-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
...Τους μοντυ παιθονς μπορω να τους βρω σε βιντεο κλαμπ η μαλλον δεν κυκλοφορουν πια(με υποτιτλους)???(DVD)
Μαλλον δυσκολο, παντως και αν το αγορασεις και δεν σου αρεσει σιγουρα θα βρεις σε καποιον να το κανεις δωρο.
Παντως ειχα παρει και το δισκακι απο το 'Life of Bryan' και το ακουγα σε ασχετες φασεις και τρελαινομου στο γελιο
πηγα αλλα τα ειχαν επιστρεψει στην prooptiki, αν δεν βγαλεις ακρη στειλε μου pm
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Παντως ειχα παρει και το δισκακι απο το 'Life of Bryan' και το ακουγα σε ασχετες φασεις και τρελαινομου στο γελιο
Μια από τις καλύτερες κωμωδίες , που έχουν ποτέ γυριστεί. Απίστευτο χιουμορ και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης
-
Είδα για πρώτη φορά σήμερα το απόγευμα το '2001: A Space Odyssey'
Εκπληκτική ταινία. Από αυτές που με το που τελειώνουν θελεις οπωσδήποτε να τις ξαναδεις. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εκπληκτική ταινία. Από αυτές που με το που τελειώνουν θελεις οπωσδήποτε να τις ξαναδεις.Κι απ' τις λίγες που γυρίστηκαν από κοινού με τη συγγραφή του βιβλίου
Και δε στο λεει οποιος οποιος αλλά ο... Asimov(για οσους δε γνωριζουν, ο Κλαρκ - συγγραφεας και σεναριογραφος - και ο Ασιμοφ ειναι για την επιστημονικη φαντασια οτι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναϊκος στο ποδόσφαιρο )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εκπληκτική ταινία. Από αυτές που με το που τελειώνουν θελεις οπωσδήποτε να τις ξαναδεις.Κι απ' τις λίγες που γυρίστηκαν από κοινού με τη συγγραφή του βιβλίου
Και δε στο λεει οποιος οποιος αλλά ο... Asimov(για οσους δε γνωριζουν, ο Κλαρκ - συγγραφεας και σεναριογραφος - και ο Ασιμοφ ειναι για την επιστημονικη φαντασια οτι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναϊκος στο ποδόσφαιρο )
Το 2001 παραμένει για μένα τόσο η καλύτερη ταινία όλων των εποχών (έτσι απλά) όσο και ενα απο τα μεγαλύτερα καλλυτεχνικά επιτεύγματα του 20ού αιώνα. Σίγουρα η καλύτερη ταινία του Kubrick.
Το έχω δει πάνω απο 20 φορές και κάθε φορά με συναρπάζει.
Απο τις λίγες περιπτώσεις που η ταινία ειναι ισάξια, ίσως και καλύτερη, του βιβλίου. Δεν μου αρέσει να τα συγκρίνω μιας και ταινία και βιβλίο ακολουθούν διαφορετικό στύλ και διαφέρουν ελαφρά στο περιεχόμενο.
Εκτός απο το 2001, αξίζει κανείς να διαβάσει και τα sequels του (2010, 2061, 3001) τα οποία αν και με τίποτα δεν φτάνουν το επίπεδο του πρώτου ειναι πολύ καλά. Ειδικά το 2010 ειναι απολαυστικότατο και περιέχει αρκετό απο το awe του 2001. Μάλιστα το 2010 εχει γυριστεί και σε ταινία με τον Roy Scheider που ειναι -παραδόξως- αρκετά καλή.
Φίλε Asimov, διαφωνώ με τον παραλληλισμό Asimov-Clarke -> Ολυμπιακός-Παναθηναικός, πιστεύω πως μπορεί κανείς να εκτιμά το ίδιο και τους δύο. Έχω φάει άπειρο χρόνο με sci-fi λογοτεχνία (ειμαι τρελός nerd) κι εχοντας διαβάσει σχεδόν τα πάντα και των δύο συγγραφέων μπορώ να πω οτι ειναι ισάξιοι.
-
Κλαλησπέρα!Που μπορώ να βρω κατάστημα που να πουλάει ταινίες DVD.Κάτι σαν το Metropolis αλλά για ταινίες.
-
Monty Python - The quest for the holy grail.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το 2001 παραμένει για μένα τόσο η καλύτερη ταινία όλων των εποχών (έτσι απλά) όσο και ενα απο τα μεγαλύτερα καλλυτεχνικά επιτεύγματα του 20ού αιώνα. Σίγουρα η καλύτερη ταινία του Kubrick.
Το έχω δει πάνω απο 20 φορές και κάθε φορά με συναρπάζει.
Απο τις λίγες περιπτώσεις που η ταινία ειναι ισάξια, ίσως και καλύτερη, του βιβλίου. Δεν μου αρέσει να τα συγκρίνω μιας και ταινία και βιβλίο ακολουθούν διαφορετικό στύλ και διαφέρουν ελαφρά στο περιεχόμενο.
Εκτός απο το 2001, αξίζει κανείς να διαβάσει και τα sequels του (2010, 2061, 3001) τα οποία αν και με τίποτα δεν φτάνουν το επίπεδο του πρώτου ειναι πολύ καλά. Ειδικά το 2010 ειναι απολαυστικότατο και περιέχει αρκετό απο το awe του 2001. Μάλιστα το 2010 εχει γυριστεί και σε ταινία με τον Roy Scheider που ειναι -παραδόξως- αρκετά καλή.
Φίλε Asimov, διαφωνώ με τον παραλληλισμό Asimov-Clarke -> Ολυμπιακός-Παναθηναικός, πιστεύω πως μπορεί κανείς να εκτιμά το ίδιο και τους δύο. Έχω φάει άπειρο χρόνο με sci-fi λογοτεχνία (ειμαι τρελός nerd) κι εχοντας διαβάσει σχεδόν τα πάντα και των δύο συγγραφέων μπορώ να πω οτι ειναι ισάξιοι.
Ναι βρε, ισαξιοι ειναι
Κι εγω εχω διαβασει σχεδον τα παντα (απλα το Asimov μου αρεσε περισσοτερο για nick ). Τη συσχετιση δεν την εκανα για την αξια τους αλλά για τους οπαδούς τουςΑ! Το 3001 ειναι χαλια Καμιά σχεση με τα προηγουμενα....
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Κλαλησπέρα!Που μπορώ να βρω κατάστημα που να πουλάει ταινίες DVD.Κάτι σαν το Metropolis αλλά για ταινίες.Και το μετροπολις και το βερτζιν πουλανε ταινιες, παντως καλο ειναι να κανεις μια γυρα σε ολα, αν μπορεις, γιατι καμια φορα το ενα μαγαζι εχει την ταινια 20 ευρω και το αλλο 10, οπου τους πετυχεις.
-
-
Braveheart
Star Wars (όλα)
Ponty Pythons (όλα)
Million Dollar Baby
Scrooge
Η 6η Αίσθηση
Meet Joe Black -
Αναρωτιέμαι έαν υπάρχουν σε DVD
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης, & , Τί έκανες στον πόλεμο Θανάση?
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
Braveheart
Star Wars (όλα)
Ponty Pythons (όλα)
Million Dollar Baby
Scrooge
Η 6η Αίσθηση
Meet Joe Blackcinderella man.πολυ πιο δυνατο κ συγκινητικο.τσεκ ιτ.
Το έχω στα υπόψιν για DVD γιατι δεν πρόλαβα να το δω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To RONIN ( ), το Braveheart και η σειρά των Star Wars.Likewise !....
-
Τι, πιο συγκινητικο απο το μιλλιον ντολαρ μπεημπ, το τελευταιο δεν μπορουσε να εχει χειροτερο τελος.Ταλαιπωρια η διαδικασια παρακολουθησης του τελευταιου 25λεπτου......
-
Χθες το βράδυ ξαναείδα για πολλοστή φορά τον.... Ελαφοκυνηγό
Για εμένα σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες ...ever
-
Εκπληκτική ταινία. Από αυτές που με το που τελειώνουν θελεις οπωσδήποτε να τις ξαναδεις.Επιστροφή στο 2001 μια και έφαγα μεγάλη πόρωση! Επεσε ένα σχετικό googling χτες και είδα οτι κυκλοφορεί στην πιάτσα μια φήμη οτι το Echoes των Pink Floyd (το κομμάτι δλδ που καλύπτει ολόκληρη τη δεύτερη πλευρά του δίσκου Meddle) λειτουργεί ως 'άτυπο soundtrack' της ταινίας. Οχι ολόκληρης της ταινίας, μόνο στο τελευταίο κομμάτι, το 'Jupiter and beyond the infinite'
Οι φανατικοί Floydians θα γνωρίζουν την αντίστοιχη κουβέντα που υπάρχει για το αν τελικά το Dark Side of The Moon λειτουργεί ως soundtrack του Wizard of Oz αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Σήμερα λοιπόν δοκίμασα να δω το συγκεκριμένο κομμάτι της ταινίας (στο mute) παίζοντας παράλληλα το Echoes και είδα οτι όντως σε ένα μεγάλο ποσοστό η εικόνα και ο ήχος ταιριάζουν!http://www.eeggs.com/items/30914.html
http://www.geocities.com/Area51/Lair/4152/2001.html -
Ο χρήστης keny έγραψε:
Κλαλησπέρα!Που μπορώ να βρω κατάστημα που να πουλάει ταινίες DVD.Κάτι σαν το Metropolis αλλά για ταινίες.Δίπλα στο Metropolis στην Ομόνοια είναι το DVD Shop που έχει καλή ποικιλία /offtopic
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
............Meet Joe BlackΜΟΝΟ για την πρωταγωνίστρια
Το Cinderella Man KAMIA σχεση με το MD Baby, θ' απογοητευτείς Νικ
-
Επιστροφή στο 2001 μια και έφαγα μεγάλη πόρωση! Επεσε ένα σχετικό googling χτες και είδα οτι κυκλοφορεί στην πιάτσα μια φήμη οτι το Echoes των Pink Floyd (το κομμάτι δλδ που καλύπτει ολόκληρη τη δεύτερη πλευρά του δίσκου Meddle) λειτουργεί ως 'άτυπο soundtrack' της ταινίας. Οχι ολόκληρης της ταινίας, μόνο στο τελευταίο κομμάτι, το 'Jupiter and beyond the infinite'
Οι φανατικοί Floydians θα γνωρίζουν την αντίστοιχη κουβέντα που υπάρχει για το αν τελικά το Dark Side of The Moon λειτουργεί ως soundtrack του Wizard of Oz αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Σήμερα λοιπόν δοκίμασα να δω το συγκεκριμένο κομμάτι της ταινίας (στο mute) παίζοντας παράλληλα το Echoes και είδα οτι όντως σε ένα μεγάλο ποσοστό η εικόνα και ο ήχος ταιριάζουν!http://www.eeggs.com/items/30914.html
http://www.geocities.com/Area51/Lair/4152/2001.htmlΣυνάδελφε!!!
Αγαπημενες ταινιες