αγέννητος πάντως
-
καλά πλάκα κανουμε ή χρειαζόμαστε μαθήματα νέων ελληνικών
(και δεν τα ξέρω καλα ο ίδιος παναθεμα με)Ιστορική γιατι είναι η εναπομείναν παλαιά Αγγλική ομάδα που κουβαλάει μερίδα απο την κληρονομία της βρετανικής αίγλης στην αυτοκίνηση και εκπρόσωπος αυτής..
Σαφώς είναι και η Tyrell και η Lotus, αλλα η McLaren είναι εκεί ακόμη -
Θα ανοίξω ένα θέμα για ιστορικές ομάδες να τα χώσετε στον Μοντόγια παιδιά!!
-
an krino kai apo to locked topic '2003 και 2005 2 ομάδες θύματα του κ@λ@παιδισμού του Μοντόγια' ta sxolia mou peritteoun gia to thema pou anoikses....ti na sou pw
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
γ.είναι ιστορική
Εσύ είσαι λάθος (και είρων) φίλε μου! Η ΜακΛάρεν ΕΙΝΑΙ ιστορική ομάδα στη Φ1 (άλλο το 'ιστορική' κι άλλο το 'πιο ιστορική της Φεράρι'... το δεύτερο δεν το υποστήριξε κανείς, εσύ το παρέθεσες ξεκάρφωτα).
Απαντατε πολυ γρηγορα...δε σας προλαβαινω!
Στη κουβεντα που ειχαμε μεταξυ Ferrari και McLaren, η Ferrari εχει ποιο πολλα χρονια στη F1. Σε σχεση με τη McLaren λοιπον, γιατι αυτη ηταν η κουβεντα μας, η Ferrari ειναι ποιο 'ιστορικη' αν θελετε, η ποιο παλια.
Τι 66, τι 68...
Τι εννοειτε περι narrow-mindness?
Οσον αφορα περι Montoya, απαντησα σε αυτα που ειπες Sokos...ουτως η αλλως ειχαμε ξεφυγει απο το θεμα του topic.
Για τον Montoya...δεν εχει αποδεξει τιποτα το τρομερο με μονο 6 νικες σε 4 χρονια! Δεν τον θεωρω σημαντικο οδηγο της F1.
Οριστε τα στατιστικα του...
Wins : 6
Points scored : 267
Number of GP : 82
Pole Position : 13
Podiums : 27
First GP : 2001 (Melbourne)Εχει περιπου 3 ποντους ανα GP και ΜΟΝΟ 6 νικες σε 4 χρονια, δηλαδη 0.7 νικες ανα χρονια, ουτε 1...σιγα το τρομερο!
To αν εχει λεφτα ενας οδηγος η οχι δεν εχει καμια σημασια. Μαγκια του αν εχει...κριμα αν δεν εχει! Και να μην εχει...το σιγουρο ειναι οτι θα βγαλει!
Αυτα...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ωπα... ο Σεννα εφυγε στα 19 του απο τη βραζιλια για να παει στην αγγλια να τρεξει χωρις φραγκα. εκει εκανε πρωτα ενα αλφα ονομα, ξαναγυρισε μετα κ σαρωσε τα παντα και μετα πηγε Φ1.Και μέχρι τα 19 δηλαδή πώς έτρεχε; Στα go-karts πώς συμμετείχε; Κάποια στιγμή, από τη στιγμή που έχεις το ταλέντο, θα σταματήσεις να βάζεις από την τσέπη σου καθώς θα μπούν οι χορηγοί μπροστά. Το θέμα είναι μέχρι τη στιγμή που θα φανείς τι γίνεται. Ξεπαραδιάζεσαι. Το οτι η F1 είναι ελιτίστικο σπορ ρε παιδιά είναι πασιφανές και πασίγνωστο, το να μπαίνουμε στη διαδικασία της αμφισβήτησης του γεγονότος αυτού είναι θεωρώ τελείως περιττό. Πασίγνωστο επίσης είναι και οτι ο πατέρας του Senna ήταν πάμπλουτος και τα έσταξε χοντρά για την καριέρα του γιου του.
Εχει περιπου 3 ποντους ανα GP και ΜΟΝΟ 6 νικες σε 4 χρονια, δηλαδη 0.7 νικες ανα χρονια, ουτε 1...σιγα το τρομερο!
Average points per start:
Fernando Alonso: 3.36
JPM : 3.30
Kimi : 3.04
David Coulthard : 2.60
Jaques Vill : 1.53Όπως βλέπεις είναι στα ίδια με τον φετινό πρωταθλητή και καλύτερα από πιλότους που έχουν κατα καιρούς θεωρηθεί κορυφαίοι. Θεωρώ λοιπόν λίγο άστοχα τα σχόλια σου. Πάντως δεν είμαι fan των στατιστικών και δεν κοιτώ τους αριθμούς για να βγάλω συμπέρασμα για την οδηγική αξία. Αυτά που βλέπω στην πίστα μετράνε
Για ξανακάνε λίγο τα μαθηματικά που σε οδήγησαν σε ποσοστο νίκες/σεζον. Βάλε και τις φετινές νίκες που χάρισε η Mclaren στον Kimi που ανήκαν στον Juan. (Καναδάς, Βέλγιο)
Τέλος, απλά να σχολιάσω ότι δεν βγάζουν όλοι οι πιλότοι τα λεφτά που φαντάζεσαι. Ρώτα Albers, Doornbos, Monteiro, Narain κλπ κλπ για να σου πουν κατα πόσο έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα όντες πιλότοι στη Formula 1.
-
Όπως κάνει νύξη σχετικά και ο MOnoimoi:
Ο ΧΠΜ ΔΕΝ έχει 'περιπου 3 ποντους ανα GP και ΜΟΝΟ 6 νικες σε 4 χρονια, δηλαδη 0.7 νικες ανα χρονια, ουτε μία'... Αλλά 1,5 νίκη ανά έτος! Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, επιμένω πως ο τρόπος που κινείται στην πίστα είναι ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ και όχι αδιάφορος.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
δηλαδη η Tyrrell δεν ειναι ιστορικη ομαδα? ή μηπως η Bugatti δεν ειναι?τι σημαινει 'ιστορικη ομαδα'??
Περισσότερο θα χαρακτήριζα ως ιστορικές ομάδες της Φ1 την Μπράμπαμ και τη Λότους και λιγότερο τη Τυρέλ Και αυτό διότι εκτός από συμμετοχή είχαν και μεγάλη επιτυχία και συμβολή στην εξέλιξη του αθλήματος (και όχι μόνο).
Επίσης, συγκριτκά με τη ΜακΛάρεν (που τάχα δεν είναι ιστορική), όλες οι παραπάνω ομάδες ΔΕΝ υπάρχουν πλέον στη Φ1 εδώ και αρκετά έως πολλά χρόνια.
O χαρακτήρας του οδηγού αγώνων Μοντόγια