-
Διαβαστε τι μου συμβαίνει:
εδω και 3 μηνες κυκλοφορω με το νεο μου αυτοκινητο, ενα opel vectra.
Οταν κανω οπισθεν, πολλες φορες-ισως ομως οχι ολες- νιωθω να με πιανει ξαφνικη ζαλαδα και εχω την αισθηση οτι 'καποια' αέρια εισπνεω, τα οποια πιθανως εισερχονται στην καμπινα. Αυτο συμβαινει ειτε εχω ανοικτα παραθυρα είτε οχι.Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος τι συμβαινει. Δεν ξερω τι γινεται. Παντως, χρονια οδηγω, διαφορα αυτοκινητα, αυτο που νιωθω τωρα(ειπαμε, οχι παντα, αλλα αρκετα συχνα), δεν μου εχει ξανατυχει. Και οσον αφορα τις μυρωδιες, δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι(αοσμα? βενζινη παντως με την αισθηση που εχουμε στα βενζιναδικα, δεν ειναι).
Περιμενω τι γνωμη σας και συγνωμη αν το ολο θεμα φαινεται βλακεια. Δεν ειμαι ο σουπερ-ντουπερ αυτοκινητιστης αλλα ενας απλος οδηγος. Απλα αυτο που φαινεται χαζο, ισως να εχει καποια αιτια(αερια) και αν δεν προσεχθει να δημιουργηθουν ασχημες καταστασεις(λογω ζαλαδας).
-
Οταν κανω οπισθεν, πολλες φορες-ισως ομως οχι ολες- νιωθω να με πιανει ξαφνικη ζαλαδα και εχω την αισθηση οτι 'καποια' αέρια εισπνεω, τα οποια πιθανως εισερχονται στην καμπινα. Αυτο συμβαινει ειτε εχω ανοικτα παραθυρα είτε οχι.Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος τι συμβαινει. Δεν ξερω τι γινεται. Παντως, χρονια οδηγω, διαφορα αυτοκινητα, αυτο που νιωθω τωρα(ειπαμε, οχι παντα, αλλα αρκετα συχνα), δεν μου εχει ξανατυχει. Και οσον αφορα τις μυρωδιες, δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι(αοσμα? βενζινη παντως με την αισθηση που εχουμε στα βενζιναδικα, δεν ειναι).
Περιμενω τι γνωμη σας και συγνωμη αν το ολο θεμα φαινεται βλακεια. Δεν ειμαι ο σουπερ-ντουπερ αυτοκινητιστης αλλα ενας απλος οδηγος. Απλα αυτο που φαινεται χαζο, ισως να εχει καποια αιτια(αερια) και αν δεν προσεχθει να δημιουργηθουν ασχημες καταστασεις(λογω ζαλαδας).
-
-
Δώστο το ρημάδι. Αφού από τότε που το πήρες δε σου πάει τίποτα καλά... Σε λίγο θα αρχίσεις να ακούς φωνές όποτε επιλέγεις 4η
-
Μήπως είναι Vectra Helios;
-
'Cristine'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μήπως είναι Vectra Helios;Μπα, θα πήγαινε και γρήγορα αν ήταν
-
Ωραια παιδια, εγω αντιμετωπιζω προβλημα κι εσεις...
Αν εχει κανεις καμια σοβαρη απαντηση, θα με βοηθουσε. -
'karib' μη στραβώνεις αφού πάντα εδώ μέσα το χιούμορ έχει θέση ακόμα και στα πιο σοβαρά θέματα.
Σοβαρά τώρα.
Πήγαινε στο συνεργείο και ανέφερέ τους το πρόβλημα μήπως έχουν κάποιο τρόπο να μετρούν αυτές τις 'αναθυμιάσεις'. Βάλε και κάποιον άλλο να το οδηγήσει (χωρίς να του πεις για το πρόβλημα) για να σου πεί μια γνώμη. -
Μπορεί να μυρίζει ο συμπλέκτης. Στα Astra H ,πάντως μυρίζει.
-
Τι εννοεις μυριζει ο συμπλεκτης? Δεν καταλαβαινω?
-
Ότι ψιλοτρώς τον δίσκο όταν κάνεις όπισθεν.
-
Mα πως τρωω τον δισκο? Αφου προσεχω. Δεν ακουω το γνωστο 'ξυρισμα' του δισκου. Μπορει να συμβαινει χωρις να ακουω τιποτε? Χωρις να κανω κατι λαθος?
-
Karib εσύ ήσουν που ζαλίζονταν οι επιβάτες στο πίσω κάθισμα?? Τι γίνεται με αυτό το αμάξι ρε γμτ
-
Εγω ειμαι...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Karib εσύ ήσουν που ζαλίζονταν οι επιβάτες στο πίσω κάθισμα?? Τι γίνεται με αυτό το αμάξι ρε γμτKαι είχες και ένα Xsara το οποίο ζαλίζονταν όλοι γιατί μύριζε αποπνικτικά μέσα...;Σωστά;
Τι γίνεται με αυτές τις μυρωδιές ...
-
Αφού σού συμβαίνει καί με ανοιχτά παράθυρα,καί αφού δέν συμβαίνει καί όταν είναι τό αυτοκίνητο ακίνητο στό ρελαντί καί δέν μυρίζεις καί τίποτα,μήπως ο λόγος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό;
Δέν δοκιμάζεις καλού-κακού νά παίρνεις τήν στάση τού σώματος πού έχεις όταν οδηγείς με τήν όπισθεν,όταν κάθεσαι στόν καναπέ τού σπιτιού σου; -
Μπορεί με τον συμπλέκτη να γίνεται κάτι. Από το πατινάρισμα, λόγω παρακαρίσματος, να υπερθερμαίνεται και να μυρίζει. Κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει φυσικά, οπότε μάλλον μιλάμε για ελαττωματικό συμπλέκτη (τα υλικά τριβής αυτού).
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν δοκιμάζεις καλού-κακού νά παίρνεις τήν στάση τού σώματος πού έχεις όταν οδηγείς με τήν όπισθεν,όταν κάθεσαι στόν καναπέ τού σπιτιού σου;Πολύ καλό, και εγώ αυτό σκέφθηκα (λόγω ηλικίας). Πάντως με προπόνηση βελτιώνεσαι.
-
Δημήτριος συμπλεκτη ομως δεν χρησιμοποιουμε μονο στην οπισθεν αλλα καθε στιγμη, ετσι δεν ειναι?
Παράξενο συμβαν στο παρκαρισμα (αέρια?)