-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
---------------------------------:
Τι θελει να πει ο ποιητης???
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
edit: Αφήστε το θα γίνει παρεξήγηση!
Δεν άντεξα!Συγγνώμη!!!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
edit: Αφήστε το θα γίνει παρεξήγηση!
Οι ποδοσφαιράκηδες απο το '87 και μετά που ήταν στην γωνία,βρήκαν ευκαιρία να το γυρίσουν και να το ανάγουν στα μέτρα τους..........
-
Στους 4 η ΕΘΝΙΚΗ! Με ενα τραγικο πρωτο 10λεπτο με 6 ολοκληρους ποντους (2 στο πρωτο λεπτο και 4 στο τελευταιο), ισορροπησε στο παραγωγικο 2ο δεκάλεπτο, επιβληθηκε στο 3ο οταν άλλαξε η ομαδα (εξω Παπα-Φωτσης-Τσατσα), και τελειωσε ηρωικα (Παπαλουκάς) το 4ο.Πολυ ωραια εξελιξη ο αγώνας! Ευχαριστηση!
Τωρα ερχονται οι πολυ επικινδυνοι Γαλλοι. Θα ειναι ντερμπι στα ισια καθως μοιαζουν οι ομάδες. Αλλα ετσι γινεται στις μεγάλες μας επιτυχιες: πρωτα οι Ρωσσοι και μετά οι Γαλλοι.
Τραγικοί είμαστε πάντως επιθετικά. Ουτε κινηση, ουτε συτημα. Ή μάλλον εχουμε συστημα: Τριγυρναμε την μπαλα στην περιφερεια και στα 6-7 δευτερολεπτα κάποιος κανει διειδυση ή ριχνει τριποντο. Οτι να 'ναι...
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αμφιβάλλω για το αν έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Πέντε αθλητικές εφημερίδες με τον ίδιο κεντρικό τίτλο!Οχι ακριβώς τον ιδιο κεντρικο τιτλο.Καποια εφημερίδα (στον κοσμο της οπως παντα) εχει κεντικο τίτλο: 'ΡΙΒΑΛΝΤΟ:θα μεινω και θα παίξω την μπαλα που ξερω'
-
Μαλλον ειμαι ο μοναδικος ελληνας που ειδα οτι το παιχνιδι το πηραμε στην επιθεση και οχι στην αμυνα (τοσο) και φυσικα ο Χατζηβρεττας δεν ειναι φυρα. Σε τρεις περιοδους βαλαμε 60 ποντους, αριθμος ασυλληπτος για τα μεχρι τωρα δεδομενα της εθνικης και με μια νορμαλ αμυνα (οχι τιποτε ασυλληπτο) πηραμε το ματσακι. Βαλαμε και τις βολες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! και μπορεσαμε να ξαναμπουμε στο παιχνιδι ενω ο Χατζηβρεττας δεν ειναι φυρα. Γιατι αν στη 2η περιοδο ο Δημος και ο Θοδωρης στραβωναν παλι τα στεφανια απο τη γραμμη, σιγα μην καταφερναμε να το γυρισουμε. Δηλαδη με δυο λογια η εθνικη επαιξε καλα ακριβως στους τομεις εκεινους που χρειαζοταν βελτιωση και δεν απεδιδε στους προηγουμενους αγωνες, καθως επισης ο Χατζηβρεττας δεν ειναι φυρα.
Κοντολογις και αυτοι που λεγαν πριν το ματς οτι θα φαμε 30 στο κεφαλι, ενω τωρα λενε οτι παμε να το παρουμε, εχουν δικιο. Γιατι οποιος ειχε προβλεψει οτι μετα απο 4 παιχνιδια χαλια σε βολες και επιθεση, θα γυρισουμε το παιχνιδι ακριβως λογω των βολων και της επιθεσης και μαλιστα απο Ντικουδη - Παπαλουκα, πρεπει να ειναι ο Χορταρεας . Σημαντικο επισης οτι ο Χατζηβρεττας δεν ειναι φυρα..Τωρα τι να πουμε; Οι αντιπαλοι μας εχουν βασικο ενα απο τα μεγαλυτερα αγγουρια που πατησε το ποδι του σε ελληνικο παρκε, ενω εκανε αιρμπωλ σε βολη!!! Τους εχουμε και αν δεν τρομπαρουμε παμε για ρεβανς απο τους Σλοβενους στον τελικο.
ΥΓ Σας ειπα οτι ο Χατζηβρεττας δεν ειναι φυρα;
ΥΓ2 Το καλυτερο το αφησα για το τελος. Πριν απο μια ωρα ενω ειχα ξεκινησει να ετοιμαζομαι για Βελιγραδι, ανακαλυψα οτι εχει ληξει το διαβατηριο Ειμαι μαλακας, οεο ειμαι μαλακας
ΥΓ3 ο Χατζηβρεττας δεν ειναι φυρα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μαλλον ειμαι ο μοναδικος ελληνας που ειδα οτι το παιχνιδι το πηραμε στην επιθεση και οχι στην αμυνα .
Σε τρεις περιοδους βαλαμε 60 ποντους, αριθμος ασυλληπτος για τα μεχρι τωρα δεδομενα της εθνικης και με μια νορμαλ αμυνα (οχι τιποτε ασυλληπτο) πηραμε το ματσακι.Φοβερη επιδοση για μια ομαδα με 64 ποντους ΜΟ. Αλλα αν δεν παιζαμε εξίσου πολυ καλή άμυνα ιδιαιτερα στο 3ο δεκάλεπτο αλλιως θα μιλάγαμε τώρα...
Βαλαμε και τις βολες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Οχι και τοσο. Μαλλον τις εχαναν και οι άλλοι αυτη την φορά...(και οι δυο ομαδες ειχαν 16/27 = 65% οχι και τοσο καλά)
Τους εχουμε και αν δεν τρομπαρουμε παμε για ρεβανς απο τους Σλοβενους στον τελικο.
Ελπίζω οχι στον μικρό..
Παντως συμφωνα με τα στατιστικα του Eurobasket2005.com σε όλες τις κατηγοριες ειμαστε καπου 9-10 θέση.. (εκτος απο τα λάθη και τις ασιστ οπου είμαστε τεταρτοι)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Βαλαμε και τις βολες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Οχι και τοσο. Μαλλον τις εχαναν και οι άλλοι αυτη την φορά...(και οι δυο ομαδες ειχαν 16/27 = 65% οχι και τοσο καλά)
Ψιλοαπατη το συγκεκριμενο στατιστικο, αφου εχασε 4 βολες ο Παπαλουκας στο τελος.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Μπαμπκοφ απο την αλλη, ακομα και στα time-out που επαιρνε αυτος, τα ειχε χαμενα. Η 'φλωροφατσα' της Ρωσιας
σε ένα time out ,νομίζω στο 2ο δεκάλεπτο, το μόνο που έλεγε στους παίκτες του ήταν: внимание жишис ,внимание жишис, внимание жишис .
Δηλ. προσοχή στον Ζήση. -
Τρίποντη εκτέλεση της Σλοβενίας από την Γερμανία!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ο Χατζηβρεττας δεν ειναι φυρα.Ο Σκουντής είναι ΘΕΟΣ!
Σκέφτηκα να γράφω τις εκπληκτικές ατάκες του διδύμου-φωτιά,αλλά έτσι πως πήγε το ματς,πού μυαλό για τέτοια....Επίσης η μετάδοσης στον αγώνα Λιθουανίας-Γαλλίας στο μισό της 4ης περιόδου (αυτό είδα) ήταν χειρότερη και από κουβέντα καφενείου.Είχαν ξεχάσει τον αγώνα και έλεγαν ότι μούρδα τους κατέβαινε στο κεφάλι...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τους εχουμε και αν δεν τρομπαρουμε παμε για ρεβανς απο τους Σλοβενους στον τελικο.
Ελπίζω οχι στον μικρό..
Ηδη εκτος 4αδας οι Σλοβενοι..οποτε δεν εχει ρεβανς...
Χαρακτηριστικο οτι μεχρι στιγμής εχουν αποκλειστεί οι τρεις επικεφαλεις της φάσης των ομίλων (Ρωσια - Λιθουανία - Σλοβενια).Λετε να γινει η εκπληξη και με την τεταρτη επικεφαλή?
-
Μας θυμήθηκε και ο ...Ιάκωβος και θέλει να παίξει στην Ιαπωνία, στο παγκόσμιο, 'ανευ όρων'
http://www.sport24.gr/html/ent/890/ent.84890.aspΚαλως τονε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μας θυμήθηκε και ο ...Ιάκωβος και θέλει να παίξει στην Ιαπωνία, στο παγκόσμιο, 'ανευ όρων'
...να πάρει τα φρύδια μου...ο κακομαθημένος!
-
Δεν γινεται...η Ρωσια έχασε απο την Λιθουανια και εμεινε κετος 6αδας-Μουντομπάσκετ...
-
Ντάξει μωρέ Σάββα 'συναισθηματικά' έχεις απόλυτο δίκιο αλλά όπως και να χει το πράμα, ένα 'τέρας' 217εκ, δε θα μας κακοπέσει.
Να ήταν ασόδυο ή φόργουορντ να πω , εντάξει.
Τέτοια ύψη όμως μας λείπουν.
Θα έχει πάντως ενδιαφέρον, αν τεθεί ένα τέτοιο θέμα, να δω την αντίδραση του κόουτς αλλά και της ομοσπονδίας. -
Φοβερος ο 4ος προημιτελικός αν και τελειωσε αδοξα! Τελικα προκρίθηκε η Ισπανια στην παραταση με 101-85.
Αν η Ελλάδα δεν εχει κανεναν ηγέτη, η Ισπανια εχει πολλους. Καθε επιθεση και διαφορετικός παιχτης επαιρνε την μπαλα και καρφωνε τριποντα.
Μαλλον το Γερμανια-Ισπανια θα ειναι ο τελικος... -
Ti ακριβώς έγινε με τους διαιτητές απόψε;;
Την καθάρισαν την Κροατία με το 'έτσι θέλω'. Ολοι οι παιχτες, φορτωμένοι με φάουλ από τις αρχές της 3ης περιόδου. Κασούν έξω, Πρκατσιν τραυματίας,Πλανινιτς τα ίδια, Βούιτσιτς χάλια απόδοση, ήταν αναγκασμένοι να παίξουν ζώνη σε όλο το τελευταίο 10λεπτο.
Δυστυχώς ενα χαμένο ρημπάουντ στις βοές του Ναβάρο και το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου εκτός των άλλων έχασαν και το καλύτερό τους παίχτη (μαζί με τον Ούκιτς) το Γκίριτσεκ με φάουλ. Κάπου εκεί 'η σεμνή τελετή' πήρε τέλος. Πάντως εγώ τους φχαριστήθηκα, όπως και όλους τους 'Γιούγκους' νυν και τέως. Οι άνθρωποι ξέρουν πολύ μπασκετ. Γεννιούνται με το μπάσκετ μέσα τους και το μαθαίνουν καλά όσο λίγοι (αυτό που λέμε 'τα βασικά') . Κρίμα που διαλύθηκαν και δεν τους είδαμε ποτέ εναντίον της ομάδας του 92 των Αμερικανών. Θα ηταν το παιχνίδι του αιώνα.Κρίμα που έχασαν απόψε.
Ο Σκουντής το ...διέπραξε πάλι : 'Το παιχνίδι θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τον ακροτελεύτειο ήχο της κόρνας' ..., πανώ με το '1-1-4', όχι, δε σήκωσε.
Κάποιος να πει στο Σκουντή να μας λυπηθεί και (για να μην το ξεχάσω) στον Μπάγκαριτς να σταματήσει το μπάσκετ. -
και (για να μην το ξεχάσω) στον Μπάγκαριτς να σταματήσει το μπάσκετ.Συμφωνώ απόλυτα. Ο Οκκάς του μπάσκετ. Έχει πολύ πλάκα το παλικάρι. Τον θυμάμαι στον ΟΣΦΠ δεν μπορούσε ούτε την μπάλα να πιάσει
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στους αλλους αγωνες βλεπω Γερμανια και Ισπανια.....
Εγώ βλέπω Σλοβενία και Κροατία.
Ρε γμτ....Επρεπε να πονταρω στο στοιχημα...
Γερμανια vs Ισπανια --> Αν υπηρχε ο Παου Γκασολ θα ελεγα Ισπανια 100%. Ομως επειδη η Γερμανια εχει τον καλυτερο παικτη του τουρνουα το παιχνιδι δεν χωραει κ πολλες προβλεψεις-ημιτελικος γαρ-
Θα τολμησω να πω Ισπανια
Για τον αλλο ημιτελικο τα εχουμε πει.
Παμε γερα σημεραααααααααα.
-
Εγώ θα τολμήσω να πω Γερμανία αν και θα μας συνέφερε καλύτερα Ισπανία
Τέσπα προς το παρόν κοιτάμε μόνο το δικό μας το σημερινό
Έλα γερά και απο εμένα
κύπελλο θα πάρουμε το βράααααδυ, στο Βελιγράδι στο Βελιγράααααδι
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...