-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Μετα απο 3 μηνες εβαλα τα καινουρια λαστιχα και ζαντες.
Kαλά, οι ζάντες πόσο σου κόστισαν καινούριες; Γιατί δεν τις έβαλες από την αρχή;
Γιατι τις πηρα ελαφρως μεταχειρισμενες ,σε πολυ καλυτερη τιμη...
Καλύτερα να τις έβαζες από την αρχή, όταν πήρες το αμάξι,
θα είχες και τα λάστιχα, σε καλύτερη τιμήΗ ιδια η εταιρια μου ειπε οτι θα μου στοιχιζε περιπου 30 % πιο ακριβα αν τις εβαζα σε αυτους,ασε που επρεπε να περιμενω αλλο τοσο για να παρω το αμαξι αφου δεν τα ειχανε.
Γι αυτο και προτιμησα γνωστο μαγαζι της Βουλιαγμενης με ζαντολαστιχα...Τα 215/45/r17 fulda πιστευω οτι ηταν καλυτερη επιλογη απο τα 225/45 στον τομεα που με ενδιεφερε.
Si o non?
Το αυτοκινητο παντως εγινε πιο σταθερο στο κρατημα και στο φρεναρισμα,....οπότε θα έπρεπε να το παραγγείλεις από την αρχή το αυτοκίνητο και να περιμένεις
κάποιους μήνες -
Επρεπε να το παρω αμεσα,ειχα συχνα επαγγελματικα ταξιδια που επρεπε να γινουν εκεινη την περιοδο.
Γι,αυτο προτιμησα την αλλη οδο.Να σε ρωτησω κατι αλλο ..το golf εχει ενα μικρο ελαφρο βαθουλωμα ακριβως στο νευρο
στην περιοχη κατω απο το δεξι πισω παραθυρο.Σημειωνω ειναι η τριθυρη εκδοση tsi.Yπαρχει τροπος να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση η θα με γδυσουνε οι 'ειδικοι'?
Ποσο θα παει το γλυκο? -
Ρώτα, αν και τα βαθουλώματα γενικά πάνω σε νεύρα του αμαξώματος
είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ρώτα, αν και τα βαθουλώματα γενικά πάνω σε νεύρα του αμαξώματος
είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις...Αν ρωτησω ξερω τι θα μου πουν..ξηλωμα ολων των καθισματων στο πισω μερος και απ την αρχη φτιαξιμο ολη η πλαγια μερια του αυτοκινητου για ομοιομορφια.
Το ειχε παρει ο πατερας μου στο αεροδρομιο , την μερα που εφευγα για ιταλια.Στο γυρισμο το προσεξε,μαλλον το ακουμπησε καποιος καθρεφτης αλλου αμαξιου οσο ηταν στο παρκινγκ.
Θελω να το φτιαξω μονος μου ,και δεν θελω να τον στεναχωρησω και να του το θυμισω.
-
Θελω να το φτιαξω μονος μου ,και δεν θελω να τον στεναχωρησω και να του το θυμισω.
Άστο καλύτερα, γιατί μετά θα τον στεναχωρήσεις περισσότερο
-
Αφου το ξερει οτι την εκανε την πατατα οσο ελειπα..Οτι στεναχωρια ειχε την πηρε.
Απλα θελω να το φτιαξω εγω χωρις να του πω τιποτα,οπως ακριβως οταν αγορασα το αμαξι.
Μπορεις να προτεινεις μαγαζια στην αθηνα η να μου πεις γενικα ποια ειναι
η διαδικασια για να επανελθει καπως. -
Ιδέα δεν έχω...Ρώτα κάναν Αθηναίο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ιδέα δεν έχω...Ρώτα κάναν ΑθηναίοΕυχαριστω για την βοηθεια φιλε.
Θα ρωτησω τον σπυρο .
-
Νοn rompermi il cazzo unfackable...
ψαξε στο λεξικο τωρα...
Chestike i Fatme mes to Geni Tzami
-
Ποιός έβρισε τον tommaso ρε παιδιά;
-
Εγώ πάντως όχι. Υπάρχει λόγος?
-
Eίπε ότι κάποιος τον έβρισε και του απάντησε στα ιταλικά.
-
Άβυσσος η ψυχή του τρολ!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Άβυσσος η ψυχή του τρολ!Alora,
Attaca ti al cazzo...
unhackable.....
-
Άμα έχεις να πεις κάτι, πες το στα ελληνικά.
-
Nαι αλλά στα Ελληνικά δεν θα μπορεί να δείξει πόσο πνευματώδης και καλλιεργημένος είναι.
Μετά από 10 σελίδες να λέμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, πετάμε και ένα Ιταλικό έτσι ώστε
να πείσουμε και τους πλέον δύσπιστους ότι η νοημοσύνη μας είναι μικρότερη και από της αμοιβάδας ...Τεσπα, τέλος το φαί στο τρολ από εμένα.
(τελικά θα μου εξηγήσει κάποιος τι εστί Κ7?)
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Νοn rompermi il cazzo unfackable...
Ma davvero credi ke 6 l'unico ke conosce l'italiano in questo forum?
'ke'??
'que' θελεις να πεις
Αυτος που αναφερομαι σιγουρα δεν ξερει.
(Εσενα σε ξερουμε μην ανησυχεις κοτετσι.,οπως και την θητεια σου στα πάτρια και αγαπημενα μου εδαφη.. )
ke = que (κατά το nn = non, 6 = sei κλπ)
Με το να προσβάλλεις ένα άλλο μέλος χρησιμοποιώντας ξένη γλώσσα τι ακριβώς πετυχαίνεις ρε tommaso;
Να (ξανα)φάει ban?
tommaso συγκρατήσου παρακαλώ. Την επόμενη φορά το ban θα είναι μόνιμο. -
Ρε παιδιά, τι que; Μήπως μπερδεύουμε τις γλώσσες;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε παιδιά, τι que; Μήπως μπερδεύουμε τις γλώσσες;Αν και τελείως off-topic... Δίκιο έχεις, είναι che (παρασύρθηκα κι εγώ από την εσφαλμένη απάντηση του tommaso).
-
Grazie tanto.
Ax βρε Νιcole τι μου κανεις...(στα ελληνικα)
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)