-
ιδια
-
-
Ο χρήστης jerald έγραψε:
'Κλασικες ' μμπαταριες με υγρα και συντηρηση , κυκλοφορουν ακομα ????Αυτή που είχα πάρει από το Καρφούρ πριν 2 χρόνια, έβγαζες το αυτοκόλλητο πάνω από την μπαταρία (που είχε τη μάρκα και έγραφε MAINTENANCE FREE), έβλεπες τα καπάκια, ξεβίδωνες και συμπλήρωνες υγρά.
-
Yπάρχει περίπτωση να έχει κανένας στην ελλάδα μπαταρίες Mitsuba?
Είναι οι κλασσικές άσπρες σάπιες μπαταρίες, με υγρά, που κρατάνε 200 χρόνια, σε πείσμα όσων δίνουν μια περιουσία για μια κωλομπαταρία.
Λέω να αλλάξω φέτος το καλοκαίρι προληπτικά, μόνο αν βρω καμιά τέτοια. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Yπάρχει περίπτωση να έχει κανένας στην ελλάδα μπαταρίες Mitsuba?
Είναι οι κλασσικές άσπρες σάπιες μπαταρίες, με υγρά, που κρατάνε 200 χρόνια, σε πείσμα όσων δίνουν μια περιουσία για μια κωλομπαταρία.
Λέω να αλλάξω φέτος το καλοκαίρι προληπτικά, μόνο αν βρω καμιά τέτοια.Απ' ό,τι λέει εδώ, αυτός είναι ο αντιπρόσωπος.
'Άσπρες, σάπιες μπαταρίες' !!
-
Ξέχασα τα σάπια κόκκινα βιδωτά καπάκια
Όντως εμφανισιακά είναι σάπιες, αλλά δε μασάνε μία
Αυτόν τον βρήκα κι εγώ, αλλά για χοντρέμπορας μου κάνει -
Λέω να αλλάξω φέτος το καλοκαίρι προληπτικά, μόνο αν βρω καμιά τέτοια.Αν δεν είναι παλιά η μπαταρία σου, μην αλλάζεις προληπτικά.
-
Αυτόν τον βρήκα κι εγώ, αλλά για χοντρέμπορας μου κάνειΕλαφρύ γκούγκλισμα θέλει, θα τις έχουν πολλοί επαγγελματίες μπαταριάδες ...
-
Αυτόν τον βρήκα κι εγώ, αλλά για χοντρέμπορας μου κάνειΣτειλε email στην Τινα που ειναι στο λογιστηριο , θα σε εξυπηρετησει
-
εσένα περίμενα να μου το πεις
-
Ο χρήστης Tίνα έγραψε:
Τα καταστήματά μας βρίσκονται
Κασσανδρας 18 - Βοτανικός - τηλ 210-3463860
Καλλιρόης 61 - Φιξ - τηλ 210-9232517Πολύ ψυχρή η απάντηση
Υπολόγιζα να μου δώσει κινητό -
Τα καταστήματά μας βρίσκονται
Κασσανδρας 18 - Βοτανικός - τηλ 210-3463860
Καλλιρόης 61 - Φιξ - τηλ 210-9232517Πολύ ψυχρή η απάντηση
Υπολόγιζα να μου δώσει κινητόΔεν της ειπες οτι σε στελνω εγω;
Μια τετοια ειχε στο τρακτερ ο θειος μου και ανοιξε στο πλάι.Μαλλον απο τους κραδασμους.
-
Είπα να παλέψω μόνος
Η ιστορία της δικιάς μου είναι η εξής:
Είχα βάλει μια γαμάουα (τι σκατά ήταν δε θυμάμαι) και πάνω στον ένα χρόνο και 2 μέρες νεκρώνει.
Πάω στον τυπά που μου την εβαλε, και του λέω εγγύηση.
Μου λέει δεν μπορώ να την περάσω, μπουρουμπουρου.
Του λέω, χωρίς μπαταρία δε φεύγω.
Τεσπά, μου λέει έχω αυτή εδώ τη μεταχειρισμένη , δεν μπορώ να σου δώσω άλλη.
Λοιπόν, είναι ήδη πάνω 5 χρόνια, δεν ξέρω από πότε είναι αγορασμένη, έχει φάει 2 εκφορτίσεις, κρύα ξεκινήματα κι ακόμα αντέχει.Σιγά μην πετάξω λεφτά για την μπαταρία σε αμάξι παλιάς τεχνολογίας.
(άσε που παίζει πολύ μαϊμουδιά με τις bosch... )εεπ, η πρώτη μπαταρία του χόντα ήταν η ίδια και κράτησε 6 χρόνια.
-
εεπ, η πρώτη μπαταρία του χόντα ήταν η ίδια και κράτησε 6 χρόνια.
Οι αρχικής τοποθέτησης αντέχουν περισσότερο.
-
H Panasonic που είχε το Honda μου χάλασε πάνω στο χρόνο (βραχυκύκλωσε στοιχείο).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
H Panasonic που είχε το Honda μου χάλασε πάνω στο χρόνο (βραχυκύκλωσε στοιχείο).Ακριβώς το ίδιο έπαθε κι η δικιά μου, μόνο που δεν ήταν panasonic
-
Όπως και για τους σκληρούς δίσκους το θέμα δεν είναι αν θα χτυπήσει αλλά το πότε, έτσι και για τις μπαταρίες, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να βραχυκυκλώσει....
-
η μπαταρια του οπελ μου ειναι ηδη 4 χρονων και κατι
εφαγε μια γερη εκφορτιση πριν 1.5 χρονο,ειχα παει σε μπαταρια μου λεει πετα την τωρα,ειναι νεκρη,θα μεινεις το επομενο πρωι
Συνεχιζει ακαθεκτη ενα χρονο,εκφορτιζεται ακομη μια φορα πριν 4 μηνες,και συνεχιζει και παλι
ελπιζω να βγαλει κανα 2 χρονια ακομη........... -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
η μπαταρια του οπελ μου ειναι ηδη 4 χρονων και κατι
εφαγε μια γερη εκφορτιση πριν 1.5 χρονο,ειχα παει σε μπαταρια μου λεει πετα την τωρα,ειναι νεκρη,θα μεινεις το επομενο πρωι
Συνεχιζει ακαθεκτη ενα χρονο,εκφορτιζεται ακομη μια φορα πριν 4 μηνες,και συνεχιζει και παλι
ελπιζω να βγαλει κανα 2 χρονια ακομη...........Οπως λενε και για τους γέρους αν την σκαπουλαρει και αυτον τον χειμωνα μην την φοβασαι!!
-
Η εργοστασιακή του corolla κράτησε 7 χρόνια.
Μπαταρία αυτοκινήτου...